-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πλην των εφφε και του 3D η ταινία ειναι μια μπούρδα και μισή
+oo
Φαντάσου εμείς που την είδαμε και σε 2D. Κλαίγαμε τα λεφτά μας.. Κρίμα τα 9 ευρά.Από περιέργεια, τι ακριβώς περιμένατε ότι θα δείτε???
Εγώ τπτ απολύτως. Αντιθετα αναρωτιέμαι γιατί τόοοση φασαρία για αυτή την ταινία και το περίφημο οικολογικό μήνυμα που μεταφέρει...Περσινά ξινά σταφύλια και απόλυτη προβλεψιμότητα σε όλα. Για το 3D και μόνο αξίζει να την δεί κανείς στο σινεμά αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο.
-
παντως βλεπω οτι εχει εξαντληθει το θεματολογιο των ταινιων και κανουν κινησεις απογνωσης: prequel, παιχνιδια PC κτλ.
-
Αυτές τις μέρες είδα...
Adieu l' ami, Le Clan des Siciliens και La Piscine. Ντάξει έπηξα στη γαλλικούρα αλλά τότε ρε γμτ φτιάχναν ταινίες, όχι βίντεο-κλιπ...
-
To 2012 το είδατε;
Πείτε τις γνώμες σας... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
To 2012 το είδατε;
Πείτε τις γνώμες σας...Εγω την ειδα πριν λιγες μερες και δεν μου αρεσε.Τα εφφε ηταν χαλια ,ακομα και οι ταινιες καταστροφης του '70 ειχαν καλυτερα.Ιστορια ανυπαρκτη.
-
είδα στο σινεμά το entre les murs
ωραίο, δείχνει αρκετά καλά την κατάσταση στα λύκεια της γαλλίας, koutsan δες το
την πέμπτη έχει την θυσία του ταρκόφσκι, μάλλον θα πάω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πλην των εφφε και του 3D η ταινία ειναι μια μπούρδα και μισή
+oo
Φαντάσου εμείς που την είδαμε και σε 2D. Κλαίγαμε τα λεφτά μας.. Κρίμα τα 9 ευρά.Από περιέργεια, τι ακριβώς περιμένατε ότι θα δείτε???
Εγώ τπτ απολύτως. Αντιθετα αναρωτιέμαι γιατί τόοοση φασαρία για αυτή την ταινία και το περίφημο οικολογικό μήνυμα που μεταφέρει...Περσινά ξινά σταφύλια και απόλυτη προβλεψιμότητα σε όλα. Για το 3D και μόνο αξίζει να την δεί κανείς στο σινεμά αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο.
'Απόλυτη προβλεψιμότητα' είναι να πας να δεις π.χ. τον 'Άρχοντα των Δαχτυλιδιών' του Πίτερ Τζάκσον έχοντας διαβάσει πρώτα το βιβλίο του Τόλκιεν.
Αν πας να δεις τέτοιες ταινίες όχι για να 'χαθείς' στον κόσμο τους για 2 ωρίτσες αλλά για τα 'μηνύματα' που ενδεχομένως να μεταφέρουν και για τις πιθανές ανατροπές που μπορεί να περιέχει το σενάριό τους, τότε....
-
Δεν μεταφέρει και κανα μήνυμα που δεν ξέραμε
Μέχρι και η Μπιρμπίλη τα ξέρει τα μηνύματα της ταινίας -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To 2012 το είδατε;
Πείτε τις γνώμες σας...Εγω την ειδα πριν λιγες μερες και δεν μου αρεσε.Τα εφφε ηταν χαλια ,ακομα και οι ταινιες καταστροφης του '70 ειχαν καλυτερα.Ιστορια ανυπαρκτη.
Eντάξει μωρέ, όταν ο Γκλόβερ έφαγε το αεροπλανοφόρο κατακούτελα μια χαρά ήτα τα εφφέ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To 2012 το είδατε;
Τώρα γίνεσαι άδικος. Αφού όλοι το ξέρουμε ότι οι ταινίες καταστροφής του '70 είχαν τα καλύτερα εφφέ που έγιναν και που θα γίνουν ποτέ.
Ακόμα καλύτερα κι από τις ταινίες καταστροφής του '50 (π.χ. αυτή )
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Zombielandτο ψηνω αυτο..
για πες, ανελεητες σφαγες , τα συνηθισμενα? ή μηπως εχει τιποτα το διαφορετικο?ειδα κι εγω το avatar σε 3D , νταξει προβλεψιμο ηταν με κλασικες ατακες οπως 'I didn't sign up for this!'
(δεν προσεξα αν υπηρχε και 'give me your hand' , μαλλον θα υπηρχε )
αλλα γενικα ωραια ταινια και περασε ευχαριστα η ωρα
αν ειχαν προσεξει μερικα πραγματα στο σεναριο θα μπορουσαμε να μιλαμε για κορυφαια ταινια, αλλα ετσι οπως ειναι τωρα μαλλον θα ξεχαστει τελειως σε λιγο καιροαπο εφφε κοφυφαιο, τα τρισδιαστατα ηταν πιο καλα απο οτι περιμενα αλλα πολλες φορες φωναζαν οτι ειναι 'φθηνιαρικα' καθως αν εβγαζες τα γυαλια δεν υπηρχε τιποτα 3D εκτος απο τους υποτιτλους ειδικα σε καποια σημεια σου πετουσαν το πολυ κανα τριδιαστατο χορταρακι ή ζουζουνι
δεν ενιωσα παντως οτι πεταξα τα λεφτα μου (αλλωστε δεν παω και πολυ συχνα σινεμα ) και σιγουρα αξιζει η μικρη διαφορα χρηματων για να το δεις σε 3D
το 2012 παντως ηταν καλυτερο απο οτι το περιμενα.. δε θα το ξαναβλεπα ομως αν το πετυχαινα στην τηλεοραση
-
Ειδα το soul kitchen,γλυκόπικρη κωμωδια για ενα εστιατόριο ενος Ελληνα στο Αμβούργο.
Μαλλον περιμενα περισσοτερα για μια ταινια που ακουγονται τοσα καλα.
Ειδα παντως μια συμπαθητικη ταινια και περασε η ωρα ευχαριστα,αν και το Α ημιχρονο ηταν ψιλοαδιάφορο.Το Β ομως μας αποζημιωσε. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν μεταφέρει και κανα μήνυμα που δεν ξέραμε
Μέχρι και η Μπιρμπίλη τα ξέρει τα μηνύματα της ταινίαςEίπαμε, αν πας να δεις τέτοιες ταινίες για τα μηνύματά τους είναι σαν να πας για μπάσκετ με κουστούμι και γραβάτα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το ψηνω αυτο..
για πες, ανελεητες σφαγες , τα συνηθισμενα? ή μηπως εχει τιποτα το διαφορετικο?Κωμωδια τρομου .Πολλα ζομπι που τα σκοτωνουν με διαφορους τροπους οσο οι ηρωες βολταρουν στις ΗΠΑ προσπαθωντας να βρουν ενα μερος που δεν εχει καταληφθει απο τους απεθαντους .
-
«Η χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Τσαρλς Ντίκενς,η τεχνολογια που χρησιμοποιηθηκε ειναι σαν το Polar Express με τον Tom Hanks (performance capture) και οχι το 3D του Avatar.
Πρέπει να πω οτι από όσο μπορώ να θυμηθώ οι ταινίες της Disney μου αρεσουν,απο την εποχη που γυριζε ταινιες στυλ ντοκυμαντερ με αρκουδες, σκυλιά κτλ
Ετσι και εδω η Disney θεωρω οτι πετυχε να δώσει κατι καινούριο σε ένα παλιό και γνωστό παραμύθι,με την βοήθεια της τεχνολογίας,ενός ικανότατου ηθοποιού (Τζιμ Κάρευ) και με τον Ρόμπερτ Ζεμέκις στην σκηνοθεσια να δίνει αυτο το κάτι παραπάνω που χρειάζεται και να κάνει την διαφορα.
Φυσικα δεν λειπουν τα σεναριακά κλισέ: η συγκινηση για τον μικρό Τίμι,η εξύψωση των Χριστουγεννων κτλ,εμεις μπορει να ξερουμε πια οτι ο Αι Βασιλης δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ένα φερέφωνο του καπιταλισμου,ομως δεν χρειαζεται να σπεύσουμε να το πουμε στα παιδια,ας το ανακαλύψουν μόνα τους
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
«εμεις μπορει να ξερουμε πια οτι ο Αι Βασιλης δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ένα φερέφωνο του καπιταλισμουεγώ νόμιζα πως είναι απλά ένας χοντρός, αλκοολικός παιδόφιλος με περίεργα γούστα στα ρούχα
(xmas spirit )
-
The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009)
Άλλη μια μπούρδα στην οποία πρωταγωνιστεί ο Cage.
Ασύνδετες, τραβηγμένες από τα μαλλιά καταστάσεις, όλες στημένες ώστε να εξυπηρετήσουν το τελικό 'όπως όπως' μάζεμα που βολεύει τον πρωταγωνιστή...
Χρειάζεται να γράψω τίποτα άλλο;_
-
θεϊκό
φυσικά η πρωταγωνίστρια της ταινίας δεν είναι καμια από αυτές που βλέπεται
-
Χωρίς να την έχω δει, αν δεν έπαιζε η κατσαρίδα η Κρουθ θα ήταν πολύ καλύτερα...
Χάθηκαν οι γκόμενες στο Hollywood ρε πούστη μου; -
γιa την penelope λες? e όχι δa, η καλυτερότερη ήταν
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]