-
Τελικα ο Μπατιστ τι τραυματισμο ειχε ? Καποιο πουλακι μου ειπε οτι τον βρηκαν τιγκα στο ''χιονι'' το παιδι. Κουκουλωθηκαν ολα απο τα αδερφια και φυγαδευτηκε για καιρο στην Αμερικη.
Δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια που απασχολει την ΓΑΔΑ το παληκαρι. Την αλλη φορα ηταν μεθυσμενος και σκοτωσε περαστικο και παλι κουκουλωθηκαν ολα. Ο Γουντς παλι ηταν κοροιδο. Ενα μπαφο εκανε και τον τελειωσαν. Ο αλλος ειναι τιγκα στο χιονι και δεν τρεχει καστανο
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Επιστρέφουν σιγά σιγά οι τραυματίες, άντε να κάνουμε και καμία προπόνηση της προκοπής!Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει βέβαια το γόνατο του Σάρας, οπότε περιμένουμε μέχρι το Δεκέμβρη για να δούμε....
Τι το θελες να το πεις; Γριπιασμένος ο Πέκο.
Αν και κάποιος μου πε ότι ήταν τίγκα στο χιόνι ...
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Τελικα ο Μπατιστ τι τραυματισμο ειχε ? Καποιο πουλακι μου ειπε οτι τον βρηκαν τιγκα στο ''χιονι'' το παιδι. Κουκουλωθηκαν ολα απο τα αδερφια και φυγαδευτηκε για καιρο στην Αμερικη.Δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια που απασχολει την ΓΑΔΑ το παληκαρι. Την αλλη φορα ηταν μεθυσμενος και σκοτωσε περαστικο και παλι κουκουλωθηκαν ολα. Ο Γουντς παλι ηταν κοροιδο. Ενα μπαφο εκανε και τον τελειωσαν. Ο αλλος ειναι τιγκα στο χιονι και δεν τρεχει καστανο
Σαν τις Αλπεις ενα πραγμα ε;
-
O Γούντς δεν ήταν μαστούρης, απλά του είχε κουνηθεί το μυαλό από τις απανωτές φάπες που έτρωγε όταν συναντούσε την ομάδα με τα πράσινα... Όπως και άλλοι μικροί θεούληδες
-
Και για τον Σοφοκλή δεν είχαν πει ότι δεν πήγε στην Ελβετία μόνο για να χάσει βάρος; Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου όλα είναι ανοησίες, αν και δε θα μου έκανε εντύπωση να είχαν συμφωνία κυρίων οι 'μεγάλοι' ώστε τα άπλυτα να μη βγαίνουν στη φόρα.
Όπως και να 'χει πάντως, με Τατιανοζουγκλοτρωκτικές ιστορίες δεν έχει και μεγάλο νόημα να ασχολούμαστε.
Όσο για τον Γουντς, ηταν λουκουμι για τον Ολυμπιακό το ότι βρέθηκε μαστουρης, μιας και τον ξεφορτώθηκε χωρίς να έχει φωνές από την κερκίδα(που τον ηρωοποίησε για τον τσαμπουκά με τον Τομάσεβιτς ). O Γουντς τελικά κατέληξε στην Πρόκομ, που νομίζω πως του δίνει πολύ καλές συνθήκες: ελάχιστη πίεση πρωταθλητισμού, ελευθερία και χαλαρότητα.
Κατά τα λοιπά, λυπάμαι που ο τραυματισμός του Πέκο πάλι θα μας εμποδίσει από το να δούμε Γιώργη Σερμαντίνη στο '4'. Νομίζω πως είναι πολύ αδύνατος να σταθεί ως σέντερ αξιώσεων και ο σχεδιασμός του Ζοτς τον έχει να κατεβαινει στο '4' μιας και μπορεί να απειλήσει πολύ καλά από μέση και μακρινή απόσταση
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Τελικα ο Μπατιστ τι τραυματισμο ειχε ? Καποιο πουλακι μου ειπε οτι τον βρηκαν τιγκα στο ''χιονι'' το παιδι. Κουκουλωθηκαν ολα απο τα αδερφια και φυγαδευτηκε για καιρο στην Αμερικη.Δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια που απασχολει την ΓΑΔΑ το παληκαρι. Την αλλη φορα ηταν μεθυσμενος και σκοτωσε περαστικο και παλι κουκουλωθηκαν ολα. Ο Γουντς παλι ηταν κοροιδο. Ενα μπαφο εκανε και τον τελειωσαν. Ο αλλος ειναι τιγκα στο χιονι και δεν τρεχει καστανο
ισχύει αυτό.
-
Την συμφωνία απόκτησης του Λάζαρου Παπαδόπουλου ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Μετά από πέντε χρόνια σε Ρωσία (Ντιναμό Μόσχας), Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης) και Ιταλία (Φορτιτούντο Μπολόνια) ο έμπειρος σέντερ έκρινε πως ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.Ο ίδιος ενημέρωσε ότι δωρίζει όλα τα χρήματα που προβλέπονται από τη συμφωνία του με τον Δικέφαλο στη φιλανθρωπική οργάνωση 'Χαμόγελο του Παιδιού' και στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ). Για τον ίδιο σκοπό μάλιστα τον προσεχή Μάιο θα πραγματοποιηθεί φιλικό με ομάδα της Ευρωλίγκα, τα καθαρά έσοδα του οποίου θα δοθούν ως δωρεά.
Πλέον, η διοίκηση του ΠΑΟΚ κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο Παπαδόπουλος να τεθεί στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αν μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης εκδοθεί δελτίο συμμετοχής, ο 'Λάζος' θα αποκτήσει το δικαίωμα να είναι στη 12άδα του ΠΑΟΚ.
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 55656.html
-
Τί έγινε;; Σταμάτησε ο Λάζος το ψαροντούφεκο;; Γιατί τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον,μόνο αυτό έκανε...
-
μια καλη εμφανιση κοντρα στον οσφπ ελπιζω!
καλη προσθηκη ο ψηλος, χρειαζομασταν βαρος στη ρακετα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μια καλη εμφανιση κοντρα στον οσφπ ελπιζω!καλη προσθηκη ο ψηλος, χρειαζομασταν βαρος στη ρακετα...
Ας πέρνατε ένα σακί πατάτες...
-
Παίρνεις ανέτοιμο παίκτη και τον ρίχνεις στο παιχνίδι με μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό; Θα του φύγει κανα γόνατο και θα τρέχει.
Τέλος πάντων, αν πάρει πάνω από 5 ριμπάουντ και βάλει πάνω από 5 πόντους (στοιχήματα; ) θα είναι θαύμα. -
Αν μιλας για τον Παπαδοπουλο τοτε ο συγκεκριμενος παιχτης εκανε προπονησεις με την ομαδα του ΠΑΟΚ εδω και πολυ καιρο...
Κριμα για τον χαμενος αγωνα! Μου αρεσε η εμφανιση του ΠΑΟΚ... Το κακο ειναι οτι η διαφορα των 25 εκατομμυριων ευρω ειναι δυσκολο να καλυφθει ακομα και με τετοιο κοσμο στην εδρα σου! Ακολουθει ακομα πιο σημαντικο ματς παλι στο PAOK Sports Arena την Κυριακη...
-
ηθελε περισσοτερη συγκεντρωση στα τελευταια λεπτα, βεβαιως υπαρχει διαφορα μπατζετ αλλα λιγο καλυτερη διαχειριση και το παιρναμε...
χαλια αμυνα στο 4ο δεκαλεπτο...εβγαλε ο παπαλουκας 12 ασιστ...
η ομαδα παντως εχει δυναμη πυρος και μπορει να παει καλα!
-
Oτι ειδατε σημερα ηταν η ανεπαρκεια του ΟΣΦΠ,μην νομιζετε οτι εχετε ομαδα.
Μπραβο σας που εχετε και σκοπιανο παιχτη! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Oτι ειδατε σημερα ηταν η ανεπαρκεια του ΟΣΦΠ,μην νομιζετε οτι εχετε ομαδα.
Μπραβο σας που εχετε και σκοπιανο παιχτη!Απαγορευεται να εχουμε σκοπιανο παιχτη δν καταλαβα
Απο εκει και περα το μπορουσαμε να παρουμε το ματς με το εχουμε καλυτερη ομαδα απεχει οποτε μαλλον δν καταλαβες τι εγραψε ο αδης η δν νιωθεις και πολυ...
Το αν εχει ο ΠΑΟΚ καλη ομαδα η οχι θα φανει στη διαρκεια -
Το διαβατηριο του τι λεει αληθεια;
Θα περιμενε κανεις λιγο ευαισθησια παραπανω απο μια ομαδα της Β.Ελλαδος. -
tiger πραγματικα δε ξερω τι καταλαβες...
θανατηφορα ανεπαρκεια φαινεται να χει ο οσφπ με βαση το μπατζετ...
ουτε εγω ενθουσιαστηκα με σκοπιανους και τουρκους αλλα ειναι και 2009 στον επαγγελματικο αθλητισμο!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
tiger πραγματικα δε ξερω τι καταλαβες...θανατηφορα ανεπαρκεια φαινεται να χει ο οσφπ με βαση το μπατζετ...
ουτε εγω ενθουσιαστηκα με σκοπιανους και τουρκους αλλα ειναι και 2009 στον επαγγελματικο αθλητισμο!
Ντροπη για το μπασκετ αυτα που εγιναν και σημερα στο δωρισμενο απο το κρατος γηπεδο του Παοκ. Το παιχνιδι σταματησε 10 φορες, οι Ουνοι πεταγαν αντικειμενα και εφτυναν και κανενας δεν συγκινηθηκε. Ενας κακος Ολυμπιακος τρομακτικα αστοχος νικησε σχετικα ανετα τον Παοκ που οσο ειχε 100% στα τριποντα ηταν μπροστα. Οταν φυσιολογικα επεσαν τα ποσοστα του και τα ανεβασε λιγο ο Ολυμπιακος εχασε ευκολα
Στο παιχνιδι πρωταθληματος θα φαει 20αρα στο κεφαλι ανετα ακομα και αν οι Ουνοι μπουνε μεσα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το διαβατηριο του τι λεει αληθεια;
Θα περιμενε κανεις λιγο ευαισθησια παραπανω απο μια ομαδα της Β.Ελλαδος.Δηλαδη δν θα παρω παιχτη επειδη τα κρατη μας εχουν διαφορα?Που ζουμε?Οποιος μου κανει τη δουλεια με τα λιγοτερα λεφτα αυτον θα παρω
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
tiger πραγματικα δε ξερω τι καταλαβες...
θανατηφορα ανεπαρκεια φαινεται να χει ο οσφπ με βαση το μπατζετ...
Ντροπη για το μπασκετ αυτα που εγιναν και σημερα στο δωρισμενο απο το κρατος γηπεδο του Παοκ. Το παιχνιδι σταματησε 10 φορες, οι Ουνοι πεταγαν αντικειμενα και εφτυναν και κανενας δεν συγκινηθηκε. Ενας κακος Ολυμπιακος τρομακτικα αστοχος νικησε σχετικα ανετα τον Παοκ που οσο ειχε 100% στα τριποντα ηταν μπροστα. Οταν φυσιολογικα επεσαν τα ποσοστα του και τα ανεβασε λιγο ο Ολυμπιακος εχασε ευκολα
Στο παιχνιδι πρωταθληματος θα φαει 20αρα στο κεφαλι ανετα ακομα και αν οι Ουνοι μπουνε μεσα
Επιστημονα ηρεμησε λιγο...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)