-
Νομίζω ότι η απόκτηση της Ελλάδας από ξένους θα ήταν εξαιρετικά επωφελής επιλογή, εφόσον όμως προηγείτο μια ανταλλαγή πληθυσμών: εδώ θα έρχονταν 11 μύρια Ευρωπαίοι και οι ιθαγενείς θα μεταφέρονταν στην Τουρκία ή στη Β. Αφρική με αντάλλαγμα αυτοκίνητα και οικοσκευές (μία Merc/BMW/Porshe ή ένα πλήρες σετ γερμανικών οικιακών συσκευών και ιταλικών επίπλων για κάθε Έλληνα πολίτη που θα γινόταν δεκτός).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νομίζω ότι η απόκτηση της Ελλάδας από ξένους θα ήταν εξαιρετικά επωφελής επιλογή, εφόσον όμως προηγείτο μια ανταλλαγή πληθυσμών: εδώ θα έρχονταν 11 μύρια Ευρωπαίοι και οι ιθαγενείς θα μεταφέρονταν στην Τουρκία ή στη Β. Αφρική με αντάλλαγμα αυτοκίνητα και οικοσκευές (μία Merc/BMW/Porshe ή ένα πλήρες σετ γερμανικών οικιακών συσκευών και ιταλικών επίπλων για κάθε Έλληνα πολίτη που θα γινόταν δεκτός).Εγω παλι θα προτιμουσα να ερθουν στην Ελλαδα οι Ελληνες που διαπρεπουν στο εξωτερικο και να επιστρεψουμε πισω τους περισσότερους οικονομικους μετανάστες,το προβλημα ειναι οτι η συναλλαγη θα επρεπε να ειναι τριγωνικη.
-
Και γιατί να έρθει ο Έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό πίσω. Αμάν έκανε να φύγει. Θα γυρίσει για να του φορτώνουν κομματόσκυλα ώς συνεργάτες(προϊσταμένους ή υφισταμένους).
Πάντως θέλω να δω τώρα που η οικοδομή πεθαίνει, και η ανεργία αυξάνεται, τι θα τους κάνουμε τόσους μετανάστες. Έχω δει αρκετούς Έλληνες να ψάχνουν για δουλειές, που πριν 5 χρόνια δεν θα τις κοιτούσαν καν. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω παλι θα προτιμουσα να ερθουν στην Ελλαδα οι Ελληνες που διαπρεπουν στο εξωτερικο και να επιστρεψουμε πισω τους περισσότερους οικονομικους μετανάστες,το προβλημα ειναι οτι η συναλλαγη θα επρεπε να ειναι τριγωνικη.+800 ευρώ και απλήρωτες υπερωρίες
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Άρχισαν τα όργανα 5 μέρες πριν...
Έσκασε βόμβα μπροστά στη βουλή. Χλωμό να βγάλουν τετραετία και οι πράσινοι...Γιατί; Θα τους ανατινάξουν όλους;
Που τέτοια τύχη;
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....
Άντε μπας και χεστούν λίγο πάνω τους τα λαμόγια...σαρεσε εε
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
...
Έσκασε βόμβα μπροστά στη βουλή...Γεια σου ρε Μακη Χρυσοχοϊδη!!!
Αντε ντε κανε δηλωσεις να γελασουμε λιγακι
Ειναι και Σαββατοβραδο και δεν εχει καμμια κωμωδια η τηλεορασητα γκαλοπ χθες αλλα ελεγε για τον χρυσοχοιδη.
αν σου φαινονται αστειες οι δηλωσεις του μαλλον εχεις προβλημα .http://www.hbnews.gr/permalink/23272.html
Δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο φέρνουν μπροστά στην πρόθεση ψήφου το ΠαΣοΚ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO για το 'Πρώτο Θέμα' στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει ποσοστό 34,7% έναντι 25,5% της ΝΔ και ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,3%, ο ΛΑΟΣ με 4,5, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6%, και ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ με 2%.Η Δημοσκόπηση της MARC για το 'ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ' δίνει στο ΠΑΣΟΚ 39,6% και στη ΝΔ 29%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,7%, ο ΛΑΟΣ με 5,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,9% και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ με 1,6%.
Στην ερώτηση 'Τι γνώμη έχεται για τους υπουργούς της Κυβέρνησης τις πρώτες 100 μέρες' ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έρχεται πρώτος στις θετικές απαντήσεις με ποσοστό 75,6% και ακολουθεί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με 73,8%.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο φέρνουν μπροστά στην πρόθεση ψήφου το ΠαΣοΚ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO για το 'Πρώτο Θέμα' στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει ποσοστό 34,7% έναντι 25,5% της ΝΔ και ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,3%, ο ΛΑΟΣ με 4,5, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6%, και ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ με 2%.
Η Δημοσκόπηση της MARC για το 'ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ' δίνει στο ΠΑΣΟΚ 39,6% και στη ΝΔ 29%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,7%, ο ΛΑΟΣ με 5,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,9% και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ με 1,6%.
Κοιτα να δεις κατι περιεργα ρε παιδι μου...
Και το ΠΘ και το ΕτΚ ανηκουν σε αυτο το δεξιο κομματοσκυλο το Μπομπολα
Περα απο αυτο ομως:
1.Ξεχνας Ιταλακια οτι μιλαμε για μια κυβερνηση 96 ημερων2.To 2004 να δεις τι γινοταν...
600 μοναδες μπροστα η ΝΔ και 800 ο μπουχεσας μπροστα απο το χαζοΓιωργη
Η καταληξη γνωστη...Στην ερώτηση 'Τι γνώμη έχεται για τους υπουργούς της Κυβέρνησης τις πρώτες 100 μέρες' ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έρχεται πρώτος στις θετικές απαντήσεις με ποσοστό 75,6% και ακολουθεί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με 73,8%.
Eτσι...ετσι
Το 2004 πρωτος σε δημοφιλια υπουργος ο...Βουλγαρακης
Δευτερη η Μπακογιαννη
Και τριτος ο ΑλογοσκουφηςΑληθεια ρε συ Ιταλακια να σε (ξανα)ρωτησω
Τωρα με την Εθνοσωτηριο κυβερνηση του χαζοΓιωργη κοβεις ΟΛΑ τα τιμολογια ή συνεχιζεις τη φοροδιαφυγη?? -
Άρχισαν τα όργανα 5 μέρες πριν...
Έσκασε βόμβα μπροστά στη βουλή. Χλωμό να βγάλουν τετραετία και οι πράσινοι...Γιατί; Θα τους ανατινάξουν όλους;
Που τέτοια τύχη;
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....
Άντε μπας και χεστούν λίγο πάνω τους τα λαμόγια...σαρεσε εε
Φτάνει... Λάστιχο έγινε...
Αν ψάξεις λίγο ποιοι είναι αυτοί οι 300, θα καταλήξεις σε ονόματα, που οι οικογένειές τους έχουν φέρει σε αυτό το χάλι την χώρα. Και έτσι όπως είναι δομημένη η κοινοβουλευτική 'δημοκρατία', δεν αμφιβάλλω ότι και οι επόμενοι, θα είναι μια από τα ίδια.
Δεν ήξερα να λυπηθώ επειδή θα μας 'άφηναν' Παπανδρέοι-Καραμανλήδες-Μητσοτάκηδες κλπ αυλικοί τους. Εσύ μπορεί να στενοχωρήθηκες και για τον Λαμπράκη π.χ. Δικαίωμά σου. Από την εποχή των Ζαΐμιδων στην Ελλάδα κυβερνάνε λαμόγια. -
kyr80 οταν μιλας μαζι μου δεν θα λες γενικολογες παπαριες στα πολιτικα θεματα.
σε τετοια σχολια δεν μπορω να απαντησω ,τραβα σε εναν ιστορικο να σου πει.αν χαιρεσαι για την βομβα χθες μπροστα στην βουλη εισαι αξιος της μοιρας σου.
-
σε τετοια σχολια δεν μπορω να απαντησω ,τραβα σε εναν ιστορικο να σου πει.αν χαιρεσαι για την βομβα χθες μπροστα στην βουλη εισαι αξιος της μοιρας σου.
Καλά δεν είμαι εγώ ο κωλοτούμπας... Άλλος είναι...
Και εσύ όταν μιλάς μαζί μου θα είσαι κόσμιος. Χειρωνομίες κλπ χαραχτηρισμοί στη στάνη σου -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Καλά δεν είμαι εγώ ο κωλοτούμπας... Άλλος είναι...
Και εσύ όταν μιλάς μαζί μου θα είσαι κόσμιος. Χειρωνομίες κλπ χαραχτηρισμοί στη στάνη σουδεν θα σε κουρασω δεν θα με κουρασεις.
εσυ συμφωνεις με το χθεσινο εγω διαφωνω. -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο φέρνουν μπροστά στην πρόθεση ψήφου το ΠαΣοΚ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO για το 'Πρώτο Θέμα' στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει ποσοστό 34,7% έναντι 25,5% της ΝΔ και ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,3%, ο ΛΑΟΣ με 4,5, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6%, και ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ με 2%.
Η Δημοσκόπηση της MARC για το 'ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ' δίνει στο ΠΑΣΟΚ 39,6% και στη ΝΔ 29%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,7%, ο ΛΑΟΣ με 5,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,9% και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ με 1,6%.
Κοιτα να δεις κατι περιεργα ρε παιδι μου...
Και το ΠΘ και το ΕτΚ ανηκουν σε αυτο το δεξιο κομματοσκυλο το Μπομπολα
Περα απο αυτο ομως:
1.Ξεχνας Ιταλακια οτι μιλαμε για μια κυβερνηση 96 ημερων
εσεις το ξεχνατε και περιμενετε θαυματα
2.To 2004 να δεις τι γινοταν...
600 μοναδες μπροστα η ΝΔ και 800 ο μπουχεσας μπροστα απο το χαζοΓιωργη
Η καταληξη γνωστη...
θα δειξειΣτην ερώτηση 'Τι γνώμη έχεται για τους υπουργούς της Κυβέρνησης τις πρώτες 100 μέρες' ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έρχεται πρώτος στις θετικές απαντήσεις με ποσοστό 75,6% και ακολουθεί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με 73,8%.
Eτσι...ετσι
Το 2004 πρωτος σε δημοφιλια υπουργος ο...Βουλγαρακης
Δευτερη η Μπακογιαννη
Και τριτος ο Αλογοσκουφης
ο χρυσοχοιδης ειναι ο καταλληλοτερος γιαυτο το υπουργειο και δεν ειναι βουλγαρακης ουτε μπακογιαννη
Αληθεια ρε συ Ιταλακια να σε (ξανα)ρωτησω
Τωρα με την Εθνοσωτηριο κυβερνηση του χαζοΓιωργη κοβεις ΟΛΑ τα τιμολογια ή συνεχιζεις τη φοροδιαφυγη??με τετοιες εκφρασεις να ξερεις οτι υποτιμας τον εαυτο σου.
αυτο τα χαζο νεοελληνικο χιουμορ δεν μαρεσει.
αν νομιζεις οτι ειναι χαζος (που δεν ειναι)προβλημα σου αλλα κρατα το για τον εαυτο σου.
α και να ξερεις ο φιλος ο μητσοτακης ειναι πανεξυπνος ανθρωπος αλλα τα εκανε χαλια.οσο για τα τιμολογια ακομα δεν εχω κοψει μιας και η προηγουμενη κυβερνηση καταφερε να διαλυσει ολες τις αγορες και να ανεβασει την ανεργια στα υψη.
-
-
οσο για τα τιμολογια ακομα δεν εχω κοψει μιας και η προηγουμενη κυβερνηση καταφερε να διαλυσει ολες τις αγορες και να ανεβασει την ανεργια στα υψη.καλό είναι αυτό
είναι η ωρα κάποιο να πεινάσουν μπας και αρχίσουν να σκέφτονται
-
αμα πεινασω εγω θα πεινασεις και συ.
σκεψου το κιαυτο -
αμα πεινασω εγω θα πεινασεις και συ.
σκεψου το κιαυτοπροσωπικά δεν έχω να χάσω τίποτα
-
-
με τετοιες εκφρασεις να ξερεις οτι υποτιμας τον εαυτο σου.
αυτο τα χαζο νεοελληνικο χιουμορ δεν μαρεσει.Μηπως θελεις να γυρισουμε πισω μερικες δεκαετιες τοτε που καποιος που ειχε κακη γνωμη για το βασιλια συλλαμβανοταν για εξυβριση, ή πιο προσφατα τοτε που οποιος τολμουσε να πει κακο για τον λαοπροβλητο Αντρεα εισεπραττε απο τους πρασινοφρουρους μυνησεις??.
αν νομιζεις οτι ειναι χαζος (που δεν ειναι)προβλημα σου αλλα κρατα το για τον εαυτο σου.
Κι εσυ αν νομιζεις οτι προσβαλεσαι (μηπως επειδη ψηφισες το χαζο??) μη διαβαζεις...
α και να ξερεις ο φιλος ο μητσοτακης ειναι πανεξυπνος ανθρωπος αλλα τα εκανε χαλια.
Τι εχεις φιλο και το...Μητσοτακη??
οσο για τα τιμολογια ακομα δεν εχω κοψει μιας και η προηγουμενη κυβερνηση καταφερε να διαλυσει ολες τις αγορες και να ανεβασει την ανεργια στα υψη.
Καλα κανε υπομονη αλλες τεσσερεις πεντε μερες.
Συμπληρωνονται οι 100 μερες και θα κοβεις(?) τιμολογια με το τσουβαλι.
Εξαλλου οπως ελεγε κι ο χαζοΓιωργης
http://www.youtube.com/watch?v=odVGroOBs-Y
Aν δε σου δινει εσενα... -
Συγνώμη κιόλας, θέσεις χωρίς να βρίζεις τον άλλο χαζό, χοντρό κλπ κλπ, σου είναι δύσκολο να διατυπώσεις;
Μάλλον ναι υποθέτω...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Συγνώμη κιόλας, θέσεις χωρίς να βρίζεις τον άλλο χαζό, χοντρό κλπ κλπ, σου είναι δύσκολο να διατυπώσεις;Μάλλον ναι υποθέτω...
το χαζός πάει και έρχεται
το χοντρός ???
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου