-
nice
-
Να υποθεσω οτι εχουμε κ αλλαγη διαθεσης η μονο θεματος
-
@thymios: Μ.Ι.Τ
@фог : πανέμορφες
Θα τις δει και κανας ξένος και θα ερωτευτεί την αθήνα -
@ dmitspan Ευχαριστώ. Τώρα που τις ξαναβλέπω σαν ηλιοβασίλεμα μου κάνει πιο πολύ αλλά θα το περάσω σαν 'άποψη'.
@ ΓΙΩΡΓΟΣ123 Η απάντησή μου είναι ίσως και αυτό είναι οριστικό Ανάθεμα και αν ξέρω τι έχουμε αφού όμως τσουλάει όλα καλά
@ rx8κλπ Στο ημίφως πολλοί την έχουν πατήσει
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
@ rx8κλπ Στο ημίφως πολλοί την έχουν πατήσει
- γιάννης περπατητής
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Ανατολή πριν από λίγο στην εξωτική Αθήνα. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το native zoom της lx3 (με το 2.1 firmware 'απέκτησε' 2χ έξτρα, μα σε μεγέθη αρχείου μέχρι 3MB).Από τα 24mm στα 60mm:
Η μηχανή δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το mode High Dynamic Range και να φαίνονται λεπτομέρειες και στον ουρανό και στα κτήρια. Ήταν δική μου επιλογή να μη φαίνονται οι πολυκατοικίες παρά μόνο σα σιλουέτες.
Δεν θα συνιστουσα το extra digital zoom. Βαζεις καποιο αλγοριθμο interpolation στην μεση το οποιο σημαινει μειωμενη ποιοτητα εικονας ,κυριως χρωματικα, και πιθανως δημιουργια τεχνουργηματων. Υπαρχει λογος που το επιτρεπει στα αρχεια με μεγαλυτερη συμπιεση και αυτος ειναι η μειωση της ποιοτητας της εικονας:)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ανατολή πριν από λίγο στην εξωτική Αθήνα. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το native zoom της lx3 (με το 2.1 firmware 'απέκτησε' 2χ έξτρα, μα σε μεγέθη αρχείου μέχρι 3MB).
Από τα 24mm στα 60mm:
Η μηχανή δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το mode High Dynamic Range και να φαίνονται λεπτομέρειες και στον ουρανό και στα κτήρια. Ήταν δική μου επιλογή να μη φαίνονται οι πολυκατοικίες παρά μόνο σα σιλουέτες.
Δεν θα συνιστουσα το extra digital zoom. Βαζεις καποιο αλγοριθμο interpolation στην μεση το οποιο σημαινει μειωμενη ποιοτητα εικονας ,κυριως χρωματικα, και πιθανως δημιουργια τεχνουργηματων. Υπαρχει λογος που το επιτρεπει στα αρχεια με μεγαλυτερη συμπιεση και αυτος ειναι η μειωση της ποιοτητας της εικονας:)
Δε χρησιμοποιώ digital zoom (δεν ξέρω καν πόσο έχει) για τους λόγους που πολύ σωστά ανέφερες.
Αυτό που πρόσθεσαν με το firmware είναι 'οπτικό', ουσιαστικά κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε εκ των υστέρων κροπάροντας τη φωτογραφία, γι αυτό και το μέγεθος πέφτει στα 3MB. Η διαφορά είναι πως έχουμε την εικόνα του zoom στο display και έτσι μπορούμε να φτιάξουμε το κάδρο και τη σύνθεσή μας πιο εύκολα, βλέποντας μόνο την εικόνα που θα πάρουμε.
Ελπίζω να το εξήγησα σωτά και να σου έδωσα να καταλάβεις τι συμβαίνει.ΥΓ. Όσο πιο πολύ χρησιμοποιώ τη μηχανή τόσο την 'ερωτεύομαι'
-
A οκ καταλαβα τι εννοεις, βεβαια δεν βλεπω την χρησιμοτητα του οταν μπορεις να το κανεις μετα με την ανεση σου στο σπιτι αλλα οκ.
Καλοκλικωτο το καμαρι σου -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
A οκ καταλαβα τι εννοεις, βεβαια δεν βλεπω την χρησιμοτητα του οταν μπορεις να το κανεις μετα με την ανεση σου στο σπιτι αλλα οκ.
Καλοκλικωτο το καμαρι σουΣ ευχαριστώ.
Η κύρια χρησιμότητά του είναι ο έλεγχος στη σύνθεση, γραμμές, ισορροπίες κλπ. όχι βάζοντάς τα στο περίπου κάπου στη μέση ώστε να τα κόψεις μετά, αλλά φτιάχνοντάς τα όπως θες όταν είσαι ακόμα μπροστά στη σκηνή και βέβαια στο format που θα έχεις επιλέξει: 4:3, 1:1 κλπ.
-
Πάρα πολύ όμορφες Ειρήνη!!!
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Ανατολή πριν από λίγο στην** εξωτική Αθήνα**. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το native zoom της lx3 (με το 2.1 firmware 'απέκτησε' 2χ έξτρα, μα σε μεγέθη αρχείου μέχρι 3MB).Από τα 24mm στα 60mm:
Πολύ ωραίες.
-
-
-
-
Εγώ έφτιαξα ενα μικρό στουντιάκι για φωτογραφίες αντικειμένων... δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε το αποτέλεσμα...
Μάλλον χρειάζομαι περισσότερες λάμπες. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ έφτιαξα ενα μικρό στουντιάκι για φωτογραφίες αντικειμένων... δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε το αποτέλεσμα...
Μάλλον χρειάζομαι περισσότερες λάμπες.για πες Θάνο τι έβαλες τελικά ? πήρες flash ?
-
Ωραία Thanix! Θάνο τι studio flash πήρες?
-
ωραία Thanix
έχεις τζάκι στην Αγγλία? -
thanix
Τί ουισκάκι καταναλώσαμε?
-
@ Thanix nice mood
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...