-
μαζευτήκαμε χτες καμια 50αριά μαντραχαλάδες - και 2-3 κυρίες για να λέμε και του στραβού το δίκιο- στα Μέγαρα για την επιλογή του τελικού νικητή που θα έχει την ευκαιρία να πάει στη Μόσχα οδικώς με την Αλφα.
Η εκδήλωση άψογη, το αυτοκίνητο με ψιλοαπογοήτευσε, το περίμενα πιο γρήγορο, αλλά είχε καλό τιμόνι κι ήταν άμεσο και ασφαλές στους χειρισμούς του, λίγο λιγότερο παιχνιδιάρικο απ ότι θα περίμενα από μια αλφα.
Επίσης περίμενα να 'μάθω' και κάποια πράγματα , κι όχι μόνο να οδηγήσω όπως θα οδηγούσα αν ήμουν μόνος μου - κι ίσως και λίγο χειρότερα μιας κι είχα και εξεταστή μέσα.
Το φαγητό ξεπέρασε κάθε προσδοκία.Η οργάνωση πολύ καλή - αν κι οι συντάκτες δεν φορούσαν καπελάκια
Είδα κι από κοντά πολλούς από τους συντάκτες, μίλησα και με μερικούς από αυτούς, οδήγησα και στην πίστα χωρίς να χαλάω το δικό μου αυτοκίνητο - τα λάστιχα κάνουν μεγάλη διαφορά - και γενικά όλα καλά.
Δεν με βλέπω να πηγαίνω Μόσχα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
-
μαζευτήκαμε χτες καμια 50αριά μαντραχαλάδες - και 2-3 κυρίες για να λέμε και του στραβού το δίκιο- στα Μέγαρα για την επιλογή του τελικού νικητή που θα έχει την ευκαιρία να πάει στη Μόσχα οδικώς με την Αλφα.
Η εκδήλωση άψογη, το αυτοκίνητο με ψιλοαπογοήτευσε, το περίμενα πιο γρήγορο, αλλά είχε καλό τιμόνι κι ήταν άμεσο και ασφαλές στους χειρισμούς του, λίγο λιγότερο παιχνιδιάρικο απ ότι θα περίμενα από μια αλφα.
Επίσης περίμενα να 'μάθω' και κάποια πράγματα , κι όχι μόνο να οδηγήσω όπως θα οδηγούσα αν ήμουν μόνος μου - κι ίσως και λίγο χειρότερα μιας κι είχα και εξεταστή μέσα.
Το φαγητό ξεπέρασε κάθε προσδοκία.Η οργάνωση πολύ καλή - αν κι οι συντάκτες δεν φορούσαν καπελάκια
Είδα κι από κοντά πολλούς από τους συντάκτες, μίλησα και με μερικούς από αυτούς, οδήγησα και στην πίστα χωρίς να χαλάω το δικό μου αυτοκίνητο - τα λάστιχα κάνουν μεγάλη διαφορά - και γενικά όλα καλά.
-
-
Αλήθεια ήταν άλλος φορουμάς εκεί;
Εγώ μπήκα με τον κ. Μιχελακάκη (οδηγό και συνοδηγό). Οι συμβουλές του και μόνο για τις γραμμές της πίστας ήταν πολύ μεγάλο κέρδος. Το αυτοκίνητο πολύ καλό (τα φρένα σου πέτεγαν τα μάτια έξω!!), το ήθελα λίγο πιο 'σφιχτό'.
Και βέβαια το φαγητό εκλεκτό και άφθονο (θα εκτιμούσαν την εκδήλωση πολλοί από εδώ μέσα ), τα δωράκια της Alfa Romeo, η παρουσία του Γιώργου Μοσχού (εξαίρετος άνθρωπος, τον ευχαριστώ για τη συζήτηση), έκαναν το πρωινό μας ακόμα πιο ευχάριστο. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Εγώ μπήκα με τον κ. Μιχελακάκη (οδηγό και συνοδηγό). Οι συμβουλές του και μόνο για τις γραμμές της πίστας ήταν πολύ μεγάλο κέρδος.
Προσυπογράφω! Είχα και εγώ την τύχη να κάνω μερικούς γύρους πριν 2 χρόνια σε ένα Safetrack με συνοδηγό τον Δάσκαλο...Από τότε έχω αλλάξει εντελώς οδηγικό στυλ, βελτιώθηκα κατακόρυφα σε σημείο που να μπορώ να πω πως αυτός ο άνθρωπος ίσως μου έχει σώσει και την ζωή με τις συμβουλές του. Απίστευτη και η επίδειξη που είχε κάνει υπερστροφής/υποστροφής και 'χαστουκιών' με επεξήγηση του τι συμβαίνει και γιατί σε real-time με 3 άτομα μέσα στο αυτοκίνητο τα οποία είχαμε πάθει ναυτία από τα πέρα-δώθε την στιγμή που ο κ. Μιχελακάκης 'πέταγε' και 'έπιανε' το Lexus με σφυγμούς κάτω του μετρίου και μεγαλύτερη άνεση από κάποιον που παίζει ρακέτες στην παραλία
-
Eίχα κι εγώ την τύχη να κάτσω στο δεξί κάθισμα του Δ.Μιχελακάκη πριν 2-3 μήνες με ένα micra του (περσινού) ενιαίου. Οι χρόνοι που έγραφε θα τους ζήλευαν πολλές 'φτερούγες', ενώ συγχρόνως είχαμε σε 4-5 γύρους μία πολύ καλή....συζήτηση
Sorry για το άσχετο ποστ, εύχομαι να σας έμεινε κάτι από την εμπειρία με την alfa και κάποιος από τους φορουμάδες να είναι ο τυχερός της κόκκινης πλατείας.
-
Ήμουν κι εγώ στα Μέγαρα,κρίμα που δεν ήξερα ότι θα υπάρχουν κι άλλοι φορουμάδες να γνωριζόμασταν...
Σαν εμπειρία εξαιρετική,αν και την είχα ξανακάνει πρόπερσι για τη σχολή ασφαλούς οδήγησης της Alfa Romeo στην Ιταλία,με δάσκαλο τότε τον Μιχελακάκη.Την Πέμπτη είχα τον Μοσχού και μου έκανε εντύπωση η άνεσή του (σχεδόν θα έλεγα ότι βαριόταν να οδηγήσει αλλά μετά είδα ότι εγώ έμπαινα στις στροφές και με λιγότερα και πιο άτσαλα παρόλο που προσπαθούσα να είμαι όσο πιο απαλός μπορούσα με το τιμόνι και τα φρένα).Τις γραμμές τις θυμόμουνα από πρόπερσι αλλά και πάλι στάθηκα κατώτερος των περιστάσεων.Όπως-πολύ σωστά-προαναφέρθηκε παραπάνω δεν το ΄χω αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.Next time...
Όσο για το φαγητό (δυστυχώς ήμουν στο μεσημεριανό group και δεν έπρεπε να σαβουρώσω πολύ) και γενικότερα την οργάνωση ήταν πραγματικά άψογα,όπως μας έχουν καλομάθει οι 4Τροχοί.
Ευχομαι καλή επιτυχία στους φορουμάδες που συμμετείχαν!
Διαγωνισμός 4Τ και Alfa GT