-
στην επόμενη συνάντηση
-
-
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Youtube VideoAπαραδεκτο , που η ενσταση που καναμε οι Τoys For Boys (T 4 B ) στους ΒΜW 2002 δεν εγινε δεκτη !!!
Και τα 4 2002 καναν πολυ θορυβο(ειδικα το πρωτο , το ασπρο....που αλλαζε στις 9 ... ) , και διωξαν τα πουλακια απο την Παχη !!! Θα χασουμε και τα Μεγαρα ,οπως και το Μερκούρη !!!!
-
-
Aυτό το κιτρινάκι http://www.youtube.com/watch?v=f0ZY-xqkdLw
αντικείμενο του πόθου για πολλούς bmwκηδες, πολλά χρόνια τώρα, μύθος στα μέρη μας, alpina μοτέρ τέρας κλπ χαρούμενα...
στα χέρια μου τελικά και εδώ θα μείνει μιας και το αγάπησα και αυτό... .όπως και τ άλλα...
ενα απλό ανόθευτο 1802 matching numbers,τελικά...τα τελευταία 10 χρόνια σε επίσης μυθική αποθήκη, πολύ λίγα χλμ...φοράει Getrag, μπλοκέ, και weber...προερχόμενα από άλλο μυθικό, μαύρου χρώματος, με φτεράκια turbo που τεμαχίστηκε και έδωσε ζωή σε άλλα... πιό πρίν τα ίδια 'πράγματα' ταξιδεύαν με το πλάι σ ενα χιονισμένο Αττικοβοιωτίας...
λύνονται τα κουβάρια και ο κύκλος είναι τελικά μικρός...
to be done...
ανάρτηση να έρθει στο σωστό ύψος (τωρα είναι σαύρα... )
off οι 8αρες ats οn 6αρες indianapolis
και μετά βλέπουμε... -
οι μυθικη αποθηκη μου αρεσε περισοοτερο απο ολα...εχω παει κιολλας.......
-
μοναχοφαγα.
-
ηταν και ο καπαπης...και ο γιαννης2002
-
εγω είμαι μόνιμος θαμώνας εκεί...
-
εγω απλα ειδα φως και μπηκα
-
κανένας άλλος βρήκε πόρτα ανοιχτή και μπήκε.
-
εκεί μέσα στ΄άλλα που καλύπτει η παχιά σκόνη...υπάρχει ενα ακόμα -02 πορτοκαλί, και 2 cs, 2000 cs...
η πόρτα δεν ανοίγει εύκολα
-
ελπίζω να βρει καταφύγιο εκεί με την βαριά πόρτα και η στεσιον DS που είναι γεμάτη αρουραίους στο απέναντι χωράφι.
κρίμα να την τα ποντίκια. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ελπίζω να βρει καταφύγιο εκεί με την βαριά πόρτα και η στεσιον DS που είναι γεμάτη αρουραίους στο απέναντι χωράφι.
κρίμα να την τα ποντίκια.η break θα πάει σε κάποια αποθήκη του ιδιοκτήτη της μάλλον,
η αποθήκη για την οποία συζητάμε, είναι στην Πελοπόνησο και ανήκει σε άλλο πρόσωπο που ουδεμία σχέση εχει με την ds και με τα μέγαρα... , αλλά βρίσκεται πίσω από πολλά ιστορικά που κυκλοφορούν ανάμεσα μας ως πρώην ιδιοκτήτης...το πορτοκαλί 02, το λύσαμε τον Αύγουστο και το επαναφέραμε σε εργοστασιακή κατάσταση ...κάποια στιγμή θα ανεβάσω φώτο από την ανακατασκευή. Από όσες παρόμοιες δουλειές έχω αναμιχθεί, αυτή ήταν η πιο διδακτική, μιάς και ο μάστορας που είχαμε, ήταν πέρα από καλλιτέχνης και πολύ καλός δάσκαλος...
-
εκεί μέσα στ΄άλλα που καλύπτει η παχιά σκόνη...υπάρχει ενα ακόμα -02 πορτοκαλί, και 2 cs, 2000 cs...η πόρτα δεν ανοίγει εύκολα
ειναι βαρια...????
-
εσυ που ξέρεις...για ποια πόρτα μιλάμε...δεν είναι λίγο βαριά???
-
εσυ που ξέρεις...για ποια πόρτα μιλάμε...δεν είναι λίγο βαριά???απο πολλες αποψεις... ειναι βαρια...
α και μου εχει ξεφυγει η απορητη αποθηκη....!!!!αυτη μηπως εχει ρολλα..??η πυλες του ανεξηγητου...??
-
με μπερδεύεις...δύο απόρρητες αποθήκες υπάρχουν...
η μια η δικιά μου και η άλλη του Παναγιώτη...
για ποιά λες?? -
τη δικια την ξερω την αλλη λεω εγω.....
CLASSIC BMW FORUM