-
www.e-autoshop.gr/product_info.php?cPat ... a79ad25f99
-
για ποιο λογο να το παρει αυτο το πραγμα καποιος;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
για ποιο λογο να το παρει αυτο το πραγμα καποιος;ειναι χρησιμο απο πολλες αποψεις γιατι περα απο διαγνωστικο , μπορεις με αυτο να ρυθμισεις διαφορα πραγματα στο αυτοκινητο σου , να σβηνεις βλαβες να ξερεις τι συμβαινει στο αυτοκινητο σου πριν πας συνεργειο και σου πουνε ενδεχομενως μουφες κτλ
παντως φιλε μανωλη δε χρειαζεται να παρεις αυτο που ειναι τοσο ακριβο και αυτο με τα 300 ευρω μια χαρα κανει τη δουλεια του και δοκιμασμενα ρυθμιζει τα παντα
-
για ποιο λογο να το παρει αυτο το πραγμα καποιος;Ο φίλος μου ο Κιούσης το εξηγεί πιο πάνω. Είναι απαραίτητο σε κάθε Vag, μαζί με μια ντουζίνα πολλαπλασιαστές.
ΥΓ: Να μη κάνουμε και λίγη πλακίτσα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
για ποιο λογο να το παρει αυτο το πραγμα καποιος;
Ο φίλος μου ο Κιούσης το εξηγεί πιο πάνω. Είναι απαραίτητο σε κάθε Vag, μαζί με μια ντουζίνα πολλαπλασιαστές.
ΥΓ: Να μη κάνουμε και λίγη πλακίτσα;
καντε πλακιτσα εμεις δεν ειμαστε κομπλεξικοι σαν μερικους μερικους , αλλα ρε συ καταγραφει τα παντα ο εγκεφαλος ακομα και πολυ ακυρα πραγματα (οπως το ανεμιστηρακι του αισθητηρα εσωτερικης θερμοκρασιας που εχει θεμα στο δικο μου) και με το διαγνωστικο μπορεις να κανεις πραγματα που αλλιως δε μπορεις να κανεις
πχ εγω μπορω να αναβω μεσω αυτου τα φωτα ημερας , απο τη στιγμη που υπαρχουν σε ολα τα audi με xenon , αλλα εγω δεν εχω διακοπτη για αυτα (κι αλλο εξτρα )
και θα μου πεις γιατι υπαρχουν? 1ον γιατι σε καποιες χωρες ειναι υποχρωτικα ρυθμισμενα να ειναι αναμενα μονιμα και 2ον γιατι απο τη στιγμη που ειναι μαζικη παραγωγη και για να μην ειναι αδεια τα φαναρια τα εχουν βαλει
γενικα μπορεις να πεις οτι ειναι αχρηστο, αλλα εμενα μου φαινεται καλη περιπτωση με ενα λογικο κοστος
ΥΓ θυμαμαι που παει ο καβουρας να μου ενεργοποιησει να αναβουν και τα 2 φωτα ομιχλης πισω (παροτι εχω μονο ενα , το αλλο ειναι οπισθεν) , αλλα τελικα απο απροσεξια ειχε βαλει ρυθμιση για s3 Μκ1 (που εχει 2 φωτα ομιχλης) και μετα μου πεταει μονιμα βλαβη για καμμενη λαμπα ακομα και οταν κλεισαμε τη ρυθμιση συνεχιζε να βγαζει τη βλαβη και ειχα μεινει μ@λακας
τελικα σβησαμε τη βλαβη και επανηλθε στα ισα τουεπισης μου εβαλε να μου πεταει check οταν καουν οι λαμπες που μου φωτιζουν τη πινακιδα (στο default δεν πεταει για αυτο) , μπας και πεσω σε κανα κομπλεξικο μπατσο και με γραψει
εχει πλακα να παιζεις με αυτα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και φυσικα δεν ειναι μονο η ζημια που μπορει να φτιαχνεται δωρεαν λογω εγγυησης αλλα και η αισθηση του να πληρωνεις 20-30000 ευρω για ενα αμαξι και να πηγαινεις συνεργειο
αμα πας και φυγεις στα @@ σου (αλλο αν μεινεις στο δρομο)
αλλα αν πας και τσακωνεσαι και σε γραφουν και στο παιζουν ντιβες και τελικα πρεπει να φτασεις να φωναζεις μες στον κοσμο οτι ειστε αλητες και απατεωνες για να βρεις το δικιο σου, ε τοτε μιλαμε για καραγκιοζηλικια
πηγαινει εμενα ο πατερας μου που δεν ειναι και στη καλυτερη κατασταση απο αποψη υγειας και τσακωνεται με το καθε κωλοπαιδι που δε ξερω και γω απο πού το μαζεψαν για το αυτονοητο?? γαμω τη π@@@@ια δηλαδη..
δινεις 50Κ και σου φερονται σα μ@λακα και λες οχι ρε πστη μου...αυτο σημαινει να εισαι 'ΠΕΛΑΤΗΣ'
να χρειαζεται να συμπεριφερθεις σα ζωο για να σε αντιμετωπισουν σαν ανθρωπο.στα τσακιδια να πανε.
-
για ποιο λογο να το παρει αυτο το πραγμα καποιος;Αν έχεις διάθεση ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.ross-tech.com/vcds/tour/main_screen.htmlΠλησιάζει σε δυνατότητες το εργοστασιακό αντίστοιχο...
-
αμα ηταν ετσι δεν θα πηγαιναμε στους γιατρους οσοι καναμε διαγνωση μονοι μας.
-
Κσλησπερα , καθισα και διαβασα 207 σελιδες πριν γραψω ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι μετα τα χρεπια κυριως ιταλικα και κατι σαξοραλλα που οδηγουσα επιτελους εκλεισα ενα Golf tsi 122 hilight με ηλιοροφη χρωματακι candy white 3θυρο και περιμενω το μωρο μου σε κανα δεκαημερο πραγματικα πολυ καλο topic αν και σε καποιες στιγμες καποιοι το εχουν ξεμπουρδελεψει τελειως και το μονο που καταφερβουν ειναι να δημιουργουν εντασεις και προβληματισμο σε καποιους ανθρωπους που θελουν να παρουν ενα σοβαρο αυτοκινητο , τωρα οταν καποιοι απο εδω μεσα μου συγρινουν το GOLF με το fiat bravo ειδικα σε θεματα ποιοτητας και εσωτερικου / συναρμολογισεις / πρακτικοτητας ειναι απλα για γελια και σε παρακαλω ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΤΟ DELTA μονο τζαμπα θα το επαιρνα και θα το πηγαινα κατευθειαν στον μαντρα της γειτονιας μου για εκποιηση . μην ασχολειστε ειδικα με ιταλους δεν αξιζει παιδια!
οσο για την ιαπωνικη αξιοπιστια πλεων δεν υπαρχει αν κρινω απο κατι Auris που φτιαχνωντε στην τουρκια και τριζουν με το καλημερα , ενταξει το honda απλα ειναι εκτρωμα , αλλα αυτο που πρεπει να καταλαβουν μερικοι ειναι οτι το golf ειναι ερωτας και το καταλαβαινεις μετα απο καποια χρονια οδηγικης ενασχολησεις με το σπορ ..εγω προσωπικα δεν ψαχνω κατι φανταχτερο οπως και πολυ κοσμος αλλα θελω αυτο το all time classic θελω να μοιαζει με Golf γουσταρω το γαματο τριακτινο τιμονακι με τα pads την ποιοτητα που σου δινει τον σχετικα γρηγορο μοτερακι .
-
Μετά από αυτό πιστεύω ότι ήρθε η σειρά του Πασχάλη να πάρει VW...
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
Κσλησπερα , καθισα και διαβασα 207 σελιδες πριν γραψω ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι μετα τα χρεπια κυριως ιταλικα και κατι σαξοραλλα που οδηγουσα επιτελους εκλεισα ενα Golf tsi 122 hilight με ηλιοροφη χρωματακι candy white 3θυρο και περιμενω το μωρο μου σε κανα δεκαημερο πραγματικα πολυ καλο topic αν και σε καποιες στιγμες καποιοι το εχουν ξεμπουρδελεψει τελειως και το μονο που καταφερβουν ειναι να δημιουργουν εντασεις και προβληματισμο σε καποιους ανθρωπους που θελουν να παρουν ενα σοβαρο αυτοκινητο , τωρα οταν καποιοι απο εδω μεσα μου συγρινουν το GOLF με το fiat bravo ειδικα σε θεματα ποιοτητας και εσωτερικου / συναρμολογισεις / πρακτικοτητας ειναι απλα για γελια και σε παρακαλω ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΤΟ DELTA μονο τζαμπα θα το επαιρνα και θα το πηγαινα κατευθειαν στον μαντρα της γειτονιας μου για εκποιηση . μην ασχολειστε ειδικα με ιταλους δεν αξιζει παιδια!
οσο για την ιαπωνικη αξιοπιστια πλεων δεν υπαρχει αν κρινω απο κατι Auris που φτιαχνωντε στην τουρκια και τριζουν με το καλημερα , ενταξει το honda απλα ειναι εκτρωμα , αλλα αυτο που πρεπει να καταλαβουν μερικοι ειναι οτι το golf ειναι ερωτας και το καταλαβαινεις μετα απο καποια χρονια οδηγικης ενασχολησεις με το σπορ .
υ.π ενταξει καλο και το saxorallo στην εποχη του καλο και το puntoGt και το indegralle
αλλα τι σχεση εχουν αυτα τα αμαξια με το golf και ειδικα τα 5αρια και τα 6αρια?
κανεις ταξιδι και κατεβαινεις ατσαλακοτος .εγω προσωπικα δεν ψαχνω κατι φανταχτερο οπως και πολυ κοσμος αλλα θελω αυτο το all time classic θελω να μοιαζει με Golf γουσταρω το γαματο τριακτινο τιμονακι με τα κουμπακια την ποιοτητα που σου δινει τον σχετικα γρηγορο μοτερακι με τρομερη καταλαλωση και ειναι κουκλι ακομα και η κορνα του γκολφ ειναι πολυ ποιο αισθησιακα ομορφη απο πχ κοινο αυτοκινητο , αν σε καποιους δεν αρεσει μην προσπαθειτε να κανετε προπαγανδα ασχοληθειτε με τα χρεπια σας κυριως τα ιταλικα.
και προς θεου οχι αλλο cia seed ρε παιδια αν δεν μπορεις να διαθεσεις 20 22 000 για golf ναι ειναι ισως ενα καλο κορεατικο αλλα μην το χεσουμε κιολας δεν ειναι και το υπευραυτοκινητο .Ρε φιλε πηγες και εδωσες τοσα λεφτα για αμαξι με turbina? Θα σπαει ρε φιλαρακι... δεν αντεχουν πολλα χλμ... Εγω θα επαιρνα καναν Ιαπωνα... κανα Mazda 3... ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ... δεν ειναι καιροι να πληρωνουμε βλακειες και ψευτοποιοτητες που σε 1 χρονο θα ναι χαλια.
Τεσπα... καλη τυχη...
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
οσο για την ιαπωνικη αξιοπιστια πλεων δεν υπαρχει αν κρινω απο κατι Auris που φτιαχνωντε στην τουρκια και τριζουν με το καλημερα , ενταξει το honda απλα ειναι εκτρωμα , αλλα αυτο που πρεπει να καταλαβουν μερικοι ειναι οτι το golf ειναι ερωτας και το καταλαβαινεις μετα απο καποια χρονια οδηγικης ενασχολησεις με το σπορ .
υ.π ενταξει καλο και το saxorallo στην εποχη του καλο και το puntoGt και το indegralle
αλλα τι σχεση εχουν αυτα τα αμαξια με το golf και ειδικα τα 5αρια και τα 6αρια?
κανεις ταξιδι και κατεβαινεις ατσαλακοτος .εγω προσωπικα δεν ψαχνω κατι φανταχτερο οπως και πολυ κοσμος αλλα θελω αυτο το all time classic θελω να μοιαζει με Golf γουσταρω το γαματο τριακτινο τιμονακι με τα κουμπακια την ποιοτητα που σου δινει τον σχετικα γρηγορο μοτερακι με τρομερη καταλαλωση και ειναι κουκλι ακομα και η κορνα του γκολφ ειναι πολυ ποιο αισθησιακα ομορφη απο πχ κοινο αυτοκινητο , αν σε καποιους δεν αρεσει μην προσπαθειτε να κανετε προπαγανδα ασχοληθειτε με τα χρεπια σας κυριως τα ιταλικα.
και προς θεου οχι αλλο cia seed ρε παιδια αν δεν μπορεις να διαθεσεις 20 22 000 για golf ναι ειναι ισως ενα καλο κορεατικο αλλα μην το χεσουμε κιολας δεν ειναι και το υπευραυτοκινητο .Καλο να σου αρεσει το αμαξι σου,αλλωστε λεφτα εδωσες για να το αγορασεις αλλα μην υποτιμας και τους αλλους ,ειναι ασχημο.
Αισθησιακα ομορφη κορνα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αισθησιακα ομορφη κορνα;
υπαρχουν και χειροτερες μορφες φετιχισμου
-
ακουστικα ηθελα να πω , βασικα το ειδα το μαζντα καλο αλλα ο κωλος του δε μου αρεσε καθολου , επισεις και τα μοτετια δεν ελεγαν πολλα παρα το mps οσο για τα αμαξια που μιλησα ημουν πολυ κοντα στην αγορα τους δε τα λεω τυχαια , οσο για τα ιταλικα περασαν απο τα χερια μου 3 το ενα πηρε φωτια στα καλα καθουμενα πανω στην Α.Ο
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
:ysterical: ακουστικα ηθελα να πω , βασικα το ειδα το μαζντα καλο αλλα ο κωλος του δε μου αρεσε καθολου , επισεις και τα μοτετια δεν ελεγαν πολλα παρα το mps οσο για τα αμαξια που μιλησα ημουν πολυ κοντα στην αγορα τους δε τα λεω τυχαια , οσο για τα ιταλικα περασαν απο τα χερια μου 3 το ενα πηρε φωτια στα καλα καθουμενα πανω στην Α.ΟΡε φιλε πηρες αμαξι με TURBO σε 1400 κυβικα... οτι και να πεις δεν το σωζεις... Λυπαμαι που στο χαλαω αλλα ξεκινα να μαζευεις κανα φραγκακι για μολις ραγισει το σαλιγκαρι....
Η δυναμη δεν συμπιεζεται... αυτα ειναι μεσοβεζικες λυσεις που θα τις πληρωσεις στο μελλον και θα βλασφημας. Ακου που σου λενε...
Προλαβαινεις να ακυρωσεις...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
:ysterical: ακουστικα ηθελα να πω , βασικα το ειδα το μαζντα καλο αλλα ο κωλος του δε μου αρεσε καθολου , επισεις και τα μοτετια δεν ελεγαν πολλα παρα το mps οσο για τα αμαξια που μιλησα ημουν πολυ κοντα στην αγορα τους δε τα λεω τυχαια , οσο για τα ιταλικα περασαν απο τα χερια μου 3 το ενα πηρε φωτια στα καλα καθουμενα πανω στην Α.Ο
Ρε φιλε πηρες αμαξι με TURBO σε 1400 κυβικα... οτι και να πεις δεν το σωζεις... Λυπαμαι που στο χαλαω αλλα ξεκινα να μαζευεις κανα φραγκακι για μολις ραγισει το σαλιγκαρι....
Η δυναμη δεν συμπιεζεται... αυτα ειναι μεσοβεζικες λυσεις που θα τις πληρωσεις στο μελλον και θα βλασφημας. Ακου που σου λενε...
Εδώ θα έιναι αναγκασμένος κάθε φορά πριν μπει μέσα να το βλέπει και εσυ του λες για την τουρμπίνα;
Αυτό και μόνο είναι ικανό να δημιουργήσει μόνιμο πρόβλημα στα μάτια.
-
Κοίτα να δεις τι γίνεται... Όλοι, μα όλοι που δε γουστάρουν τα VAG, σε όλα τα forum, έχουν από ένα φίλο που έχει μοντέλο της εταιρείας( ειδικά golf , κάνει θραύση) που είναι συνέχεια στο συνεργείο. Ετοιμάσου να κάνεις το φίλο με το golf λοιπόν....
-
Δεν παιρνω σοβαρά κανεναν ιταλοφιλο πλέων μπορεις να λες οτι θες
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ρε φιλε πηρες αμαξι με TURBO σε 1400 κυβικα... .
τι να παρω ρε φιλε κανενα 2000 cc turbo τωρα με τον παπανδρεου να με σκισει τα κολοβάρδουλα
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
Δεν παιρνω σοβαρά κανεναν ιταλοφιλο πλέων μπορεις να λες οτι θεςΔεν είμαι ιταλόφιλος, αν και πάω και τα ιταλικά όπως όλα τα αμάξια. Μόνο τα γαλλικά δεν πήγαινα, αλλά από τότε που είδα το Clio άλλαξε και αυτό.
-
anyway πλεων πιστευω οτι ολα τα αυτοκινητα εχουν μια Α αξιοπιστια , το λαθος που γινεται παντα ειναι οτι οταν εχεις ενα αμαξι και δε σου βγαλει προβληματα δεν λες οτι ειναι αξιοπιστο σχεδον ποτε λογο του οτι ειναι δεδομενο πλεων , οι περισσοτεροι λενε αξιοπιστο ενα αμαξι που το ξεσκιζουνε και δε μιλαει πχ vti του 90 φυσικα αυτοι οι τυποι γουσταρουν τα καγκουριλικια ακομα οπωτε ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για αυτους το γκολφ εχει και αλλα αμαξακια τα ιταλικα ειναι ποιο κοντα στα θελω τους , δηλαδη τα ιταλικα προσεφεραν παντα αρκετο γκαζι για τα λεφτα τους το γκολφ ποιοτητα
VW Golf VΙ