-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
εκτός κι αν το κράτος είναι τόσο μάγκας που κάθε χρονιά, αλλάζει τους νόμους και μας γ@μ@ει με διαφορετική στάση .....
Τότε να δεις αμάξια με πλαστές, ξένες, κλπ πινακίδες που θα γεμίσουν οι δρόμοι μας.
Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει καμία προβλεψιμότητα στο τι πληρώνεις και το κράτος να σου παίρνει ΟΣΑ θέλει ΟΠΟΤΕ θέλει, με βάση Ο,ΤΙ θέλει.
γι αυτό ακριβώς δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσει κάποιος, ούτε ένα €, στο Ελλάς.
Χάνοντας ένα παλιό/καινούριο όχημα 2000cc 5000€ κατά την μεταπώληση πχ για να γίνει ανταγωνιστικό, είναι σαν αυτός ο μαλάκας, που το αγόρασε πληρώνοντας τα κέρατα του σε ΕΤΤ, ξαφνικά να του λέμε ότι μας χρωστάς κι άλλα 5000 από την ΤΟΤΕ αγορά σου στο κράτος ......
-
ετσι είναι...
θα γίνει τελικά επανάσταση από αυτούς που τα έχουν...
Δηλαδή ... τους μικρομεσαίους... ή μήπως εγινα πλούσιος που πήρα BMW? Μάλλον μαλάκα με θεωρεί.
-
αυτόν που έχει Bmw 120, 320 κτλ τον θεωρεί μαλάκα...
πλούσιο, θεωρεί αυτόν που έχει Bentley αλλά εταιρική ..... -
Αντιγράφω από άλλο φόρουμ:Συνάδελφοι ήδη έχει προταθεί μία συγκέντρωση για την ΔΕΥΤΕΡΑ (όχι κυριακή όπως κατά λάθος γράφτηκε) 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 17.00 (5 το απόγευμα) εμπρός από το Καλλιμάρμαρο
(ρίξτε μια ματιά εδώ όπου το είδα
http://www.landroverworld.gr/forum/view ... =6455#6455 )Προτείνω, όσοι μπορούμε να ενώσουμε την διαμαρτυρία μας και με εκείνη των άλλων συναδέλφων οδηγών. ΙΣΩΣ κάτι να μπορέσουμε να αλλάξουμε ή έστω να τους δείξουμε ότι αντιδρούμε στην κατάφορη ληστεία της τσέπης μας από ανθρώπους που είτε έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα (ίσως τα 1330 Ευρώ να είναι τίποτα εμπρός στο Βουλευτικό μηνιάτικο και τις μίζες των εκατομμυρίων των πολιτικών αλλά για εμάς που δουλεύουμε είναι κάτι το πολύ σοβαρό…) είτε μας κλέβουν συνειδητά.
Χαιρετώ
Εγω θα την κανω μια βολτιτσα παντως προς τα κει ... ελπιζω να μην ειμαι μονος
Επειδη θα παω με το jimny... φοβαμαι μην με περασουν για την Μπιρμπιλη και με λιτζαρουν -
Δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα σημερα ρωτησα στο ΙΝΚΑ και ετοιμαζουν ομαδικες αγωγες για τα τελη...
Το εψαξε κανεις? Αξιζει να παρουμε μερος? Τι λενε οι δικηγοροι της παρεας?
-
πηρες τηλεφωνο εννοείς?
-
Μαλιστααα .... κανεις δεν ψηνεται να ρθει στο Καλιμαρμαρο για βολτιτσα ?
Εκτος αν θελετε να περιμενουμε για του χρόνου που θα τα ξανααυξησουν τα τελη με προσχημα τις εκπομπες ρυπων αλλα και τα κυβικα .... ωστε να μην χασουμε τους πελατες με 2λιτρα και πανω αλλα να τσιμπησουμε και τους φοροφυγαδες τουρμπακιδες με 1900cc και κατω που νομιζαν οτι μας πιανουν κοροιδα
Για του παραχρόνου βλέπουμε, εχει ο οδηγος ... -
Ψήνομαι και για Καλιμάρμαρο και για αγωγή. 578€ που μου ζητάνε να τους δώσω φέτος για να κρατήσω τις πινακίδες του 206 (μοντέλο 2005) δεν έκανε ούτε το λάπτοπ που πήρα τον περασμένο μήνα για να αντικαταστήσω το παλιό (6-ετίας) που χάλασε.
-
Ψήνομαι....... και για αγωγή. 578€ που μου ζητάνε να τους δώσω φέτος για να κρατήσω τις πινακίδες του 206 (μοντέλο 2005).......Ωραίος!!!! Με τα τέλη κυκλοφορίας πληρώνεις για το κράτος,για τα ΄΄πράσινα΄΄ τέλη ,για την έκτακτη εισφορά , δεν χόρτασες .....θέλεις να δώσεις κάτι και για τους Δικηγόρους........ Ωραίος!!!!!!!!!
-
Eγω με τα παλια τελη θα πληρωνα για το rallye 1.6 μοντελο 11/99, 200 ευρο. Τωρα θα δωσω 300....
Νευριαζω που θα δωσω 100 ευρο παραπανω ,αλλα αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει μια σοβαρη δικαιολογια για τα αυξημενα τελη. Το παραμυθι για τα καυσαερια εχει τελειωσει ,αφου ενα rallye 1.6 μοντελο 2000 θα δωσει λιγοτερα λεφτα ,γιατι απλα βγηκε στην κυκλοφορια 1 μηνα μετα το δικο μου.
Η Ελλαδα ειναι μπανανια και ειναι απιστευτα προκλητικο να βλεπεις τυπακια που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους(Παγκαλος,Μπιρμπιλο) να σε κοροιδευουν λεγοντας σου ''ε να μην εχετε 2 αμαξια στην οικογενεια. 1 και πολυ σας ειναι''
Ρε λαλακα Παγκαλε εσυ πας με το Μετρο στην Βουλη ή με το Lexus 4000 κυβικων πληρωμενο απο τον λαο?
-
H Mπιρμπίλω τι αμάξι έχει τώρα? Το Jimny ή κανένα βολευτικό κάμποσων χιλιάδων κυβικών?
-
κι εγω που έχω 1 τι σημαινει
Πληρώνω όσο 2 Α4 ΚΑΙ ΜΊΑ CLASS ΜΑΖΙ??? -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Eγω με τα παλια τελη θα πληρωνα για το rallye 1.6 μοντελο 11/99, 200 ευρο. Τωρα θα δωσω 300....Νευριαζω που θα δωσω 100 ευρο παραπανω ,αλλα αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει μια σοβαρη δικαιολογια για τα αυξημενα τελη. Το παραμυθι για τα καυσαερια εχει τελειωσει ,αφου ενα rallye 1.6 μοντελο 2000 θα δωσει λιγοτερα λεφτα ,γιατι απλα βγηκε στην κυκλοφορια 1 μηνα μετα το δικο μου.
Η Ελλαδα ειναι μπανανια και ειναι απιστευτα προκλητικο να βλεπεις τυπακια που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους(Παγκαλος,Μπιρμπιλο) να σε κοροιδευουν λεγοντας σου ''ε να μην εχετε 2 αμαξια στην οικογενεια. 1 και πολυ σας ειναι''
Ρε λαλακα Παγκαλε εσυ πας με το Μετρο στην Βουλη ή με το Lexus 4000 κυβικων πληρωμενο απο τον λαο?
Συμφωνώ φίλε eleos!! Στην αρχή είπαν ότι θα τα διαμορφώσουν ανάλογα με τους ρύπους, αλλά ποιος να ψάχνει τώρα... Μάλλον το δικό μου το rallye 1.6 μοντέλο 7/00 ρυπαίνει λιγότερο και πληρώνω επιπλέον 50 €
-
Να βγάλουμε βουλγάρικες και πολωνέζικες πινακίδες όπως όλοι οι μάγκες
-
Μην το γελάς κογιότι. Την προηγούμενη εβδομάδα είδα στην παραλιακή ξανθιά αιθέρια ύπαρξη μέσα σε καγιέν με βουλγάρικες πινακίδες. Είχε και αυτοκόλλητο με ελληνική σημαία πίσω.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μην το γελάς κογιότι. Την προηγούμενη εβδομάδα είδα στην παραλιακή ξανθιά αιθέρια ύπαρξη μέσα σε καγιέν με βουλγάρικες πινακίδες. Είχε και αυτοκόλλητο με ελληνική σημαία πίσω.Μπορεί να ειναι ο σπόνσορας της?
-
-
Aκουσα σημερα το εξης ,πως αν δεν πληρωσει καποιος τα τελη μεχρι το τελος του χρονου και παει αργοτερα δεν θα πληρωσει το διπλασιο οπως ισχυε μεχρι τωρα, αλλα 1% για καθε μηνα που δεν θα εχει πληρωσει
Δλδ αν δεν πας να καταθεσεις πινακιδες και περασει η προθεσμια που ειχαν δωσει για να αγορασεις το χαρτακι και πας τον μαρτιο να παρεις το σημα θα πληρωσει 1% απο την αξια του σηματος για καθε μηνα -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ψήνομαι.......
Ωραίος!!!! Με τα τέλη κυκλοφορίας πληρώνεις για το κράτος,για τα ΄΄πράσινα΄΄ τέλη ,για την έκτακτη εισφορά , δεν χόρτασες .....θέλεις να δώσεις κάτι και για τους Δικηγόρους........ Ωραίος!!!!!!!!!
Όοοοχι καλέ μου, καλύτερα να το βουλώσουμε και να πληρώσουμε ό,τι μας πουν, δίκαιο ή άδικο, και να προσευχόμαστε ότι θα γίνει κανένα θαύμα και του χρόνου δε θα μας φάνε ό,τι γουστάρουν πάλι. Ή, να αλλάξουμε το όχημα με άλλο, πιο 'πράσινο', να χάσουμε μια μικρή περιουσία επειδή με τα 'περιβαλλοντικά' μέτρα και τις 'εισφορές' ό,τι έχει πάνω από 1928 κυβικά είναι 'κακό', και να μας τα φάνε και σε τέλη ταξινόμησης και ΦΠΑ απ' το καινούργιο.
-
Εγω είμαι υπερ των δικηγόρων, ας δώσουμε κάτι ΄΄ολοι μαζί λίγο θα είναι
Τέλη κυκλοφορίας