-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
ÊáôÜ ôçí ãíþìç ìïõ ç ëýóç åßíáé ìßá Þ ìÜëëïí äýï ôåëéêÜ.
1.Îå÷ùñéóôÞ åíüôçôá óôï 206 club ãéá åìÜò.
2.Îå÷ùñéóôü site.
Åãþ ðÜíôùò åßìáé õðÝñ ôçò 2 ëýóçò, åîÜëëïõ âñå ðáéäéÜ ôé ðåñéóóüôåñï Ý÷ïõí ôá ðáëëçêÜñéá áðü ôï 206 club êáé ìðÞêáí óå üëç áõôÞ ôçí äéáäéêáóßá, å ôé? Ôï ìüíï ,èá Ýëåãá ìåãáëýôåñç ê....ëá ãéá ôï car ôïõò áðü üôé åìåßò
Ìå öéëéêÞ äéáèåóç ëÝù öõóéêÜ ôá ðáñáðÜíù!Åöïóïí ôï 206 club åãéíå Peugeot
club...
Èá åéíáé åíá site ðïõ èá ìðïñåé íá ìáò äå÷èåé óå ìéá îå÷ùñéóôç åíïôçôá!
Eôóé Åôóé Åôóé
-
Áò ðåñéìåíïõìå íá äïõìå ôï êáéíïõñéï site ðïõ öôéá÷íïõí ôá 'áäåñöéá' ìáò êáé åöïóïí ìáò äå÷ïíôáé íá ðáìå........Áëëùóôå åãù óå êáìéá åâäïìáäá èá åéìáé 407êéáò êáé äåí èá êáôáäå÷ïìáé íá óáò ìéëçóù!!!
Åöüóïí óáò ?? Ï÷é äåí óáò èÝëïõìå
Áëïéìïíï êáé óôçí ìïñöÞ ðïõ åßíáé ôþñá 206.... õðÜñ÷ïõí áñêåôïß ðïõ äåí Ý÷ïõí 206 êáé üìùò áñìåíßæïõí êáéñü .4-5 307, Ýíá ÁëìÝñá, ìéá 325 ,ìåñéêÜ 205 êáé ðÜåé ëÝãïíôáò .....407áêéáò ååå êáíüíéóå íá ìçí åßóáé ï ðñþôïò ðïõ èá áíïßîåé ôüðéê ìå åíôõðþóåéò êáé ìåôÜ èá óå âñïýìå êáé ......
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
407ακιας εεε κανόνισε να μην είσαι ο πρώτος που θα ανοίξει τόπικ με εντυπώσεις και μετά θα σε βρούμε και ......
Και να με βρειτε θα πρεπει να με πιασετε και για να με πιασετε φωναξτε το nakata που εχει ψιλοχαθει!!!
Οσο για εντυπωσεις... Τα test drive γι'αυτο υπαρχουν! Τι καλυτερο...;
Βy the way... Οσοι ανεβουνε για Ακροπολις προς τα μερη μου μπορουν να επισκεπτουν την τοπικη αντιπροσωπεια για να δουν και να οδηγησουν το 407. Το test drive βεβαια μου ειπε ο αντιπροσωπος οτι θα δινεται δυσκολα τις συγκεκριμενες ημερες λογω του ανησυχου οδηγικου πνευματος που θα επικρατει!!!
-
Κατι ειχαμε παλεψει με τον dev πριν λιγο αλλα χαθηκε στην πορεια.Ασε να δουμε πως θα διαμορφωθει το πρωην 206club και παμε ολοι εκει.Παντως φριξο και γω ειμαι της γνωμης να φιαχναμε ενα δικο μας site.Αλλα το θεμα ειναι ποιος θα το αναλαβει γιατι οικονομικα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.10 να μαζευτουμε και να βαλουμε ενα ποσο βγαλαμε τα εξοδα λειτουργιας για πολλα χρονια(μεχρι τοτε ομως θα εχει βγει το 308 οποτε μετα τι????)
Ισως τελικα η απολυτη λυση να ειναι το καινουργιο site που ετοιμαζουν τα παιδια του 206. -
407áêéáò ååå êáíüíéóå íá ìçí åßóáé ï ðñþôïò ðïõ èá áíïßîåé ôüðéê ìå åíôõðþóåéò êáé ìåôÜ èá óå âñïýìå êáé ......
Êáé íá ìå âñåéôå èá ðñåðåé íá ìå ðéáóåôå êáé ãéá íá ìå ðéáóåôå öùíáîôå ôï nakata ðïõ å÷åé øéëï÷áèåé!!!
Åß÷á îå÷Üóåé ôá smileys ãéá ðëÜêá ôï åßðá ...
Ïóï ãéá åíôõðùóåéò... Ôá test drive ãé'áõôï õðáñ÷ïõí! Ôé êáëõôåñï...;
ÊáëÜ ôá test drive áëëá ç ãíþìç åíüò ÷ñÞóôç Ý÷åé Üëëç âáñýôçôá
-
Ο χρήστης ΜDVQ έγραψε:
Ισως τελικα η απολυτη λυση να ειναι το καινουργιο site που ετοιμαζουν τα παιδια του 206.Eφοσον αποφασισανε να γινουν συλλογος ιδιοκτητων και φιλων ολων των peugeot, θα μας δεχθουνε με χαρα!!! Και απο την αλλη καλο ειναι να υπαρχει συσπειρωση!!!
Καλά τα test drive αλλα η γνώμη ενός χρήστη έχει άλλη βαρύτητα
Ειδικα η δικη μου...
Συμφωνεις Μιχαλη; Καλα δεν τα λεω;;; -
Ειδικα η δικη μου...
Συμφωνεις Μιχαλη; Καλα δεν τα λεω;;;Εν μερει συμφωνω...Θα συμφωνουσα απολυτα αν ησουνα και λιγο πιο γρηγορος (πχ οσο εγω......χαχαχαχα θα σκασω απο τα γελια )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ειδικα η δικη μου...
Συμφωνεις Μιχαλη; Καλα δεν τα λεω;;;Εν μερει συμφωνω...Θα συμφωνουσα απολυτα αν ησουνα και λιγο πιο γρηγορος (πχ οσο εγω......χαχαχαχα θα σκασω απο τα γελια )
Μιχα-Λακη... γελας αλλα γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος! Κανονισε να κοιμηθεις την τεταρτη σε κανα αντισκηνο με αυτα που λες...
-
Γεια χαρά σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός 307 Xsi και το έχω 2 χρόνια ακριβώς. Επειδή είμαι καινούριος στο forum θα ήθελα να πω και εγώ τη δική μου ιστορία. Να ξεκινήσω από τα προβλήματα που είχα μέχρι σήμερα.
- Το παράθυρο του οδηγού όταν κλείνει κατευθείαν (τραβώντας το διακόπτη μέχρι το 2ο κλικ) ορισμένες φορές κατεβαίνει από μόνο του λίγο σαν να βρίσκει κάποιο εμπόδιο. Στη συνέχεια για να κλείσει πρέπει να το ανεβάζεις σιγά σιγά μέχρι πάνω.
- Όταν στρίβω αριστερά, ακούγεται, όχι παντα, ένας θόρυβος κοφτός (ένα Τακ) Συγνώμη για την περιγραφή αλλά πραγματικά δεν έχω καταφέρει εδώ και δύο χρόνια να εντοπίσω από πού ακούγεται.
- Το κλιματιστικό ορισμένες φορές εκεί που δουελεύει κανονικά, ξαφνικά σταματάει για δευτερόλεπτα και μετά πάλι κανονικά.
- Τώρα τελευταία έχει αρχίσε να τα παίζει ο αισθητήρας λαδιού και να μου δείχνει ό,τι νά 'ναι.
- Το πιο κουφό που μου έχει συμβεί. Επέστρεφα από Θεσσαλονίκη και εκεί που πήγαινα με 100-120 ξαφνικά άρχισαν να αναβοσβήνουν όλα τα φωτάκια στη κονσόλα στιγμίαια, το ραδιόφωνο, ο κλιματισμός, οι βελόνες στα χιλιόμετρα, στροφές, λάδια και βενζίνη έπεφταν στο 0(!!!) και μετά ξαναξεκινούσαν και ο μετρητής χιλιμομέτρων(όχι ο συνολικός) άρχισε να γράφει χιλιόμετρα κατά χιλιάδες. Τα φώτα πορείας, φλας κλπ. αναβόσβηναν στιγμιαία όλα μαζι. Χαμός..και εννοείται ότι στο συνεργείο δεν βρήκαν τίποτε. Αρκεί να σας πω ότι τα τελευταία 30 χιλιόμετρα της διαδρομής τα έκανα σε 1 ώρα γιατί φοβόμουν. (Άσε που κοιτούσα στον ουρανό μήπως υπήρχε κάτι!!!)
Θα ήθελα επίσης να κάνω μια παρατήρηση..το θέμα club peugeot 307, έχει γίνει πλέον τέρας!!! Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να το έχει διαβάσει ολόκληρο για να βρει αυτό που θέλει.
Κάπου διάβασα ότι το φορουμ θα μετακομίσει. Είναι αλήθεια αυτό; Αν όχι μήπως πρέπει να 'σπάσουμε' το θέμα σε υποενότητες;
Πού μπορεί να ενημερωθεί κάποιος άσχετος για βελτιώσεις για το 307; Υπάρχει κάποιο site σχετικό; Κάποια topics που υπάρχουν, αφενός είναι αρκετά τεχνικά και ψιλοχάνεται η μπάλα αφετέρου είναι από πέρσι!!
Αυτά είχα να πω... Συγνώμη αν μακρυγόρησα.... -
Apocosme μολις εγινες cosmicos! Καλωσηρθες!
Μαζι σου θα θυμηθουμε τα παλια!!!
Ο χρήστης apocosmos έγραψε:
- Το παράθυρο του οδηγού όταν κλείνει κατευθείαν (τραβώντας το διακόπτη μέχρι το 2ο κλικ) ορισμένες φορές κατεβαίνει από μόνο του λίγο σαν να βρίσκει κάποιο εμπόδιο. Στη συνέχεια για να κλείσει πρέπει να το ανεβάζεις σιγά σιγά μέχρι πάνω.
Προφανως εχει στραβωσει ο οδηγος του τζαμιου και ζοριζεται το τζαμι με αποτελεσμα να θεωρει πως συναντησε εμποδιο και ανοιγει μονο του.
- Όταν στρίβω αριστερά, ακούγεται, όχι παντα, ένας θόρυβος κοφτός (ένα Τακ) Συγνώμη για την περιγραφή αλλά πραγματικά δεν έχω καταφέρει εδώ και δύο χρόνια να εντοπίσω από πού ακούγεται.
Τα λαστιχακια απο τη ζαμφορ!
- Το κλιματιστικό ορισμένες φορές εκεί που δουελεύει κανονικά, ξαφνικά σταματάει για δευτερόλεπτα και μετά πάλι κανονικά.
Ο διακοπτης μαλλον....
- Τώρα τελευταία έχει αρχίσε να τα παίζει ο αισθητήρας λαδιού και να μου δείχνει ό,τι νά 'ναι.
Και ουτε θα δουλεψει ποτε! Πολυ περιεργη περιπτωση.
- Το πιο κουφό που μου έχει συμβεί. Επέστρεφα από Θεσσαλονίκη και εκεί που πήγαινα με 100-120 ξαφνικά άρχισαν να αναβοσβήνουν όλα τα φωτάκια στη κονσόλα στιγμίαια, το ραδιόφωνο, ο κλιματισμός, οι βελόνες στα χιλιόμετρα, στροφές, λάδια και βενζίνη έπεφταν στο 0(!!!) και μετά ξαναξεκινούσαν και ο μετρητής χιλιμομέτρων(όχι ο συνολικός) άρχισε να γράφει χιλιόμετρα κατά χιλιάδες. Τα φώτα πορείας, φλας κλπ. αναβόσβηναν στιγμιαία όλα μαζι.
BSI (Μοναδα ελεγχου αυτοματισμων)
Χαμός..και εννοείται ότι στο συνεργείο δεν βρήκαν τίποτε.
Αν δεν το κανει τη συγκεκριμενη στιγμη που θα το δουνε δεν μπορουν να διαπιστωσουν βλαβη!
Συγνώμη αν μακρυγόρησα....
Να εισαι καλα!
-
Και κατι που ξεχασα να σας πω...
Το τελευταιο (νομιζω) τευχος του auto motor und sport ειχε συγκριτικη δοκιμη σκουπες-φιλτρα-εξατμισεις και τον συνδυασμο αυτων. Σαν αποτελεσμα της δοκιμης βγαινει πως ο κινητηρας 1.6 1,6l του 206 με τον συνδυασμο σκουπας με φιλτρο Green και εξατμιση Remus αποδιδει απο 123ps ενω αρχικα η δυναμομετρηση εδειχνε 116ps. To κοστος μαλλον θα ειναι γυρω στα 550-600euros!
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.... Αυτό το έχεις δει... http://users.otenet.gr/~mwise/power-tuning/ Δεν θέλω να το διαφημίσω ( αν είναι να το κόψει ο mod). Πιστεύεις ότι αξίζει; Αν ναι... πόσο επιβαρύνεται το αυτοκίνητο από τέτοιες αλλαγές; Τι γίνεται με την κατανάλωση;
-
Κανονισε να κοιμηθεις την τεταρτη σε κανα αντισκηνο με αυτα που λες...
Ωχ....αυτο το ξεχασα!!!!!
Λοιπον περα απο την πλακα ακουτε τι σας λεει ο hiluxboy γιατι εκτος απο τις γνωσεις του ειναι και εξαιρετικα γρηγορος οδηγος.Ανεμος θα ελεγα...Η καλυτερα απιαστος........Το εσωσα η ισχυει ακομα το αντισκηνο???
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.... Αυτό το έχεις δει... http://users.otenet.gr/~mwise/power-tuning/ Δεν θέλω να το διαφημίσω ( αν είναι να το κόψει ο mod). Πιστεύεις ότι αξίζει; Αν ναι... πόσο επιβαρύνεται το αυτοκίνητο από τέτοιες αλλαγές; Τι γίνεται με την κατανάλωση;το συγκεκριμένο έχει ξανασυζητηθεί. νομίζω ότι υπάρχουν πιο αξιόπιστες λύσεις (π.χ. superchips, tony pap τι λες; ). το site που αναφέρεις το βρίσκω επιεικώς διασκεδαστικό (ρίξε μια ματιά στις αναφορές των δεκάδων 'ικανοποιημένων' οδηγών και θα καταλάβεις...)
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Κανονισε να κοιμηθεις την τεταρτη σε κανα αντισκηνο με αυτα που λες...
Ωχ....αυτο το ξεχασα!!!!!
Λοιπον περα απο την πλακα ακουτε τι σας λεει ο hiluxboy γιατι εκτος απο τις γνωσεις του ειναι και εξαιρετικα γρηγορος οδηγος.Ανεμος θα ελεγα...Η καλυτερα απιαστος........Το εσωσα η ισχυει ακομα το αντισκηνο???
Στρωμενο με ροδοπεταλα θα στο εχω το κρεββατι!!!
-
Γεια χαρά σε όλους.Καλωσόρισες!
Είμαι και εγώ κάτοχος ενός 307 Xsi και το έχω 2 χρόνια ακριβώς.
Καλωσόρισες διπλά!
Το παράθυρό σου μάλλον έχει 'ξεχάσει' το πάνω και κάτω όριο. Με πατημένο συνεχώς το διακόπτη του παραθύρου, άνοιξε το μέχρι τέρμα και μετά πάλι με το διακόπτη συνεχώς πατημένο κλείστο τελείως. 99% θα στρώσει.
Μάλλον πρόκειται για το διακόπτη τως φλάς. Ίσως χρειάζεσαι μια νέα μονάδα com...
Com: η ηλεκτρονική πλακέτα που βρίσκεται στο τιμόνι πίσω από τον αερόσακο και έχει ενσωματωμένους τους διακόπτες φώτων-φλάς και υαλοκαθαριστήρων.- Το κλιματιστικό ορισμένες φορές εκεί που δουελεύει κανονικά, ξαφνικά σταματάει για δευτερόλεπτα και μετά πάλι κανονικά.
- Το πιο κουφό που μου έχει συμβεί. Επέστρεφα από Θεσσαλονίκη και εκεί που πήγαινα με 100-120 ξαφνικά άρχισαν να αναβοσβήνουν όλα τα φωτάκια στη κονσόλα στιγμίαια, το ραδιόφωνο, ο κλιματισμός, οι βελόνες στα χιλιόμετρα, στροφές, λάδια και βενζίνη έπεφταν στο 0(!!!) και μετά ξαναξεκινούσαν και ο μετρητής χιλιμομέτρων(όχι ο συνολικός) άρχισε να γράφει χιλιόμετρα κατά χιλιάδες. Τα φώτα πορείας, φλας κλπ. αναβόσβηναν στιγμιαία όλα μαζι. Χαμός..και εννοείται ότι στο συνεργείο δεν βρήκαν τίποτε. Αρκεί να σας πω ότι τα τελευταία 30 χιλιόμετρα της διαδρομής τα έκανα σε 1 ώρα γιατί φοβόμουν.
Νομίζω ότι μια αναβάθμιση software θα λύσει όλα τα παραπάνω.
(Άσε που κοιτούσα στον ουρανό μήπως υπήρχε κάτι!!!)
Με τέτοιο φουτουριστικό design που έχει το 307, είναι απόλυτα λογικό να τα 'τραβάμε' τα ρημάδια τα U.F.O.!
Τώρα που το ξανασκέπτομαι βέβαια, ίσως φταίει και το nick name σου......Συγνώμη αν μακρυγόρησα....
Παρακαλώ! Ελεύθερα!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το παράθυρό σου μάλλον έχει 'ξεχάσει' το πάνω και κάτω όριο. Με πατημένο συνεχώς το διακόπτη του παραθύρου, άνοιξε το μέχρι τέρμα και μετά πάλι με το διακόπτη συνεχώς πατημένο κλείστο τελείως. 99% θα στρώσει.>
Συνηθως οταν ειναι αυτο το προβλημα το παραθυρο ανεβαινει κανοντας διακοπες και στρωνει οπως ειπες....
Μη του λες οτι θα στρωσει με μια τηλεφορτωση γιατι θα του ερθει κολπος αν του πουνε για BSI...
Φιλε αποκοσμε οπως καταλαβες εμεις οχι απλα συμβουλευουμε ή λεμε τη γνωμη μας... Προετοιμαζουμε και ψυχολογικα για το τι θα ακολουθησει!
Αληθεια... Τωρα τα εκανε ολα αυτα;
-
Ανδρέα με πρόλαβες στις απαντήσεις στο φίλο μας τον 'apocosmos'!
Έτσι γίνεται όταν γράφεις σε 'δόσεις' από το γραφείο!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ανδρέα με πρόλαβες στις απαντήσεις στο φίλο μας τον 'apocosmos'!Έτσι γίνεται όταν γράφεις σε 'δόσεις' από το γραφείο!
Κανενα προβλημα, οχι τιποτα αλλο, αλλα να μη βγαζει ψευτη ο ενας τον αλλο!
Το εσωσα, ενταξει! Αλλωστε εχουμε και επιχειρηματολογια ! -
Σωστός! Συμφωνώ απόλυτα!
PEUGEOT FORUM