-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://consumerist.com/2009/11/smoking-near-apple-computers-creates-biohazard-voids-warranty.htmlαν δεν είναι φάρσα μιλάμε για τρισμέγιστο καραγκιοζιλίκι
Σίγουρα είναι φάρσα. Οι μακ δεν χαλάνε ποτέ, ως γνωστόν
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://consumerist.com/2009/11/smoking-near-apple-computers-creates-biohazard-voids-warranty.htmlαν δεν είναι φάρσα μιλάμε για τρισμέγιστο καραγκιοζιλίκι
το ειχαμε αναφερει στο θρεντ με το καπνισμα...
ωραια δικαιολογια να μην επισκευασουν τα χρεπια τους.. τα υπολοιπα πραγματα μες στον υπολογιστη ειναι τοσο οικολογικα και φιλικα προς στον ανθρωπο που το τσιγαρο τους πειραξε
ο Λαππας πρεπει να ειναι ενθουσιασμενος με αυτη την ειδηση
κερδηθηκε ακομα μια μαχη κατα των καπνιστων και αυτη τη φορα απο την αγαπημενη του εταιρεια -
Θέλω να αγοράσω ένα νέο Η/Υ αλλά έχω ένα μεγάλο δίλημμα. Μac ή pc?? Από τη μία έχω ακούσει πολύ καλα λόγια για τους mac και ότι ειναι γρήγοροι και γενικά έχουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με τους κλασσικούς pc. Απο την άλλη έχω windows και φυσικα τα χω συνηθισει. Το πρόβλημα ειναι το πόσο ευκολοχείριστοι ειναι οι Μac και αν θα τους μάθω γρήγορα.
Έχω δει τα 2 μοντέλα που μ'ενδιαφέρουν και περιπου ίδια τιμή και πανομοιότυπα τεχνικα χαρακτηριστικα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
Αν έχεις τα χρήματα και δεν παίζεις παιχνίδια πάρε mac.-
-
Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει ο περισσότερος κόσμος είναι ότι είναι το λειτουργικό είναι κάπως λιτό, όπως ακριβώς ο σχεδιασμός του υλισμικού. Αυτό εντάσσεται στην γενικότερη φιλοσοφία της εταιρίας. Μετά συνειδητοποιείς ότι έχει ότι χρειάζεται, όχι ότι θα μπορούσε να προστεθεί για να... υπάρχει.
Θα χρειαστείς περίπου 3-4 μέρες μέχρι να εξοικειωθείς. Εμένα τόσο μου πήρε και δεν έχω το Νόμπελ φυσικής.
Γενικά δεν είναι για κόσμο που πολυψάχνεται με ρυθμίσεις κλπ και θεωρώ ότι δουλεύει όπως πρέπει out of the box. Αν πάντως σου αρέσει να βάζεις χέρι στα inner workings του υπολογιστή σου, το Mac μάλλον δεν είναι για εσένα.
Επίσης, η ενσωματωμένη webcam που υπάρχει σε όλα τα Mac δεν μπορεί να δουλέψει με msn, εκτός και αν περάσεις και windows.
-
Γρηγορη ερωτηση για bash :
Θελω να μεταφερω μονο τα αρχεια που ξεκιναμε με lower ή upper case σε εναν φακελο.
Ποια παραμετρο θα δωσω για πριν το '.*' στην παρακατω εντολη για να παρει μονο μια κατηγορια εξ αυτων ;mv /home/user/folderx/.* /home/user/folderx/low/
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Επίσης, η ενσωματωμένη webcam που υπάρχει σε όλα τα Mac δεν μπορεί να δουλέψει με msn, εκτός και αν περάσεις και windows.
Με αυτό δουλεύει μια χαρά πάντως: http://www.amsn-project.net/download.php
-
Το ξέρω το Amsn, αλλά δεν το συμπάθησα ποτέ.
-
Το ξέρω το Amsn, αλλά δεν το συμπάθησα ποτέ.Η αλήθεια είναι ότι είναι άθλιο ως interface, αλλά απλώς το ανέφερα επειδή το συγκεκριμένο δεν απαιτεί εγκατάσταση των win για να συνεργαστεί η κάμερα.
-
Και με την ευκαιρία το ξανακατέβασα μπας και άλλαξε τίποτα.
(Nope, παραμένει ελεεινό και τρισάθλιο. )
Παραμένουμε με το Adium λοιπόν το οποίο είναι πολύ καλό, σαφώς καλύτερο από το msn for Mac. Αν υποστήριζε και βιντεοκλήση θα ήταν απλά τέλειο.
-
Παραμένουμε με το Adium λοιπόν το οποίο είναι πολύ καλό, σαφώς καλύτερο από το msn for Mac. Αν υποστήριζε και βιντεοκλήση θα ήταν απλά τέλειο.Ίσως και custom emoticons
Μακάρι να έφευγε ο κόσμος από το απαράδεκτο μσν και να πήγαινε σε κανα gmail που είναι jabber (έτσι θυμάμαι να γράφεται) enabled να βάλουμε και εμείς το ichat.
-
έχω χρησιμοποιήσει το amsn for linux. όντως ελεεινό gui, αλλά λειτουργικό, και σου λέει επίσης ποιοι σε έχουν μπλοκάρει
-
Block ή delete?
-
χμ μπορεί και delete, δε θυμάμαι πάνε χρόνια
-
Είχα κάνει κάτι πατέντες πριν χρόνια και είχα καταφέρει να συνδέσω το iChat με το msn μέσω jabber. Είχε όμως πολλά προβλήματα. Δεν συνδεόταν πάντα, δεν επέτρεπε group chats, γενικά... δεν. Πάει άκλαφτο αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα δυστυχώς.
-
Είχα κάνει κάτι πατέντες πριν χρόνια και είχα καταφέρει να συνδέσω το iChat με το msn μέσω jabber. Είχε όμως πολλά προβλήματα. Δεν συνδεόταν πάντα, δεν επέτρεπε group chats, γενικά... δεν. Πάει άκλαφτο αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα δυστυχώς.Πώς γίνεται αυτό; Ως απλός χρήστης mac, που δεν έχω μάθει να κατσαβιδιάζω υλισμικό και λογισμικό, δηλώνω παντελώς άσχετος
-
-
http://www.mac-forums.com/forums/924539-post8.html
(δεν ξέρω αν δουλεύει φυσικά)
-
Μια ερωτηση για τους του hardware :
(mouse)
LOGITECH V550 NANO
ή
TRUST COMFORTLINE
ή
GIGABYTE GM-M7800
ή
TRUST MI-4150K
ή
TRUST MIMOΔεν γνωριζω για gigabyte ουτε trust οποτε πες τε μια γνωμη οσοι εχετε παρει κανα απο αυτα
-
έχω trust είχα logi-ms.
έχω καταβολευτεί. πολύ καλά mouse.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]