-
thanix σκασε αττιλα!
-
Εμάς(Άρης) δεν μας έλεγαν τίποτα όταν παίζαμε με τον 'Μίσκο'
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εμάς(Άρης) δεν μας έλεγαν τίποτα όταν παίζαμε με τον 'Μίσκο'ασε γιατι εκεινος εχει και rpg...δε τους παιρνει..
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ντροπη για το μπασκετ αυτα που εγιναν και σημερα στο δωρισμενο απο το κρατος γηπεδο του Παοκ. Το παιχνιδι σταματησε 10 φορες, οι Ουνοι πεταγαν αντικειμενα και εφτυναν και κανενας δεν συγκινηθηκε. Ενας κακος Ολυμπιακος τρομακτικα αστοχος νικησε σχετικα ανετα τον Παοκ που οσο ειχε 100% στα τριποντα ηταν μπροστα. Οταν φυσιολογικα επεσαν τα ποσοστα του και τα ανεβασε λιγο ο Ολυμπιακος εχασε ευκολαΣτο παιχνιδι πρωταθληματος θα φαει 20αρα στο κεφαλι ανετα ακομα και αν οι Ουνοι μπουνε μεσα
eleos, ελεος σε παρακαλω!
25 εκατομμυρια διαφορα και το τελειωμα θα ηταν πολυ διαφορετικο αν στα 67-70 εβαζε το τριποντο ο Ντρομπνιακ η εστω καταφερναμε να βαλουμε το καλαθι απο το επιθετικο ριμπαουντ.. Δεν τα καταφεραμε και χασαμε!
Το 'σχετικα ανετα' δεν το ειδα εγω... Αρκετη δυσκολια ειδα, τοσο εγω οσο και ολα τα αθλητικα ειδησεογραφικα sites (καποια αναφερουν ιδρωτα και καρδιοχτυπι)... Υπαρχει ομως και ρεβανς στο PAOK Sports Arena, το μεγαλυτερο ιδιοκτητο γηπεδο της Ελλαδος! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ντροπη για το μπασκετ αυτα που εγιναν και σημερα στο δωρισμενο απο το κρατος γηπεδο του Παοκ. Το παιχνιδι σταματησε 10 φορες, οι Ουνοι πεταγαν αντικειμενα και εφτυναν και κανενας δεν συγκινηθηκε. Ενας κακος Ολυμπιακος τρομακτικα αστοχος νικησε σχετικα ανετα τον Παοκ που οσο ειχε 100% στα τριποντα ηταν μπροστα. Οταν φυσιολογικα επεσαν τα ποσοστα του και τα ανεβασε λιγο ο Ολυμπιακος εχασε ευκολα
Στο παιχνιδι πρωταθληματος θα φαει 20αρα στο κεφαλι ανετα ακομα και αν οι Ουνοι μπουνε μεσα
25 εκατομμυρια διαφορα και το τελειωμα θα ηταν πολυ διαφορετικο αν στα 67-70 εβαζε το τριποντο ο Ντρομπνιακ η εστω καταφερναμε να βαλουμε το καλαθι απο το επιθετικο ριμπαουντ.. Δεν τα καταφεραμε και χασαμε!
Το 'σχετικα ανετα' δεν το ειδα εγω... Αρκετη δυσκολια ειδα, τοσο εγω οσο και ολα τα αθλητικα ειδησεογραφικα sites (καποια αναφερουν ιδρωτα και καρδιοχτυπι)... Υπαρχει ομως και ρεβανς στο PAOK Sports Arena, το μεγαλυτερο ιδιοκτητο γηπεδο της Ελλαδος!Το ''Kρατικο(Βενιζελειο) Sports arena'' πρεπει να μεινει κλειστο για 1 χρονο με αυτα που εκαναν και θα κανουν οι Ουνοι. 25 εκατομυρια ειναι η διαφορα ,αλλα δεν μπορεις να παιξεις μπασκετ οταν το παιχνιδι σταματαει καθε 1 λεπτο ,γιατι οι Ουνοι πετανε αντικειμενα. Στο Σεφ αν χασεις κατω απο 20 θα πω οτι εχω αδικο. Στην πραγματικοτητα θα φας και 20αρα και στο κρατικο γηπεδο.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ντροπη για το μπασκετ αυτα που εγιναν και σημερα στο δωρισμενο απο το κρατος γηπεδο του Παοκ. Το παιχνιδι σταματησε 10 φορες, οι Ουνοι πεταγαν αντικειμενα και εφτυναν και κανενας δεν συγκινηθηκε. Ενας κακος Ολυμπιακος τρομακτικα αστοχος νικησε σχετικα ανετα τον Παοκ που οσο ειχε 100% στα τριποντα ηταν μπροστα. Οταν φυσιολογικα επεσαν τα ποσοστα του και τα ανεβασε λιγο ο Ολυμπιακος εχασε ευκολα
Στο παιχνιδι πρωταθληματος θα φαει 20αρα στο κεφαλι ανετα ακομα και αν οι Ουνοι μπουνε μεσα
Το 'σχετικα ανετα' δεν το ειδα εγω... Αρκετη δυσκολια ειδα, τοσο εγω οσο και ολα τα αθλητικα ειδησεογραφικα sites (καποια αναφερουν ιδρωτα και καρδιοχτυπι)... Υπαρχει ομως και ρεβανς στο PAOK Sports Arena, το μεγαλυτερο ιδιοκτητο γηπεδο της Ελλαδος!Το ''Kρατικο(Βενιζελειο) Sports arena'' πρεπει να μεινει κλειστο για 1 χρονο με αυτα που εκαναν και θα κανουν οι Ουνοι. 25 εκατομυρια ειναι η διαφορα ,αλλα δεν μπορεις να παιξεις μπασκετ οταν το παιχνιδι σταματαει καθε 1 λεπτο ,γιατι οι Ουνοι πετανε αντικειμενα. Στο Σεφ αν χασεις κατω απο 20 θα πω οτι εχω αδικο. Στην πραγματικοτητα θα φας και 20αρα και στο κρατικο γηπεδο.
Ποσο χρονων εισαι 12?
-
Eleos είσαι οπαδός του Ολυμπιακού και μιλάς για Ούνους; Λίγη αυτογνωσία!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εμάς(Άρης) δεν μας έλεγαν τίποτα όταν παίζαμε με τον 'Μίσκο'Τον Λάζαρο Λέσιτς ξέχασες.
Eleos είσαι οπαδός του Ολυμπιακού και μιλάς για Ούνους; Λίγη αυτογνωσία!
+1 και είμαι και Ολυμπιακός.
-
Πιο πρόσφατα είχαμε και τον Τζερεμάια Μάσευ.....
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πιο πρόσφατα είχαμε και τον Τζερεμάια Μάσευ.....Αυτός είναι νατουραλιζέ δεν μετράει.
-
Λες και δεν μπορουσε ο ΠΑΟΚ να βρει εναν παιχτη εξισου φτηνό κ' καλο,έπρεπε οπωσδηποτε να εχει τον τυπο με το διαβατηριο Macedonia!Βεβαια αν το εκανε αυτο ομαδα της Αθηνας ,δεν θα μπορουσε ο παιχτης να πλησιασει σε γηπεδο Β.Ελλαδας.
-
Μπράβο στο ΠΑΟΚ, ωραία ομάδα έχει (τηρουμένων των συνθηκών) και ελπίζω να μην έχει τα περσινά. Άμα είχε και κανά σοβαρό ψηλό που να πατάει ρακέτα θα ταν ακόμα πιο αξιόμαχη ομάδα και θα κανε ζημιές. Ο Λάζος δε νομίζω να προσφέρει τπτ περα από κανά τσαμπουκά. Αντε καμιά καλή εμφάνιση σε κανά ντέρμπι.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
........ Ο Λάζος δε νομίζω να προσφέρει τπτ περα από κανά τσαμπουκά. Αντε καμιά καλή εμφάνιση σε κανά ντέρμπι.Θλιβερή παρακμή στα 29 του, ηλικία που άλλα 5ρια βρίσκονται στην κορυφή της καριέρας.
Αυτά για 'ψαροντούφεκο' είναι αληθινά; Ξέρει κανείς για τι ποσό συμβολαίου πρόκειται; -
........ Ο Λάζος δε νομίζω να προσφέρει τπτ περα από κανά τσαμπουκά. Αντε καμιά καλή εμφάνιση σε κανά ντέρμπι.ευ συνδικαλίζεσθαι
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
........ Ο Λάζος δε νομίζω να προσφέρει τπτ περα από κανά τσαμπουκά. Αντε καμιά καλή εμφάνιση σε κανά ντέρμπι.
ευ συνδικαλίζεσθαι
Καλό!
-
Κάπου διάβασα ότι τα 120000 που προβλέπονται στο συμβόλαιό του θα τα χαρίσει σε κάποιο ίδρυμα. Τα χρήματα δε, τα καλύπτουν χορηγοί-επιχειρηματίες οπότε ο ΠΑΟΚ δεν επιβαρύνεται ούτε στο ελάχιστο. Άντε το πολύ πολύ για καμιά δελφινιέρα.
-
Διάβασα από Φ. Συρίγο (;) ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Λάζαρου με ΠΑΟΚ ότι ο παίκτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγει απλώς καταβάλλοντας στην ομάδα 500 ευρώ . Ξέρει κανείς τπτ;
-
Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών (πχ Κυρίτσης) που θέτουν σαν όρο με ένα μικρό αντίτιμο να μπορούν να φύγουν από την ομάδα. Εύλογο για παίκτες κι ομάδες που 'τα βρίσκουν' στη διάρκεια της αγωνιστικής σαιζόν και δεν κάνουν κοινά πλάνα από πριν. Τα € 500 όμως μου φαίνεται υπερβολικά μικρό νούμερο, συμβολικό θα το χαρακτήριζα.
-
Διάβασα από Φ. Συρίγο (;) ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Λάζαρου με ΠΑΟΚ ότι ο παίκτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγει απλώς καταβάλλοντας στην ομάδα 500 ευρώ . Ξέρει κανείς τπτ;Απολυτα λογικο! Και παλι καλα που ειναι και 500 τα ευρω... (το οποιο ποσο ειναι προφανως συμβολικο)
Και τι εννοω? Ο ΠΑΟΚ δεν πληρωνει τον Παπαδοπουλο (αλλα επιχειρηματιες που ενδιαφερονται για την ομαδα!), ο ΠΑΟΚ δεν εδωσε ουτε σεντ σε αλλη ομαδα για να παρει τα δικαιωματα του Παπαδοπουλου και ως εκ τουτου δεν μπορει να ελπιζει σε χρηματικες αξιωσεις απο τον παιχτη!
Προφανως ειναι ολα συμφωνημενα με τον παιχτη και την διοικηση αλλα αρκετες φορες οπως ειδαμε στον ΠΑΟΚ οι διοικησεις αλλαζουν χωρις προειδοποιηση... Προφανως ο Παπαδοπουλος θελει να ειναι καλυμμενος σε ενα τετοιο ενδεχομενο μιας και ασχετως της διοικησης τα συμβολαια μενουν! -
Ωραιο ματσακι Denver-Chicago...Ημιχρονο τωρα
Ηighlight η ταπα του Deng απο το υπερπεραν
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)