-
Aν μου δειξεις και τα κατηφορια ............. θα τους την < βγαινω >...... αγαπητε .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aν μου δειξεις και τα κατηφορια ............. θα τους την < βγαινω >...... αγαπητε .ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΦΙΛΕ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ,ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Eσεις το ξερω .............
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eσεις το ξερω ............. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eσεις το ξερω .............ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑΧΙ....??
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Eσεις το ξερω .............
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑΧΙ....??
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΜΠ ΝΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .
Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΚΑΛΗ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ TURBO ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΩΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Διαβάστε περισσότερα...
Kοιτα να δεις τι χασαμε ........τσ τσ τσ ..
Μαλλον η proton ειχε ακουσει οτι εμεις εδω ηδη τρεχουμε με την νεα αυξηση στο τουρμπο στα Ν4 ...............
Δακτυλος διασημου συνοδηγου - πρωταθλητη ?
-
Ωραια αλλο ενα ασημαντο ραλλακι Αγια αννα να χαρουμε τωρα!
-
ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ,ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ???ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΣΕΣ ΕΧΕΙ??ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???Ο ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΚΟΜΗ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Γ.
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Ωραια αλλο ενα ασημαντο ραλλακιΦοντασιερακο .... μην το ξαναπεις αυτο , θα σου βαλω πιπερι .
Την πλακα σου θα παθεις οταν δεις τις συμμετοχες του Παλλαδιου ........
και οι καλοι απ'τους αναβασακηδες σου ,εκει θα ειναι !
-
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ!!!! ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ??
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ!!!ΦΙΛΙΚΑ ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ .Γ. -
Ο χρήστης octavias5 έγραψε:
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ!!!! ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ??
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ!!!ΦΙΛΙΚΑ ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ .Γ.ΒΡE OCTAVIS 5,
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ?
ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης octavias5 έγραψε:
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ!!!!Φίλε μου, η Φυλή έχει ένα σωρό καλά κομμάτια με τεράστια ποικιλία. Η Ψάθα στο κατηφορικό της τελείωμα είναι από τα πιο ωραία πράγματα που υπάρχουν αν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο (απ' έξω δεν ξέρω). Το Μελετάκι όταν περάσεις το πηγάδι έχει επίσης διάφορα ενδιαφέροντα κομμάτια. Το δε Πάνακτο είναι στενό, με σημεία πολύ δύσκολα και τεχνικά. Απόφυγε τις χαζοανηφόρες τις Ψάθας και όπου αλλού και να πας είναι καλά.
-
Προτεινω τελιωματα Φυλης!!!
-
octavias5 : Παληκαρι μου μπορει τα σημεια που αρεσουν σε μενα να σε αφηνουν αδιαφορο και το αντιστροφο.
Εμεις τα αρχαια χρονια που το μονο που μπορουσαμε να μαθουμε σχετικα με την διαδρομη ηταν τα σημεια των ΣΕΧ και των STOP, ξεκιναγαμε ενα απογεματακι και ψαχναμε για σημεια που μας αρεσαν.Πολλες φορες πετυχαναμε και κανενα να κανει δοκιμες και ετσι η ανιχνευση γινοταν ευκολοτερη.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΘΑ ΠΑΩ ΦΥΛΗ!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Κατι υποψιαζομαι οτι καποιος θελει να τρεξει με evo και 215 τελικη που εχουν αυτα τα ταχι ....... και τα θελει ευκολα τα δευτερολεπτακια χ2 απο αυτη την ειδικη ......... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑΑΑΠολυ επιμονη βλεπω ..........γιαυτο το αεροδρομιο που περναγαμε καποτε για να βγουμε με τα σερβις στην παλια εθνικη .........μηπως ?
Τσ τσ τσου ..... εχει βρωμισει το παλιομυαλο μου απο ολα αυτα που εχω δει κι εχω ακουσει οτι τοσα χρονια , και αρχισα να υποψιαζομαι και τους εντιμους φιλους ....... φτου μου .
***Ακόμα φαντάσματα βλέπεις ? ***
-
Πολυς κοσμος ειχε παει για 'καφε' προς Αλεποχωρι την Κυριακη...
-
Ο χρήστης επιστροφη έγραψε:
[***Ακόμα φαντάσματα βλέπεις ? ***
Οxi πηγα Χαρδαβελα και τα εδιωξα
Μιας και πλησιαζει το δικο μας ραλακι ..... σχεδον ροντε ....
Για μερικους που ενδιαφεροντε για επιδοσεις απο οδηγηση http://www.cronoimperia.it/ronde_im09/CIDA106.HTM
τον 4ο γενικης χρονο τον βλεπετε ? εχουν κι αυτοι ....΄'''επιστροφες''' -
Τα χιλιόμετρα δεν βγαίνουν, δεν βγαίνουν, δεν βγαίνουν....
30ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 2009