-
Με 134 συμμετοχες μαλιστα! Ευτυχως τελικα που πεφτει σε τριημερο για να προλαβουν και τα 2 ανεβασματα
Απο οτι βλεπω στο rally.gr ο Πατσουρεας τρεχει κανονικα εχοντας κανει εφεση. Να δουμε ποτε θα κλεισει αυτη η ιστορια.
Σημαντικοτερη ειδηση το νεο Civic Type R του πρωην... βατραχανθρωπου Β. Κυριτση. 4 καλα αυτοκινητα σε μια κλαση που θα επρεπε να ειναι η βαση στους αγωνες ταχυτητας
-
Με 134 συμμετοχες μαλιστα! Ευτυχως τελικα που πεφτει σε τριημερο για να προλαβουν και τα 2 ανεβασματα
Απο οτι βλεπω στο rally.gr ο Πατσουρεας τρεχει κανονικα εχοντας κανει εφεση. Να δουμε ποτε θα κλεισει αυτη η ιστορια.
Σημαντικοτερη ειδηση το νεο Civic Type R του πρωην... βατραχανθρωπου Β. Κυριτση. 4 καλα αυτοκινητα σε μια κλαση που θα επρεπε να ειναι η βαση στους αγωνες ταχυτητας
-
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σημαντικοτερη ειδηση το νεο Civic Type R του πρωην... βατραχανθρωπου Β. Κυριτση. 4 καλα αυτοκινητα σε μια κλαση που θα επρεπε να ειναι η βαση στους αγωνες ταχυτητας...καθένας με τον πόνο του!!
Πάντως στην Αιγείρα ακούω οτι είναι κάπως περιορισμένος ο διαθέσιμος χώρος για θεατές!Ισχύει?
-
Θα παει κανεις;
-
Γενικότερα υπάρχει χώρος και για θεατές και για αρκετά αυτοκίνητα. Δυστυχώς όμως τα καλά σημεία γεμίζουν αμέσως. Γι' αυτό από νωρίς στο βουνό όποιος πάει. Όλα προμηνύουν «ομηρικές» μάχες
-
Είχα πάει πριν 2 χρόνια. Είχαν ανοίξει πάρκιν (δωρεάν) για τους θεατές, και χώραγε πολύ κόσμο. Σε πολλά σημεία γύρω από την διαδρομή έχει ύψωμα με δέντρα, οπότε μπορείς να δεις θέαμα ακόμα και με αφόρητη ζέστη (θα γεμίσεις μυρμήγκια βέβαια!! ). Ίσως δεν έχει τόσους χώρους για θεατές όσο η Ριτσώνα, αλλά έχει αρκετά και καλά σημεία. Στα πιο πάνω σημεία τα δέντρα λιγοστεύουν.
Στο χωριό κάτω δύσκολο να παρκάρεις, μάλλον ομοίως και μετά τον τερματισμό, που τα αγωνιστικά που τερματίζουν κάνουν ουρά εκατοντάδων μέτρων...Ωραία διαδρομή!! Να πάτε!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Θα παει κανεις;Count me in.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Θα παει κανεις;Δεν είναι στα υπέρ ενός αγώνα να βρίσκεται στην 'σκιά' του Ακρόπολις.
Θυμάμαι παλιά κάποια rally Αχαιός την αμέσως επόμενη εβδομάδα από το Ακρόπολις, που πραγματικά νοιώθαμε μοναξιά λόγω του λίγου κόσμου, σε αντίθεση με το ίδιο rally σε άλλη εποχή. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Θα παει κανεις;
Δεν είναι στα υπέρ ενός αγώνα να βρίσκεται στην 'σκιά' του Ακρόπολις.
Θυμάμαι παλιά κάποια rally Αχαιός την αμέσως επόμενη εβδομάδα από το Ακρόπολις, που πραγματικά νοιώθαμε μοναξιά λόγω του λίγου κόσμου, σε αντίθεση με το ίδιο rally σε άλλη εποχή.Συμπληρωνω επισης πως και το θεαμα των τοτε Αχαιος μου φαινοταν φτωχο, επειδη ημουν επηρεασμενος απο ακροπολις!
Μαλλον θα παω και εγω στην αναβαση θεου θελοντος και σκοπιας επιτρεποντος
-
Θα παει κανεις;
Θυμάμαι παλιά κάποια rally Αχαιός την αμέσως επόμενη εβδομάδα από το Ακρόπολις, που πραγματικά νοιώθαμε μοναξιά λόγω του λίγου κόσμου, σε αντίθεση με το ίδιο rally σε άλλη εποχή.Έχει κάποιες διαφορές από αυτό που λες. 1ον είμαστε πριν το Ακρόπολις και όχι μετά. 2ον δε νομίζω ο οποιοσδήποτε που θέλει να δει την ανάβαση να σκεφτεί 'δεν πάω, γιατί έχει Ακρόπολις την άλλη βδομάδα'. Εξάλλου αν εξαιρέσουμε τη Ριτσώνα (φαινόμενο) το κοινό των αναβάσεων είναι οι λίγοι που τις βλέπουν όλες και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.
Προσωπικά ξέρω άτομα που θα είναι στην Αιγείρα αλλά όχι στο Ακρόπολις ! -
Gia orismenoys 8a einai h par8enikh emfanish se anabash san odhgoi....
-
Θοδωρη και εγω δε συμφωνω. Τι θα πει σκια ενος χωματινου αγωνα του παγκοσμιου σε μια εθνικη αναβαση; Αλλος θεσμος, αλλο κοινο.
Να ρωτησω ομως κατι; Δεν ειναι περιεργο 2 αγωνες του ιδιου πρωταθληματος, στον ιδιο νομο να εχουν 50% διαφορα στον αριθμο συμμετοχων; Δε σημαινει οτι καποιος κανει τη δουλεια του καλυτερα απο καποιον αλλο;
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Θα παει κανεις;
Θυμάμαι παλιά κάποια rally Αχαιός την αμέσως επόμενη εβδομάδα από το Ακρόπολις, που πραγματικά νοιώθαμε μοναξιά λόγω του λίγου κόσμου, σε αντίθεση με το ίδιο rally σε άλλη εποχή.Έχει κάποιες διαφορές από αυτό που λες. 1ον είμαστε πριν το Ακρόπολις και όχι μετά. 2ον δε νομίζω ο οποιοσδήποτε που θέλει να δει την ανάβαση να σκεφτεί 'δεν πάω, γιατί έχει Ακρόπολις την άλλη βδομάδα'. Εξάλλου αν εξαιρέσουμε τη Ριτσώνα (φαινόμενο) το κοινό των αναβάσεων είναι οι λίγοι που τις βλέπουν όλες και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.
Προσωπικά ξέρω άτομα που θα είναι στην Αιγείρα αλλά όχι στο Ακρόπολις !Αυτός που θα παρακολουθήσει το Ακρόπολις σε όλη του την διάρκεια με ότι έξοδα συνεπάγεται αυτό (αρκετά έως πολλά), και δεν είναι από κοντά, θα το σκεφτεί να πάει.
Έπειτα αλλάζουν πολύ και οι προτεραιότητες ανάλογα την ηλικία.
Όταν εγώ ήμουνα μικρός δεν υπολόγιζα τίποτε από τα παραπάνω.Τώρα μία ανάσα πρίν από τα 40 θέλω ποιότητα και μόνο ποιότητα. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Θοδωρη και εγω δε συμφωνω. Τι θα πει σκια ενος χωματινου αγωνα του παγκοσμιου σε μια εθνικη αναβαση; Αλλος θεσμος, αλλο κοινο.Να ρωτησω ομως κατι; Δεν ειναι περιεργο 2 αγωνες του ιδιου πρωταθληματος, στον ιδιο νομο να εχουν 50% διαφορα στον αριθμο συμμετοχων; Δε σημαινει οτι καποιος κανει τη δουλεια του καλυτερα απο καποιον αλλο;
Μόνο που το κοινό της ανάβασης είναι και κοινό του Ακρόπολις.Οι ίδιοι άνθρωποι είναι.Ενώ από τους ξώφαλτσους του Ακρόπολις η ανάβαση δεν έχει να περιμένει τίποτα.
Όσο για το δεύτερο την απάντηση την έδωσες μόνος σου.Μόνο εκείνο το ότι κάποιος κάνει την δουλειά του καλύτερα από κάποιομ άλλο πολλές φορές έχει διάφορες ερμηνείες -
Μόνο που το κοινό της ανάβασης είναι και κοινό του Ακρόπολις.Οι ίδιοι άνθρωποι είναι.Ενώ από τους ξώφαλτσους του Ακρόπολις η ανάβαση δεν έχει να περιμένει τίποτα.Προφανως ετσι ειναι αλλα δε καταλαβαινω ποιος Πατρινος (ντοπιοι δε θα ειναι οι περισσοτεροι θεατες αλλωστε; ) δε θα κανει 45 λεπτα δρομο για να παει, εστω και αν την αλλη εβδομαδα εχει Ακροπολις.
-
Λίγος κόσμος, πολύ καλά περάσματα, ΤΕΡΑΣΤΙΑ καθυστέρηση ...
Ακόμα και με 134 συμμετοχές θα 'πρεπε να 'χει τελειώσει πριν τις 3:30, που τελικά έληξε ...Ο 'αλυτάρχης' με το Ka έκανε μπρος-πίσω για να πατήσει τα νερά και να στεγνώσουν ???
Είχα ακούσει τα καλύτερα για την οργάνωση της συγκεκριμένης ανάβασης, αλλά η απουσία κάδων, τουλάχιστον με απογοήτευσε.
Εντυπωσιακός ο Κυρίτσης στην 1η του εμφάνιση (απ' ότι είδα, έγραψε και χρόνο) !
-
Είχε κανείς κανένα ατύχημα?
Κατά τις 12 ήμουν στον Ισθμό προς Πάτρα και είδα γερανό με ένα αγωνιστικό, δεν πρόσεξα μάρκα γιατί είχε κατεύθηνση προς Αθήνα, κόκκινο χρώμα, τελείως κατεστραμένο μπροστά, σε σημείο να να έχει καταστραφεί σχεδόν και η θέση του οδηγού! Είχε μεγάλη ζημιά.
Απλά είδα στην πόρτα αριθμό και διάφορα αυτοκόλητα, αλλά λόγω της αντίθετης φοράς και της ταχύτητας δεν μπόρεσα να δω καλύτερα.
Εύχομε να μην έγινε κάτι και να ήταν από κάποιο παλιό ατύχημα... -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Είχε κανείς κανένα ατύχημα?
Κατά τις 12 ήμουν στον Ισθμό προς Πάτρα και είδα γερανό με ένα αγωνιστικό, δεν πρόσεξα μάρκα γιατί είχε κατεύθηνση προς Αθήνα, κόκκινο χρώμα, τελείως κατεστραμένο μπροστά, σε σημείο να να έχει καταστραφεί σχεδόν και η θέση του οδηγού! Είχε μεγάλη ζημιά.
Απλά είδα στην πόρτα αριθμό και διάφορα αυτοκόλητα, αλλά λόγω της αντίθετης φοράς και της ταχύτητας δεν μπόρεσα να δω καλύτερα.
Εύχομε να μην έγινε κάτι και να ήταν από κάποιο παλιό ατύχημα...[quoteΗΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡΑ ΠΑΝΤΑΖΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ[/quote]
-
Σε ευχαριστώ Θεόφιλε.
Το ευχάριστο είναι ότι είναι καλά το παληκάρι και τα σίδερα γίνοντε!
Ήταν τόσο μεγάλη η ζημιά από όσο είδα, που τρόμαξα! Αν ήταν πολιτικό αυτοκίνητο με τόση ζημιά...
Αιγειρα!