-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μην πειράξεις τη διάσταση ΙΜΟ
σταμάτα να είσαι τσίπης και τροφοδότησε με χρήμα την αγορά
Ψάχνω για σπόνσορα...
Να σε δώσω τα 17αρια του δικού μου;
Είπα την πεθερά μου(Γερμανίδα), ότι δεν επιτρέπεται να με έχει να κυκλοφοράω με γιαπωνέζικο, ενώ το status της φυλής της επιβάλλει μηχάνημα από τη Στουτγκάρδη μεριά. Είπε ότι θα το τακτοποιήσει....Θα σε χωρισει;
Κάτι βαλίτσες ακούω ετοιμάζει. Λες να είναι οι δικές μου;
+keramikbremsen
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Για μία αίσθηση των τιμών που παίζουν και των πιο φθηνών διαστάσεων μπορείς να πας στο http://www.elastika-online.gr.
Εκεί μπαίνω κι εγώ, όπως είπα όχι για αγορά ελαστικών (συνήθως δίνει τιμές που βρίσκεις και έξω, αλλά αυτοί δίνουν χωρίς τοποθέτηση, έξω με τοποθέτηση), απλά για μια εικόνα του που κυμαίνονται οι τιμές και το αν η μία διάσταση είναι φθηνότερη...
Οι τιμές που έχει είναι πολύ καλές και δε νομίζω ότι μπορούν να βρεθούν εδώ. Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί? Ο καμσκιλλ έχει ακριβύνει.
Επίσης, που μπορώ να βρω αξιόπιστα σχετικά τεστ ελαστικών? (γιατί ψάχνοντας, άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος )
-
Βάλε SC3....
Θα με θυμηθείς.... (thanks Θανάση ) -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για μία αίσθηση των τιμών που παίζουν και των πιο φθηνών διαστάσεων μπορείς να πας στο http://www.elastika-online.gr.
Εκεί μπαίνω κι εγώ, όπως είπα όχι για αγορά ελαστικών (συνήθως δίνει τιμές που βρίσκεις και έξω, αλλά αυτοί δίνουν χωρίς τοποθέτηση, έξω με τοποθέτηση), απλά για μια εικόνα του που κυμαίνονται οι τιμές και το αν η μία διάσταση είναι φθηνότερη...
Οι τιμές που έχει είναι πολύ καλές και δε νομίζω ότι μπορούν να βρεθούν εδώ. Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί? Ο καμσκιλλ έχει ακριβύνει.
Επίσης, που μπορώ να βρω αξιόπιστα σχετικά τεστ ελαστικών? (γιατί ψάχνοντας, άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος )
Αν ξερεις γερμανικα παηγαινε στο site της adac.de, αν και τη σελιδα με τα τεστ ελαστικων δεν την εμφανιζει τωρα, μαλλον καποιο προβλημα εχει
-
Ερώτηση...
τα Bridgestone Potenza RE050 (235/45/17)έγραψαν 16.000χλμ από τον Μάρτιο που παρέλαβα το αυτοκίνητο
- τα Michelin Energy (εργοστασιακής αλλά άγνωστης προς το παρόν διάστασης) στο C2 της γυναίκας έχουν γράψει 17.000 αλλά σε 3 χρόνια που το έχει, τα λάστιχα δεν έχουν αλλαχθεί.
Επειδή δεν έχω σχετική εμπειρία ποιές είναι η απαιτούμενες ενέργειες?
Προσανατολίζομαι σε αλλαγή τα μπρος πίσω στο Scirocco και αντικατάσταση στα 30.000χλμ και αλλαγή τώρα στα Michelin της γυναίκας γιατί έχουν πολύ καιρό στο αυτοκίνητο.
Θα ήθελα προτάσεις για ελαστικά 235/45/17 με κριτήριο γρήγορο σχετικά ζέσταμα-μειωμένο θόρυβο και φυσικά κράτημα. Στο θέμα του θορύβου ειδικά τα Potenza είναι απογοήτευτικά....το ζέσταμα το καταλαβαίνω λόγω μεγάλου δείκτη ταχύτητας. Επίσης κάτι με λογικές τιμές έστω μέσω ιντερνετ από εξωτερικό.
Προτάσεις για το καρυδότσουφλο το C2 επίσης αποδεκτές
Τι τραβάμε οι οικογενειάρχες....γμτ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Βάλε SC3....
Θα με θυμηθείς.... (thanks Θανάση )Δεν βγάζει στην διάστασή μου. Μόνο sc2.
-
Ο χρήστης papadodi έγραψε:
Αν ξερεις γερμανικα παηγαινε στο site της adac.de, αν και τη σελιδα με τα τεστ ελαστικων δεν την εμφανιζει τωρα, μαλλον καποιο προβλημα εχει
εμ, έλα ντε που δεν ξέρω! Έχει κανένα τεστ σε 205/50/16?
-
Τα τεστ του adac είναι ένας γενικός μπούσουλας δυστυχώς και μόνο... Οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικές...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα τεστ του adac είναι ένας γενικός μπούσουλας δυστυχώς και μόνο...Ούτε καν, θα προσέθετα εγώ...
-
Δεν υπάρχουν αξιόπιστα online tests για λάστιχα? Κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά (μέτρα ακινητοποίησης, συμπεριφορά στο βρεγμένο, κλπ)
Εγώ θέλω ένα λάστιχο που να είναι πολύ καλό στο βρεγμένο και όσο καλύτερο γίνεται στο στεγνό. Απλά να είναι λίγο σπορτίφ μην έχει πχ πολύ μαλακά πλαινά.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν υπάρχουν αξιόπιστα online tests για λάστιχα? Κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά (μέτρα ακινητοποίησης, συμπεριφορά στο βρεγμένο, κλπ)Εγώ θέλω ένα λάστιχο που να είναι πολύ καλό στο βρεγμένο και όσο καλύτερο γίνεται στο στεγνό. Απλά να είναι λίγο σπορτίφ μην έχει πχ πολύ μαλακά πλαινά.
όπως είπε και ο δρδινος το adac είναι καλό αλλά δεν εξετάζει τον παράγοντα ελεεινική ασφραλτος ( )
αυτά που γράφονται απο απλούς χρήστες δεν είναι για να τα παίρνεις στα σοβαρά
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Οι τιμές που έχει είναι πολύ καλές και δε νομίζω ότι μπορούν να βρεθούν εδώ.
Μπααα... κάπου εκεί παίζουν και έξω, απλά έξω έχουν ΚΑΙ τοποθέτηση... Τουλάχιστον εδώ που ρώτησα σε 2-3 οι τιμές ήταν παρόμοιες με το site...
Μα καλά, τόσο σας τον πιάνουν εκεί στην Αθήνα;;;
Για τη διάστασή σου βγαίνουν τα premium contact 2;;; Τα θεωρώ πολύ καλά λάστιχα και μόνο με exalto θα τα άλλαζα (όταν θα πετάξω και τα άχρηστα primacy από τη Νίτσα ένα από τα δύο θα μπει και εκεί).
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν λες τπτ!
Για τη διάστασή σου βγαίνουν τα premium contact 2;;; Τα θεωρώ πολύ καλά λάστιχα και μόνο με exalto θα τα άλλαζα (όταν θα πετάξω και τα άχρηστα primacy από τη Νίτσα ένα από τα δύο θα μπει και εκεί).
Βγαίνουν αλλά σε W μόνο. Σε βροχή τι λένε?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν λες τπτ!
Βγαίνουν αλλά σε W μόνο. Σε βροχή τι λένε?
Μαλακά πλαϊνά. Δεν κάνουν για το ΜίΧο
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μαλακά πλαϊνά. Δεν κάνουν για το ΜίΧο
Ναι;;;;
Βέβαια, εγώ πριν από αυτά φορούσα Uniroyal 550 rallye (πατσαβούρες σκέτες... ) που είχαν πιο μαλακό πλαϊνό από λασπωμένη μακαρονάδα.
Στο 206 βέβαια δεν μου φαίνεται, αλλά εντάξει, μιλάμε για άλλες διαστάσεις, άλλο αμάξι (και πισωκίνητο)...
Στη βροχή πάντως είναι εξαιρετικά! Ιδίως αν τα συγκρίνεις με τις πατσαβούρες που φορούσα πριν (τα Uniroyal), που ήταν και καλά βροχολάστιχα και τελικά ήταν κάτω του μετρίου στο στεγνό και ακόμα χειρότερα στο βρεγμένο...
Αυτά που ήταν ακόμα καλύτερα στο βρεγμένο ήταν τα PC1 (ειλικρινά είχα την αίσθηση ότι κρατούσαν καλύτερα από το στεγνό...), αλλά είχαν σοβαρό μειονέκτημα στην άνεση (πολύ φασαρία...). Τα 2 είναι ένα κλικ (μικρό) κάτω στο βρεγμένο αλλά με πολύ λιγότερο θόρυβο...
-
Tα SC2 παράγονται ακόμα ή αντικαταστάθηκαν από τα 3?
-
Παιδια τα εχει ακουσει κανενας αυτα τα λαστιχα? Τα εχει δοκιμασει?
Μου τα συστηνει ο λαστιχας και ειναι και φθηνα 250€ με την τοποθετηση...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Tα SC2 παράγονται ακόμα ή αντικαταστάθηκαν από τα 3?Κυκλοφορούν κανονικά αν και δεν υπάρχουν στο site της Conti
Παιδια τα εχει ακουσει κανενας αυτα τα λαστιχα? Τα εχει δοκιμασει?
Μου τα συστηνει ο λαστιχας και ειναι και φθηνα 250€ με την τοποθετηση...
Δεν τα έχω ξανακούσει, μου θυμίζουν κάτι άσχετα Syron που έβαλε ο ανηψιός μου στο mini
-
Υπάρχει εμπειρία από Conti Sport Contact 2?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Υπάρχει εμπειρία από Conti Sport Contact 2?παρόν!
τι θες να μάθεις? να ξέρεις ότι φορούσα και τα sc2 και τα sc3... τα πρώτα καταργήθηκαν κι όσα κυκλοφορούν είναι αποθήκης ελληνικής ή μη...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]