-
Πρέπει να είναι 6.
Οδηγού - Συνοδηγού - 2 x Πλαϊνοί - 2 x Οροφής
-
8 γράφει εδώ: http://www.4t.gr/technical/model.php
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
8 γράφει εδώ: http://www.4t.gr/technical/model.phphttp://www.mitsubishi-motors.gr/safety.cfm?car_id=8
σιγα μην είνια 8
εξι με το παλιο σύστημα είναι... τους μετράνε 2 φορές? μπρος πίσω
-
8 είναι οι αερόσακοι.
Οι 6 που αναφέρετε συν 2 πλευρικοί για τους πίσω.
Τόσους είχε και το Stilo μου. -
Ο χρήστης nickpaip έγραψε:
8 είναι οι αερόσακοι.
Οι 6 που αναφέρετε συν 2 πλευρικοί για τους πίσω.
Τόσους είχε και το Stilo μου.και δε το γραφει στη brochure της εταιριας...
Εγω σε αυτο που στελνω εχει και φωτο με 6
Αρα τι κανανε οικονομία και δε βαλανε φωτογραφια με 8 αεροσακους...Εγω αν ειχα αμαξι που ειχε 8 αεροσακος θα εβαζα την καλυτερη φωτογραφια που εχω για να φαινεται και να πιανω πελατες
Οι 8 είναι έτσι απ ότι ξέρω δείτε την πεντάρα
http://www.bmw.gr/models/5s/sedan/image ... fety_4.jpgκαι αν δουμε και το site των τροχων παει απο τους 4 στους 8 αερόσακους
δηλαδη με 6 δεν υπάρχει
που στο στιλλο εχει τους 6 και αλλους 2 για τους πίσω εξτρα -
Καλησπέρα σε όλους,
είμαι από αυτούς τους απεγνωσμένους που όταν έρθει η ώρα να πάρουν καιρούργιο αυτοκίνητο αγοράζουν ότι αναφέρεται σε οχήματα με λάστιχα, διαβάζουν όλες τις γνώμες και γενικώς το ψάχνουν τόσο πολύ ώστε οι διπλανοί τους να θέλουν να τους δείρουν. Τε σπα...
Οδηγώ ένα Nissan Micra του 1990 με 300χιλ χλμ (εντος μηνός θα ανοίξω τη σαμπάνια) και ομολογώ πως η πρώτη μου σκέψη ήταν το αντίστοιχο νέο μοντέλο. Ωστόσο σκεπτόμενος λίγο παραπάνω παρατήρησα το colt το οποίο εξωτερικά μου αρέσει πολύ και επισκεύθηκα μια αντιπροσωπεία και είδα το 1.3 Invite Fun & Safety.
Οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες και περιμένω να του κάνω ένα test drive μέσα στη βδομάδα για να το δω και στο δρόμο. Ωστόσο, θα ήθελα και τη δική σας άποψη για να μπορέσω να κάνω συγκρίσεις ευκολότερα. Περιμένω τα σχόλια σας
Υ.Γ. Η αντιπροσωπεία μου ανέφερε πως ΟΤΑΝ παραγγείλω το αμάξι, ΤΟΤΕ θα δουν τη διαθεσιμότητα του και πως αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο θα περιμένω 2 1/2 μήνες. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε αποτελεί σοβαρό λόγο να ΜΗΝ προχωρήσω στην αγορά του. Ο Σαρακάκης νομίζω πως αντιμετωπίζει το μοντέλο άδικα, καθώς θα έπρεπε 1) Να έχει τη λίστα διαθεσιμοτήτων ανά πάσα στιγμή, 2) Να φροντίζει ώστε οι περισσότεροι συνδυασμοί να είναι ΠΑΝΤΑ ετοιμοπαράδοτοι. Με τη συμπεριφορά του αυτή αδικεί κατά πολύ το Colt.
-
Ο χρήστης DoxaKos έγραψε:
Υ.Γ. Η αντιπροσωπεία μου ανέφερε πως ΟΤΑΝ παραγγείλω το αμάξι, ΤΟΤΕ θα δουν τη διαθεσιμότητα του και πως αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο θα περιμένω 2 1/2 μήνες. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε αποτελεί σοβαρό λόγο να ΜΗΝ προχωρήσω στην αγορά του. Ο Σαρακάκης νομίζω πως αντιμετωπίζει το μοντέλο άδικα, καθώς θα έπρεπε 1) Να έχει τη λίστα διαθεσιμοτήτων ανά πάσα στιγμή, 2) Να φροντίζει ώστε οι περισσότεροι συνδυασμοί να είναι ΠΑΝΤΑ ετοιμοπαράδοτοι. Με τη συμπεριφορά του αυτή αδικεί κατά πολύ το Colt.
Μη μου λες τέτοια ... την άλλη εβδομάδα το παραγγέλνω οριστικά !Στην αντιπροσωπεία που πήγα (Πάτρα)είχαν διαθέσιμη λίστα ετοιμοπαράδοτων. Καλά είναι σοβαροί,να δώσεις πρώτα τα χρήματα και μετά να σου πουν πότε θα έρθει το αυτοκίνητο?
Σου είπαν κάτι σχετικό με δώρα?(συναγερμός , parking radar κτλ)
Doxakos , πάμε να τα παραγγείλουμε μαζί και να απαιτήσουμε 2+1 δώρο! -
Ο χρήστης Traction έγραψε:
οταν κανεις την εξοφληση ,μηπως σου ειπαν μετα απο ποσες μερες σου δινουν το αυτοκινητο............ρωτας σε παρακαλω.......γιατι εχω την εντυπωση οτι εχουν διαβασει τα οσα γραφω τις προηγουμενες ημερες ,,,,και σου ειπαν απο την παραγγελια 2.5 μηνες μετα ....για να καληψουν την μ.........α που εχουν κανει στην δικη μου περιπτωση...
-
'Οντως είναι λίγο ασαφές το σκηνικό με το χρόνο παράδοσης... Καλό θα είναι να γράψουμε ο καθένας ό,τι πληροφορίες έχει συγκεντρώσει από την δική του έρευνα αγοράς για να προσανατολιστούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι...
Λοιπόν , σήμερα τηλεφώνησα στο Παπρά (Συγγρού) και τον ρώτησα σχετικά με χρόνο παράδοσης Colt 1,3, Inform Extra Pack, Ασημι με κόκκινα καθίσματα. Απάντηση ** Ένα με ενάμιση μήνα από την ημερομηνία παραγγελίας. Ακολούθως για το ασημογάλαζο(Illusion Blue) ισχύουν τα ίδια.
Ετοιμοπαράδοτα μόνο μπορντνό, πράσινο ,λαχανί κτλ. Έχει βρει κάποιος το ασημί που με ενδιαφέρει ετοιμοπαράδοτο?**Το καλύτερο βέβαια είναι οτι με προέτρεψε να το παραγγείλω σύντομα διότι πρόκειται λέει να ακριβύνει 400 Ευρώ τις επόμενες μέρες... χα χα χα
-
Ο χρήστης Traction έγραψε:
'Οντως είναι λίγο ασαφές το σκηνικό με το χρόνο παράδοσης... Καλό θα είναι να γράψουμε ο καθένας ό,τι πληροφορίες έχει συγκεντρώσει από την δική του έρευνα αγοράς για να προσανατολιστούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι...Λοιπόν , σήμερα τηλεφώνησα στο Παπρά (Συγγρού) και τον ρώτησα σχετικά με χρόνο παράδοσης Colt 1,3, Inform Extra Pack, Ασημι με κόκκινα καθίσματα. Απάντηση ** Ένα με ενάμιση μήνα από την ημερομηνία παραγγελίας. Ακολούθως για το ασημογάλαζο(Illusion Blue) ισχύουν τα ίδια.
Ετοιμοπαράδοτα μόνο μπορντνό, πράσινο ,λαχανί κτλ. Έχει βρει κάποιος το ασημί που με ενδιαφέρει ετοιμοπαράδοτο?**Το καλύτερο βέβαια είναι οτι με προέτρεψε να το παραγγείλω σύντομα διότι πρόκειται λέει να ακριβύνει 400 Ευρώ τις επόμενες μέρες... χα χα χα
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΕΛΛΙΑ ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙΣ!!!!!ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ 3-2-05 ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΦΛΗΣΑ 2-3-05...............ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ......ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ....ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙΣ!!!
-
Θα τα ρωτήσω αυτά επ' ευκαιρίας του test drive τα επόμενα 24ωρα.
Για την αλλαγή ΦΠΑ, με πήρε ο πωλητής από την αντιπροσωπεία και μου ανέφερε επιβάρυνση 80-100 ευρώ.
Ουσιαστικά το βασικότερο κριτήριο για το αν θα το πάρω ή όχι είναι ο χρόνος παράδοσης. Άλλο οι δυομισι μήνες που μου είπαν, άλλο ο ενάμισης που ανέφεραν στον Παπρα και άλλο οι 10-12 εργάσιμες που μου είπαν στη Nissan για το Micra για παράδειγμαΓια δώρα δε μου ανέφεραν κάτι, ωστόσο αναμένω να κινηθούν στα κλασσικά πατάκια, φαρμακείο κλπ.
-
Χαιρετώ,
οδήγησα χθες το colt 1.3 στην έκδοση Instyle. Περιληπτικά οι εντυπώσεις μου έχουν ως εξής:
Στον δρόμο το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό. Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετική και δένει με τον οδηγό από την πρώτη στιγμή. Το αμάξι ελέγχεται εύκολα και η μειωμένη ορατότητα του πίσω τζαμιού αντικαθίσταται και με το παραπάνω από τους μεγάλους καθρέπτες. Ο κινητήρας όντως αποδιδει τη ροπή του σχετικά ψηλά χωρίς ωστόσο η συμπεριφορά του στα χαμηλά να είναι άσχημη. Ο θόρυβος από τον κινητήρα είναι έντονος, ωστόσο ο ήχος που δίνει μου άρεσε αρκετά. Δεν ξέρω βέβαια αν σε πολύωρο ταξίδι γίνει κουραστικός. Τέλος τα φρένα ήταν καταπληκτικά και σε καμιά στιγμή δεν χρειάστηκε να αμφισβητηθεί η ικανότητα τους να ακινητοποιήσουν το αμάξωμα στην απαραίτητη απόσταση.
Μια μικρή παρατήρηση ωστόσο έκανα σχετικά με κάποιους θορύβους στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο πρώτος θόρυβος ερχόταν από τη δεξιά πλευρά του ταμπλό, και ήταν τρίξιμο το οποίο οφειλόταν κατά τον υπάλληλο σε χτύπημα του αυτοκινήτου σε λακούβα. Ο δεύτερος ήταν αεροδυναμικός θόρυβος από την πόρτα του οδηγού, και ομολογώ ήταν για μένα ο πιο ανησυχητικός, καθώς αν με 110 ακούγεται σα να μπαίνει αέρας στην καμπίνα, τότε στα 140 και πάνω τι μπορεί να ακουστεί;
Γενικώς το όχημα είναι φοβερά άνετο αλλά με δυναμικά στοιχεία ταυτόχρονα και ομολογώ πως η συμπεριφορά του ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου. Σε ότι αφορά στο θέμα της παράδοσης, ο υπάλληλος μου είπε πως έχουν γίνει παραγγελίες από το εξωτερικό και γι αυτό οι 2 μήνες αναμονής που μου είπε εκ νέου αποτελούν (για λόγους δικής τους αξιοπιστίας) το μέγιστο χρόνο αναμονής, ο οποίος ωστόσο μπορεί να είναι και πολύ μικρότερος! Ο ίδιος μου είπε πως δίδεται η προκαταβολή μπροστά και η εξόφληση με την παράδοση, ενώ αν πρόκειται για δόσεις δίδεται ένα ποσό 'εγγύησης' μπροστά, το υπόλοιπο της προκαταβολής στην παράδοση και μετά μετρούν οι δόσεις.
-
Αν και έχω γράψει γενικές εντυπώσεις στο 'Περί Αυτοκίονησης', έχοντας πλέον κάνει ταξίδια Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Αθήνα - Καλαμάτα, δεν βρίσκω το αυτοκίνητο ενοχλητικό από άποψη θορύβων. Ακόμη και σε πολύ υψηλές ταχύτητες ( +150 ), ο θόρυβος υπάρχει, κάθε άλλο παρά ήσυχο έιναι, αλλά μετά από λίγα χιλιόμετρα απλά τον συνήθισα. Ίδια εντύπωση και απο τους επιβάτες. Παρ' όλ' αυτά, εάν το ζητούμενο έιναι το ήσυχο ταξίδι, καλύτερα να κοιτάξεις αλλού. Στην κατηγορία πάντως και άλλα αυτοκίνητα με τα οποία έχω ταξιδέψει δε έχουν αποδειχθεί ιδιαιτέρως ήσυχα. Εξαίρεση αποτελεί το Lancia Y.
-
Ο χρήστης DoxaKos έγραψε:
Χαιρετώ,οδήγησα χθες το colt 1.3 στην έκδοση Instyle. Περιληπτικά οι εντυπώσεις μου έχουν ως εξής:
Στον δρόμο το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό. Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετική και δένει με τον οδηγό από την πρώτη στιγμή. Το αμάξι ελέγχεται εύκολα και η μειωμένη ορατότητα του πίσω τζαμιού αντικαθίσταται και με το παραπάνω από τους μεγάλους καθρέπτες. Ο κινητήρας όντως αποδιδει τη ροπή του σχετικά ψηλά χωρίς ωστόσο η συμπεριφορά του στα χαμηλά να είναι άσχημη. Ο θόρυβος από τον κινητήρα είναι έντονος, ωστόσο ο ήχος που δίνει μου άρεσε αρκετά. Δεν ξέρω βέβαια αν σε πολύωρο ταξίδι γίνει κουραστικός. Τέλος τα φρένα ήταν καταπληκτικά και σε καμιά στιγμή δεν χρειάστηκε να αμφισβητηθεί η ικανότητα τους να ακινητοποιήσουν το αμάξωμα στην απαραίτητη απόσταση.
Μια μικρή παρατήρηση ωστόσο έκανα σχετικά με κάποιους θορύβους στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο πρώτος θόρυβος ερχόταν από τη δεξιά πλευρά του ταμπλό, και ήταν τρίξιμο το οποίο οφειλόταν κατά τον υπάλληλο σε χτύπημα του αυτοκινήτου σε λακούβα. Ο δεύτερος ήταν αεροδυναμικός θόρυβος από την πόρτα του οδηγού, και ομολογώ ήταν για μένα ο πιο ανησυχητικός, καθώς αν με 110 ακούγεται σα να μπαίνει αέρας στην καμπίνα, τότε στα 140 και πάνω τι μπορεί να ακουστεί;
Γενικώς το όχημα είναι φοβερά άνετο αλλά με δυναμικά στοιχεία ταυτόχρονα και ομολογώ πως η συμπεριφορά του ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου. Σε ότι αφορά στο θέμα της παράδοσης, ο υπάλληλος μου είπε πως έχουν γίνει παραγγελίες από το εξωτερικό και γι αυτό οι 2 μήνες αναμονής που μου είπε εκ νέου αποτελούν (για λόγους δικής τους αξιοπιστίας) το μέγιστο χρόνο αναμονής, ο οποίος ωστόσο μπορεί να είναι και πολύ μικρότερος! Ο ίδιος μου είπε πως δίδεται η προκαταβολή μπροστά και η εξόφληση με την παράδοση, ενώ αν πρόκειται για δόσεις δίδεται ένα ποσό 'εγγύησης' μπροστά, το υπόλοιπο της προκαταβολής στην παράδοση και μετά μετρούν οι δόσεις.
καλημερα καλο μηνα καλη εβδομαδα...!!!
θα σε ξανα παρακαλεσω να ρωτησεις τον υπαλληλο αυτον για το ποτε δινουν το αυτοκινητο αφου το εξοφλησεις .......δηλαδη τι ρωτω? ας πουμε οτι το αυτοκινητο ηρθε ...και πας και το εξωφλεις.....μετα απο ποσες μερες το παιρνεις ....την ιδια μερα που το εξωφλεις......μετα απο 2-3 μερες ...μετα απο 12-15 εργασιμες.....η !!!!!!σε γραφουν στα αρ........τους και σου λενε μ........ες...........και εχουν περασει 33 μερες απο την εξωφληση που εχω κανει......και αυτοκινητο δεν εχει πιασει λιμανι ακομα???????
ρωτησε σε παρακαλω ποσες μερες το αργοτερο απο την εξωφληση κανουν παραδοση......
ευχαριστω!
αφου λοιπον σου δωσουν απαντηση(προσοχη μην αναφερεις την περιπτωση μου γιατι μπορει να σου δωσουν διαφορετικη απαντηση.....αλλα αφου σου απαντησουν τοτε ελευθερα μπορεις να τους πεις τα οσα ηδη σου εχω αναφερει)ρωτησε .αριθμο πλαισιου της παραγγελιας ποτε σου δινουν ,οπως κανουν ολες οι σοβαρες εταιρειες....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. -
Στην δική μου περίπτωση, έδωσα την προκαταβολή (αγορά με χρηματοδότηση) την ίδια ημέρα με την παράδοση. Την ίδια ημέρα πλήρωσα και τα λοιπά χρέη (τέλη, πινακίδες, ασφάλεια κλπ.).
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Στην δική μου περίπτωση, έδωσα την προκαταβολή (αγορά με χρηματοδότηση) την ίδια ημέρα με την παράδοση. Την ίδια ημέρα πλήρωσα και τα λοιπά χρέη (τέλη, πινακίδες, ασφάλεια κλπ.).ΕΓΩ εκλεισα το 1.3 το σειριακο στην Νεα Ερυθραια.....τελος παντων την ιστορια την εχω γραψει παραπανω........
ειμαι ετοιμος να στειλω επιστολη στο Οτο Τριτη...4 Τροχοι...Καρ....Οτο μοτο σπορ...κτλ....και μετα στην προστασια καταναλωτη.......θα δω...... -
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Στην δική μου περίπτωση, έδωσα την προκαταβολή (αγορά με χρηματοδότηση) την ίδια ημέρα με την παράδοση. Την ίδια ημέρα πλήρωσα και τα λοιπά χρέη (τέλη, πινακίδες, ασφάλεια κλπ.).
ΕΓΩ εκλεισα το 1.3 το σειριακο στην Νεα Ερυθραια.....τελος παντων την ιστορια την εχω γραψει παραπανω........
ειμαι ετοιμος να στειλω επιστολη στο Οτο Τριτη...4 Τροχοι...Καρ....Οτο μοτο σπορ...κτλ....και μετα στην προστασια καταναλωτη.......θα δω......Κρίμα.... είναι καλό αυτοκίνητο αλλά με τέτοια συμπεριφορά δεν προβλέπω να κυκλοφορούν πολλά...
Ίσως γι' αυτό δεν βλέπω κανένα στους δρόμους.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Αν και έχω γράψει γενικές εντυπώσεις στο 'Περί Αυτοκίονησης', έχοντας πλέον κάνει ταξίδια Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Αθήνα - Καλαμάτα, δεν βρίσκω το αυτοκίνητο ενοχλητικό από άποψη θορύβων. Ακόμη και σε πολύ υψηλές ταχύτητες ( +150 ), ο θόρυβος υπάρχει, κάθε άλλο παρά ήσυχο έιναι, αλλά μετά από λίγα χιλιόμετρα απλά τον συνήθισα. Ίδια εντύπωση και απο τους επιβάτες. Παρ' όλ' αυτά, εάν το ζητούμενο έιναι το ήσυχο ταξίδι, καλύτερα να κοιτάξεις αλλού. Στην κατηγορία πάντως και άλλα αυτοκίνητα με τα οποία έχω ταξιδέψει δε έχουν αποδειχθεί ιδιαιτέρως ήσυχα. Εξαίρεση αποτελεί το Lancia Y.'Όπως έγραψα και προχθές, το πρόβλημα μου δεν είναι ο θόρυβος από τον κινητήρα (αυτός μου άρεσε), ή ο γενικότερος αεροδυναμικός ήχος, αλλά ο αέρας που έμπαινε από κάποια κακή εφαρμογή της πόρτας. Το φαινόμενο αυτό το παρουσίασε και το δικό μου αυτοκίνητο, μετά τα 6-8 πρώτα χρόνια ωστόσο και όχι από τα 3.500 χλμ. Δεν ξέρω αν φταίνε τα λάστιχα στις πόρτες. Το τονίζω ωστόσο επειδή το συγκεκριμένο είχε γραφεί και στη δοκιμή των 4Τ (τ.410, σελ.134 - στήλη: Δεν μας άρεσε)
-
Πήγα και είδα το αυτοκίνητο από κοντά το Σάββατο.
Μπορώ να πω ότι σχειδιαστικά είναι αρκετά καλό ιδίως από μπροστά και από το πλάι, έχει πολύ άνετους χώρους, βέβαια το πορτ μπαγκάζ είναι πάρα πολύ μικρό (το ήξερα άλλωστε αυτό). Αυτό όμως που με χάλασε είναι η ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό, τουλάχιστον σε σχέση με το jazz που ζαχαρώνω εδώ και καιρό. Θεωρώ ότι είναι υποδεέστερο του honda. Επίσης που έκανε εντύπωση ότι το αυτόματο δεν μπαίνει στην πλούσια έκδοση στα 1.3 με 4 αερόσακους κλπ. Πρέπει να πάρεις την πιό λιτή για να σου φέρουν και το αυτόματο. Τέλος πάντων, ακόμα αργώ να αλλάξω το αμάξι και απλώς παίρνω ιδέες
-
sory για το προηγουμενο δοκημη εκανα
παντος γεια σας
ποια ειναι η γνωμη σας για το cvt
1.ειναι αρκετα γρηγορο
2.ειναι μηπως αρκετα μη υστερικο οπως διαφημηζεται
3. η τιμη ποια πιστευεται οτι θα ειναι
4. το mivec πιστευεται οτι θα δουλευει????????? :evil: :lol:
MITSUBISHI COLT & CΖC