-
Δε νομίζω στον υπόλοιπο κόσμο να έγινε διαδεδομένο λόγω της πειρατείας.
Στην Ελλάδα είναι σίγουρα ο λόγος που πούλησε τόσο.
Θυμάμαι πόσο περίεργο είχε φανεί σε όλους τότε που αντί να πάρω PS πήρα το Ν64 και αντί να πάρω PS2 πήρα GC.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σημερα δηλαδη ζουμε ακριβως την αντιθετη κατασταση σε σχεση με αυτην της εποχης ps1 και N64το wii και σπαει ευκολα και αν δε κανω λαθος δεν εχει dual layer οπως το xbox, ειναι πολυ φθηνες οι κοπιες του
Δε χρειάζεσαι καν DVD.
Μπορείς να φορτώνεις παιχνίδια από εξωτερικό σκληρό. -
δε γνωριζω τι γινεται στο wii σε αυτα τα θεματα να σου πω την αληθεια
μονο στις αλλες κονσολες , αλλα και σε παλιοτερες εχω κατσει να μαθω..
η κονσολα εχει σκληρο? τα φορτωνεις στο σκληρο της δηλαδη ή τα τρεχεις απο το usb?
-
Από θύρα USB.
Και εγώ καταλάθος το άκουσα αφού όπως έχω ξαναπεί δεν έχω σπάσει καμία κονσόλα(εκτός από το Dreamcast που έρχεται σπασμένο από το εργοστάσιο και το PSP για να παίζω τα παιχνίδια τoυ PS αφού μερικά δε βρίσκονται με τίποτα).
-
σωωωπα? για πλακα το ειπα το usb, απο την αλλη ομως γιατι οχι?
πολυ καλο
σε τι μορφη iso??
-
Νομίζω ISO.
-
καλα κεντανε οι πειρατες
στο ps3 πώς και δεν εχει γινει τιποτα τετοιο?
βεβαια εκει τα παιχνδια ειναι τεραστια, ειναι πολλα τα γιγα
-
Στο wii υπαρχουν και dual layer, οπως το smash browl, το οποιο ειναι και κορυφαιο παιχνιδι.
Το usb loader ειναι καλο αλλα χρειαζεται να κουβαλας μαζι οπωσδηποτε σκληρο και το homebrew το κυνηγανε με τις αναβαθμισεις, ειναι ΠΟΛΥ περιπλοκο πολλες φορες, ειδικα αν μπλεξεις με λαθος ios κλπ και ναι, πρεπει να ειναι iso για να παιξουν.
Γιαυτο εβαλα ενα τσιπακι και δεν ξαναασχοληθηκα, αφου υπηρχε και ο φοβος να το κανω τουβλο.
Το εβαλα με κολλησεις πανω στη πλακετα μονος μου (μαλιστα σηκωσα ενα Pad και τα ειδα ολα αφου επρεπε να ξυσω τη μητρικη και να βρω μεταλλο απο κατω ωστε να γινει η κολληση) αλλα με ενα wiiclip καθαρισες.
Μονο χθες μετα απο ενα χρονο+ για να φλασαρω το τσιπακι με νεο firmware και να παιζει και το καινουργιο Super Mario Bros.
Βεβαια στα νεα Wii, βαζουν το νεο dvd player που εχει τσιπακι και μπλοκαρει τα τσιπακια ωστε να μη μπορει να παιξει αντιγραφες. -
α εσυ το εχεις προχωρησει πολυ το θεμα
-
Ασχοληθηκα για λιγες ημερες μεχρι να δω τι με συμφερει να κανω.
Αν καποιος ενδιαφερεται wiihacks.com ,ηταν μεγαλη βοηθεια για μενα. -
Όσοι έχουν xbox 360, για πείτε ρε παιδιά, από τη προσφορά του γερμανού ποιά παιχνίδια αξίζουν εκτός από αυτό που λέω να πάρω;
http://www.e-germanos.gr/e-germanos/pro ... goryId=423Λέω να τσιμήσω αυτά:
TOM CLANCY'S RAINBOW SIX VEGAS 2/360
MASS EFFECT STANDARD/360
ASSASSINS CREED/360Σ'αυτό λέει δίνει τα 2 παιχνίδια και ένα χειριστήριο, όλα στα 2,09 ευρώ
GEARS OF WAR+PRO EVO 6+CONTROL.X360/360
Σ'αυτό λέει δίνει το παιχνίδι και ασύρματη τιμονιέρα, όλα στα 2,09 ευρώ
PROJECT GOTHAM RAC.4+ΑΣΥΡΜ.RAC.ΤΙΜ./360
Είναι δυνατόν;; -
Οχι,κοροιδευουν τον κοσμο.Aν πας στα καταστηματα θα σου πουν οτι τελειωσαν το ιδιο και αν παρεις τηλεφωνο.Εγω βεβαια εκλεισα 2 μεσω νετ,τυχερος θα ειμαι οχι αν τα παρω αλλα αν με ειδοποιησουν οτι δεν τα χουν.
-
Τα παρήγγειλα και το πολύ πολύ να μη γίνει τίποτα.
Διάβασα σε διάφορα φόρα (insomnia και ένα άλλο) τις εμπειρίες άλλων, και απ'ότι βλέπω είναι πράγματι κοροϊδία. Πήγα στο κατάστημα του Βύρωνα και είχε μόνο 4 παιχνίδια, 2 μπάσκετ 2 ποδόσφαιρο. Είχε το Fifa 07 το NBA Ballers και άλλα 2 που δε θυμάμαι.
Πήγα και στου Παγκρατίου και δεν είχε τίποτα.
Πάντως διάβασα οτι πράγματι 2 άτομα αγόρασαν το πακέτο με τη τιμονιέρα στα 2,09 ευρώ. -
RE: Order from e-germanos
Από: KGM_Giannitsa (kgm_giannitsa@germanos.gr)
Μέτριος κίνδυνοςΕνδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούς|Σήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010 8:06:59 πμ
Προς: ********************Συνημμένα: 1 συνημμένο
ATT358115...jpg (4,8 ΚΒ)
**ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ**
-
τελικα μονο αν πηγαινες ο ιδιος στο καταστημα και εβρισκες κατι εκανες δουλεια, διαφορετικα το να παραγγειλεις δεν εχει κανενα απολυτως νοημα
-
-
ναι εχει κατι τετοια κουλα το sims
η κοπελα μου ειναι μεγαλη φαν (καταλοιπο απο το κουκλοσπιτο μαλλον ) , αν και το 3 δεν το εχει παιξει παρα πολυ
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Όσοι έχουν xbox 360, για πείτε ρε παιδιά, από τη προσφορά του γερμανού ποιά παιχνίδια αξίζουν εκτός από αυτό που λέω να πάρω;
http://www.e-germanos.gr/e-germanos/pro ... egoryId=42επειδή εμενα δεν μου φορτώνει το site μπορεί κάποιος να μου πει τι παιχνίδια παίζουν για ps3? λέω να περάσω μια βόλτα σήμερα αν δεν βαριέμαι πολύ
-
ο,τι εχει το μαγαζι , απο το internet δε θα βγαλεις ακρη
-
κατάλαβα
ελπίζω να έχουν κανένα καλο παιχνιδάκι (το mgs ας πούμε αν και το έχω τερματίσει δεν ήταν δικό μου και το θέλω πολύ στη συλλογή μου )
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)