-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
ΣΙΣΑ - 24 Lap Grand Prix, Πίστα Μεγάρων, 19 Δεκεμβρίου 2009Οι συμμετοχές : http://www.sisa.gr/files/symmetoxes_megara_2009PDF.pdf
εμεις παντως ειμαστε οι τελευταιοι και εκει 8α μεινουμε......αμα τερματισουμε..
http://www.sisa.gr/files/symmetoxes_meg ... 9_site.pdf
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
στοιχημα!!! για την πρωτη θεση βλεπω την ομαδα του ΤOYS4BOYS(χαλαρα λεμε ετσι.......) η στο ενδεχομενο να γινει καμια στραβη.....βλεπω συνθετο διδυμο με την ομαδα FAST BEES.....βιδα στροφαλου, ......ντιζα γκαζιου,.....δυναμο,..... δισκος......χμ,χμ...τι αλλο να βαλω; αποδειξη ή τιμολογιο;
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
στοιχημα!!! για την πρωτη θεση βλεπω την ομαδα του ΤOYS4BOYS(χαλαρα λεμε ετσι.......) η στο ενδεχομενο να γινει καμια στραβη.....βλεπω συνθετο διδυμο με την ομαδα FAST BEES
.....βιδα στροφαλου, ......ντιζα γκαζιου,.....δυναμο,..... δισκος......χμ,χμ...τι αλλο να βαλω; αποδειξη ή τιμολογιο;
τα καρμπιρατέρ ξέχασες το άδειασμα των καρμπιρατέρ στις δεξιές.
πόσο θα ζω να σας θυμίζω όσα ξεχνάτε.
-
και τι αγων ειναι τουτος ρε παιδια?
Οποιος μαζεψει πρωτος το παρμπριζ του καρολου? -
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Οποιος μαζεψει πρωτος το παρμπριζ του καρολου?Ποιον μου θυμιζεις ...., ποιον μου θυμιζεις ;;;..... .... .....
-
Οποιος μαζεψει πρωτος το παρμπριζ του καρολου?Ποιον μου θυμιζεις ...., ποιον μου θυμιζεις ;;;..... .... .....
-
Αστο αυτο , ειναι κλεμενο Σαλαλακο .........
Τα κλ ω στηρια κοριτσια ........ απ' τα κλα στηρια κορντινουα .....
Πηρε μπρος , και μουγινες και μαρτηριαρικο ....στουκερακο , ετσι ??????????
-
στοιχημα!!! για την πρωτη θεση βλεπω την ομαδα του ΤOYS4BOYS(χαλαρα λεμε ετσι.......) η στο ενδεχομενο να γινει καμια στραβη.....βλεπω συνθετο διδυμο με την ομαδα FAST BEES
.....βιδα στροφαλου, ......ντιζα γκαζιου,.....δυναμο,..... δισκος......χμ,χμ...τι αλλο να βαλω; αποδειξη ή τιμολογιο;
να σου πω αλλη μια???
χαλαει το τριμπουρδελο στροφομετρο του ιννο (μη ρωτησετε τι μαρκα ειναι....φυσικα και δεν ειναι σμιθ...) και ξερενεται το πραμα και εσυ ψαχνεις ολη νυχτα και δεν.......
ευτυχως την διαγνωση την εκανε ο 7pas100 ο οποιος θα ξενυχτησει στο μαγαζι σημερα με δαυτο.... -
-
Ts τσ τσ ολο παραπονα εισαι .......
Φτου του ........ βαλε μερικες φωτο ...τσιγκουνιες κανεις ?
Ο Σουγκαρ ομως γιατι κοιταει τρομαγμενος ?
(παρεπιπτοντως σημερα ηταν εδω , φανομαστορας που εχουν περασει απ'τα χερια του ολα τα 5αρια , και εμαθα και για εκεινο το κοκκινο του που τωρα ειναι μαυρο ....)
-
σε καλλιεργημένο αγρό παρακείμενο της πίστας μεγάρων ευρεθεί έμβολον εν μέσω ραδικιών και μαρουλιών.
κακές γλώσσες λένε ότι είναι από LOTUS.
παρακαλείτε ο κύριος που το έχασε να πάει να το πάρει γιατί εμποδίζει την εκμετάλλευση του αγρού.αποφεύγω επιμελώς να αναφερθώ στο γνωστό άδειασμα των
-
αποφεύγω επιμελώς να αναφερθώ στο γνωστό άδειασμα των ........παλι ?
lotus ? μη μου πεις ........
-
δεν σου λέω.
-
Βαλε καμια φωτο εσυ που εισαι αντικειμενικος και δεν βαζεις μονον τις αλπιν .....
απο Los Tromos εχεις τιποτα ?
-
όπως είδες ξεκίνησα με άλλα τουτου και όχι όπως συνήθως με Α110 που είναι τελείως συμπτωματικά.
θελουν όμως επεξεργασία για να μειωθούν τα πιξελ. -
Ελα βρε Σιφη ..δυο λεπτα δουλεια ειναι ..... σβησε τα 1000 τοσα μεσα στο κουτακι με πιξελ και βαλε γυρω στα 300 και βγαινουν μια χαρα ....
-
εχω 350 φώτο, πρέπει να βρω ποιες είναι, ενώ καπάκι κινδυνεύω να φάω παντοφλια
σιγά σιγά. -
ωραία ήταν σήμερα στα μέγαρα
είδα φίλους αγαπημένους και όμορφα αυτοκίνητα... -
resurgam !
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
σε καλλιεργημένο αγρό παρακείμενο της πίστας μεγάρων ευρεθεί έμβολον εν μέσω ραδικιών και μαρουλιών.
κακές γλώσσες λένε ότι είναι από LOTUS.
παρακαλείτε ο κύριος που το έχασε να πάει να το πάρει γιατί εμποδίζει την εκμετάλλευση του αγρού.αποφεύγω επιμελώς να αναφερθώ στο γνωστό άδειασμα των
Του το ματιάσαμε του ανθρώπου το αυτοκίνητο.... Τι ωραία που ακούγεται και τι ωραία που πάει... πάρε το μοτερ στην λαδόκολα...
Classic Events