-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
+100000000000
γελα γελα , την καπνα θα τρως στην μαπα οταν θα βγαινεις εξω απτο σπιτι σου
αμα στον φορέσει κανένας μην πεις οτι δεν σε προειδοποίησα
-
πες του να ρθει με τον κ@λο
-
+100000000000
γελα γελα , την καπνα θα τρως στην μαπα οταν θα βγαινεις εξω απτο σπιτι σου
Nα δεις πόσο θα γελάω όταν θα απαγορευτεί πλήρως σε λίγο καιρό
-
ας το ,ναρκωτικα ,τσιγαρο ,τζογος και γυναικες δεν απαγορευονται ποτε σαυτον το κοσμο.
αδικα περιμενεις. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
σε οποιον δεν αρεσει το καπνισμα μαγκες ,καθεται σπιτι του και πινει καφε
οι καπνιστες ειμαστε περισσοτεροι απο τους μη καπνιστες και θα κανουμε οτι θελουμε.
το πιατο μονοι μας το γεμιζουμε και μονοι μας το καθαριζουμε.
θα φουμερνουμε οπου θελουμε και οτι θελουμε.ρε italakia αμα όπως κάθεσαι και πίνεις το ποτό σου ερθω δίπλα σου, τον βγάλω έξω και στον φορέσω -γιατί οι κολομπαράδες είναι περισσότεροι απ οτι νομίζεις- θα ενοχληθείς η οχι (γιατί μπορεί και να γουστάρεις)
μη σου πω οτι είναι και λιγότερο βλαπτικό απο το τσιγάρο
Επειδή είσαι λίγο υπερβολικός, όμως, σού (μάς) προτείνω: ατελείωτα κλ@νίδι@ και ρεψίμ@τ@ δίπλα σε καπνιστές. Κι αυτά αποτελούν απόλαυση (ενίοτε και λύτρωση) για αυτόν που τα κάνει Και μην πει κάποιος ότι δείχνουν αγένεια γιατί δε βλέπω αντικειμενικό λόγο να δείχνουν αγένεια αυτά και όχι το κάπνισμα
-
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε.
Αγαπητέ μου φίλε είναι καθαρά θέμα σεβασμού. Και αλλάζοντας λίγο αυτό που είπες προηγουμένως ότι θα τρώω στην μάπα τον καπνό όταν βγαίνω από το σπίτι μου θα σου παραθέσω το εξής που αποτελεί και την ειδοποιό διαφορά στον τρόπο σκέψης μας. Τον καπνό τον τρώω μέσα στο σπίτι μου ή στον κήπο μου ή στο πλεούμενό μου όταν θέλω να κάνω το πούρο μου. Όταν βρίσκομαι σε μέρος που συνοστίζεται κόσμος δεν θα επιβαρύνω την ατμόσφαιρα ενός μαγαζιού με τον καπνό μου, σεβόμενος τον άνθρωπο που θέλει να πιεί τον καφέ ή το ποτό του χωρίς να ''καπνίζει'' άθελά του. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς το παραπάνω τότε δυστυχώς δεν υπάρχει κοινή βάση συννενόησης. Ευτυχώς που υπάρχουν εντολές της ΕΕ και κάποια πράγματα έστω και αργά μπαίνουν σε τάξη σε αυτόν τον χιλιοταλαιπωρημένο τόπο.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε.Αγαπητέ μου φίλε είναι καθαρά θέμα σεβασμού. Και αλλάζοντας λίγο αυτό που είπες προηγουμένως ότι θα τρώω στην μάπα τον καπνό όταν βγαίνω από το σπίτι μου θα σου παραθέσω το εξής που αποτελεί και την ειδοποιό διαφορά στον τρόπο σκέψης μας. Τον καπνό τον τρώω μέσα στο σπίτι μου ή στον κήπο μου ή στο πλεούμενό μου όταν θέλω να κάνω το πούρο μου. Όταν βρίσκομαι σε μέρος που συνοστίζεται κόσμος δεν θα επιβαρύνω την ατμόσφαιρα ενός μαγαζιού με τον καπνό μου, σεβόμενος τον άνθρωπο που θέλει να πιεί τον καφέ ή το ποτό του χωρίς να ''καπνίζει'' άθελά του. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς το παραπάνω τότε δυστυχώς δεν υπάρχει κοινή βάση συννενόησης. Ευτυχώς που υπάρχουν εντολές της ΕΕ και κάποια πράγματα έστω και αργά μπαίνουν σε τάξη σε αυτόν τον χιλιοταλαιπωρημένο τόπο.
ρε αμα δεν τους μαμήσεις δεν καταλαβαίνουν λέμε
-
@lokatzis
Θα συμφωνήσω...! Μπόλικη coca cola και μπόλικη φασολάδα και μετά καπνιστές, ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!btw @italakia, ελπίζω να μην τα λες σοβαρά αυτά ...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε.Αγαπητέ μου φίλε είναι καθαρά θέμα σεβασμού. Και αλλάζοντας λίγο αυτό που είπες προηγουμένως ότι θα τρώω στην μάπα τον καπνό όταν βγαίνω από το σπίτι μου θα σου παραθέσω το εξής που αποτελεί και την ειδοποιό διαφορά στον τρόπο σκέψης μας. Τον καπνό τον τρώω μέσα στο σπίτι μου ή στον κήπο μου ή στο πλεούμενό μου όταν θέλω να κάνω το πούρο μου. Όταν βρίσκομαι σε μέρος που συνοστίζεται κόσμος δεν θα επιβαρύνω την ατμόσφαιρα ενός μαγαζιού με τον καπνό μου, σεβόμενος τον άνθρωπο που θέλει να πιεί τον καφέ ή το ποτό του χωρίς να ''καπνίζει'' άθελά του. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς το παραπάνω τότε δυστυχώς δεν υπάρχει κοινή βάση συννενόησης. Ευτυχώς που υπάρχουν εντολές της ΕΕ και κάποια πράγματα έστω και αργά μπαίνουν σε τάξη σε αυτόν τον χιλιοταλαιπωρημένο τόπο.
τι να μας πει μωρε και η ΕΕ.
ποιοι ;οι γαλλοι που καπνιζουν σαν φουγαρα η οι αγλλοι που ειναι ολοι μαστουρωμενοι απο την κοκα και το χασις η μηπως οι ολλανδοι που στο φερνουν κα ιστο τραπεζι.
-
ολ ραϊτ ή ολ μπράϊτ
-
Στην Γαλλία, στην Αγγλία και στην Ιταλία italakias μην διανοηθείς να καπνίσεις, συμβουλή σου δίνω ...
-
σε οποιον δεν αρεσει το καπνισμα μαγκες ,καθεται σπιτι του και πινει καφεοι καπνιστες ειμαστε περισσοτεροι απο τους μη καπνιστες και θα κανουμε οτι θελουμε.
θα φουμερνουμε οπου θελουμε και οτι θελουμε.δεν λειτουργεί έτσι η πολιτισμένη κοινωνία italakias..και εμένα μου αρέσει να κλ@νω όποτε μου έρχεται αλλά δεν το κάνω δημόσια μιας και ενοχλεί κόσμο.μου αρέσει να βρίζω όποτε είμαι
με φίλους στο σπίτι αλλά δεν το κάνω δημόσια γιατί δεν είναι ευγενικό.γενικά μου αρέσει,όπως και σε πολλούς άλλους,να κάνω άσχημες πράξεις αλλά όχι σε βάρος άλλων ανθρώπων.λίγος σεβασμός στο συνάνθρωπο δε βλάπτει κανέναν... και επιδή μιλάμε για κάπνισμα σχεδόν σε όλες τις ευρωπαικές πόλεις έχει απαγορευθεί.προσωπικά το τελευταίο 3μηνο που επισκέφτηκα Τσεχία και Αυστρία συν τη Σλοβακία όπου μένω το κάπνισμα απαγορεύεται.αλλά ξέχασα,αυτοί είναι βάρβαροι και μόνο οι Έλληνες είμαστε πολιτισμένοι -
Εχω την εντυπωση οτι ο Ιταλακιας απλα κανει πλακιτσα και εσεις τσιμπατε.
Δε νομιζω να ειναι τοσο απροκαλυπτα προκλητικος... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
σε οποιον δεν αρεσει το καπνισμα μαγκες ,καθεται σπιτι του και πινει καφε
οι καπνιστες ειμαστε περισσοτεροι απο τους μη καπνιστες και θα κανουμε οτι θελουμε.
θα φουμερνουμε οπου θελουμε και οτι θελουμε.ρε italakia αμα όπως κάθεσαι και πίνεις το ποτό σου ερθω δίπλα σου, τον βγάλω έξω και στον φορέσω -γιατί οι κολομπαράδες είναι περισσότεροι απ οτι νομίζεις- θα ενοχληθείς η οχι (γιατί μπορεί και να γουστάρεις)
μη σου πω οτι είναι και λιγότερο βλαπτικό απο το τσιγάρο
ελιωσααααααααα
-
μεθαυριο που θα εχει ληξει η προειδοποιηση που εχω(παω για οριστικο μπαν )θα του απαντησω καταλληλα.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ευτυχώς που υπάρχουν εντολές της ΕΕ και κάποια πράγματα έστω και αργά μπαίνουν σε τάξη σε αυτόν τον χιλιοταλαιπωρημένο τόπο.Ευτυχώς που υπάρχει και η φυσική επιλογή...
-
πανεξυπνη φωτο
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
@lokatzis
Θα συμφωνήσω...! Μπόλικη coca cola και μπόλικη φασολάδα και μετά καπνιστές, ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!btw @italakia, ελπίζω να μην τα λες σοβαρά αυτά ...
ναι μεγαλο κακο θα μας κανετε... λες κι εμεις ειμαστε κυριες και δεν κλανουμε
(δε ξερετε τη δυναμη του τσιγαρου με καφε μου φαινεται )
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ευτυχώς που υπάρχει και η φυσική επιλογή...
η οποια ομως θελει τουλαχιστον μερικες χιλιαδες χρονια για να λειτουργησει
τους τελευταιους αιωνες αυξανομαστε παντως
ελπιζω καποιοι να μην ειστε τοσο μακαβριοι που να ευχεστε να παθουμε καρκινο να μας κανετε quote τα γραφομενα μας
Ευτυχώς που υπάρχουν εντολές της ΕΕ και κάποια πράγματα έστω και αργά μπαίνουν σε τάξη σε αυτόν τον χιλιοταλαιπωρημένο τόπο.
και ευτυχως που κανεις δεν τους δινει σημασια..
απο νομους στη ελλαδα τα σπαμε παντως
πανεξυπνη φωτο
που δυστυχως για αυτην απευθυνεται σε πολυ πιο εξυπνο κοινο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πανεξυπνη φωτο
που δυστυχως για αυτην απευθυνεται σε πολυ πιο εξυπνο κοινο
Φανταζωμαι ενοεις τους ΜΗ καπνιστες γιατι οι αλλοι που καπνιζουν μονο εξυπνοι δεν μπορουν να χαρακτηριστουν
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]