-
Παντως παρατηρω καθημερινα στη δουλεια οτι οι γυναικες ιδιαιτερα μεγαλης ηλικιας εχουν προβλημα συμπεριφορας.Ολα τους φταινε.Δημιουργουν φασαριες για το τιποτα.Επισης πολλες γυναικες μαζι σε ενα γραφειο σημαινει τσακωμους και φαγομαρα.
Επισης γυναικες ξεμπαρκες σε ηλικια 30+ και ταυτοχρονα ωραιες σημαινει οτι εχουν προβλημα.Δε γουσταρουν απλα.Αμα θελουν φιλο βρισκουν οποτε το θελησουν. Τους αρεσει να επιλεγουν γι αυτο και θελουν να να ενδιαφερονται οσο το δυνατον περισσοτεροι αντρες. κι αμα δε συμβαινει αυτο αρχιζουν τις μαλακιες τυπου 'που πηγαν οι αντρες κτλ' -
Που να δεις στα δικαστήρια αντιδικία μεταξύ γυναικών και στην έδρα ξανά γυναίκα
-
Η αλλη εκανε φασαρια γιατι οι απεναντι πολυκατοικιες εμποδισαν τη θεα της και δεν μπορουσε να εμπνευστει ο αντρας της που ηταν ζωγραφος
-
Θέμα τοπικού: 'Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες'
Σχόλιο: Αναμενόμενη συμπεριφορά γυναικών απέναντι σε άντρα...
Στοιχείο: http://www.youtube.com/watch?v=5OG3-du4QAY -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:ysterical:Που να δεις στα δικαστήρια αντιδικία μεταξύ γυναικών και στην έδρα ξανά γυναίκα
Κ@υλωθα,που ελεγε κι ο κατελης...
-
'Mια νυφη για το γιο μου'...
Πως το βλεπετε?Θα παιζατε σε ενα τετοιο παιχνιδι? -
Περιμένω την Ελληνική εκδοχή του Date my mother
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Περιμένω την Ελληνική εκδοχή του Date my motherΣυμβουλη:Αμα σου κατσει καμια καλη μαμα παρτην και φυγε και χεσε την κορη...
-
Τώρα το είχε στο MTV. O τύπος διάλεξε την πιο άσχημη μάνα και του βγήκε η πιο μπόμπα κόρη...
Το μια νύφη για το γιό μου είχε ξαναδοκιμαστεί (όχι στο στυλ του Alpha) με τεράστια αποτυχία. Big Mother... -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Πως το βλεπετε?
Ετυχε μεσ' τις διακοπες να δω τηλεοραση και ειδα το διαφημιστικο.
Στειλε μηνυμα αν σ'αρεσει ο ταδε
Μαλιστα.
Νταξ, αν τους αρεσει γιατι οχι.Δεν σχολιαζω κατι για την εκπομπη, το υπολοιπο σκηνικο της τηλεορασης δεν ειναι κατι καλυτερο.
-
Ο διαχωρισμος των φύλων ειναι απατη , νομος ειναι το δικιο του εργατη (ασχετο αλλα κανει ομοιοκαταληξια).
Ειμαστε οντα κοινωνικα και αναπαραγουμε (λιγο ή περισσοτερο και θελουμε δε-θελουμε) τους ρολους που η κοινωνια (η οποια ειναι ιστορικο, οικονομικο, πολιτικο και πολιτισμικο προιον) 'επιβαλει'. -
Αυτά τα έλεγε ένας γνωστός μου που έτρωγε πολλά κοτόπουλα μικρός.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτά τα έλεγε ένας γνωστός μου που έτρωγε πολλά κοτόπουλα μικρός.你是人才 !!! που σημαινει 'εισαι ταλεντο !!!'
-
Ολοι εχουμε την αναγκη να πιστευουμε σε απιθανα πραγματα...
-
Ας το εξηγησω καλυτερα. Οι αντρες και οι γυναικες δεν εχουν αλληλοσυγκρουομενα συμφεροντα και αρα δεν υφισταται διαχωρισμος/αντιπαλοτητα. Οι ρολοι τους (κατα συνεπεια και οι συμπεριφορες) καθοριζονται και απο τις σχεσεις κυριαρχιας και απο τις παραγωγικες σχεσεις και απο την αυτοθεσμιση της κοινωνιας (οταν και στο βαθμο που μια κοινωνια αυτοθεσμιζεται). Για παραδειγμα , διαφορετικος ειναι ο ρολος της γυναικας στη μητριαρχικη κοινωνια , στη φεουδαρχια, στο καπιταλισμο μεχρι τα μεσα του 20ου αιωνα, στον υστερο καπιταλισμο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτά τα έλεγε ένας γνωστός μου που έτρωγε πολλά κοτόπουλα μικρός. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αυτά τα έλεγε ένας γνωστός μου που έτρωγε πολλά κοτόπουλα μικρός.
Το γνωστο και ως ψυχαναγκαστικο γελιο ή αλλιως το γελιο ως συμπτωμα.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
'Mια νυφη για το γιο μου'...
Πως το βλεπετε?Θα παιζατε σε ενα τετοιο παιχνιδι?προτεινω να μπει νεο θεμα με ψηφοφορια
-
Έκτακτο παράρτημα από Καλονές, Τραγουδίστριες κλπ...
ΤΙ' Ν ΤΟΥΤΟ?????
-
αιθέρας
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες