-
Πλάκα κάνω πρόεδρε.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πλάκα κάνω πρόεδρε..γιατί εγώ τι κάνω??
-
**Monsieur Opron,
Nous sommes un groupe d’amis de la Citroën faisant partie du périodique ‘4 Roues’ grec et sommes des admirateurs autant de l’entreprise Citroën que de l’excellent travail que vous ave effectué dur les modèles GS, SM, CX et Ami.
Nues serions heureux d’avoir votre autographe sur les photos de nos voitures.
Malheureusement, le fait que nous sommes jeunes pour la plu part et le manqué de respect dans notre paye pour les voitures classiques et historiques rend impossible, pour beaucoup d’entre nous, l’achat de voitures que vous avec conques. C’est la raison pour laquelle nous vous envoyons des photos de modèles plus récents de la marque en question. Ceci n’amoindrit en rien notre admiration et notre respect pour votre personne et votre travail.
Avec nos salutations distiques. **Αυτό είναι το γράμμα μας στα Γαλλικά ίσως να έχει κανα δυο λαθακια μιας και μου το στειλε χειρόγραφο με φαξ, αν βρω τον φιλο μου θα το διορθώσω. Πάντως έκανα με πλάγια γράμματα αυτά που δεν είμαι σίγουρος όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
Πρόεδρε στο στέλνω και με μέιλ.
-
Γιατί δεν τα βγάζει σωστά τα Γαλλικά το φόρουμ;
-
Χρήστο, δεν του αρέσουν οι τόνοι.
Αυτά που βλέπω εγώ:
grec (σωστό είναι, το περιοδικό εννοεί, ουδέτερο ενικό)
Nous serions...
notres voitures (θηλυκά)
notre pays (όχι paye)
vous avez conques
Avec **notres salutations distinguees **Νομίζω, μη με φάτε κιόλας....
Κώστα, μόλις τώρα παρέλαβα τη φωτογραφική, αλλά αύριο δεν προλαβαίνω μάλλον να το πλύνω και να το βγάλω φωτό... Σάββατο? (συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς...)
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πρόεδρε στο στέλνω και με μέιλ.
Εγώ είμαι αυτός?
Ok περιμένω, και το ξαναγράφω εγώ στο WordΠροφανώς το πέρασες από OCR?
Στείλτο όπως το έχεις με τους τόνους κλπ κλπΚώστα, μόλις τώρα παρέλαβα τη φωτογραφική, αλλά αύριο δεν προλαβαίνω μάλλον να το πλύνω και να το βγάλω φωτό... Σάββατο? (συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς...)
Οκ, Σάββατο γιατί Δευτέρα πάω στο φωτογραφίο
-
ok, το πήρα.
Ξεσκουριάζοντας τα Γαλλικά μου, μου αρέσει πολύ. -
Τελικά το αποφάσισα. Θα τα βγάλω και τα 3 φωτογραφία. Το C5 στη μέση και τα δύο άσπρα εκατέρωθεν (ZX & Xsara). Το μόνο κακό είναι ότι αντί για 1 πλύσιμο θα πρέπει να κάνω 3...
Εμαθα από έγκυρες πηγές ότι η Citroen Hellas παρέλαβε μόλις 7 (επτά) C2, με τον κινητήρα των 1.6 λίτρων & 110 ονομαστικών ίππων (διατίθεται μόνο ως VTR Sensodrive) με λιτό εξοπλισμό (βλέπε: τα έχουν εντελώς γδυμένα) και ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΟ ΚΙΒΩΤΙΟ!!!
Την επόμενη εβδομάδα έχει special order test drive ειδικά για τον υπογράφοντα, μαζί με το sensodrive που έχω ζητήσει (ελπίζω)
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γεια σου scientist! Πώς πάνε τα τουτού σου?
Σήμερα (πριν από λίγο) είδα μια άσπρη δεξιοτίμονη Xantia. Πέρασα σχετικά βιαστικά δίπλα της, μη προσέχοντας τις κίτρινες πινακίδες, αλλά όταν είδα το αυτοκόλλητο που έγραφε Forte στην πόρτα και ακριβώς από κάτω το λογότυπο HDi κατάλαβα ότι δεν είναι ντόπια!
Εριξα μια ματιά μέσα λοιπόν, και είδα την εξής αρκετά καλή λύση. Το αυτοκίνητο είχε εργοστασιακό συναγερμό, και τους αισθητήρες εσωτερικής πίεσης τους είχε ενσωματωμένους στα τρίγωνα των καθρεπτών, όπως έχουν κάποια άλλα αυτοκίνητα τα tweeter. Λεπτομέρεια, αλλά σαφώς μου αρέσει περισσότερο αυτή η λύση από τους αισθητήρες να 'κρέμονται' από τα πλαστικά στα A-pillars...
Αντίστοιχα στη C-5 οι αισθητήρες είναι ενσωματωμένοι στη βάση του εσωτερικού καθρέπτη, μαζί με την πλαφονιέρα και το καπάκι του μηχανισμού της ηλιοροφής.
Ε! όχι και τα τουτού μου Το Xantia είναι δικό μου το Xsara του μπαμπά (το οδηγεί και η αδερφή μου που ως θυληκή ύπαρξη το θεωρεί και πολύ στιλάτο).
Για την ώρα καλά τα πάμε με το Xantia αν και περνάμε μια ... κρίση στην μεταξύ μας σχέση (εγώ σκέφτομαι να την δώσω και εκείνη μου κάνει νάζια με μικροβλάβες είναι η αλήθεια - πχ λαμπάκια κτλ).
Τελικά θα επικρατήσει όμως μάλλον η λογική και θα συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε εκτός απροόπτου, και πέραν της 4ετίας που είμαστε μαζί ευχαριστημένοι και οι δύο πιστεύω.Να μην γράφω όμως πολλά και κουράζω, η αλήθεια είναι οτι σκεφτόμουν να το δώσω για κάτι πιο καινούργιο και μάλλον όχι Citroen αφού το C5 μου πέφτει ακριβό και το Xsara παλιό (και μεταξύ μας χειρότερο απο το Xantia μου δείχνει του πατέρα μου). Τελικά έχω αρχίσει να το μετανιώνω και λέω να μείνω με αυτό.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τελικά το αποφάσισα. Θα τα βγάλω και τα 3 φωτογραφία. Το C5 στη μέση και τα δύο άσπρα εκατέρωθεν (ZX & Xsara). Το μόνο κακό είναι ότι αντί για 1 πλύσιμο θα πρέπει να κάνω 3...Σωστόοοος!
Ότι έχετε **μέχρι **Κυριακή!!!!!!
-
Παιδιά έκανα ότι μπορούσα με το γράμμα το οποίο μου το στείλαν χειρόγραφο και παιδεύτηκα να το γράψω. Τεσπα πρόεδρε ωραίο το έκανες!!
Λέω να γράφω για το ΒΧ που και που.
Αφού την Κυριακή το πρωί ανακάλυψα διαρροή νερού από την αντλία νερού την κυκλοφόρησα μόνο σπίτι δουλειά και πολύ συντηρητικά. Τελικά μιας και δεν προλάβαινα να ψάξω μόνος μου για αν/κα λόγω ωραρίου έβαλα έναν φίλο και έτσι εχτές κατάφερα να αλλάξω αντλία νερού και και ιμάντα χρονισμού αλλά όχι τους εντατήρες του και τον ιμάντα του εναλλακτήρα-κλιματισμού. Τεσπα ελπίζω το Σ/Κ να τελειώσω με αυτά ώστε να προχωρήσω και στα άλλα μαζέματα: πίσω άξονας, ρουλεμάν συμπλέκτη και στεγανοποίηση κρεμαγιέρας που είναι και τα βασικά για να λειτουργεί σωστά. Δυστυχώς φοράω λάθος λάστιχα (185 55 14) οπότε δεν απολαμβάνω τα μέγιστα σε άνεση η οποία και έτσι είναι πολύ πάνω απ' του ΑΧ με την γκρουπ Ν ανάρτηση που είχε. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δυστυχώς φοράω λάθος λάστιχα (185 55 14) οπότε δεν απολαμβάνω τα μέγιστα σε άνεση η οποία και έτσι είναι πολύ πάνω απ' του ΑΧ με την γκρουπ Ν ανάρτηση που είχε.
Χρήστο πραγματικά έτσι όπως το είδα στην μικρή φωτό σου διέκρινα τις άσπρες σιδερένιες ζάντες που φορούν τα σαξόραλλα..
Τώρα που μας είπες και την διάσταση σιγουρεύτηκα.Καλύτερα να τις βγάλεις δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του BX...χώρια που χάνεις σε άνεση..
Θα σου πρότειναι να βάλεις κάποια αλουμινίου απο τα ΖΧ ή τα Xsara..νομίζω θα ταιριάξουν περισσότερο!***n_olympios ***
Τελικά το αποφάσισα. Θα τα βγάλω και τα 3 φωτογραφία. Το C5 στη μέση και τα δύο άσπρα εκατέρωθεν (ZX & Xsara). Το μόνο κακό είναι ότι αντί για 1 πλύσιμο θα πρέπει να κάνω 3...
Εγώ στον πρόεδρο έστειλα μία φωτό με το Σάξο μέσα στην μπίχλα...δεν με νοιάζει η βρωμιά του ..αλλά η υπογραφή που θα έχει πάνω!
-
Ακριβώς!
Εγώ έχω μία παλιά με το αυτοκίνητο προ-επισκεύης οπότε είναι full στα τρακαρίσματα.
Το photoshop κάνει καλή δουλειά τελικά όμως!
Ο καλύτερος φαναρτζής!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δυστυχώς φοράω λάθος λάστιχα (185 55 14) οπότε δεν απολαμβάνω τα μέγιστα σε άνεση η οποία και έτσι είναι πολύ πάνω απ' του ΑΧ με την γκρουπ Ν ανάρτηση που είχε.
Χρήστο πραγματικά έτσι όπως το είδα στην μικρή φωτό σου διέκρινα τις άσπρες σιδερένιες ζάντες που φορούν τα σαξόραλλα..
Τώρα που μας είπες και την διάσταση σιγουρεύτηκα.Καλύτερα να τις βγάλεις δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του BX...χώρια που χάνεις σε άνεση..
Θα σου πρότειναι να βάλεις κάποια αλουμινίου απο τα ΖΧ ή τα Xsara..νομίζω θα ταιριάξουν περισσότερο!Μου έδωσε και άλλες ζάντες ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αφτερμάρκετ εποχής του ΒΧ στην σωστή διάσταση. Σύντομα θα μπούν με σωστή διάσταση λάστιχα (195 60 14), σιγά σιγά θα την κούκλα την Γαλλίδα
-
Πάντως έχει πλάκα που το ΒΧ είναι ίδιο χρώμα και έχει ίδιες ζάντες με το ΑΧ. Μπορώ να λέω ότι είναι το ΑΧ απλώς το τράβηξε λίγο παραπάνω στην καλύμπρα οα φαναρτζής και μάκρυνε
-
Γεια χαρα παιδια ειναι αληθεια οτι αυτον τον καιρο θα βγει στην αγορα το C2 1400 με τα 90 αλογα?Υπαρχει κανενα νεο για το C2 VTS?Εχει καθυστερισει πολυ η Citroen για αυτα τα μοντελα ετσι δεν ειναι..????Ευχαριστω!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μου έδωσε και άλλες ζάντες ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αφτερμάρκετ εποχής του ΒΧ στην σωστή διάσταση. Σύντομα θα μπούν με σωστή διάσταση λάστιχα (195 60 14), σιγά σιγά θα την κούκλα την Γαλλίδα
Βγάλτες Χρήστο γιατί δεν βλέπεται με τις ραλί..
Χώρια που στον δρόμο σίγουρα όλοι οι ραλάκηδες θα γελάνε βλέποντας αυτή την ζάντα σε ένα ας το πούμε πιο χαμηλών τόνων αυτοκίνητο!Αυτό έχει υδροπνευματική..?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό έχει υδροπνευματική..?Φυσικά και έχει υδροπνευματική
Βγάλτες Χρήστο γιατί δεν βλέπεται με τις ραλί..
Χώρια που στον δρόμο σίγουρα όλοι οι ραλάκηδες θα γελάνε βλέποντας αυτή την ζάντα σε ένα ας το πούμε πιο χαμηλών τόνων αυτοκίνητο!Για την εμφάνιση έχεις δίκιο αλλά να δεις την φάτσα του ραλλάκια που του άναβα φώτα στα 180 μόλις τον πέρασα και είδε το βαπόρι να τον περνάει....
του κόπηκε το γέλιοΠάντως την ΒΧ την πάω κυρία (όσο μπορώ ) γιατί είναι και μιας ηλικίας.
-
Xρηστάκη και κάτι άλλο..
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τι ηλικίας ήταν..?
Το λέω γιατί εάν έχει το ΒΧ 185-55 με ραλί ζάντα και με δεδομένο το μεγάλο μοτέρ θα έχει φάει κάποιο 'σκισιματάκι'...από αυτόν εάν είναι μεγάλος ή...από τον υιό! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xρηστάκη και κάτι άλλο..Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τι ηλικίας ήταν..?
Το λέω γιατί εάν έχει το ΒΧ 185-55 με ραλί ζάντα και με δεδομένο το μεγάλο μοτέρ θα έχει φάει κάποιο 'σκισιματάκι'...από αυτόν εάν είναι μεγάλος ή...από τον υιό!Ο υιός του είναι ακόμη στην κοιλιά της γυναίκας του ενώ οι οι ζάντες δικαιολογούνται ότι τους τις χαρίσανε και τις έβαλε γιατί έχουν καλά λάστιχα για να το πουλήσει.
Για να εξηγούμαστε το αυτοκίνητο δεν το βλέπω σαν επένδυση, το πήρα γιατί μου αρέσει πολύ και θα μου κοστίσει και σε χρόνο και σε χρήμα αλλά χαλάλι! Τ' αξίζει.
Πάντως αν και έχει αρκετά προβλήματα όταν το οδηγάω χαμογελάω
CITROËN FORUM