-
@manos
1.link
2.photo -
Είχε προσφορά η nespresso 50€ έκπτωση και πήρα στους γονείς αυτή
https://secure1.nespresso.com/precom/si ... nl_en.html
για δώρο. ΤΟ σύνολο 200€
Θα τους μάθω να παραγγέλνουν και από το νέτ τώραπαιδιά φτιάχνει ωραίο αφρόγαλα, τελείως αυτοματοποιημένα
(θα μας κράξει ο kyr τώρα )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Είχε προσφορά η nespresso 50€ έκπτωση και πήρα στους γονείς αυτήhttps://secure1.nespresso.com/precom/si ... nl_en.html
για δώρο. ΤΟ σύνολο 200€
Θα τους μάθω να παραγγέλνουν και από το νέτ τώραπαιδιά φτιάχνει ωραίο αφρόγαλα, τελείως αυτοματοποιημένα
(θα μας κράξει ο kyr τώρα )
Έλα ρε συ, με πήρες από φόβο. Λοιπόν ο καφές δε θα πίνεται
Σοβαρά τώρα, κάνε το παρακάτω σαν tip(το έχω ξαναπεί νομίζω). Αντί να ρίχνεις το αφρόγαλα κατευθείαν στο φλυτζάνι με τον espresso, άστο να τρέξει μέσα στη μότα. Το γυαλίζεις κανονικά και μετά το ρίχνεις για να φτιάξεις το καπουτσίνο σου.
Πραγματικά θα σου βγάλει πολύ καλό αποτέλεσμα, με μια ένσταση στη γεύση.
Προσωπικά και μόνο μιλώντας, ρίχνω τελικά άκυρο στη nespresso. Έχω δοκιμάσει όλες τις ποικιλίες προσπαθόντας να βρω μια που να μου αρέσει. Χρησιμοποιώ το δώρο της πεθεράς μου, τί να κάνω.....
Όλες οι ποικιλίες μου κάνουν ίδιες και δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη γεύση. Αν και βγάζουν κρέμα στην εκχύλιση, η γευση τους δεν. Είναι βέβαια μια πολύ γρήγορη λύση.
Μπυ φαίνεται ότι και τη δικιά μου θα την σπρώξω πουθενά.
http://www.nespresso.gr/displayBlueMach ... sp?MID=635
Τότε είχε κάτι λιγότερο από 500€ -
Μότα???
Γυαλίζεις?? -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μότα???
Γυαλίζεις??Διάβασε μερικές σελίδες πριν, και αύριο με τον κηδεμόνα σου
-
Εξακολουθεί καμιά φορά το πρόβλημα με τον κολλημένο καφέ στην 'οροφή' της καφετιέρας.
Ο καφές, να σημειώσω, ότι είναι ΓΤΠ (jacobs). Τον χρησιμοποιώ για τις δοκιμές, αντί να τον πετάξω. Ίσως με κάποιον άλλο να είναι καλύτερο το καφεδοαποτέλεσμα.Φωτο: η πρώτη είναι η ποσότητα του γάλακτος, πριν φουσκώσει. Το παράκανα λίγο και ψιλοέπεσε, αλλά κράταγε κι έτσι πολύ καλά.
Θέλει ακόμα ψάξιμο στη μεθοδολογία.
Δεν θέλω πάντως να πάρω κανένα στο λαιμό μου. Για εμένα είναι καλή η καφετιέρα, για άλλον μπορεί να είναι μέτρια, υπάρχει μια υποκειμενικότητα σ' αυτά τα πράγματα. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μότα???
Γυαλίζεις??Διάβασε μερικές σελίδες πριν, και αύριο με τον κηδεμόνα σου
Συγνώμη δάσκαλε!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εξακολουθεί καμιά φορά το πρόβλημα με τον κολλημένο καφέ στην 'οροφή' της καφετιέρας.Μου συνέβη κι εμένα αυτό στην Evolution για λίγο καιρό την πρώτη βδομάδα. Δεν ξέρω, ίσως να παραγέμιζα το φίλτρο. Τώρα πάντως έστρωσε και δεν το κάνει ποτέ.
Ασχετο, για όποιον ενδιαφέρεται, 'Gaggia New Espresso Pure' στα 120 ευρώ από το Media Markt Ρέντη (δείτε στο media-markt.gr αν υπάρχει και αλλού). Δεν ξέρω αν είναι καλό μοντέλο της Gaggia, αλλά δεν είναι καθόλου άσχημη τιμή.
-
Καθόλου άσχημη, αν σκεφθείς ότι εγώ την πήρα 180 και η καλύτερη τιμή στην Ελλάδα ήταν 200.
Χωρίς πλάκα, είναι εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Σε όλο τον κόσμο -ΗΠΑ, Ευρώπη, Αυστραλία κ.ά.- δεν είδα τιμή κάτω από 160 ευρώ.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
**Εξακολουθεί καμιά φορά το πρόβλημα με τον κολλημένο καφέ στην 'οροφή' της καφετιέρας.
**
Δοκιμασε να την ανοιξεις ζεστη ,μαλλον βεντουζαρει λογω αναρροφησης γιατι δημιουργειται κενο αερος .
-
Καλημέρα...
μετά από πολύ ψάξιμο είμαι μεταξύ 3 Gaggia την Color, την Espresso Pure και Evolution με τιμές 210, 190+ και 220.
Θα ήθελα τις απόψεις των κατόχων και των ειδικών πρίν προβώ στην αγορά.....
Έχω μείνει χωρίς espresso στο σπίτι και μου την έχει δώσει.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Καλημέρα...μετά από πολύ ψάξιμο είμαι μεταξύ 3 Gaggia την Color, την Espresso Pure και Evolution με τιμές 210, 190+ και 220.
Tι μανια με τις Gaggia...
Θα σου προτεινα Saeco
Saeco Nina πιο συγκεκριμενα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλημέρα...
μετά από πολύ ψάξιμο είμαι μεταξύ 3 Gaggia την Color, την Espresso Pure και Evolution με τιμές 210, 190+ και 220.
Tι μανια με τις Gaggia...
Θα σου προτεινα Saeco
Saeco Nina πιο συγκεκριμενα.And what about Liverpooool....εεεε this? http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=26161
-
Tην εχω 2χρονια κ φτιαχνει κορυφαιο καφε
http://www.my7.gr/index.php?page=shop.p ... Itemid=526
-
Ικανοποιημένος με την espresso pure, αλλά μου έμεινε το ακροφύσιο στο χέρι. Θέλει 1 λαστιχάκι κι 1 πλαστικάκι που συγκρατεί το ακροφύσιο στην καφετιέρα αντικατάσταση. Σπάσιμο γιατί δεν μπορώ να κάνω αφρόγαλα. Τεσπά, βαριέμαι να τρέχω.
Για να βγάλει καλή κρέμα θέλει 2,5 κουταλάκια καφέ και γερό σμπρώξιμο με το tamper, παίρνει και κάψουλα συνηθισμένου τύπου ESE που είναι τσακ-μπαμ. Άριστο το αφρόγαλα όπως είχα πει, αλλά μου την έσπασε η πχοιότητα κατασκευής λόγω της βλάβης (ίσως ήταν τυχαίο γεγονός βέβαια). Εξακολουθεί να κολλάει 1/2 φορές ο χρησιμοποιημένος καφές στην καφετιέρα, αν δοκιμάσω να βγάλω γρήγορα το χεράκι γίνεται χάλια λόγω του 'παφ' του ατμού. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, απλώς θέλει να 'χαϊδέψω' τον καφέ με το χερούλι-φίλτρο για να πέσει μέσα και να τον πετάξω. -
Κρατα κ μια καλη αποσταση ασφαλειας δια παν ενδεχομενο
Αν με ακουγες ,θα ειχες ενα πολυ καλο μηχανακι κ θα επινες καφε που ισως δεν ειχες ξανα πιει .
Ηθελες να κανεις το δικο σου ομως -
Είπα να ανέβω σε τιμή και ποιότητα.
Είχα μια United της πλακας διπλή (+γαλλικού) που την πήρα προσφορά 50€ (τώρα έχει 95€) και η οποία έβγαλε τα λεφτά της τους 5 μήνες πρίν χαλάσει.
Το θέμα είναι ότι συνήθισα στον espresso και θέλω μια καλή μηχανή που θα μου μείνει για χρόνια στα 200-250€. Φτάνω και τα 300 αρκεί να είναι κάτι ιδιαίτερο όπως η αυτόματη saeco που έκανα Link πρίν.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Κρατα κ μια καλη αποσταση ασφαλειας δια παν ενδεχομενο
Αν με ακουγες ,θα ειχες ενα πολυ καλο μηχανακι κ θα επινες καφε που ισως δεν ειχες ξανα πιει .
Ηθελες να κανεις το δικο σου ομωςΓια ποιο λες ακριβώς; Δεν θυμάμαι να μου πρότεινες την izzy.
Δεν έχω παράπονο πάντως, πλην του χαζοπροβλήματος (ιταλικά, τι να περιμένεις... ).
Ερώτηση: γιατί το χρώμα της κρέμας δεν είναι καφεκίτρινο, αλλά ανοιχτό μπεζ; Θέλει άλλο χαρμάνι;
-
-
Απ' ότι βλέπω το σημείο που μπαίνει ο καφές (δεν θυμάμαι πως λέγεται),είναι μεταλλικό έτσι δεν είναι??
Απο το αφρόγαλα είσαι ευχαριστημένος?
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)