-
ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η 'ΚΑΤΑΝΤΙΑ' ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤ.
ΑΥΤΟΙ, (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ) ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΩΒΟ (Η ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ? ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ (ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ 'ΝΕΟ ΑΙΜΑ' ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ,ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΓΩΝΕΣ,ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΘΕΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ (ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΡΙΝ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ (ΜΕΣΑ ΣΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο antonis team ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ MAXIMUM ΤΡΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΩΤΑΕΙ 'ΟΙ ΝΕΟΙ ?' ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΙΜΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? Η ΠΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.
ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ. -
Tωρα μου το χαλασες Λου Μου μου ...........
Η αρχιζεις και δεν θυμασαι καλα ...... η οτι δεν ετρεχες ασφαλτο πολλα χρονια , δεν ησουν μεσα στα πραγματα και δεν ξερεις τι γινοταν την εποχη των σιερρα των λαντσια των ρενω .......για να μην σε παω κοντα στο 74 που ελειπαν απ'τις δουλειες τους κ' φιλοι σου μερες ολοκληρες ...........
Οχι μονον απειρες δοκιμες εκανα ολοι ..... αλλα και εκλειναν τις ειδικες (οσοι δε ειχαν πολλους κολλητους φαν ) και πηγαιναμε ο ενας πισω απ'τον αλλον , και με καθοδηγηση των φαν ως τροχονομοι .....απο Μερκουρη ....μεχρι Φτερολακα και εκει σαπαν ...........στα Βορινα και δεν θα σου πω , ποσες φορες ειχα μετρισει στην Φτερη να ανεβοκατεβαινει ο Λεας σε εναν αγωνα .....μην στο χαλασω .....την ορεξη !Δεν θα σου πω , ποσες φορες ειχα φαει στην μαπα αναποδα ΜΕ ΧΙΛΙΑ , τον οδηγο με το σιερρα Ν με συνοδηγο τον συγχωρεμενο τον παππου .......και αλλους φιλους μας που εκαναν τα οσα .......
Ασε λοιπον τωρα που θυμηθηκες .........., τα παιδια απ'τα καρτ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ...... Γιατι πολλοι απο εμας τους ειμαστε πολυ πιο επικΙνδυνοι , καποτε ..........
Αλτσχαιμερ νομιζω το λενε ........
(μην μου πεις μονο οτι εσυ και οι οδηγοι σου εισαστε οσιες γιατι θα κραξω ).
Να υπενθυμισω και το αλλο ?
Οσοι ηταν με την ηγεσια , ηξεραν μηνες πριν τις ειδικες παντα , και τις χιλιοπερναγανε (αυτα ειδικα στο χωμα ) ,κι ακομα και για να πουλανε μουρη στους συναθλητες τους με τα κλασικα ..................>αν το εχουμε ακουσει αυτο ..................απο οσιες
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ,'ΓΥΡΙΣΑΝ' ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΩΝ ( ), ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Είναι συνηθισμενο κ. Λώρη σ'αυτο το forum και απο συγκεκριμένα ατομα. Το εχω επισημάνει και σε άλλα post
-
Ο χρήστης A5Addiction έγραψε:
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ,'ΓΥΡΙΣΑΝ' ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΩΝ ( ), ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Είναι συνηθισμενο κ. Λώρη σ'αυτο το forum και απο συγκεκριμένα ατομα. Το εχω επισημάνει και σε άλλα post
Ε λοιπον να το γυρισουμε το θεμα ΔΕΘ 2008.Ενας κυριος αγωνιζομενος στα δοκιμαστικα περασματα στα τελεταια του Χολωμοντα σε μια κλειστη δεξια το αφηνει να παει περα και στα δεκα μετρα καρφωνεται κατω απο φορτηγο μετωπικα φορτωμενα ξυλα.Για κακη τυχη σπαει τα δυο του ποδια,επρεπε να σπασει και το κεφαλι του.και ολα αυτα με κρατικο αυτοκινητο δηλ με τις ευλογιες του κρατους και των ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.Ο φορτιγατζης ακομα τραβαει τα μαλλια του.Και ευτηχως που ηταν φορτηγο αλλιως θα ηταν ολοι νεκροι.Το περιστατικο εγινε κατω στην οργανωση γνωστο αλλα εγινε γαργαρα επειδη ηταν χερας Αυτα ειναι τα ταλεντα τα οποια οταν παρουνε τα κυπελλα ολοι εμεις γραφουμε εδω μεσα για το τι αγωνιζομενος ειναι και τι ηθος τους διακρινει κτλ κτλ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ!
ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΕΡΑ,ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ,ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΡΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΜΙΚΡΟΣ,ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.....,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ 400ΑΡΙ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΤΑΠΑ ΣΤΙΣ ¨ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ¨ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ!ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΤΛ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ¨ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ¨!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΠΑ,ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΑΒΕΡΗ,ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!ΦΙΛΙΚΑ
ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
-
Δεν έχει νόημα η σύγκριση του τότε με το τώρα(είναι μια άλλη κουβέντα), αν και τώρα είναι πιο επικίνδυνα καθώς είναι πολύ περισσότερα τα αυτοκίνητα και συνεπώς πιο δυσεύρετος ο άδειος δρόμος.
Νόημα έχει να γίνονται οι δοκιμές σε ρυθμούς που να μη θέτουν σε κίνδυνο τρίτους. Το άθλημά μας δεν αντέχει πολλές δυσφημίσεις ακόμα. Αυτό που έγραψε και κάποιος παραπάνω, ότι 'κλείνοντας 'ένα κομμάτι με δυο φίλους, ίσως βοηθήσει και για πιο γρήγορο ρυθμό. -
O kai43 μπορεί να μας πει αν έχει μετανοιώσει γι αυτά που έχει κάνει, που η περιγραφή τους είναι τρομακτική, αφού το παραδέχεται και δημόσια, αν έχει πρόθεση να τα επαναλάβει, αλλά και το τι προτείνει για τον τρόπο και την ταχύτητα των αναγνωρίσεων. Επίσης, πως έχει σκοπό να παροτρύνει τους συναθλητές του, για να τους πείσει ότι ότι οι θέσεις του είναι δίκαιες.
Αν λοιπόν έχει μετανοιώσει, πρέπει, δημόσια να δεσμευτεί, ότι αυτός θα τηρήσει τους κανόνες και να καλέσει και όλους τους υπόλοιπους να πράξουν το ίδιο.
Δεν θα ήταν μια καλή αρχή να ξεφύγετε από το παρελθόν και να κοιτάξετε μπροστά? Να δούμε κι εμείς σαν θεατές σ'αυτόν το χώρο, που έτυχε και μας αρέσει, επιτέλους κάτι πιο ποιοτικό στους αγώνες. -
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ!
ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΕΡΑ,ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ,ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΡΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΜΙΚΡΟΣ,ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.....,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ 400ΑΡΙ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΤΑΠΑ ΣΤΙΣ ¨ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ¨ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ!ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΤΛ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ¨ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ¨!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΠΑ,ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΑΒΕΡΗ,ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!ΦΙΛΙΚΑ
ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υ.Γ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΛΟΙ,ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ,ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΕΞΩ ΓΤ 10 ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΙΟΛΕΣ
ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ?ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΕΕΕ,ΣΟΦΟ?ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ! -
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ!
ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Καλα τα λες ολα ( παλιοτερα πιο πολλες εξοδους ατυχηματα υπηρχαν στις δοκιμες παρα στον αγωνα)αλλα στον αριθμο περασματων εχεις αδικο υπαρχουν απειρα παραδειγματα που το αποδεικνειουν.Και σιγουρα επειδη εισαι χερας μπορεις και εσυ να το κανεις.Το να αμφισβητεις καποιους που σου λενε οτι μπορουν να πανε ταπα με δυο περασματα ειναι λαθος.Και επιμενω με τον αριθμο των περασματων γιατι εχω μια ηλικια και ξερω οτι οσο πιο πολλα περασματα τοσο αυξανεται η ταχυτητα των αναγνωρισεων.Και εντελει μαλλον δεν σου προσφερουν τιποτα .Μαλλον σε τρομαζει η αυξανομενη ταχυτητα των αναγνωρισεων και τελικα στον αγωνα δεν εκμεταλευεσαι πληρως το αγωνιστικο σου.
Και μην με παρεξηγησεις(μια αποψη καποιου που σε θαυμασε στις ειδικες των ραλλυ με το κοκκινο εβο) ειδικα εσυ που ησουν εισαι ταχυτατος αν ειχες στο πλαι σου ενα συνοδηγο που να σου μετεδιδε την παραπανω νοοτροπια ( και ενα καλο χορηγο βεβαια) πιστευω οτι θα ηταν διαφορετικη η πορεια σου στα ραλλυ. -
ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΕΟΙ,ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΜΕ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ 'ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ' ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ!
ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Καλα τα λες ολα ( παλιοτερα πιο πολλες εξοδους ατυχηματα υπηρχαν στις δοκιμες παρα στον αγωνα)αλλα στον αριθμο περασματων εχεις αδικο υπαρχουν απειρα παραδειγματα που το αποδεικνειουν.Και σιγουρα επειδη εισαι χερας μπορεις και εσυ να το κανεις.Το να αμφισβητεις καποιους που σου λενε οτι μπορουν να πανε ταπα με δυο περασματα ειναι λαθος.Και επιμενω με τον αριθμο των περασματων γιατι εχω μια ηλικια και ξερω οτι οσο πιο πολλα περασματα τοσο αυξανεται η ταχυτητα των αναγνωρισεων.Και εντελει μαλλον δεν σου προσφερουν τιποτα .Μαλλον σε τρομαζει η αυξανομενη ταχυτητα των αναγνωρισεων και τελικα στον αγωνα δεν εκμεταλευεσαι πληρως το αγωνιστικο σου.
Και μην με παρεξηγησεις(μια αποψη καποιου που σε θαυμασε στις ειδικες των ραλλυ με το κοκκινο εβο) ειδικα εσυ που ησουν εισαι ταχυτατος αν ειχες στο πλαι σου ενα συνοδηγο που να σου μετεδιδε την παραπανω νοοτροπια ( και ενα καλο χορηγο βεβαια) πιστευω οτι θα ηταν διαφορετικη η πορεια σου στα ραλλυ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ,ΕΙΤΕ ΟΔΗΓΩΝ ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ (ΕΠΕΙΔΗ ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΕΝ...)ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ!ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!
-
Διαβάζω 2 μέρες τώρα πολλές γνώμες και πολλά σχόλια, άκομψους χαρακτηρισμούς κτλ.
Θεωρώ λοιπόν οτι κάπου στην πορεία χάσατε-χάσαμε την ουσία των αγώνων αυτοκινήτου- και αναλύω : Οσες δοκιμές και αν κάνει κάποιος οδηγός αγώνων 2-4 ή 54 περάσματα το όριο του θα είναι συγκεκριμένο, πχ 7/10 ή 8/10 ή 10/10. Η τέχνη της οδήγησης διδάσκεται ή μαθαίνεται ψάχνοντας, ρωτώντας, αναλύοντας, βλέποντας άλλους και κυρίως ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ. Συνεπώς όταν στρίβεις ΛΑΘΟΣ...λάθος θα στρίβεις είτε πάς με 50 είτε με 150χλμ. Αν δεν προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις βασικές ΑΡΧΕΣ της οδήγησης , καμια εφαρμοσμένη προπόνηση δε θα σε βοηθήσει!! Χρειάζεται λοιπόν να -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΕΟΙ,ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΜΕ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ 'ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ' ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) **ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ **ΤΟΤΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ετσι ΜΠΟΡΟΥΝ να τα ακουνε νομιζω .......... , γιατι μπορει να εχουν εκπληκτικη **οδηγικη ** παιδεια (αυτα τα καρτοπαιδα οπως τα λες ) αλλα σιγουρα δεν πηραν (οχι ολα) **αγωνιστικη παιδεια **(και δεν φταινε αυτα ....) απλα μεγαλωσαν στο χωρο και εμαθαν και τα καλα και τα κακα μεσα στο επιπεδο που τους ορισαν .
Εχουν δειξει αλλωστε με την συμπεριφορα τους (οι περισσοτεροι ) αυτο που πιστευουν .....οτι οι τους χρωστανε !
Επειδη θα γινω εδω , σε αλλο θεμα μετα το παλαδιο , μπορουν να τις αποψεις μας , και θα διαβασεις τις δικες μου για την ποροια τους στο σπορ και την προσφορα τους , την συμπεριφορα τους , τις απαιτησεις των θεατων τους κ.α. ..........θα εχει θεμα !
-
Καλησπέρα.
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κάποια κίνηση ή τιμονιά και επειδή δεν ήμουν παρών στο συγκεκριμένο περιστατικό δε θα σχολιάσω. Οσο εκμεταλλεύεται κάποιος οδηγός το ρεύμα του δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να διαμαρτυρόμαστε για την ταχύτητα του οχήματος, τουλάχιστον οχι εμείς, οι !
Επι προσωπικού τώρα. Καταρχάς δεν τρέχω το Σάββατο, αν και πολύ θα το ήθελα.Θα σας πω όμως τον τρόπο δράσης μου...: α) Χρήση κάμερας και βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια των επαληθεύσεων β) 6-8 περάσματα ανα ειδική (μετά το 7ο πέρασμα δε βρίσκω καμμιά προσφορά... γ) ασχέτως από το που ΠΡΕΠΕΙ να πατήσω σε οποιοδήποτε πάντα είμαι στο ρεύμα μου και γενικά προσπαθώ πάντα να είμαι στο ρεύμα μου..ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ρυθμού.
Επισημαίνω οτι κανείς μα κανείς δεν είναι Μαρία παρθένα...και εγω και ολοι μας εχουμε ξεπεράσει πολλές φορές τα όρια σε δοκιμές, ΟΜΩΣ πάντα πρέπει να έχουμε το νου μας να μην είμαστε στο απέναντι ρεύμα και ακόμη περισσότερο να είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν τρομάξαμε αθελά μας (ή και ηθελημένα με την κάψα του ) κάποιον οδηγό πόσο μάλλον συναθλητή μας. Πολλές φορές η συμπεριφορά μας μετά από ενα συμβάν καθορίζει και τις μετέπειτα αντιδράσεις... -
Eιλικρινης , κυριος , λογικος και εξυπνος . Κυριε Ζαχο σας θαυμαζω . Κριμα που δεν θα σας δουμε το Σαββατο.
-
Ο χρήστης 108arr92 έγραψε:
Καλησπέρα.
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κάποια κίνηση ή τιμονιά και επειδή δεν ήμουν παρών στο συγκεκριμένο περιστατικό δε θα σχολιάσω. Οσο εκμεταλλεύεται κάποιος οδηγός το ρεύμα του δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να διαμαρτυρόμαστε για την ταχύτητα του οχήματος, τουλάχιστον οχι εμείς, οι !
Επι προσωπικού τώρα. Καταρχάς δεν τρέχω το Σάββατο, αν και πολύ θα το ήθελα.Θα σας πω όμως τον τρόπο δράσης μου...: α) Χρήση κάμερας και βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια των επαληθεύσεων β) 6-8 περάσματα ανα ειδική (μετά το 7ο πέρασμα δε βρίσκω καμμιά προσφορά... γ) ασχέτως από το που ΠΡΕΠΕΙ να πατήσω σε οποιοδήποτε πάντα είμαι στο ρεύμα μου και γενικά προσπαθώ πάντα να είμαι στο ρεύμα μου..ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ρυθμού.
Επισημαίνω οτι κανείς μα κανείς δεν είναι Μαρία παρθένα...και εγω και ολοι μας εχουμε ξεπεράσει πολλές φορές τα όρια σε δοκιμές, ΟΜΩΣ πάντα πρέπει να έχουμε το νου μας να μην είμαστε στο απέναντι ρεύμα και ακόμη περισσότερο να είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν τρομάξαμε αθελά μας (ή και ηθελημένα με την κάψα του ) κάποιον οδηγό πόσο μάλλον συναθλητή μας. Πολλές φορές η συμπεριφορά μας μετά από ενα συμβάν καθορίζει και τις μετέπειτα αντιδράσεις...Νομίζω ότι τα παραπάνω λόγια είναι ό,τι πιο ειλικρινές και υπεύθυνο έχει γραφτεί για το θέμα. Αν ακολουθούσαν όλοι αυτές τις κατευθύνσεις θα μειώνονταν στο ελάχιστο τα προβλήματα στις αναγνωρίσεις.
-
Eλαχιστες περιπτωσεις μορφωμενων παιδιων.Οι αλλοι ξερετε που εχουνε σταματησει,θα σας πω εγω.Σε ταινιες του BRUCE LEE η στα μπουζουκια του 1982 του στυλ ελατε ρε μαγκες να τα πουμε στον τεχνικο ελεγχο να σας κανουμε και μαυρους .Με πιανεται.
-
Ο χρήστης 108arr92 έγραψε:
Καλησπέρα.
Επισημαίνω οτι κανείς μα κανείς δεν είναι Μαρία παρθένα...και εγω και ολοι μας εχουμε ξεπεράσει πολλές φορές τα όρια σε δοκιμές, ΟΜΩΣ πάντα πρέπει να έχουμε το νου μας να μην είμαστε στο απέναντι ρεύμα και ακόμη περισσότερο να είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν τρομάξαμε αθελά μας (ή και ηθελημένα με την κάψα του ) κάποιον οδηγό πόσο μάλλον συναθλητή μας. Πολλές φορές η συμπεριφορά μας μετά από ενα συμβάν καθορίζει και τις μετέπειτα αντιδράσεις...Αυτη η προσέγγιση νομίζω είναι η σωστή .
-
άρα αφού αυτή η προσέγγιση είναι η σωστή και η πιο αληθινή ,μια λύση θα ήταν να αναλάβει τις ευθύνες της η εκάστοτε λέσχη που κάνει τον όποιον αγώνα και να πεί...αφού πήγαν καλά οι συμμετοχές και μάζεψα 100+ ...θα δώσω και 2000 - 3000 ευρώ σε μια ομάδα 3 ατόμων με επικεφαλής π.χ. τον αντώνης τίμ με 3 ρανταράκια να αστυνομεύσει τις ειδικές και να ρίξει 5 λεπτά ποινή σε όποιον κάνει παραβάσεις του κ.ο.κ. !!!σε όλους όμως !!απο το νούμερο 1 μέχρι το 100...και στην δεύτερη ποινή εκτός αγώνα...και άστους να φωνάζουν μετά...εάν το κάνουν αυτό μετά απο 6-7 αγώνες τα πράματα θα αλλάξουν πολύ...κάποιος πρέπει να έχει τα @@ να γίνει ο κακός της υπόθεσης!!!δηλαδή τα λεφτά που δίνανε για να έχουν 10 κριτές και να αστυνομεύουν τα 4 περάσματα 2 χρόνια πρίν ας τα δώσουν εκεί που λέω!!
κι εγώ προσέχω όσο μπορώ όταν κάνω αναγνωρίσεις αλλα σε κάθε αγώνα θα λαχταρίσω 3-4 απλούς πολίτες...και ντρέπομαι γι αυτό...η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου...κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τρομάζει τον κόσμο που πάει στη δουλειά του...
απο παλιά ήμουν φάν (και είμαι ακόμα)των ζάχων καιτατζήδων και σωτήρχων...αλλα μέχρι στιγμής απο αυτή τη γενιά ο μόνος που τα έχει κατάφερει και μας έχει κάνει περήφανους και στο εξωτερικό είναι ο αθανασούλας!!! και σίγουρα ο τρόπος που έχει κινηθεί στην αγωνιστική του πορεία αυτά τα χρόνια τον έχει κάνει πραγματικό ράλυ-μάν!οπότε ας δώσουμε λίγο περισσότερο βάση σε αυτά που μας είπε και σε αυτά που είπε φυσικά και ο έλ-έμ στα οποία συμφώνω κι εγώ απόλυτα....
ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΑΛΥ!!!
-
Περα απ'την καταγγελια που ξεκινησε το θεμα ..(αυτο το ειπε , τι πρεπει να γινει ο Λου Μου και ο Βαγγελακης ) , εχεις καταλαβει για το κυριως προβλημα τιποτα ?
Το κυριος προβλημα λοιπον ειναι ................
Μπορουν οι ελληνες οδηγοι να προσφερουν αυτο που θελουν οι θεατες , με 2 4 περασματα ?
ΟΧΙ λενε αυτοι που το κανουν αυτο , δηλαδη αυτοι που κανουν τον κοσμο των να ερχετε να τους βλεπει ..........
ΝΑΙ , θα ελεγα κι εγω , αν στο χ Παλαδιο , που θα ετρεχε κι ο Λαμπρος με τα 2 αντε 4 περασματα , κι ο Τακης με τα 15 , εβλεπα τον συναγωνισμο των δευτερολεπτων , και τους χρονους των ειδικων και γινοταν πολεμος .............δεν τα εχω δει αυτα , χρονια τωρα λειπουν τα συγκριτικα (γενικως) οποτε ........εδω ο αλλος εξαφανιστηκε απ'τους αγωνες οταν ο Λευτερακης πηρε το δικανο ...........
Προς το παρων , ο καθε ενας λεει οτι θελει ............ και κραταμε οτι μας κοβει η γκλαβα μας .........
Τι αγωνες ταχυτητας και παπαριες γραφεις ? Νομιζεις οτι εχει ορεξη κανεις σοβαρος θεατης τις σημερινες ημερες να πεταξει 100 ευρω για να ερθει να δει εσενα να σερνεσαι και ειδικα με φτερουγα ?
Τα σπορ αναπτυσοντε αλλωστε απο θρυλους (οπως εχουν οι αλλοι τους Ροναντινιους και τους Παπαρινιους) , και αυτα που εχουν μεινει (περασματα απο καποιους )και τα συζητανε στα πηγαδακια .... εχουν γινει με ........αν αρχισω και γραφω τα ονοματα (ακομα και με τροχοσπιτο ειχα πετυχει οδηγο (πολυ καλο)σε ειδικη πριν μηνα απ'τον αγωνα ,τοτε με 1300αρι τωρα με φτερουγα ), αλλους δε ...και με μαγιο λογο διακοπων στην περιοχη ..... ο φιλος yugo , θα μαραθει .....
Ωραια ειναι και τα παγκοσμια του Λαμπρου , αλλα ειναι για τον κοσμο του αυτοκινητου γενικως .........οπως και των παιδιων με τις φορμουλες .......εσενα αλλα επρεπε να εχει το μυαλο σου , αφου σ'αρεσει το ατιμο .............
Περί δοκιμών, αναγνωρίσεων κτλ. [Διάσπαση]