-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Καλησπερες....Σπερες θα λες....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Καλησπερες....
Σπερες θα λες....
Δε λεω Σπερα για να σκασεις...
Θα λεω Σπερα καλη....
-
Αυτο ειναι ατακα δικη μου γιωργοφοκους.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αυτο ειναι ατακα δικη μου γιωργοφοκους.Εχεις copy rights δικαιωματα?Γιατι εγω εχω clopy rights....
-
Παλι στην αννιτα πηγες εσυ
βαλτε αλτερ θα τραγουδησει σε λιγο -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αυτο ειναι ατακα δικη μου γιωργοφοκους. -
38,5 πυρετο χθες το βράδυ. Ζαλάδες, αδυναμία, πόνος στα κόκκαλα. Τα είδα όλα. Κοιμήθηκα ελάχιστα, αλλά το καλό είναι ότι είμαι κάπως καλύτερα τώρα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
38,5 πυρετο χθες το βράδυ. Ζαλάδες, αδυναμία, πόνος στα κόκκαλα. Τα είδα όλα. Κοιμήθηκα ελάχιστα, αλλά το καλό είναι ότι είμαι κάπως καλύτερα τώρα.Ωρε πονανε τα παλικαρια;
Περαστικα σου Μανωλη!!!!
-
Περαστικα εγω τα περασα την προηγουμενη εβδομαδα αλλα με 39,5 πυρετο και δεν την παλευα για 3-4 μερες! Σκεψου εχτες τελειωσε το κουτακι της αντιβιωσης...Ζεστασια, ξεκουραση και χυμους να πινεις!
-
Περαστικα Μανωλη!Εγω με κατι κοντομανικα κυκλοφορω εχω τρελαθει τωρα τελευταια δε παω καλα και δεν εχω παθει τιποτα!
-
Περαστικα Μανωλη, καλα Γιωργο μη το λες
-
Γρουσουζη αρχισαν να με τσουζουν τα ματια μου λες και εχω πυρετο...Αμα αρρωστησω οταν ερθεις Αιγιο θα στην κανω τη μερκα καλοκαιρινη με τις ζαντες θα πηγαινεις!
-
Γρουσουζη αρχισαν να με τσουζουν τα ματια μου λες και εχω πυρετο...Αμα αρρωστησω οταν ερθεις Αιγιο θα στην κανω τη μερκα καλοκαιρινη με τις ζαντες θα πηγαινεις!Οταν ερθω θα ρθω με το ΚΤΕΛ να κανεις καλοκαιρινο το Ο303
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γρουσουζη αρχισαν να με τσουζουν τα ματια μου λες και εχω πυρετο...Αμα αρρωστησω οταν ερθεις Αιγιο θα στην κανω τη μερκα καλοκαιρινη με τις ζαντες θα πηγαινεις!
Οταν ερθω θα ρθω με το ΚΤΕΛ να κανεις καλοκαιρινο το Ο303
Δεν κανει παντιλικια..
-
Δεν κανει παντιλικια..
Εισαι βαθια νυχτωμενος Δεν ξερεις.......
-
Δεν κανει παντιλικια..
Φυγε ρε ψεμα...
-
Οταν ερθω θα ρθω με το ΚΤΕΛ : να κανεις καλοκαιρινο το Ο303
Δεν κανει παντιλικια..
Φυγε ρε ψεμα...
Ειναι πολλα που δεν γνωριζεται για τα επαγγελματικα , αν δεν τα ζησεις δεν πιστευεις τιποτα
-
Οταν ερθω θα ρθω με το ΚΤΕΛ : να κανεις καλοκαιρινο το Ο303
Δεν κανει παντιλικια..
Φυγε ρε ψεμα...
Ειναι πολλα που δεν γνωριζεται για τα επαγγελματικα , αν δεν τα ζησεις δεν πιστευεις τιποτα
Ασε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
-
Βρε μην με πιστευεις, αυτα μενουν Λοιπον παω να φαω τα λεμε πιο μετα Κοτοπουλο πανε γεμιστο με τυρι και ζαμπον και πατατες τηγανιτες με ρηγανι απο το χωριο και αλατι
Ειναι διαιτης και φετα σαγανακι -
Καλα πανε!Εγω παω να κανω κανα μπανακι γιατι με εχει φαει η βρωμα εχω κολλησει. Μετα φαϊ και μετα φροντηστηριο 3-6.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]