-
Εκπληκτικό εσωτερικό, πανέμορφο
Και εξωτερικά το συμπαθώ πολύ. Αν έβγαινε και 4χ4 θα ήταν σούπερ -
Οκ θα στρωθω στη μελετη. Ελπιζω να ερθει αυτην την εβδομαδα.
Για τον συναγερμο μου ειπαν οτι θα τον βαλουν αυτοι και θα συνεργαζεται με το κλειδι του αυτοκινητου που ανοιγει με τηλεχειρισμο. Λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα. Οδικη βοηθεια νομιζω τα πρωτα 3 χρονια εχει απο την Πεζο ή κανω λαθος?
-
Ο χρήστης stavroula έγραψε:
Οκ θα στρωθω στη μελετη. Ελπιζω να ερθει αυτην την εβδομαδα.Για τον συναγερμο μου ειπαν οτι θα τον βαλουν αυτοι και θα συνεργαζεται με το κλειδι του αυτοκινητου που ανοιγει με τηλεχειρισμο. Λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα. Οδικη βοηθεια νομιζω τα πρωτα 3 χρονια εχει απο την Πεζο ή κανω λαθος?
Μιας και εισαι ετοιμη για διαβασμα ....ξεκινα
http://www.peugeot.gr/minisites/aftersales/pdf/8dc298.pdf
http://www.peugeot.gr/minisites/aftersales/pdf/270a2f.pdf -
Νομισα οτι ηταν το βιβλιο οδηγιων του 3008 αλλα κι αυτα χρησιμα ειναι.
-
Οχι ειναι γενικες πληροφοριες για την αγορα του καθε Peugeot και επισης το τι παιζει με τις εγγυησεις και την οδικη του βοηθεια...
Να ρωτησω με το grip control ειναι το δικο σας?ενας ακομα πινακας να ξερεις τι παιζει στα βασικα τεχνικα του χαρακτηριστηκα
και μια ωραια φωτο για να το θαυμασω εγω -
Είναι όντως και τηλέφωνο το navi, όχι δορυφορικό βέβαια.
-
Ναι με grip control ειναι.
http://www.caradvice.com.au/wp-content/ ... 3008-4.jpg
Τηλεφωνο μαλλον ειναι αυτο το ψηφιακο καντραν που ειναι δεξια στην κονσολα κατω απο το cd. Μαλλον το δορυφορικο αφορα την πλογηση και δεν καταλαβα καλα. Εδω που τα λεμε ολοι εχουμε κινητο μαζι μας, και navigator αγοραζεις με 100-200 ευρω οποτε τα 3000 ευρω που μου ειπε οτι κανει το πακετο ειναι παρα πολλα. Δεν το φερνουν καν στην Ελλαδα αυτο το μοντελο.
-
Εδω που τα λεμε ολοι εχουμε κινητο μαζι μας, και navigator αγοραζεις με 100-200 ευρω οποτε τα 3000 ευρω που μου ειπε οτι κανει το πακετο ειναι παρα πολλα.Συμφωνώ σε αυτό
-
γεια σου φιλε μου Pitt
σε λιγο καιρο περιμενω και εγω το πολυποθητο 3008 PP 150 HP με ανυπομονησια...
ψαχτηκα παρα πολυ (renault,seat,ford...) αλλα τελικα επελεξα το 3008.ελπιζω να καναμε τη σωστη επιλογη.
αυτο που θα θελα να σου πω ειναι οτι ολες οι δημοσιευσεις περιοδικων,δημοσιογραφων μπροστα στη δικια σου δε μπορουν καν να συγκριθουν...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ..
η περιγραφη σου ηταν το 'κερασακι' πριν παρω την αποφαση για να το παραγγειλω...ευχαριστω...
-
Απαιτώ η Peugeot να δώσει ποσοστό στο pitt για κάθε 3008 που πωλείται μετά το post του.....
Καλύτερος και από διαφήμιση στην tv.... -
Ηταν να παρουμε σημερα το 3008 αλλα τελικα μας ειπαν απο δευτερα κι αν , γιατι λεει σταματησαν οι νταλικες να κυκλοφορουν λογω γιορτων. Ισχυει κατι τετοιο ή συμβαινει κατι αλλο? Τουλαχιστον μας δινουν αλλο αυτοκινητο γι αυτες τις μερες αφου την δευτερα παραδιδουμε το παλιο μας αμαξι.
-
Ηταν να παρουμε σημερα το 3008 αλλα τελικα μας ειπαν απο δευτερα κι αν , γιατι λεει σταματησαν οι νταλικες να κυκλοφορουν λογω γιορτων. Ισχυει κατι τετοιο ή συμβαινει κατι αλλο? Τουλαχιστον μας δινουν αλλο αυτοκινητο γι αυτες τις μερες αφου την δευτερα παραδιδουμε το παλιο μας αμαξι.θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας του 2009???? η αδεια κυκλοφοριας θα βγει / βγηκε για το 2009???
-
Η άδεια δεν πρέπει να βγήκε και να φροντίσετε να βγεί μετά την 1/1/2010 για να μην πληρώσετε διπλά τέλη
-
Απλα θα το παιρναμε στο σπιτι, θα το βαζαμε στο γκαραζ και θα το κυκλοφορουσαμε μετα την 1-1-10. Γι αυτο το αφησαμε και τελευταιες μερες. Παντως αυτο με τις νταλικες μαλλον ισχυει για καποιες μερες τωρα στις γιορτες. Μας βλεπω να το κυκλοφορουμε μετα τα φωτα οπως φαινεται, για να μας δινει αλλο προσωρινο.
-
Ηταν να παρουμε σημερα το 3008 αλλα τελικα μας ειπαν απο δευτερα κι αν , γιατι λεει σταματησαν οι νταλικες να κυκλοφορουν λογω γιορτων. Ισχυει κατι τετοιο ή συμβαινει κατι αλλο? Τουλαχιστον μας δινουν αλλο αυτοκινητο γι αυτες τις μερες αφου την δευτερα παραδιδουμε το παλιο μας αμαξι.Εδώ έχει το πρόγραμμα απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών λόγω εορτών
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=115056 -
ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ!!!
Τι να πω δεν χορταίνεται.... Μια βόλτα και τώρα θα κοιμηθεί μέχρι τις 4-1-2010 όπου θα δηλωθεί η γέννηση του για να κυκλοφορεί ελεύθερα στην κοινωνία...
Θα επανέλθω αργότερα τι να γράψω τώρα θα χρειαστούν 10 σελίδες για να πω εντυπώσεις.
Καλές Γιορτές σε όλους και Καλά Χριστούγεννα με υγεία ψυχής και σώματος.
Και εννοείται χωρίς στάλα αλκοόλ γιατί η ζωή είναι μικρή για να φύγει στο κρασί
Υ.Γ. Νοιώθω δικαιωμένος που πήρα το turbo. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εδώ έχει το πρόγραμμα απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών λόγω εορτών
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=115056Ευχαριστω. Τι να κανουμε θα περιμενουμε. Οχι οτι θα το κυκλοφορουσαμε αλλα μειναμε με το μερακι.
Καλοριζικο Τηνιακε!!! Τι χρωμα το πηρες?
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο τηνιακέ
-
Μπλε σκούρο και είναι πιο ωραίο από ότι φανταζόμασταν!!!
-
Ειχε μπλε σκουρο στην πιο φτωχη εκδοση στην αντιπροσωπεια και μας αρεσε αλλα δεν υπηρχε διαθεσιμο για το premium pack οποτε μαλλον μας το πηρες. Τα διαθεσιμα ηταν το ασημι που εχω τωρα και δεν ξαναηθελα το vapor gray που τελικα πηρα, ενα καφε-λαδι που δεν μας πολυαρεσε και σε κοκκινο που δεν μας αρεσε οποτε δια της ατοπου απαγωγης καταληξαμε στο vapor gray. Για πες εντυπωσεις.
Peugeot 3008 '08