-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@xenosάλλαξε τα και τα 4
σε περίπτωση που βάλεις μόνο μπροστά κινδυνεύεις να κάνεις το αμάξι ποιο υπερστροφικό και πιθανώς ποιο απότομο (με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό)
γενικά τα αμάξια είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν με ίση πρόσφυση σε όλους τους τροχούς
Σωστό αυτό. Είναι και κωλοδιάσταση (205/50/16) ακριβή!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
άλλαξε τα και τα 4
σε περίπτωση που βάλεις μόνο μπροστά κινδυνεύεις να κάνεις το αμάξι ποιο υπερστροφικό και πιθανώς ποιο απότομο (με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό)
γενικά τα αμάξια είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν με ίση πρόσφυση σε όλους τους τροχούς
ας πρόσεχες
περάσανε και τα χριστουγεννα να τα ζητούσες απο τον iVasili
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαν τα μούτρα ενώ στρίβεις φρενάροντας με το ABS να δουλεύει υπερωρίες δεν έχει
- απίστευτα μούτρα με το Esp να μην μπαίνει και να μπαίνει όταν πετάς κώλο για διόρθωση, κόβωντάς σου τον κώλο...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ναι, όπως ήρθε και τις προηγούμενες χρονιές!
Είναι κανένα από τα 215/45R16 , 215/50R16 πιο φθηνό?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
άλλαξε τα και τα 4
@xenos
Δεν εχεις δει αυτή την αγγελία?
http://www.mx5.gr/forum/index.php?topic=8215.0Με τα ιδια σχεδον λεφτα εχεις και ζαντες καβάντζα
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
@xenos
http://www.mx5.gr/forum/index.php?topic=8215.0Με τα ιδια σχεδον λεφτα εχεις και ζαντες καβάντζα
Απλά τα λάστιχα αυτά δεν τα πολυγνωρίζω (σαν μοντέλο) και οι ζάντες μου είναι περιττές. Ρώτησα τουλάχιστον τον άνθρωπο μήπως τα δίνει χωριστά. Ευχαριστώ πάντως...
-
Πήρα τηλ. να δω τι παίζει από τιμές σε 205/50/16:
Michelin PE2: 690e, 585e, 630e, 585e, 630e
Pirelli P zero nero: 610e, 600e, 600e, 610e (σταθερή αξία )
-
Αν πας σε 205/55/16 τι προβλημα μπορει να υπαρξει;
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Αν πας σε 205/55/16 τι προβλημα μπορει να υπαρξει;Stock Tire - 205/50R16_________________________205/55R16
Overall Diameter: 611.37 mm______________Overall Diameter: 631.69 mm
Sidewall Height: 102.36 mm_______________Sidewall Height: 112.52 mm
Radius: 305.56 mm_______________________Radius: 315.72 mm
Circumference: 1920.4 mm________________Circumference: 1984.5 mm
Revs per Mile: 864.1______________________Revs per Mile: 836.3
Actual Speed: 100 km/h___________________Speedometer: 96.7 km/h
Speedometer Difference: -_________________Speedometer Difference: 3.324% too slow
Diameter Difference: -____________________Diameter Difference: 3.22% -
Μην πειράξεις τη διάσταση ΙΜΟ
σταμάτα να είσαι τσίπης και τροφοδότησε με χρήμα την αγορά
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
@xenos
Απλά τα λάστιχα αυτά δεν τα πολυγνωρίζω (σαν μοντέλο) και οι ζάντες μου είναι περιττές. Ρώτησα τουλάχιστον τον άνθρωπο μήπως τα δίνει χωριστά. Ευχαριστώ πάντως...
τα λάστιχα είναι αυτά: http://www.tyres-online.co.uk/productda ... tre050.asp
αν θες στο ιδιο site μπορεις να κανεις και συγκριση με αυτά που ρώτησες τιμές. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μην πειράξεις τη διάσταση ΙΜΟσταμάτα να είσαι τσίπης και τροφοδότησε με χρήμα την αγορά
Ψάχνω για σπόνσορα...
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
τα λάστιχα είναι αυτά: http://www.tyres-online.co.uk/productda ... tre050.asp
αν θες στο ιδιο site μπορεις να κανεις και συγκριση με αυτά που ρώτησες τιμές.Με μία 1η ματιά τα βλέπω να υστερούν σε σχέση με τα άλλα δύο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ναι, όπως ήρθε και τις προηγούμενες χρονιές!
Είναι κανένα από τα 215/45R16 , 215/50R16 πιο φθηνό?
Για μία αίσθηση των τιμών που παίζουν και των πιο φθηνών διαστάσεων μπορείς να πας στο http://www.elastika-online.gr.
Εκεί μπαίνω κι εγώ, όπως είπα όχι για αγορά ελαστικών (συνήθως δίνει τιμές που βρίσκεις και έξω, αλλά αυτοί δίνουν χωρίς τοποθέτηση, έξω με τοποθέτηση), απλά για μια εικόνα του που κυμαίνονται οι τιμές και το αν η μία διάσταση είναι φθηνότερη...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ψάχνω για σπόνσορα...
βάλε αγγελία:
Νεαρό όμορφο και φιλήδονο αγόρι ζητάει ευκατάστατο γενναιόδωρο κύριο με δικό του χώρο ΤΗΛ. 69.....
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ψάχνω για σπόνσορα...
βάλε αγγελία:
Νεαρό όμορφο και φιλήδονο αγόρι ζητάει ευκατάστατο γενναιόδωρο κύριο με δικό του χώρο ΤΗΛ. 69.....
Κυρία από τζάκι ζητάω με πόρσε...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ψάχνω για σπόνσορα...
Να σε δώσω τα 17αρια του δικού μου;
Είπα την πεθερά μου(Γερμανίδα), ότι δεν επιτρέπεται να με έχει να κυκλοφοράω με γιαπωνέζικο, ενώ το status της φυλής της επιβάλλει μηχάνημα από τη Στουτγκάρδη μεριά. Είπε ότι θα το τακτοποιήσει.... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ψάχνω για σπόνσορα...
Είπα την πεθερά μου(Γερμανίδα), ότι δεν επιτρέπεται να με έχει να κυκλοφοράω με γιαπωνέζικο, ενώ το status της φυλής της επιβάλλει μηχάνημα από τη Στουτγκάρδη μεριά. Είπε ότι θα το τακτοποιήσει....Θα σε χωρισει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ψάχνω για σπόνσορα...
Είπα την πεθερά μου(Γερμανίδα), ότι δεν επιτρέπεται να με έχει να κυκλοφοράω με γιαπωνέζικο, ενώ το status της φυλής της επιβάλλει μηχάνημα από τη Στουτγκάρδη μεριά. Είπε ότι θα το τακτοποιήσει....Θα σε χωρισει;
Κάτι βαλίτσες ακούω ετοιμάζει. Λες να είναι οι δικές μου;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]