-
Aκουσατε το νεο κουφο που κυκλοφορει σχετικα με τους κανονισμους που εφτιαξε η μαφια για το 2010 ?
Τα κιτ καρς και σουπερ θα τρεχουν λεει με την κλαση τους στα κυβικα που ανηκουν !!! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ WRC !!!!!
Super 1600 δηλαδη των 120.οοο ευρω .....αντιπαλος με το Α6 των 20.000 εως 40.000 ευρω ?
Αυτο βεβαια δεν το αποκλειω να ειναι γεγονος , αν καποιος απ'την μαφια εχει αγορασει κανενα σχετικο αγωνιστικο .............. περιμενω για να γελασουμε και να φτυσουμε με την ψυχη μας ..............
-
Aκουσατε το νεο κουφο που κυκλοφορει σχετικα με τους κανονισμους που εφτιαξε η μαφια για το 2010 ?
Τα κιτ καρς και σουπερ θα τρεχουν λεει με την κλαση τους στα κυβικα που ανηκουν !!! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ WRC !!!!!
Super 1600 δηλαδη των 120.οοο ευρω .....αντιπαλος με το Α6 των 20.000 εως 40.000 ευρω ?
Αυτο βεβαια δεν το αποκλειω να ειναι γεγονος , αν καποιος απ'την μαφια εχει αγορασει κανενα σχετικο αγωνιστικο .............. περιμενω για να γελασουμε και να φτυσουμε με την ψυχη μας ..............
-
-
Μπά μόνο θα γελάσουμε δεν θα χρειαστεί να φτύσουμε μάστορα, γιατι θεωρώ πολύ πιθανο το 106 των 40(μην μπώ και 20-25) θα του ρίχνει συνοικιες στο χιλιόμετρο
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Πάντως θα παρακαλούσα τον φίλο μας τον el-em που παρακολουθεί, εάν έχει κάτι νεότερο.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Εισαι παλιος εσει κυριε Αντωνη μου και το εχεις πιασει το νοημα.
Ξερεις απο που ζητας. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aκουσατε το νεο κουφο που κυκλοφορει σχετικα με τους κανονισμους που εφτιαξε η μαφια για το 2010 ?Τα κιτ καρς και σουπερ θα τρεχουν λεει με την κλαση τους στα κυβικα που ανηκουν !!! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ WRC !!!!!
Έτσι ίσχυε και το 2004.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aκουσατε το νεο κουφο που κυκλοφορει σχετικα με τους κανονισμους που εφτιαξε η μαφια για το 2010 ?Τα κιτ καρς και σουπερ θα τρεχουν λεει με την κλαση τους στα κυβικα που ανηκουν !!! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ WRC !!!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ Κ.ΧΡΙΣΤΟ.. ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙ ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ SUPER ΤΗΣ LION.. ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΠΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ) ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΠΕΡΣΥ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΚΙΤ CAR ΠΡΟΠΕΡΣΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 2007 ΜΕ Α/6(ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 106 ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ) ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΜΕ ΤΟ 206 ΚΙΤ CAR(TIS LION) ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΛΟΓΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ..
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Α/5 ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ.. ΔΛΔ ΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ PUMA I TO MICRA ΤΟ KIT CAR ΜΕ ΤΑ YARIS KAI ΤΑ MICRA ΤΑ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΤΟΤΕ.. ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ..ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.??
ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΤ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ.. ΣΤΑ @@ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.. ΔΛΔ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΗΣ Α/6 ΜΕ ΜΙΣΟ ΧΕΡΙ (ΓΤ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ) ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ? ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Η CITROEN H H FORD ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟ 2011??Η ΘΑ ΛΕΝΕ Ο ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΤ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ..
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.. ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟ..
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. -
Ο χρήστης XALI.....JR έγραψε:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ Κ.ΧΡΙΣΤΟ.. ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙ ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ SUPER ΤΗΣ LION.. ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΠΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ) ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΠΕΡΣΥ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΚΙΤ CAR ΠΡΟΠΕΡΣΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 2007 ΜΕ Α/6(ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 106 ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ) ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΜΕ ΤΟ 206 ΚΙΤ CAR(TIS LION) ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΛΟΓΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ..
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Α/5 ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ.. ΔΛΔ ΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ PUMA I TO MICRA ΤΟ KIT CAR ΜΕ ΤΑ YARIS KAI ΤΑ MICRA ΤΑ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΤΟΤΕ.. ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ..ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.??
ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΤ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ.. ΣΤΑ @@ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.. ΔΛΔ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΗΣ Α/6 ΜΕ ΜΙΣΟ ΧΕΡΙ (ΓΤ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ) ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ? ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Η CITROEN H H FORD ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟ 2011??Η ΘΑ ΛΕΝΕ Ο ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΤ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ..
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.. ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟ..
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.Δηλαδή όντως θα επανέλθουμε στο καραγκιοζιλίκι του 2004???!!
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Έτσι ίσχυε και το 2004.
Καταλαβες οτι δεν υπαρχει Α6+ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Έτσι ίσχυε και το 2004.
Καταλαβες οτι δεν υπαρχει Α6+ ?
... δυστυχώς το ξαναζήσαμε (όπως προείπα) το 2004, και ξεκινούσαμε να μετράμε τη 'νίκη' από τη 3η 4η κλπ θέση ...
-
Ο χρήστης XALI.....JR έγραψε:
[ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ Κ.ΧΡΙΣΤΟ.. ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙ ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ SUPER ΤΗΣ LION.. ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΠΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ) ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΠΕΡΣΥ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΚΙΤ CAR ΠΡΟΠΕΡΣΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 2007 ΜΕ Α/6(ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 106 ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ) ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΜΕ ΤΟ 206 ΚΙΤ CAR(TIS LION) ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΛΟΓΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ..
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.Κωσταντινε μου , καλο μας παιδι κι αξιαγαπητο .........
Να τα δεκτω ολα αυτα για την αντιμετωπιση την δικη σου και του αδελφου σου για τους αγωνες , και τα σεβομαι γιατι μεχρι τωρα τα εχω δει και εγω .
Μ'αυτην την νεα προκηρυξη του μπαμπα σου ομως αν αληθευει φυσικα ........... σταματαω εδω !
Τα υπολοιπα θα τα διαβασεις απο ολα αυτα τα παιδια ........που εχουν να αντιμετωπισουν την νεα αυτη ταξη πραγματων 2010 , των ιδιοφυιων ΦΩΣΤΗΡΩΝ που θα φτιαξουν το σπορ ........
-
Διστιχος δεν είναι ισοδυναμα τα ΚΙΤ CAR μετα Α6 αλλα και περυσι που τα R2-R3 πηγαιναν στην Α6+ δεν ειδα και πολους να παραπονιουνται και δεν πιστευω ένα C2 R2 η’ Fiesta R2 να είναι ποιο δυνατο από ένα 106 Α6 με σασμαν σειριακο και 190ps αρα και τοτε καποιοι ηθελαν να τα βγαλουν από την μεση.
-
-
Ο χρήστης kamatsos auto-moto έγραψε:
Διστιχος δεν είναι ισοδυναμα τα ΚΙΤ CAR μετα Α6 αλλα και περυσι που τα R2-R3 πηγαιναν στην Α6+ δεν ειδα και πολους να παραπονιουνται και δεν πιστευω ένα C2 R2 η’ Fiesta R2 να είναι ποιο δυνατο από ένα 106 Α6 με σασμαν σειριακο και 190ps αρα και τοτε καποιοι ηθελαν να τα βγαλουν από την μεση.Πώς? Κάποιο λάθος κάνεις...Για ξανα τσεκάρισέ το...!Μάλλον δεν εχεις καταλάβει τι παίζεται και τι ίσχυε πέρυσι...
-
Από τη μία είναι σωστό ότι ένα Super 1600 των 120000 (θεωρητικά, καινούργιο κάνει τόσο, μεταχειρισμένο πολύ λιγότερο) είναι άδικο να ανταγωνίζεται ένα Α/6 των 40000.
Από την άλλη:
ο Η περσινή Α/6+ ήταν αποτυχία διότι δε συμπλήρωσε ποτέ (εκτός από το Παλάδιο νομίζω) και έβαζε τα μοναδικά καινούργια αυτοκίνητα στους αγώνες (τα 2-3 C2R2) να ανταγωνίζονται μόνο για την F2, στην ουσία αποθαρρύνοντας τέτοια αυτοκίνητα για χάρη των παλιότερων 106 και Saxo.
ο Πόσα τέτοια κιτ-καρ και Super1600 υπάρχουν στην Ελλάδα ? Ενα μόνο και κάτι άλλα κιτ-καρ 'χειροποίητα' που σίγουρα δεν είναι και τόοοσο ανώτερα από ένα καλό Α/6 (όπως αποδεικνύουν άλλωστε τα αποτελέσματα).Κατά την άποψή μου το σωστό θα ήταν τα R2 να παίζουν στην Α/6 (αφού έχουν και βάρος 1020 κιλά, 100 κιλά από τα 'κανονικά' Α/6 είναι μεγάλη διαφορά) και τα R3 στην Α/7 (αντίστοιχα με βάρος 1070 κιλά, δηλ. +70 από την 'κανονική' Α/7) και τα 'παλιά' κιτ-καρ και Super1600 με τα κανονικά τους βάρη (920 και 1000 κιλά αντίστοιχα) στη γενική και την F2.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=84&page_id=1446Τι εννοείς με αυτό το link γιατι εγώ δεν εχω καταφέρει ακόμα να βρώ τον κανονισμό για τα αυτοκίνητα της ομάδας Α.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Διστιχος δεν είναι ισοδυναμα τα ΚΙΤ CAR μετα Α6 αλλα και περυσι που τα R2-R3 πηγαιναν στην Α6+ δεν ειδα και πολους να παραπονιουνται και δεν πιστευω ένα C2 R2 η’ Fiesta R2 να είναι ποιο δυνατο από ένα 106 Α6 με σασμαν σειριακο και 190ps αρα και τοτε καποιοι ηθελαν να τα βγαλουν από την μεση.
Πώς? Κάποιο λάθος κάνεις...Για ξανα τσεκάρισέ το...!Μάλλον δεν εχεις καταλάβει τι παίζεται και τι ίσχυε πέρυσι...
Ανάλυσετω σε παρακαλώ.
ΑΝΤΩΝΗΣΛοιπόν, τα R2, πήγαιναν στην κλάση Α6+.Τα R3 πήγαιναν στην κλάση Α7,δικαίως διοτι δεν ειναι δυνατότερα απο ενα καλό Α7 δίλιτρο.Εκτός αν εννοείς τα R3T, οπου δικαιως πάνε στην Α6+, λόγω υποδύναμης και βάρους και μειωμένων προδιαγραφών σε σχέση με τα κανονικά R3.
-
Εκεί μέσα είναι, στο Παράρτημα J 255 2010
Φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσει και η εγκύκλιος τεχνικών κανονισμών που αναφέρει τις διαφορές του 'J' απ΄όσα ισχύουν στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κατά την άποψή μου το σωστό θα ήταν τα R2 να παίζουν στην Α/6 (αφού έχουν και βάρος 1020 κιλά, 100 κιλά από τα 'κανονικά' Α/6 είναι μεγάλη διαφορά) και τα R3 στην Α/7 (αντίστοιχα με βάρος 1070 κιλά, δηλ. +70 από την 'κανονική' Α/7) και τα 'παλιά' κιτ-καρ και Super1600 με τα κανονικά τους βάρη (920 και 1000 κιλά αντίστοιχα) στη γενική και την F2.
Συμφωνω ....... αλλα για την r3 και κιτ καρ 2λιτρα μονον για γενικη , μεχρι να παρουσιαστουν τοσα , ωστε να κανουν κλαση και ανταγωνισμο .
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Πώς? Κάποιο λάθος κάνεις...Για ξανα τσεκάρισέ το...!Μάλλον δεν εχεις καταλάβει τι παίζεται και τι ίσχυε πέρυσι...
Ανάλυσετω σε παρακαλώ.
ΑΝΤΩΝΗΣΛοιπόν, τα R2, πήγαιναν στην κλάση Α6+.Τα R3 πήγαιναν στην κλάση Α7,δικαίως διοτι δεν ειναι δυνατότερα απο ενα καλό Α7 δίλιτρο.Εκτός αν εννοείς τα R3T, οπου δικαιως πάνε στην Α6+, λόγω υποδύναμης και βάρους και μειωμένων προδιαγραφών σε σχέση με τα κανονικά R3.
Αρχικά πέρισυ και τα R3 ήταν Α/6+, μετά πήγαν Α/7.
Πουθενά στον κόσμο τα R3T δεν τρέχουν σε άλλη κλάση από τα R3...
Φέτος τα R3T θα είναι με 29άρι περιοριστή οπότε θα είναι πάνω από 200 άλογα.Γενικά η Α/6+ είναι μια ελληνική πατέντα και κατά την άποψή μου (βλ. παραπάνω) αποτυχία.
Τεχνικοί κανονισμοί 2010