-
ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
-
Η κατάσταση έχει ξεφύγει.Εάν δεν είσαι στο forum όλη μέρα να έχεις γνώμη επι παντός η δεν έχεις περάσει απο το 'γίνε' δεν υπάρχει περίπτωση να φανείς πουθενά σε 4Τ εκτός και άν κερδίσεις την γενική !!
Πολύ πιο ενημερωμένο και αντικειμενικό το ert.gr παρακολουθεί τον συναγωνισμό και το τι γίνεται σε όλες τις κλάσεις. -
Καλέ μου MOTOSOTO (αεροπορικό εισητήριο μου θυμίζει το SOTO!!!- άσχετο) πρώτον είμαι φίλη και όχι φίλος και δεύτερον...και χωρίς καμία διάθεση κοροιδίας...τα θέλουμε και τα παθαίνουμε...δηλαδή πριν 2 χρόνια που δεν υπήρχε SSS είχαμε πρόβλημα..δεν μπορούσαμε να ζήσουμε? δεν μας άρεσε το Ακρόπολις για σκέψου το λίγο!!!
Ίσως όμως αυτή τη συζήτηση να πρέπει να την μεταφέρουμε στο Ραλυ Ακρόπολης... -
Ο χρήστης GF έγραψε:
Η κατάσταση έχει ξεφύγει.Εάν δεν είσαι στο forum όλη μέρα να έχεις γνώμη επι παντός η δεν έχεις περάσει απο το 'γίνε' δεν υπάρχει περίπτωση να φανείς πουθενά σε 4Τ εκτός και άν κερδίσεις την γενική !!
Πολύ πιο ενημερωμένο και αντικειμενικό το ert.gr παρακολουθεί τον συναγωνισμό και το τι γίνεται σε όλες τις κλάσεις.Αγαπητέ GF καλως ήρθες στο φόρουμ...
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω με τα λεγόμενα σου...γιατι δεν νομίζω οτι τα άλλα περιοδικά του χώρου κάνουν πιο εκτενή αναφορα στους μη γνωστούς αγωνιζόμενους και μην ξεχνάμε οτι μερικές φορές δεν αναφέρουν ούτε τις διακρίσεις των 'γίνε' μόνο και μόνο επείδη είναι δημιούργημα των 4Τ...εκτός αν αναφέρεσαι μόνο στον ηλεκτρονικό τύπο.. -
ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΝ SSS ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ SOTO?
ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ (MOTOSOTO). -
Δεν κάνει κριτική...αστείο ήταν!!! Μην αρπάζεσαι ΜΟΤΟSOTO!!
-
Σωτήρη καλησπέρα, για την ιστορία αναλογα με το που εκδίδετε ένα αεροπορικό εισητήριο χαρακτηρίζετε με κάποιους κωδικούς SITI & SOTO, αυτό μου θύμισε το δεύτερο μισό του nick σου...δεν ήθελα να σε ειρωνευτώ προς θεού
-
Γεια χαρά όπως λέει και ο γιατρός!
Εζησα 25 χρόνια ως δημοσιογράφος με το αγχος και τις αντιδικίες σε σχεση με τις φωτογραφίες στο περιοδικό.
Τα χρόνια πέρασαν, η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται...
Ελεος! Δηλητηριάζουμε τα πάντα και καταστρέφουμε ακόμα και τις καλές προσωπικές στιγμές με την απίστευτη εσωστρέφεια που μας χαρακτηρίζει!Στρατισινο
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΜΙΛ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ!!
ΡΑΛΛΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ