-
Αλλα 9,5 κερδισε ο Οζιερ και περασε 2ος, στα 38κατι η διαφορα
-
Στο Τουρινί ήθελα να ήμουνα τώρα ακόμα και με κοντομάνικο την άντεχα...
-
τελος ο ogier απο μηχανικο προβλημα.πρεπει να εφαγε μεγαλο ξενερωμα.ο haninen πεταει στις ειδικες και στην τουρινι μπηκε πολυ φετες!
-
-
[quote='APR']:yahoo: http://www.youtube.com/watch?v=1mNyyoT1Yb8 [/quo
Ακουστε στην αρχη τον Ελληναρα που φωναζει ¨ HIRVONEN Α ΡΕ ΚΑ.....Α'
ολα τα λεφτα σου λεω παντου ακουγομαστε
εγραψες παλι κ. Χρηστο που το ξετρυπωσες -
Ο χρήστης APR έγραψε:
:yahoo: http://www.youtube.com/watch?v=1mNyyoT1Yb8Μάστορα, έχεις εξελιχθεί στο μεγαλύτερο 'αλιέα μαργαριταριών' στο ιντερνέτ!!!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μάστορα, έχεις εξελιχθεί στο μεγαλύτερο 'αλιέα μαργαριταριών' στο ιντερνέτ!!!αν ακουγατε και βλεπατε τι γινοταν εκει πανω απο ελληνικο χαβαλε μαζι με Τσεχικο και λιγο απο Ιρλανδικο ......... θα βλεπατε οτι αυτο που βρηκα με την φωνη του 6φιγκερ ειναι ....τιποτα
Καντε το την επομενη χρονια , αξιζει το κοπο , να ζησετε την Μεκα του του σπορ αυτου , σε ολο του το μεγαλειο .........συναρπαστικο ! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μάστορα, έχεις εξελιχθεί στο μεγαλύτερο 'αλιέα μαργαριταριών' στο ιντερνέτ!!!
αν ακουγατε και βλεπατε τι γινοταν εκει πανω απο ελληνικο χαβαλε μαζι με Τσεχικο και λιγο απο Ιρλανδικο ......... θα βλεπατε οτι αυτο που βρηκα με την φωνη του 6φιγκερ ειναι ....τιποτα
Καντε το την επομενη χρονια , αξιζει το κοπο , να ζησετε την Μεκα του του σπορ αυτου , σε ολο του το μεγαλειο .........συναρπαστικο !Σωστά το λές ΜΕΚΑ. Κάθε λοιπόν 'ευσεβής ραλλιτζής φίλαθλος' οφείλει να πάει κάποια στιγμήν vα 'προσκυνήσει' στο απόλυτως ιερό σημείο των ραλλυ όλου του κόσμου.
Στο Col Du Turini! -
Μερικές φωτογραφίες μου από τον αγώνα http://giannis.agr.fotopic.net/c1807698.html
-
Κορυφαια τα πλανα της Turini νυχτα με το κοσμο να αναβει καπνογονα. Aτμοσφαιρα που θυμησε Turini της δεκαετιας του 70 που εχουμε δει στο ντοκιμαντερ 'The evolution of rallying'. Αληθεια ποσα χρονια ειχαμε να δουμε, και πιθανον ποσα χρονια ακομα θα καναμε να δουμε την Turini νύχτα, αν το Monte Carlo εμενε στο WRC;
-
Το 2010 επιτρέπονται νυχτερινές ειδικές στο WRC.
Με προβληματίζει η κίνηση του ACM να βάλει τον αγώνα στο IRC αντί στο WRC, ίσως να 'βλέπουν μπροστά' αλλά προς το παρόν δε νομίζω να έχουν δικαιωθεί, το IRC εξακολουθεί ΙΜΗΟ να είναι 'Α2' σε σχέση με το WRC (αυτοκίνητα-οδηγοί-ομάδες σίγουρα είναι υποδεέστερα στο IRC)...
Και υποθέτω πως το φετινό, να γίνεται ο αγώνας μεσοβδόμαδα (με αποτέλεσμα ο αριθμός των θεατών να μην είναι ο αναμενόμενος, δείτε όλα τα In-Car πλάνα, ψιλονέκρα στα βουνά (το Turini δεν είναι αντιπροσωπευτικό)) , ήταν το τίμημα της απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσής του, στο ΠΣΚ φαντάζομαι το Eurosport θα είχε κάτι πιο προσοδοφόρο να μεταδώσει. Δηλαδή αυτό ακριβώς που κατηγορούν τη FIA, ότι επίτηδες απομακρύνει τους θεατές προς όφελος των τηλεθεατών, ακριβώς αυτό συνέβη στο Monte
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το 2010 επιτρέπονται νυχτερινές ειδικές στο WRC.Με προβληματίζει η κίνηση του ACM να βάλει τον αγώνα στο IRC αντί στο WRC, ίσως να 'βλέπουν μπροστά' αλλά προς το παρόν δε νομίζω να έχουν δικαιωθεί, το IRC εξακολουθεί ΙΜΗΟ να είναι 'Α2' σε σχέση με το WRC (αυτοκίνητα-οδηγοί-ομάδες σίγουρα είναι υποδεέστερα στο IRC)...
Δεν είναι καλύτερα να μην αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις τύπου WRC vs IRC ?
Μήπως να τα βλέπαμε σαν δυο διαφορετικές μορφές και να επιλέξουμε σύμφωνα με τα γούστα του ο καθένας ?
-
Αγαπητέ μου, σύμφωνα με τις τελευταίες 'ομοσπονδιακές' εξελίξεις στην Ελλάδα καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι να συγκρίνουμε δύο πρωταθλήματα για την ίδια μορφή αγώνων
Τέλος πάντων, σταματώ εδώ διότι πραγματικά δεν έχω τίποτα ενάντια στο IRC, ίσα-ίσα, απλά δε συμφωνώ (και νομίζω ούτε η πραγματικότητα συμφωνεί...) με τις πρόωρες κρίσεις 'ποιό WRC, τώρα IRC' κτλ.
Ασε που το IRC έχει την ευκαιρία το 2011 να δεχτεί αυτοκίνητα (σημερινά) WRC και να γίνει πλήρης ανατροπή
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Με προβληματίζει η κίνηση του ACM να βάλει τον αγώνα στο IRC αντί στο WRC, ίσως να 'βλέπουν μπροστά' αλλά προς το παρόν δε νομίζω να έχουν δικαιωθεί, το IRC εξακολουθεί ΙΜΗΟ να είναι 'Α2' σε σχέση με το WRC (αυτοκίνητα-οδηγοί-ομάδες σίγουρα είναι υποδεέστερα στο IRC)...
Μήπως να τα βλέπαμε σαν δυο διαφορετικές μορφές και να επιλέξουμε σύμφωνα με τα γούστα του ο καθένας ?
Δεν νομίζω ότι τσακωνόμαστε, αλλά ούτε και σαν δύο διαφορετικές μορφές αγώνων ραλλυ μπορούμε να τα δούμε. Από την στιγμή που μάλιστα νικητής του αγώνα ήταν ο δευτεραθλητής του WRC και όχι ένας σπεσιαλίστας του IRC.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αγαπητέ μου, σύμφωνα με τις τελευταίες 'ομοσπονδιακές' εξελίξεις στην Ελλάδα καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι να συγκρίνουμε δύο πρωταθλήματα για την ίδια μορφή αγώνωνΤέλος πάντων, σταματώ εδώ διότι πραγματικά δεν έχω τίποτα ενάντια στο IRC, ίσα-ίσα, απλά δε συμφωνώ (και νομίζω ούτε η πραγματικότητα συμφωνεί...) με τις πρόωρες κρίσεις 'ποιό WRC, τώρα IRC' κτλ.
Ασε που το IRC έχει την ευκαιρία το 2011 να δεχτεί αυτοκίνητα (σημερινά) WRC και να γίνει πλήρης ανατροπή
Στην ουσία nass λες ότι προετοιμάζεται ένα παράλληλο πρωτάθλημα που θα βασιστεί στο σημερινό IRC;
Αν είναι έτσι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν το Μοντε Κάρλο παραμείνει στο IRC και του χρόνου. -
Δεν υπαινίσσομαι τίποτα, μια ιδέα έριξα Σε ό,τι αφορά το IRC, δεν ξέρω περισσότερα από τον οποιονδήποτε εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν νομίζω ότι τσακωνόμαστε, αλλά ούτε και σαν δύο διαφορετικές μορφές αγώνων ραλλυ μπορούμε να τα δούμε. Από την στιγμή που μάλιστα νικητής του αγώνα ήταν ο δευτεραθλητής του WRC και όχι ένας σπεσιαλίστας του IRC.
Δεν είπα οτι τσακωνόμαστε, απλά να μην χάνουμε ενέργεια σε συγκρίσεις και να αφήσουμε την ιστορία να μιλήσει αργότερα.
Τελείως διαφορετικές μορφές δεν είναι, αλλά διαφέρουν σε πολλά σημεία όπως πχ όταν ο ένας απαγόρευε τις νυχτερινές στον άλλο επιτρέπονταν (άλλαξε φέτος στο WRC), στο ένα υπάρχει superally στο άλλο όχι, οι προδιαγραφές των αυτοκινήτων που πρωταγωνιστούν είναι διαφορετικές (αλλάζει του χρόνου), οι κατασκευαστές είναι διαφορετικοί, ελευθερίες στην σχεδίαση και τις αποστάσεις του αγώνα, αριθμός SP κλπ, κλπ.Ολα αυτά αλλάζουν την εξέλιξη και το σκεπτικό του αγώνα μερικές φορές ( με αυτά του IRC να πλησιάζουν περισσότερο στους αγώνες του παρελθόντος ).
Πολύ πιθανόν στο μέλλον να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να 'τα βρούν' ώστε να μην είναι ανταγωνιστικά. Μέχρι τότε ας χαρούμε τις διαφορές τους. Πάντως μέχρι τώρα νομίζω ότι το WRC υιοθέτησε πολλά στοιχεία απο το IRC που είχαν απαγορεύσει στο παρελθόν πάνω στην έξαρση της μοναδικότητας τους. Οπως και τις νέες τεχνικές προδιαγραφές που μέχρι πρότεινος ήθελαν κοινά αυτοκίνητα και πλέον η πρόσφατα 'επιβεβλημένη' διαφορά τους θα είναι ο κινητήρας.
-
http://videos.eurosport.com/irc/irc-mon ... ayer.shtml
-
Υψηλα νουμερα εκανε το EUROSPORT με την ζωντανη καλυψη του Μοντε
-
Λιγες εικονες απο monte carlo 2010 και εδω
www.alexmourikis.blogspot.com
Ιntercontinental Rally Challenge 2010 - IRC 2010