-
Μην ανησυχείς Μάκαρε, πέζακλα έχει, 205 ανοιχτό! Κάπου δέκα χρόνια το'χει, ως τώρα βγήκε καλό, αλλά θέλει καινούργια οροφή, γιατί άρχισε να χαλάει. Εδώ που τα λέμε, δεν το πολυπρόσεχε κι αυτή!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α ρε Μάκη, κι ήθελα το δικό μου post να'ναι ακριβώς κάτω απ'το δικό του! Για Marina όχι, δεν ξέρω. Βασικά, δυο κυκλοφοράνε στα Χανιά, φορτηγάκια είναι. Το ένα εντελώς σαράβαλο, το άλλο καλοδιατηρημένο, αλλά δεν είναι για πούλημα, ούτε άλλωστε κανείς τα αγοράζει.Δεν ξέρω τώρα το δικό του Marina τι το'κανε ο δάσκαλός μου στο δημοτικό...
[list]
-
Μάκη, δες πιο πάνω! Η κοπέλα σιχαίνεται ό,τι είναι βρετανικό άλλωστε!
-
Περαστικα.....
-
Μάκη, δες πιο πάνω! Η κοπέλα σιχαίνεται ό,τι είναι βρετανικό άλλωστε![list:24eq3d93]Του πατερα της ρε ειναι.Αντε θα το παρεις και προικα.Ετοιμασε το μουσειο απο τωρα [/list:u:24eq3d93][list:24eq3d93]Και που εισαι.Μη δεν καλεσεις κακομοιρη μου τον Δημητρη, εσυ να ξερεις [/list:u:24eq3d93]
-
Ο πατέρας της έχει Mercedes.
-
[moderator]
-
[moderator]
-
[moderator]
-
Εσυ κατσε να μετρας την ανθρωπια με τα σηματα των εταιρειων [moderator]
-
Εγώ Μάκη αυτοκινητοφέρνω! Διαλέγω πάντα ό,τι είναι καλύτερο, ανεξαρτήτως προέλευσης (εκτός από κορεάτικα... ).
-
[moderator]
-
Εγώ Μάκη αυτοκινητοφέρνω! Διαλέγω πάντα ό,τι είναι καλύτερο, ανεξαρτήτως προέλευσης (εκτός από κορεάτικα... ).[list:3ht3d5m8]και βρετανικααααα [/list:u:3ht3d5m8]
-
[moderator]
-
[moderator]
ΘΑΨΙΜΟ GOLF ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ