-
εριξε τις τιμες η καμελ;
-
Παντος λεγανε με τον καινουριο χρονο οτι θα σταματησουν το καπνισμα αλλα @@....
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Παντος λεγανε με τον καινουριο χρονο οτι θα σταματησουν το καπνισμα αλλα @@....Το κοβει μωρε ο καπνιστης? Ειναι σα να λεμε οτι θα κανουμε διαιτα εμεις οι δυο Ασχετω αλλα εφαγα 2 τοστακια!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το κοβει μωρε ο καπνιστης? Ειναι σα να λεμε οτι θα κανουμε διαιτα εμεις οι δυο Ασχετω αλλα εφαγα 2 τοστακια!
Εγω τσακιζω καμποσα κομματια τυροπιτα με μπολικο τζατζικι!
Για τους κλειστους χωρους αναφερομαι....Ειναι απαραδεκτο.Εμενα νομιζει η μανα μου πως καπνιζω και μου τα εχει κανει τουμπανο.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το κοβει μωρε ο καπνιστης? Ειναι σα να λεμε οτι θα κανουμε διαιτα εμεις οι δυο Ασχετω αλλα εφαγα 2 τοστακια!
Εγω τσακιζω καμποσα κομματια τυροπιτα με μπολικο τζατζικι!
Για τους κλειστους χωρους αναφερομαι....Ειναι απαραδεκτο.Εμενα νομιζει η μανα μου πως καπνιζω και μου τα εχει κανει τουμπανο.
Κλασσικο δειγμα μανας! Παλι καλα εμενα δεν με υποπτευονται, ασχετα που καρφωσα τον αδερφο μου , επειδη με τσαντισε! -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εριξε τις τιμες η καμελ;Ναι
Το κοβει μωρε ο καπνιστης?
Σα να λεμε:
Κοβει η π@@τ@ν@ το γ@μ@σι?
Χορταινει ο λυκος με ραδικια?
Χεζει η αρκουδα στο δασος?Ειναι σα να λεμε οτι θα κανουμε διαιτα εμεις οι δυο Ασχετω αλλα εφαγα 2 τοστακια!
Ε, με 2 τοστακια μαλλον διαιτα κανεις.
Εγω καταπινω 4 full extra το βραδυ
Τωρα που πειναω, θα παραγγειλω 2-3 γυρακια by Sokrates -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
εριξε τις τιμες η καμελ;
Ναι
Το κοβει μωρε ο καπνιστης?
Σα να λεμε:
Κοβει η π@@τ@ν@ το γ@μ@σι?
Χορταινει ο λυκος με ραδικια?
Χεζει η αρκουδα στο δασος?Ειναι σα να λεμε οτι θα κανουμε διαιτα εμεις οι δυο Ασχετω αλλα εφαγα 2 τοστακια!
Ε, με 2 τοστακια μαλλον διαιτα κανεις.
Εγω καταπινω 4 full extra το βραδυ
Τωρα που πειναω, θα παραγγειλω 2-3 γυρακια by SokratesΟλοι διαιτα στο φουλ! Μηπως να ανοιξουμε τοπικ κανω διαιτα?
-
εριξε τις τιμες η καμελ;Πως πάει ο αγώνας?
-
πηρε αναβολη λογο χιονιου στον αγωνιστικο χωρο.
-
-
απο σημερα ξεκιναει ο μεγαλος αγωνας.
ιταλακιας νς τσιγαροπριν λιγο εσβησα το τσιγαρο.
-
Βάστα γερά ρε! Θα σου σηκώνεται και πιο εύκολα
Γύρνα το στο πούρο ένα την εβδομάδα και πιο οικονομικά και πιο ποιοτικά και ποιό υγιεινά από τα 5 πακέτα που κάνεις σήμερα όλα σε ένα ούτε ο Βασιλόπουλος
-
ουτε πουρα ουτε τιποτα δεν θα ξανακαπνισω αμα καταφερω και το κοψω.
-
ιταλακια ολο το λες και το ξαναλες, η λυση ειναι μια, μαχαιρι
ξερω ατομα που το εχουν κοψει , οι περισσοτεροι με τη βοηθεια της αυθυποβολης , θεωρουν δηλαδη οτι αυτο που κανουν δεν ειναι απλα καλο για τον ευατο τους, αλλα γαματο
αυτο ειναι το πιο αποτελεσματικο
επειδη ομως δε σε κοβω για τετοιο τυπο μαλλον θα δυσκολευτεις, πχ ενας θειος μου μου ελεγε οτι με βλεπει να καπνιζω και ζηλευει παροτι εχει να καπνισει 3 χρονια
ριξε και καμια γυμναστικη παντως βοηθαει
εγω παντως αποφασισα να αρχισω διαιτα και μεχρι στιγμης πετυχαινει, με ειδε γνωστος μου που ειχε να με δει καιρο και μου ειπε οτι εχω κοψει
αλλα 7-8 κιλακια να χασω και θα γινω παλι παιδαρος οπως στα νιατα μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ιταλακια ολο το λες και το ξαναλες, η λυση ειναι μια, μαχαιριαλλα 7-8 κιλακια να χασω και θα γινω παλι γαιδαρος οπως στα νιατα μου
μαχαιρι το κοβω.
-
ιταλακια ολο το λες και το ξαναλες, η λυση ειναι μια, μαχαιρι
αλλα 7-8 κιλακια να χασω και θα γινω παλι γαιδαρος οπως στα νιατα μου
μαχαιρι το κοβω.
μέχρι να το ξαναρχίσεις
μια εβδομάδα max σε δίνω
-
Μεγάλη συμπαράσταση στον ιταλάκια βλέπω παρέχετε
-
max ;
για δεικτη λαδιου με περασες
-
εγω ολο το λεω και δεν το κανω , θελω να παρω ενα ναργιλε να το παιζω πασας στο σπιτι μου και να μην κανω τσιγαρο, οποτε τυχαινει να καπνισω ναργιλε δε θελω (μου λειπει) το τσιγαρο
επισης θα εχω και λιγοτερη μποχα στο σπιτι, οπου το καπνισμα ειναι υπο διωγμο
αλλα θελω ενα καλο, απο κανα Λιβανο πχ που εχουν και φθηνους και καλους, εδω πουλανε κατι μαλακιες
πρεπει να βρω κανα γνωστο να παει απο κει..
-
καλα αργιλε βρισκεις ,χαρμανι που θα βρεις γιατι αυτες οι βλακειες που βαζουν με τα φρουτα δεν μαρεσουν.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]