-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Βρε ασημενιο βελος αφου γραφεις συνεχεια , και βλεπεις οτι ακομα και συντοπιτες σου οπως ο φιλος Ιωαννιδης βαζει την υπογραφη του απο κατω φαρδια πλατια ..... ειναι δυνατον να θελεις να λαβουμε σοβαρα την γνωμη σου υποψιν μας οταν δεν μπορεις με το ονομα σου σαν συνοδηγος καποιου οδηγαρα αν δεν κανω λαθος , να ανιπροσωπευσεις και εκεινον ................Αυτο που διακρινεται παντως εδω μεσα ......ειναι οτι επι τελους αρχισατε εσεις οι κρητικοι που ζητε στον δικο σας αγωνιστικο κοσμο , να παιρνετε χαμπαρι τι ειναι ο ΣΟΑΑ και να μην τον μπεδευετε με τα καμοματα της αρχης του σπορ .....
Βεβαια παλιοι και ενεργοι οδηγοι και σοβαρα ατομα σαν τον Ανδρεα Περακη αν τους ρωτουσατε πριν αρχισετε τις επαναστασεις χωρις αιτια , ειμαι σιγουρος οτι θα σας ειχε κατατοπησει περι συνδεσμου και δεν θα κανατε σαν παρθενες που αντικρισαν κοκο !
Αντε συνεχιστε τις συζητησεις με μυαλομενους συντοπιτες σας να μαθετε , κι αφηστε στην ακρη τους ανεγκεφαλους και ανιστοριτους φαμφαρωνους πληκτρολογους ........
Πραγματικα αυτο που διακρινετε εδω μεσα ειναι οτι επι..τελους αρχισες και εσυ να βλεπεις οτι οι ανιστορητοι φαμφαρωνοι πληκτρολογοι που δεν γραφανε βλακειες του τυπου θα κατεβει ο κοσμοπουλος να σας γυρισει πισω τα 3600 γιατι σου τα κανανε τσουρεκια εχουν δικιο οποτε μην διακρινεις αλλαγη στην σταση τους .Η ιδια ηταν ειναι απο την πρωτη στιγμη που προεκυψε το θεμα.
Αλλοι αρχιζουν να κανουν κολοτουμπες.(Προσοχη στην μεση σου) -
Οψές απού 'πινα ρακές με κάποιο σύντεκνό μου
γαέρνω, θωρώ πίσω μου μιαν ανακοινωσούλα
γιαγέρνω στο δικό μου 'Σηφάκη, τι είν' τούτο!'
'Κι αμ' ίντα;' μ' αποκραίνει κι ετσά αρχίσαν ούλαΤότες εγώ εξάμωσα για να τη στηγματίξω
τέθοια 'ναι χούγια ζόρικα που κάμουν στη Σητεία
μα το Θεό σας λέγω, δε κάμαμε χαΐρι
δε μου 'διναν καμία, διάλε τη σημασία -
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
[
Πραγματικα αυτο που διακρινετε εδω μεσα ειναι οτι επι..τελους αρχισες και εσυ να βλεπεις οτι οι ανιστορητοι φαμφαρωνοι πληκτρολογοι που δεν γραφανε βλακειες του τυπου θα κατεβει ο κοσμοπουλος να σας γυρισει πισω τα 3600 γιατι σου τα κανανε τσουρεκια εχουν δικιο οποτε μην διακρινεις αλλαγη στην σταση τους .Η ιδια ηταν ειναι απο την πρωτη στιγμη που προεκυψε το θεμα.
Αλλοι αρχιζουν να κανουν κολοτουμπες.(Προσοχη στην μεση σου)Rε ραλλυλοβερ δεν πας να βαλεις το κεφαλι σου κατω απ'την βρυση ?
Αντε αγορακι μου γιατι απ'οτι καταλαβα οσο σας μιλανε πολιτισμενα τοσο πιο κοπανοι γινεστε μερικοι ............φωσκολοι
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΓΕΛΕ,
ΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΩΣΤΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΡΑΛΛΥ-ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-ΣΙΡΚΟΥΙ-ΙΣΤΟΡΙΚΑ-4Χ4) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 666 ???????? (ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΙ ???)
ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 2000 ΠΑΝΤΩΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Β.Ε. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ.
ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2000 ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΠΟΨΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ???
-
Νομιζω παντως οτι μετα τις αντιδρασεις που εχουν προκυψει θα υπαρξουν εξελιξεις.Οποτε ας περιμενουμε να δουμε.Μετα τον αιφνιδιασμο εκλπληξη που ειχε ο τωρινος ΣΟΑΑ πιστευω οτι θα καταφερει γρηγορα να κινηθει προςτην κατευθυνση ενος Πανελληνιου ΣΟΑΑ της προτασης Πλατη .Για να αποκτησει ο αγωνιζομενος της Κρητης της Πατρας του Πυργου των Ιωαννινων της Θρακης δικαιωματα πληρους ουσιαστικου μελους χωρις να ειναι αναγκασμενος να μεταναστευει. Ετσι ισως να καταφερουν τα τωρινα στελεχη του να επανορθωσουν το λαθος της γρηγορης βιαστικης προχειρης αντιδημοκρατικης αυτης αποφασης και να ξανακερδισουν συσπειρωσουν τους αγωνιζομενους ολης της χωρας που τωρα αθελα τους τους εβαλαν απεναντι τους.ΑΝΑΜΟΝΗ λοιπον..................
Αρα τελος μαστορα απο εμενα(προς το παρων) δεν σου τα ξανακανω τσουρεκια και παω οπως διεταξες να βαλω το κεφαλι μου κατω απο τη βρυση.
-
Παππους ειναι.
Φιλικα αριθμος licence 10...
Mην αρπαχτητε. -
Κάποια φιλαράκια με βρήκαν 'μπόσικο' καί αρχίσαν τις ερωτήσεις
Για τα ιστορικά λοιπόν ...
Δέν βλέπω κανένα λόγο ύπαρξης του ΣΟΑΙΣΤΑ .(όπως είπα και δημόσια στην συγκέτρωση της ΕΛΠΑ τον Σεπτεμβριο )
Συμμετέχουν στους ίδιους ακριβώς αγώνες με τα Α , Ν, Ε, και έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες για ασφάλιση, ασφάλεια αγώνων και προβολή.
Θεωρω παράλογο το αίτημα να πληρώνουν μισό παράβολο.
Αδικία! ένα ιστορικό των σχεδόν των 100.000 ε να πληρώνει μισό παράβολο καί ένα Α0 - Ν1 ολόκληρο !!
Σαφώς το παράβολο πρέπει να γίνει σέ κλίμακα. Οι λέσχες - ΕΛΠΑ θα΄έχουν τα ίδια έσοδα αλλά λιγότερα από τα μικρά και περισσότερα από τα μεγάλα σέ όλες τις κατηγορίες Ν Α Ε ΙΣΤ
Οσο για του κανονισμους και την τηρηση τους γίνονται κωμικοτραγικά
Τα ρεγκιουλαριτε κάνουν άλλο άθλημα δικό τους , που δέν εχει καμμία σχέση με αθλητές που σφίγγουν κράνη και ζώνες.
Ολα αυτά , καί τα προηγούμενα , είναι εκτιμήσεις καί προτάσεις μου στο Δ.Σ. και σέ καμμία περίπτωση δέν δεσμευουν τον ΣΟΑΑ.
-
Κυριε APR
Οπως εγω δεν συμφωνω σε ολα απ αυτα που γραφεις,ετσι και εσυ δεν θα συμφωνεις.
Τωρα εαν εσυ δεν λαμβανεις την γνωμη μου σοβαρα κατ αρχην πρεπει να απαντας σε ενικο και οχι πληθυντικο προσωπο και γενικα -μας-.
Δεν γινεται να εχεις παντα δικιο.
Εχουμε αποψη κυριε.. και ευτυχως και στο λεξιλογιο μας υπαρχει και το ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ.
Ειμαι και οδηγος και συνοδηγος και μηχανικος και ηλεκτολογος και θεατης και αντιπροσοπευω τον εαυτο μου ,εχοντας την ΑΠΟΨΗ μου.
Ποτε δεν ειπα οτι εχω παντα δικιο,πραγμα που πιστευετε εσεις για τα γραφομενα σας.
Κριμα για αυτα που λετεγια 'τον δικο σας αγωνιστικο κοσμο΄' ,τον αγωνιστικο κοσμο της κρητης τον ξεχασαν κατι στενομυαλοι-παρτακηδες σαν εσας ,ισως?
Τις περισσοτερες φορες η ανωνυμια αφηνει ελευθερους τους συνομιλητες να συμφωνησουν η να διαφωνησουν η να σκεφτουν τισ δοαφορες αποψεις που εκφραζονται σε μια συγκεκριμενη συζητηση,ανεπηρεαστοι απο συμπαθειες η αντιπαθειες.Την χρονικη στιγμη πιστευω εχει ενδιαφερον να ακουστουν αποψεις και οχι προσωπα.
Και οπως ειπα
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΛΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΓΕΛΕ,
ΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΩΣΤΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΡΑΛΛΥ-ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-ΣΙΡΚΟΥΙ-ΙΣΤΟΡΙΚΑ-4Χ4) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 666 ???????? (ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΙ ???)
ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 2000 ΠΑΝΤΩΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Β.Ε. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ.
Δέν σε κοντράρω στίς γνώσεις σου περί ΕΛΠΑ
Η ΄σούμα ΄ θα δείξει ποιός έπεσε πιό κοντά.
-
Επειδη ειναι ολοσωστη για αυτο και δεν θα γινει.Λες asimi velos αυτοι να μην το ξερουν.Εδω τους ρωτας για αριθμο licence που βγαινουν καθε χρονο και αυτοι τον χαβα τους.
-
Διάβασα με προσοχή καναδυό σχέδια εξόδου από την κρίση.
Συγνώμη αλλά
τό πρώτο που μου ήρθε στό μυαλό είναι συνεργείο δημοσίων έργων.Ενας σκάβει την λακούβα και 5 -6 από πάνω του λένε πώς θα το κάνει. Χέρια να πιάσουν τον γκασμά χρειάζονται.
και το δέυτερο ... καλά ξεκινάτε εσείς και εάν φτάσετε κάπου καλα πάρτε τηλ. νάρθω
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δέν αξίζει΄να ασχολεισαι με ανθρωπάκια που οι περισσότεροι δέν είναι κάν αγωνιζόμενοι.
Τα μηνύματα που λαμβάνουμε πρόσωπο με πρόσωπο και στα τηλέφωνα και στα μείλ είναι παραπάνω από ενθαρυντικά
χθές τό βράδυ ένας από τους καλύτερους συνοδηγούς φώναξε ..ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ από την εποχή του Γ.Ραπτόπουλου το ζητάμε.
-
κ.ΖΗΒΑ
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο κ.ΠΛΑΤΗΣ?
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Δέν αξίζει΄να ασχολεισαι με ανθρωπάκια που οι περισσότεροι δέν είναι κάν αγωνιζόμενοι.
Τα μηνύματα που λαμβάνουμε πρόσωπο με πρόσωπο και στα τηλέφωνα και στα μείλ είναι παραπάνω από ενθαρυντικά
χθές τό βράδυ ένας από τους καλύτερους συνοδηγούς φώναξε ..ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ από την εποχή του Γ.Ραπτόπουλου το ζητάμε.
E ναι ........ τι νομιζει κανεις οτι θα παρω στα σοβαρα ολα αυτα τα μπουμπουκια που δεν ξερουν καλα καλα ποιος ειναι ο Ραπτοπουλος (μιας και ανεφερες τον αρχοντα των ελληνικων αγωνων) και μοστραροντε για σοβαροι ελληνες που αγαπουν το σπορ .......και με αποψη για το σπορ ........
υ.γ. Ναι τωρα θα πρεπει να δοσεις και στον τρια καπα απο πανω ......... σοβαρος συντελεστης του αθληματος .....
Αντε καραγκιοζακια του πληκτρολογιου καντε καμια δουλεια .........αισιχτρ φωσκωλοπαιδα ,τεμπελαραδες........
-
ΕΡΩΤΗΣΗ.
Μπορει καποιος που δεν εχει lisence ,ενω ειχε παλαια να ειναι σε Δ.Σ. συνδεσμου?
Υ.Γ.ΚΥΡΙΟΙ
Ειναι βεβαιο οτι εχει ανεβει η πιεση σας γιατι καταλαβατε τα ΛΑΘΗ σας.
Τους οποιους χαρακτηρισμους μαλλον τους εχετε εσεις και οχι τα παιδακια σας.
Αυτο που εχω να πω αν και οχι τοσο μεγαλος σε ηλικια αλλα ισως σε μυαλο...
ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. -
Εσυ οταν θα βρεις αυτα που χρειαζοντε για να μπορεις να γραφεις σε σοβαρα θεματα με το ονομα σου .........ξαναελα
μεχρι τοτε ....εισαι συνδεδεμενος ....με Κα΄ι΄ρο.......
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Χαιρομε πραγματικα spo+που αρχιζεις και εσυ να βλεπεις οτι δικαια δημιουργουντε ερωτηματα αντιδρασεις αλλα θα ηθελα να μπορεις να τα βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια ακομα και οταν ενας αγνωστος συνομιλητης σου ενας επαναστατης χωρις αιτια ενας που δεν θελει να ζημωσει σου το επισημαινει και να εχεις τα νεφρα να βλεπεις και να λες θαρετα το σωστο και οχι επειδη το ειδε ο EL-EM ο Πλατης να κανουμε κολοτουμπες και να αλλαζουμε αποψη σαν την ανεμοσημαδουρα.
Φίλε εραστή των ράλλυ, δεν έχω την ανάγκη κανενός για να εκφράσω την άποψή μου και να καταθέσω προτάσεις όπως, αν διαβάσεις πιο καλά τις δημοσιεύσεις μου,και έκανα...Δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω φερέφωνο κανενός (γιατί έτσι το παρουσιάζεις)...Όταν συμφωνώ με κάποιον το λέω, όταν διαφωνώ με άναρθρες κραυγές από ανώνυμους οι οποίοι ανακάλυψαν εν έτη 2010 τον τροχό, θα το λέω.
Τα ποσά που ακούγονται, σε κάποιες περιπτώσεις, τα θεωρώ υπερβολικά (φέτος θεωρώ ότι οι λισάνς θα είναι λιγότερες από κάθε άλλη φορά...) αλλά μακάρι να βγω ψεύτης...Την άποψή μου για την προάσπιση της ακεραιότητας του ΣΟΑΑ και την αποφυγή κάθε υποψίας ρεμούλας, την έγραψα...Δημοσίευση και διάθεση σε κάθε ενδιαφερόμενο, αναλυτικής κατάστασης εξοδολογίων με σαφείς αιτιολογίες...Είναι καιρός να εκμεταλλευτούμε περαιτέρω τα πλεονεκτήματα που μας δίνει η τεχνολογία....Και να υπάρχει ένας επίσημος εκρπόσωπος του Συνδέσμου παντού...Ναι, και στην Κρήτη αλλά και στον Έβρο....Αν νομίζετε ότι είστε τόσο μακριά, κάνετε λάθος...Ορδές έρχονται στην Αθήνα για να αγοράσουν τα ακριβότερα αγωνιστικά και ανταλλακτικά...Εκεί η απόσταση προφανώς μικρή...Εαν ενεργούν οι λέσχες σας ως σύνδεσμοι, ε κάποιος θα θυσιαστεί μια φορά να κάνει τη θυσία να ανέβει για μια συνέλευση...Επίσης και η web camera που ορθά ανέφερε ο nass είναι μια λύση....
Όσον αφορά την ψηφοφορία, να οριστεί εκπρόσωπος από κάθε λέσχη στην Κρήτη και εφορευτική επιτροπή που σαν καθήκον θα έχει την διαφύλαξη της αδιάβλητης ψηφοφορίας και την απόστολή επίσημων αποτελεσμάτων στα κεντρικά του ΣΟΑΑ προς ενσωμάτωση στο γενικό αποτέλεσμα...
Τι από τα παραπάνω δεν γίνεται; Να μου πεις, αν δεν μπορείτε 30 άνθρωποι απο δύο λέσχες να τα βρείτε, θα έρθει σε πέρας αυτό το τοοοοσο μεγαλεπίβολο σχέδιο...Ε ναι, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει....
-
Πιστευω
οτι ολοι που βλεπουν και γραφουν στο forum εχουν δει οτι σε ολα τα θεματα καποιοι που δεν θα τους ονομασω,γιατι ανηκουν σε συλλογο ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ και οχι μονο ,αρα εμεις πρεπει να λεμε ναι.
Οταν βλεπουν οτι φτανουν σε αδιεξοδο,ξεστριβουν.ΠΩΣ? Γραψε ποιος εισαι γιανα σου πω.....βριζοντας μπας και αυτοι που διαβασουν φοβηθουν-κανουν πισω.......καποιοι θα πουν γιατι να γραφω σε καποιον που φορα παρωπιδες....εισαι νεος δεν ξερεις......αφου δεν τρεχεις εισαι ασχετος.....
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ???????Ε Χ Ω ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ.
Υ.Γ.ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ
-
Δεν σ' αφηνουν ν αγιασεις!
Μερικες δικες μου σημειωσεις, απο την μεχρι τωρα συζητηση.- Οταν εναν νομο τον επικροτει ο λαος και τον 'αγνοει' η εξουσια, συνηθως ειναι προς τη σωστη κατευθυνση.
- Η ψηφος δεν εχει ποτε συντελεστη. Ουτε κι η γνωμη. Εχουν παντα την ιδια αξια για ολους, ειτε εχουν 30 πρωταθληματα , ειτε εχουν καμπουρα στην πλάτη!
- Ο ΣΟΑΑ δεν ειναι τσιφλικι κανενος, ωστε να συμπεραινει 'φηφιστε κι υπαρχει θεση στο συμβουλιο για εκπροσωπο σας' Με ποιες διαδικασιες, με βαση ποιους θεσμους?
- Το απαξιωτικο υφος, η ειρωνια και οι εξυπνακισμοι απο μερους αυτων που τα τελευταια χρονια διοικουν τον ΣΟΑΑ (και κατα συνεπεια εχουν καποιο μεριδιο ευθυνης για την απαξιωση του στη συνειδηση των αγωνιζομενων), αποτελουν εγγυηση οτι τιποτα δεν θα παει μπροστα, τοσο φανερη, που τελικα να με κανει να διερωτωμαι αν οντως εχουν τη θεληση να γινει κατι καλο. Αναφερομαι συγκεκριμενα στον κ. Ζηβα, που δεν μας επεισε με τα παραδειγματα περι ΕΥΔΑΠ, 6 μελων συνεργειων σκαφτιαδων και αλλων γλαφυρων.Δεν επιθυμω να μπω σε αντιπαραθεση αυτη την ωρα, αλλα δεν μπορω και να μην επισημανω περιεργες στασεις και την επανεμφανιση παληων 'ονοματων' με ιστορια 'περιεργη' στο Φορουμ.
ΑΓΓΕΛΕ, ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΟΑΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ? Η απαντηση εχει χωρο για ενα ΝΑΙ η ενα ΟΧΙ. Τιποτ αλλο. - Το βρισιδι μονο πορτες κλεινει. Οπως πολυ σωστα ειχαν γραψει οι φιλοι SP0 και Αpostolis,ειμαστε πολυ λιγοι για ν αφηνουμε καποιους απ εξω. Οι ανωνυμοι, οταν συμφωνουν μαζι μας ειναι καλοι, οταν διαφωνουν αποδιοπομπαιοι. Προσωπικα θα προτιμουσα παντως να εκφραζονται ολοι επωνυμα. Το θεμα ειναι σοβαρο.
- Οπως ο καθενας αντιλαμβανεται, υπαρχουν αναμεσα μας πολλες διαφορες και διαφωνιες. Ειναι ακριβως η επιτυχια των δημοκρατικων διαδικασιων, να βαζουν να δουλεψουν μαζι-θελουν δε θελουν-ακομα κι οι θανασιμοι εχθροι, οταν οι πολλοι το επιτασσουν.
- Ειναι φανερο οτι τη στιγμη αυτη, που τα παντα ειναι ρευστα, ως προς τις ομοσπονδιες, ο ΣΟΑΑ εχει 2 ποδαρια, τονα απο δω και τ αλλο απο κει. ΟΜΩΣ Ο ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
και τελος 8. Ειναι ηλιου φαεινοτερο, οτι με μια δημοκρατικη διαχειριση του ΣΟΑΑ, με τον τροπο που την προτεινω, τα σκοτεινα πηγαδακια κι οι παρεουλες που μεχρι τωρα λειτουργουσαν οπως λειτουργουσαν, θα χασουν την εξουσια απο τα χερια τους, γι αυτο η σωπαινουν η προσπαθουν ν αποπροσανατολισουν με κατι σαν 'ελατε να κουβεντιασουμε, θα τα βρουμε, χωρος υπαρχει, ολα γινονται'.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.
Δεν θελετε? Ε θα εχετε εναν πλουσιο ΣΟΑΑ χωρις μελη!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Χαιρομε πραγματικα spo+που αρχιζεις και εσυ να βλεπεις οτι δικαια δημιουργουντε ερωτηματα αντιδρασεις αλλα θα ηθελα να μπορεις να τα βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια ακομα και οταν ενας αγνωστος συνομιλητης σου ενας επαναστατης χωρις αιτια ενας που δεν θελει να ζημωσει σου το επισημαινει και να εχεις τα νεφρα να βλεπεις και να λες θαρετα το σωστο και οχι επειδη το ειδε ο EL-EM ο Πλατης να κανουμε κολοτουμπες και να αλλαζουμε αποψη σαν την ανεμοσημαδουρα.
Φίλε εραστή των ράλλυ, δεν έχω την ανάγκη κανενός για να εκφράσω την άποψή μου και να καταθέσω προτάσεις όπως, αν διαβάσεις πιο καλά τις δημοσιεύσεις μου,και έκανα...Δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω φερέφωνο κανενός (γιατί έτσι το παρουσιάζεις)...Όταν συμφωνώ με κάποιον το λέω, όταν διαφωνώ με άναρθρες κραυγές από ανώνυμους οι οποίοι ανακάλυψαν εν έτη 2010 τον τροχό, θα το λέω.
Συγνωμη εχεις δικιο το επιπεδο μου ισως δεν μου επιτρεπει να αρθρωσω τις αποψεις μου τοσο καλα οπως τον Πλατη η τον ΕΛ-ΕΜ αλλα εστω και ετσι χαιρομε που οι προηγουμενοι που αναφερω καταφεραν να κατανοησουν και να σου μεταφερουν το δικιο καποιων που εν ετη 2010 καποιοι τους ανακαλυψαν.
Τα ποσά που ακούγονται, σε κάποιες περιπτώσεις, τα θεωρώ υπερβολικά (φέτος θεωρώ ότι οι λισάνς θα είναι λιγότερες από κάθε άλλη φορά...) αλλά μακάρι να βγω ψεύτης...Την άποψή μου για την προάσπιση της ακεραιότητας του ΣΟΑΑ και την αποφυγή κάθε υποψίας ρεμούλας, την έγραψα...Δημοσίευση και διάθεση σε κάθε ενδιαφερόμενο, αναλυτικής κατάστασης εξοδολογίων με σαφείς αιτιολογίες...Είναι καιρός να εκμεταλλευτούμε περαιτέρω τα πλεονεκτήματα που μας δίνει η τεχνολογία....Και να υπάρχει ένας επίσημος εκρπόσωπος του Συνδέσμου παντού...Ναι, και στην Κρήτη αλλά και στον Έβρο....Αν νομίζετε ότι είστε τόσο μακριά, κάνετε λάθος...Ορδές έρχονται στην Αθήνα για να αγοράσουν τα ακριβότερα αγωνιστικά και ανταλλακτικά...Εκεί η απόσταση προφανώς μικρή...Εαν ενεργούν οι λέσχες σας ως σύνδεσμοι, ε κάποιος θα θυσιαστεί μια φορά να κάνει τη θυσία να ανέβει για μια συνέλευση...Επίσης και η web camera που ορθά ανέφερε ο nass είναι μια λύση....Όσον αφορά την ψηφοφορία, να οριστεί εκπρόσωπος από κάθε λέσχη στην Κρήτη και εφορευτική επιτροπή που σαν καθήκον θα έχει την διαφύλαξη της αδιάβλητης ψηφοφορίας και την απόστολή επίσημων αποτελεσμάτων στα κεντρικά του ΣΟΑΑ προς ενσωμάτωση στο γενικό αποτέλεσμα...
Το παραδειγμα με τα ανταλακτικα το αφηνω ασχολιαστο.
Στεκομαι με χαρα στο γεγονος οτι και εσυ αναγνωριζεις οτι δημιουργουντε θεματα και μαλιστα προτεινεις λυσεις αρα υποθετω οτι και εσυ συμφωνεις οτι υπαρχει βαση στις διαμαρτυριες των οδηγων απο ολη την Ελλαδα για το θεμα της δημοκρατικης αντιπροσωπευτικης εκπροσωπησης τους κ.α.
Τι από τα παραπάνω δεν γίνεται; Να μου πεις, αν δεν μπορείτε 30 άνθρωποι απο δύο λέσχες να τα βρείτε, θα έρθει σε πέρας αυτό το τοοοοσο μεγαλεπίβολο σχέδιο...Ε ναι, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει....Μην στεκεσαι μονο στην Κρητη και στα οποια τοπικα προβληματα που δεν γνωριζεις αγωνιζομενοι υπαρχουν και στην Καλαματα στον Πυργο στα Γιαννενα.Και αυτοι θα ειναι μελη
Ολα τα παραπανω φιλε μου γινοντε υπαρχουν βεβαια σε ολα τα θεματα λυσεις.Τωρα ομως με το υπαρχον καταστατικο του ΣΟΑΑ δεν γινοντε .Ευτυχως αγνωριζεις οτι ΠΡΕΠΕΙ να γινουν αλλαγες.Και ποσο ωραια θα ηταν αν οι αλλαγες που και εσυ αναγνωριζεις οτι ειναι απαραιτητες γινοντουσαν πριν υποχρεωσεις τον καθενα να σε χρηματοδοτησει δειχνοντας του οτι τον υπολογιζεις οχι μονο για τη συνδρομη και οχι μετα απο τον ξεσηκωμο να προχωρας σε σκεψεις για αλλαγη.Αυτα και μια που εσυ εισαι κοντα και μπορεις να παρευρισκεσαι και να εχεις λογο στον ΣΟΑΑ και μεχρι να γινουν οι αλλαγες και να μπορουν αγωνιζομενοι της Κρητης του Πυργου της Πατρας των Ιωαννινων να επηρεαζουν και να εχουν λογο προσπαθησε να μεταφερεις και εσυ στον ΣΟΑΑ την διαπιστωση που και εσυ κανεις το γεγονος δηλ.ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ