-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι Γάλλοι δεν είναι τόσο μανιώδεις καπνιστές όσο νομίζετεΟρθόν. Αντίθετα, αυστρο-ουγγρο-γερμανοί είναι θεριακλήδες. Και οι Έλληνες βέβαια. Οι Τούρκοι δεν ξέρω πώς την παλεύουν, ακούω ότι στην Κων/πολη έχει πέσει βαρύς ο νόμος και δεν καπνίζεις σχεδόν πουθενά.
-
Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να το κόψεις
Σκέφτηκα ότι εάν σου πει κάποιος γιατρός ότι δυστυχώς έχεις καρκίνο στον πνεύμονα και δεν την βγάζεις καθαρή, το κόβεις; η δεν το κόβεις; το τσιγάρο, θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις το χρόνο πίσω όταν τα πνευμονια σου ήταν καλά.
Κάπνιζα δυο πακέτα την ημέρα εδω και δέκα οκτώ χρόνια. Για να προλάβω την κακιά είδηση το έκοψα εδω και πέντε μήνες και η ζωή είναι πολύ πιο ωραία, δεν μου λείπει καθόλου το βρωμοτσιγαρο και κάθομαι και σκέπτομαι τη μ@λ@κια έκανα όλα αυτά τα χρόνια.
Τελικά αν πάρεις μια γεροί απόφαση το κόβεις εύκολα και όποιος πει το αντίθετο απλός δεν θέλει να κόψει το τσιγάρο.
Λοιπόν κόψτε το πριν είναι πολύ αργά, δυστυχώς ανταλλακτικά πνευμονια δεν υπάρχουν -
Έφτασα τα 4 πακέττα τσιγάρα Winston άσπρα, τα πιό ελαφριά, την ημέρα...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Έφτασα τα 4 πακέττα τσιγάρα Winston άσπρα, τα πιό ελαφριά, την ημέρα...ρε παιδια πραγματικα απορω ,5 πακετα ο ενας , 4 πακετα ο αλλος
ηθελα να ηξερα δεν μπουχτιζεται ? δεν μπαφιαζεται που λεμε ? εγω καπνιζα 2 πακετα την ημερα και πολλες φορες δεν μπορουσα να αναπνευσω, νομιζα οτι θα σκασω. -
εγω βασικα δεν καταλαβαινω και πολλα.
βεβαια αν μου πεις να τρεξω λιγο γρηγορατωρα απο βδομαδα μπαινω σε προγραμμα μπας και το κοψω.
για μενα οποιος θεωρει τον εαυτο του εξυπνο και καπνιζει ειναι βλακας -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Έφτασα τα 4 πακέττα τσιγάρα Winston άσπρα, τα πιό ελαφριά, την ημέρα...
ρε παιδια πραγματικα απορω ,5 πακετα ο ενας , 4 πακετα ο αλλος
ηθελα να ηξερα δεν μπουχτιζεται ? δεν μπαφιαζεται που λεμε ? εγω καπνιζα 2 πακετα την ημερα και πολλες φορες δεν μπορουσα να αναπνευσω, νομιζα οτι θα σκασω.+1 πλεον κι εγω κανω 1 με 1μιση πακετο BF silver στο στρατο εφτανα κι εγω τα 4 prince
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω βασικα δεν καταλαβαινω και πολλα.
βεβαια αν μου πεις να τρεξω λιγο γρηγορατωρα απο βδομαδα μπαινω σε προγραμμα μπας και το κοψω.
για μενα οποιος θεωρει τον εαυτο του εξυπνο και καπνιζει ειναι βλακαςμακαρι να το κοψεις ! μαζι σου
-
Αυτό το bio-filter των BF τι κάνει ρε παιδιά; Κρατάει τίποτα παραπάνω από το σφουγγαράκι ή είναι μούφα;
-
οταν πρωτοβγηκε ελεγαν οτι κρατα το 80 %.
δεν ξερω τι εγινε αλλα με τον καιρο ξεχαστηκε. -
Αλλος ένας νόμος του Ελληνικού κράτους που έμεινε ανενεργός, χωρίς κάποιο λόγο.
Το πακέτο δυστυχώς αυξήθηκε μονο κάτι ψηλά.
-
4 ευρω δεν πηγε?
ποσο να παει?
δε μας λυπασαι ρε φιλε?
-
απο αυριο ξεκιναω το κοψιμο του τσιγαρου.
ξερω τι με περιμενει γιατι το εχω ξανακανει με αποτυχια παντα.
καλο κουραγιο μου ευχομαι και αν βρισω και κανεναν εδω μεσα μην παρεξηγηθει ,θα ειναι λογω ελειψης νικοτινης.
αν αντεξω δυο εβδομαδες πιστευω θα κλεισει το θεμα.βλεποντας και κανοντας.
-
απο αυριο ξεκιναω το κοψιμο του τσιγαρου.ξερω τι με περιμενει γιατι το εχω ξανακανει με αποτυχια παντα.
καλο κουραγιο μου ευχομαι και αν βρισω και κανεναν εδω μεσα μην παρεξηγηθει ,θα ειναι λογω ελειψης νικοτινης.
Κουραγιο και Υπομονη! Θεληση θελει!
-
απο αυριο ξεκιναω το κοψιμο του τσιγαρου.ξερω τι με περιμενει γιατι το εχω ξανακανει με αποτυχια παντα.
Σε θελω
Μην καπνισεις σημερα 10 πακετα
-
οχι ρε νορμαλ 3-4 αν και θα παω σε ρεμπεταδικο αποψε να ακουσω τις πενιες μου και δεν ξερω τι θα γινει
-
τα εμπλαστρα της νικοτινης **μαζι ** με την θεληση σου θα σε βοηθησουν να το κοψεις !
καλη ιδεα παντως θα ηταν να περιορισεις τις ημερες που θα το κοψεις τις εξοδους για καφε και ποτο .
Αντε καλη επιτυχια σου ευχωμαι -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
απο αυριο ξεκιναω το κοψιμο του τσιγαρου.
ξερω τι με περιμενει γιατι το εχω ξανακανει με αποτυχια παντα.
Κουραγιο και Υπομονη! Θεληση θελει!
κ προπαντος να εισαι ειλικρινης πρωτα με τον εαυτο σου
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
+1 πλεον κι εγω κανω 1 με 1μιση πακετο BF silver στο στρατο εφτανα κι εγω τα 4 princeΟ στρατός δεν είναι ενδεικτική περίπτωση, είναι πολύ παράξενη περίοδος.
-
Στατιστικα ειναι κρισιμος ο πρωτος χρονος,αν αντεξεις ενα χρονο ειναι καλο σημαδι.
Προσωπικα θα ελεγα οτι δεν ξεπερασα ποτε τον εθισμο μου,απλως το πηρα αποφαση οτι δεν ξανακαπνίσω ποτέ. -
3€ τα Camel ...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]