-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μη το κλειδώνεις. Προσωπικά διαβάζω ωραίες απόψεις κατά καιρούς. Είναι τυχαίο ότι και αυτό έγινε ρδελομπου μετά από ΠΑΟ-ΟΣΦΠ;;
Σβήνε ότι προσβάλει, ρίξε κανένα μπανάκι, αλλά υπάρχουν μερικοί που γράφουν κάνοντας ωραιες αναλύσεις π.χ. hellenic
Φιλικά και χωρίς να θέλω να παρέμβω στο moderatingΣυμφωνω με το 'σκώλικα' (no offence).
Δεν έγινε και τπτ τραγικό. Είπαμε να μη το παρακάνουμε αλλά όχι και με το παραμικρό warn για λουκέτο. Όχι τόση αποστείρωση ρε παιδιά! Φιλικά και με σεβασμό πάντα. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
http://s1021.photobucket.com/albums/af335/DONbasketblog/?action=view¤t=Untitled.jpgskous έγραψε:
μου αρέσει που όπου θέλεις βλέπεις συγκεντρωτικά φάσεις και όπου θέλεις αποσπασματικά! Και πάνω απο όλα, αντικειμενικά!εν τω μεταξύ ρε κοβάθε πήρες φώτο από το μπλογκ ενός αλλοπρόσαλλου τύπου που τον έχουν χέσει σε όλα τα μπασκετικά φόρα. όχι για τη φώτο, κατακριτέες τέτοιες μλκς από που και αν προέρχονται αλλά για το συγκεγκριμένο μπλογκ που ωθεί σε τέτοιες βαρβαρότητες.
-
Ψιλοέστρωσε ο Άρης.
Για πρώτη φορά μετα από σαρανταδώδεκα χρόνια έχει πλέι μέικερ, ταλέντο και πλάνο στην επίθεση.
Η άμυνα είναι καλή και γίνεται ολοένα και καλύτερη. Η περιφέρεια είναι εξαιρετική και με το απαραίτητο βάθος.
Υπάρχει βέβαια και μια μεγάλη τρύπα στην ρακέτα. Χρειαζόμαστε ένα καλό τεσσάρι (Γουίλκινσον ή Μάσει που ακούγονταί είναι λουκούμι), ειδικά τώρα που τραυματίστηκε ο Μπάρλος.
Χειρότερη μεταγραφή μέχρι τώρα ο Ντικούδης, ελπίζω να ξυπνήσει σε κάποια φάση.Και για να επανέλθω στο αγαπημένο θέμα όλων:
Ο Χατζηβρέττας μέχρι τώρα, παρότι δεν το περίμενα, είναι εξαιρετικός. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.Ο Κατσικάρης είναι τρεις κλάσεις ανώτερος προπονητικά από τον Ματσόν και μου αρέσει που χρησιμοποιεί επιτέλους τους μικρούς ουσιαστικά.
Κακό timing η φυγή του Παπανικολάου. Με αυτόν τον προπονητή θα εξελισόταν πολύ φέτος. -
Το μπλογκ του DON (μια φορά μπήκα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπώ) είναι το ακριβες 'κόκκινο' ανάλογο της Πράσινης. Δε νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που του αρέσουν οι αλητείες, αλλά αντίστοιχα δεν πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που θεωρεί το μπλογκ αυτό ως οτιδήποτε άλλο πέρα από χάσιμο χρόνου.
Όσο μένουμε σε κόσμια επίπεδα το τόπικ θα μένει ανοιχτό
-
Mια που αναφερατε τον αρη , τον κατσικαρη θα ηθελα στον ολυμπιακο. Σοβαρος κ αθορυβος προπονητης που μοιαζει κλασεις ΑΝΩΤΕΡΟΣ απο τον αψυχολογητο αστειο γιαννακη.Ο banaotis ειναι απλα ο προπονητης (ο ποιος;;) που λατρευουμε να μισουμε ....
-
Θα είναι μέγα λάθος του ΟΣΦΠ να διώξει τον Μπαναότη από τη στιγμή που δεν κυκλοφορεί κάτι καλύτερο στην αγορά και οι μεγάλοι Ευρωπαίοι προπονητές (που δεν είναι και πολλοί) είναι δεμένοι χειροπόδαρα με τις ομάδες τους. Εκτός κι αν έχουν κάνα πλάνο οι Αγγελοπουλαίοι για Phil Jackson...
-
ο κατσικαρης δεν ειναι καλυτερος ?? οσα κ να θελει ο αρης μπορουν να τα δωσουν οι αγγελοπουλοι ...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
**ο κατσικαρης δεν ειναι καλυτερος **?? οσα κ να θελει ο αρης μπορουν να τα δωσουν οι αγγελοπουλοι ...Δεν το νομίζω...πολύ σοβαρός προπονητής αλλά θέλει δουλειά ακόμα και κυρίως θέλει να βρεθεί σε μια ομάδα με μεγαλύτερο budget από αυτό που μπορεί να του προσφέρει ο Άρης για να μας δείξει τι αξίζει. Σε ότι ομάδα έχει δουλέψει μέχρι στιγμής παίζει χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και χωρίς πίεση από κόσμο, διοίκηση, εφημερίδες κτλ! Ο Γιαννάκης απτην άλλη όσο και οπισθοδρομικός και να είναι, έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία στο παιχνίδι του. Το πρόβλημά του είναι η μεταδοτικότητα αυτής προ τους παίχτες του και συγκεκριμένα στον ΟΣΦΠ, γιατί σε Εθνική και Μαρούσι μια χαρά είχε καταφέρει να τη μεταδώσει!
-
Εγω παντως βλεπω εναν ολυμπιακο , με αμυνα τραγικη , κ επιθεση γυρω γυρω ολοι στο τελος του χρονου σουταρει οποιος βρεθει μονος του. Πιστευω πως εχει αποτυχει ο γιαννακης κ το ξερει κ ο ιδιος , οι παικτες δεν τον θελουν κ στο βελιγραδι ο μπουρουσης αφησε σαφεις αιχμες εναντιον του . Δυστυχως παιζαμε τον βαζελουα κ ξεχαστηκαν ολα , κ δυστυχως κερδισαμε ..
-
Για Ολυμπιακός μάλλον πολύ άσχημα τα βλέπεις τα πράγματα...ή απλά σου είναι τόσο αντιπαθής ο Γιαννάκης...τι να πω! Πότε δεν μπόρεσα να καταλάβω τον τρόπο σκέψης ενός Ολυμπιακού (φιλάθλου) και μάλλον δεν θα τα καταφέρω και τώρα...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Όσο μένουμε σε κόσμια επίπεδα το τόπικ θα μένει ανοιχτό
Aυτο ακριβως.
-
Στεφαν , τι εννοεις ? Ξοδευουν καθε χρονο ενα σκασμο λεφτα οι αγγελοπουλοι κ δεν παιρνουν τπτ κ μου λες οτι ειμαι υπερβολικος . Αν εισαι παο σαφως κ σ αρεσει ο γιαννακης γτ γινεται πιο ευκολο το πρωταθλημα για εσας , αλλα αν το δεις αντικειμενικα , ο ολυμπιακος παιζει τουρλουμπουκι . Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν δειχνει τπτ καλο αυτη η ομαδα .Κ ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπευθυνος ειναι ο γιαννακης.
-
-
Έτοιμο το καλάθι για.... κάρφωμα
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Στεφαν , τι εννοεις ? Ξοδευουν καθε χρονο ενα σκασμο λεφτα οι αγγελοπουλοι κ δεν παιρνουν τπτ κ μου λες οτι ειμαι υπερβολικος . Αν εισαι παο σαφως κ σ αρεσει ο γιαννακης γτ γινεται πιο ευκολο το πρωταθλημα για εσας , αλλα αν το δεις αντικειμενικα , ο ολυμπιακος παιζει τουρλουμπουκι . Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν δειχνει τπτ καλο αυτη η ομαδα .Κ ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπευθυνος ειναι ο γιαννακης.Αεκτζής είμαι απλά επειδή είμαι μπασκετόφιλος γενικότερα παρακολουθώ και ΠΑΟ και ΟΣΦΠ από κοντά γιατί η ΑΕΚ δεν έχει να μου προσφέρει κάτι σε αυτό το αθλημα (και σε κανένα άλλο βασικά!) αυτή την περίοδο. Τα λεφτά που ρίχνουν οι Αγγελόπουλοι δεν είναι δικαιολογία ούτε επιτυχίας ούτε αποτυχίας ειδικά όταν έχεις απέναντι σου μια αυτοκρατορία με τον καλύτερο προπονητή, τους καλύτερους Έλληνες παίχτες κτλ. Το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο...δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο που όποιος πάρει ένα Rivaldo, ένα Karembue και ένα Giovanni καθαρίζει πρωταθλήματα για μια 10ετία!
Όσο για το Γιαννάκη μόνο εγώ βλέπω ότι μαζί του έχει τεράστια βελτίωση ο Μπουρούσης, ότι έχει φέρει σε αρκετά Ευρωπαϊκά μέτρα τον Childress (έναν εντελώς μέτριο κατά τα άλλα παίχτη), ότι πέρσι μετά το Μάρτιο η ομάδα ρόλαρε και πήγε F4, ότι έχει φτιάξει παίχτες όπως ο Σπανούλης κτλ κτλ?? Γενικότερα ναι ο Γιαννάκης δεν ούτε Obradovic ούτε Messina και ούτε και θα γίνει ποτέ αλλά τον ΟΣΦΠ μπορεί μια χαρά να τον κάνει πρωταθλητή στη Ελλάδα αρκεί να είναι λίγο πιο τυχερός και πιο σταθερός στις επιλογές του.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το μπλογκ του DON (μια φορά μπήκα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπώ) είναι το ακριβες 'κόκκινο' ανάλογο της Πράσινης. Δε νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που του αρέσουν οι αλητείες, αλλά αντίστοιχα δεν πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που θεωρεί το μπλογκ αυτό ως οτιδήποτε άλλο πέρα από χάσιμο χρόνου.Όσο μένουμε σε κόσμια επίπεδα το τόπικ θα μένει ανοιχτό
Κοίτα να δεις που τον κατηγορούμε τον DONako ότι είναι και μετριοπαθής ολυμπιακός.
-
http://www.contra.gr/Basketball/Europe/ ... 57120.html
-
Φιλε μου stefan , τα λεφτα που ριχνουν οι αγγελοπουλοι δεν ειναι δικαιολογια . Αλλα δεν εχουμε κ καμια τρομακτικη διαφορα με τον παο σε υλικο , οσο καλους ελληνες εχει αλλο τοσο εχουμε κ μεις. Εδικα τα τελευταια χρονια οτι καλο υπαρχει σε ελληνα το παιρνουμε. Σε ξενους φετος ειδικα μαζι με τον childress (για μενα θα κανει κορυφαια χρονια) κ τους wafer κ κλειζα περιμενω πολλα περισοοτερα απο τον ολυμπιακο. Χτες για αλλη μια φορα ειμασταν ΤΡΑΓΙΚΟΙ , κ ο γιαννακης στον κοσμο του ...:Εμείς δεν είχαμε να παρουσιάσουμε τίποτα στην άμυνα...Ρε μεγαλε τι μας λες κ ποιος τους βαζει να παιξουν αμυνα κ επιθεση εγω??? Κ δεν με νοιαζει αν παρουμε πρωταθλημα (που δεν προκειται με ενα χαζο προπονητη) , αυτο που θελω να δω ειναι στοιχεια ομαδας . Αυτη την στιγμη κ οσο εχουμε τον γιαννακη δεν προκειται να το δουμε αυτο. Κ για να το κανω πιο ευκολο , σαν προπονητης του ολυμπιακου ο γιαννακης πες μου εσυ τι εχει αφησει στην ομαδα αυτη , ποιο ειναι το στιγμα της φιλοσοφιας του ? Αμυνα ? ΧΑΛΙΑ , επιθεση? Γυρω γυρω ολοι , μηπως την θελει να τρεξει ?? Ανα 2 λεπτα βγαζει τους παικτες που μπορουν να το κανουν αυτο κ τους κοβει το ρυθμο. Νταξ , τοσο χαλια σαν το γκερσον (πανυγηριζε αγωνα με τον παο πριν τελειωσει ...κ χασαμε) δεν ειναι αλλα δεν ειναι κ πολυ καλυτερος του ...
-
εγω παλι πιστευω οτι αν ο γκερσον ειχε τοτε την ομαδα που εχει τωρα ο γιαννακης,θα πετουσε..τοτε περιμενες με κατι καυκηδες κ παπαμακαριους να χτυπησεις πρωταθλημα..ε λογικο ηταν να μην ειναι εφικτο..
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
http://s1021.photobucket.com/albums/af335/DONbasketblog/?action=view¤t=Untitled.jpg
skous έγραψε:
μου αρέσει που όπου θέλεις βλέπεις συγκεντρωτικά φάσεις και όπου θέλεις αποσπασματικά! Και πάνω απο όλα, αντικειμενικά!εν τω μεταξύ ρε κοβάθε πήρες φώτο από το μπλογκ ενός αλλοπρόσαλλου τύπου που τον έχουν χέσει σε όλα τα μπασκετικά φόρα. όχι για τη φώτο, κατακριτέες τέτοιες μλκς από που και αν προέρχονται αλλά για το συγκεγκριμένο μπλογκ που ωθεί σε τέτοιες βαρβαρότητες.
Tη φωτο τη βρηκα και γω ποσταρισμενη. Δεν τον διαβαζω τον εμετικο-γραφικο τυπα προφανως.
Το μπλογκ του DON (μια φορά μπήκα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπώ) είναι το ακριβες 'κόκκινο' ανάλογο της Πράσινης. Δε νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που του αρέσουν οι αλητείες, αλλά αντίστοιχα δεν πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που θεωρεί το μπλογκ αυτό ως οτιδήποτε άλλο πέρα από χάσιμο χρόνου.
Εννοειται.
Η διαφορά είναι ότι αυτός ειναι μπλογκ ενώ η λαχανί κανονική εφημερίδα που εκδιδεται δημοσια και θα έπρεπε να εμπιπτει και στους αναλογους νόμους...Η χαβούζα των διάφορων εμετικών μπλογκ (όχι μονο οπαδικων αλλα κια διαφορων 'ειδησεογραφικων') είναι άλλη κουβέντα βέβαια..
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)