-
15 λεπτά μετά (από τις 9μμ στις 9:15μμ) έχει ήδη κατέβει τους -10,3 εκεί .
Εμείς είμαστε στο -5,7 . -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
15 λεπτά μετά (από τις 9μμ στις 9:15μμ) έχει ήδη κατέβει τους -10,3 εκεί .
Εμείς είμαστε στο -5,7 .Απο χιονι πως παει?? Τυχερακιδες! Μετακομιζω!!!!!!!
2oC Στο Γαλατσι! -
Αλεξ/πολή χιόνισε λίγο το πρωϊ, είδαμε λίγο άσπρη μέρα ευτυχώς γιατί με τα της οικονομίας μαύρισε η καρδιά μας. Από τη μέση του Έβρου και πάνω έμαθα οτι έχει ρίξει αρκετό χιονάκι.
Έχει να έρθει ένας λογαριασμός πετρελαίου στα κοινόχρηστα άλλο πράμα. Μας έχουν αλλάξει τον αδόξαστο με τους φόρους στα καύσιμα αλλά τι κάνουμε , δε μας σκέφτεται κανείς. Μόνο ο Σημιτάκος μας αγαπούσε και έκανε έργα. Πού είσαι ρε Σημιτάκο ;; -
Αλεξ/πολή χιόνισε λίγο το πρωϊ, είδαμε λίγο άσπρη μέρα ευτυχώς γιατί με τα της οικονομίας μαύρισε η καρδιά μας. Από τη μέση του Έβρου και πάνω έμαθα οτι έχει ρίξει αρκετό χιονάκι.
Έχει να έρθει ένας λογαριασμός πετρελαίου στα κοινόχρηστα άλλο πράμα. Μας έχουν αλλάξει τον αδόξαστο με τους φόρους στα καύσιμα αλλά τι κάνουμε , δε μας σκέφτεται κανείς. Μόνο ο Σημιτάκος μας αγαπούσε και έκανε έργα. Πού είσαι ρε Σημιτάκο ;;Τι το θελετε το καλοριφερ! Κλιματιστικα Inverter που εχουν αποδοση μεχρι του -15 και δεν εχουν μεγαλη καταναλωση ηλεκτρικου ρευματος Και Τζακι . Δεν κοιτατε για καυστηρα πελλετς υπαρχει και το αντιστοιχο θεμα εδω στον αντιλογο.
-
Έχω 2 inverter diakin αλλά το καλοριφέρ ζεσταίνει όλο το σπίτι και δεν ξεραίνει την ατμόσφαιρα.
Στο δωμάτιό μου δουλεύω το κλιματιστικό όταν κλείνω το καλοριφέρ αργά το βράδυ και νωρίς το πρωϊ ή όταν είμαι μόνος μου. -
Έχω 2 inverter diakin αλλά το καλοριφέρ ζεσταίνει όλο το σπίτι και δεν ξεραίνει την ατμόσφαιρα.
Στο δωμάτιό μου δουλεύω το κλιματιστικό όταν κλείνω το καλοριφέρ .Daikin τα καλυτερα κλιματιστικα στην αγορα αυτη τη στιγμη και ακολουθουν Toshiba-carrier, Mitsubishi Και παει λεγοντας!
-
Μαζί με το καλύτερα βάλε και το ακριβότερα
-
Μαζί με το καλύτερα βάλε και το ακριβότεραΑυτα τα δυο πανε πακετο. Οτι πληρωνεις παιρνεις, Νομος , αν ειχες ενα απλο κλιματιστικο αυτη τη στιγμη και με τετοιες θερμοκρασιες που εχετε απλα θα εκλεγες τα λεφτα που εδωσες.
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:Το γνωριζουμε Κυριε BILL ποσους βαθμους εχετε στη Τριπολη?
-
Δεν εχω θερμομετρο εξω . Θα ελεγα πολυ κοντα στους 0 .
Παντως κανει πολυ κρυο ,στα βουνα γυρω-γυρω εχει αρκετο χιονι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν εχω θερμομετρο εξω . Θα ελεγα πολυ κοντα στους 0 .Παντως κανει πολυ κρυο ,στα βουνα γυρω-γυρω εχει αρκετο χιονι.
Αχχχχχχχχ καλοπερνατε και εσεις, κριμα και δεν μπορεσα να παω στο χωριο λογω χιονιου! Εχει -5 τωρα και 20 ποντους χιονι!
-
Κομοτηνη τωρα -6
-
Είχα βαρέσει κάτι σκοπέτα εκεί και σε φυλάκια τριγύρω που κόντεψε να μου πέσει το πουλί.
-
Δηλαδη καθε χειμωνας ετσι ειναι εδω πανω???
-
Εμας στο Αιγιο στις τρεις ειχαμε 3 βαθμους.Τωρα πρεπει να εχουμε καμια 10αρια και ηλιο με δοντια!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εμας στο Αιγιο στις τρεις ειχαμε 3 βαθμους.Τωρα πρεπει να εχουμε καμια 10αρια και ηλιο με δοντια!Ειστε εκτος συναγωνισμου! Αυτη τη στιγμη στο Γαλατσι 2 oC με χιονονερο Χιονι θελω αλλα δεν βαριεσαι καλο ειναι και αυτο! Και μην πολυεμπιστευεσαι το Meteo.gr συνηθως πεφτει λιιιιιιιιιιιιιγο εξω στις προβλεψεις του!
-
πολύ κρύο σήμερα...5 βαθμούς 75% υγρασία (!!)...και χιονόνερο.
-
1,3 oC στο Γαλατσι με ασθενες χιονονερο
-
-2 σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι και -4-5 το βράδυ.
Μετεωρολογικά