-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Και στην τελική θα μιλήσω προσωπικά για μένα, ευχαρίστως να πούλαγα κι ένα νεφρό για να τρέξω ΑΝ
το κλίμα ήταν διαφορετικό. Το τι εννοώ δεν θα το εξηγήσω. Όποιος θέλει να μάθει δεν έχει παρά να πάρει
ποπ κορν και να διαβάσει τα θέματα στο Ελληνικοί Αγώνες σ' αυτό το φόρουμ ....**Παρακαλώ όλους να διαβάσουν τα παραπάνω ώστε να γίνει αντιληπτό πόσο ΧΑΛΑΕΙ η εικόνα των αγώνων από το ύφος που γράφουμε εδώ μέσα. **
Και μια απάντηση προς τον jean29: Η πραγματική εικόνα μέσα στις ειδικές είναι απείρως καλύτερη απ' ό,τι νομίζεις και απ' ό,τι δείχνουν τα πληκτρολόγια. Αν και πράγματι υπάρχουν εξαιρέσεις, στην πλειονότητα των περιπτώσεων υπάρχει συναδελφικό κλίμα, δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχει αλληλοβοήθεια, και αν θες έχω πολλά προσωπικά παραδείγματα να σου αναφέρω. Οπότε θα σου συνιστούσα ΑΝ θες να τρέξεις, να τρέξεις. Επιχειρήματα του τύπου 'δεν τρέχω γιατί οι αγωνιζόμενοι είναι κύκλωμα, είναι αλήτες κ.λπ., κ.λπ.' είναι υπέροχα ως δικαιολογίες αλλά για τίποτε παραπάνω. Οι αγώνες δε διαφέρουν καθόλου, ως επίπεδο, από την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία και αν παρατηρήσεις θα δεις ότι αυτό το επίπεδο το επιβάλει το 'δηλητήριο' που διασπείρει μια μειοψηφία. Αν όντως θες να αποκοπείς απ' αυτό το επίπεδο, ε, πήγαινε στη Νέα Ζηλανδία που ούτε καν κλειδώνουν τα σπίτια τους και δεν έχουν καν αστυνομία. Μη λες, όμως, ότι αποκόπτεσαι με το να μην τρέχεις σε αγώνες...Φίλε yugo έχουμε ξαναδιαφωνήσει πάνω σ' αυτό το θέμα. Και για να μην μιλήσω μόνο για μένα, για ψάξτε να βρείτε τον sotiro αλλά και άλλους πολλούς από εδώ μέσα. Όπως μπορείς να αναφέρεις περιστατικά με καλό κλίμα, μπορώ να αναφέρω και εγώ πολλά που δείχνουν το αντίθετο. Και είμαι σίγουρος πως κάποιος
που τρέχει όπως εσύ γνωρίζει καλύτερα το κλίμα από κάποιον που είναι θεατής.
Σαφώς και μοιάζουν με δικαιολογίες όλα αυτά που γράφω,κυρίως σε κάποιον που τρέχει είτε εύκολα είτε δύσκολα.
Καλώς η κακώς δεν μπορείς για μένα να είσαι μέσα στο χώρο που αγαπάς και να μην σε αγγίζει το όποιο κακό υπάρχει. Και αν το αποδέχεσαι και το ενθαρύννεις με τη συμμετοχή σου, το ξαναλέω πως είσαι συνένοχος.Όπως και γω που παρακολουθώ και δίνω δημοσιότητα σε κάποιους που διασπείρουν το δηλητήριο που λες αλλά και πολλοί άλλοι. Τώρα για μένα προσωπικά θα μπορούσα να σου δώσω κι άλλες πειστικότερες δικαιολογίες γιατί δεν τρέχω αλλά δεν νομίζω πως ενδιαφέρει κανέναν.
Και τέλος φίλε μου υπάρχει μια μικρή διαφορά, το όποιο επίπεδο υπαρχει στην ελληνική κοινωνία, μπορώ να αποκοπώ από αυτό κάθε μέρα με τον τρόπο που ζω, σκέφτομαι και εκφράζομαι. Δυστυχώς δεν βλέπω κανέναν να έχει καταφέρει να κάνει το ίδιο με το επίπεδο στους αγώνες. -
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΤΣΙ Η ΤΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ.ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΥΠΟΥ PEUGEOT CUP H YARIS CUP ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ RALLYE ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ Ν2,Α6,Ε10,ΚΤΛ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝ 70 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ RALLYE!ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!(ελπιζω να μην με βαρεσετε......πολυ!)
-
Η ελληνική πραγματικότητα και η υπεραξία του προϊόντος (για το μέσο χομπίστα) υπαγορεύει τη χρήση μάξιμουμ Α6 (για τους πιο φραγκάτους) και Ν2 για τους υπόλοιπους και απαγορεύει οτιδήποτε παραπάνω...
( Το 106 είναι το ιδανικό γιατί πλέον φτιάχνεται με σχετικά λίγα χρήματα, βρίσκεις πληθώρα motorsport ανταλλακτικών από Ελλάδα και εξωτερικό, σε απίστευτο στοκ και διαθεσιμότητα, αλλά και σε κάτι άλλο να πας πχ Swift Sport δεν είναι κακό). Αυτά για να το κάνουμε σωστά....Για να το κάνουμε όπως το κάνουμε τώρα και με ένα υποψήφιο πρωταθλητή (ο οποίος θα ήταν ο ίδιος και με συναγωνισμό), καλά το κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.....Φίλε dim8, 'πασατέμποι' υπάρχουν παντού....Χρειάζεται να βρεθείς έστω και σε ένα αγώνα στο εξωτερικό για να αισθανθείς τον 'μεσαίωνα' που αναφέρεις για εδώ και την απίστευτη διαφορά στην προσέγγυση του θέματος...
( Σχετικά με το παραπάνω έμαθα εχθές ότι φτιάχτηκαν από έναν προετοιμαστή φέτος 6 καινούργια 106 αγωνιστικά...Ευτυχώς κάποιοι κάνουν σωστές κινήσεις...Ας τα βλέπουν και κουκουλωμένα αλλά ας τα χαίρονται όταν και όποτε το θέλουν)
Παραπάνω εκφράζονται προσωπικές απόψεις και οποιαδήποτε αντίρρηση δεκτή και σεβαστή...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
(δεν θα σχολιάσω αυτά που γράφτηκαν παραπάνω για βαρεμάρα των θεατών από τα Σαξόραλλα γιατί μόνο ως αστείο μπορώ να το θεωρήσω,)και όμως, δεν είναι αστείο αγαπητέ...
έχω ακούσει τέτοια σχόλια από θεατές σε τερματισμό Ριτσώνας, γιαυτό το αναφέρω
Ισως επειδή ήταν Ριτσώνα άρα έτρεχαν 30+ 'σαξόραλα' και το 'μέσο επίπεδο θεατών' είναι λιγότερο 'εξειδικευμένο'. Γιατί σου φαίνεται παράξενο που πολύς κόσμος δεν εκτιμά ένα γρήγορο και καθαρό πέρασμα με 106 αλλά προτιμά μπαμ-μπουμ και παντιλίκια με Evo ?
Προσωπικά πιστεύω πως λιγότεροι ενδιαφέρονται να δουν το ΔΙΚΟ τους αυτοκίνητο να τρέχει (και γιατί τους σηκώνει σύνδρομα 'αν αυτός το κάνει, γιατί όχι εγώ'), πιο πολλοί ενδιαφέρονται να δουν 'ΤΟΥΜΠΑΝΑ' (που θα λένε 'αν το είχα εγώ αυτό'... το έριξα στην ψυχολογία... )
Τέλος πάντων, από τη μία μιλάμε για ένα άριστο (σε επιδόσεις αλλά και σε σχέση τιμής-απόδοσης) αυτοκίνητο αλλά από την άλλη ποιοί είμαστε εμείς που θα πούμε στον καθένα τι θα κάνει τα χρήματά του ?
@K.PANOURGIAS
Πιστεύεις πως αν όλοι έτρεχαν με 106 οι θεατές θα ήταν περισσότεροι και η προβολή μεγαλύτερη ? Είμαι σίγουρος πως όχι. -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
( Σχετικά με το παραπάνω έμαθα εχθές ότι φτιάχτηκαν από έναν προετοιμαστή φέτος 6 καινούργια 106 αγωνιστικά...Ευτυχώς κάποιοι κάνουν σωστές κινήσεις...Ας τα βλέπουν και κουκουλωμένα αλλά ας τα χαίρονται όταν και όποτε το θέλουν)
Ειναι και το δικο μου ενα απο τα 6?
Μπορει να μην ειναι οτι φτηνοτερο αλλα ειναι σιγουρα απο τις καλυτερες επιλογες value for money οπου value = (οδηγικη ευχαριστηση + εξελιξη + εμπειριες).
Απο κει και περα ομως, ειναι καιροι κρισης, γενικα δεν υπαρχει χρημα, ποσο μαλλον για αγωνες, αρα γενικα δεν υπαρχει πολυ νεο αιμα και καποια αγωνιστικα που φτιαχνονται, μενουν κουκουλωμενα (οπως και το δικο μου, κι ας ειναι στα τελειωματα...). -
Ο χρήστης K.PANOURGIAS έγραψε:
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ RALLYE!ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!(ελπιζω να μην με βαρεσετε......πολυ!)Κάποιος πριν λίγα χρόνια είχε προτείνει το πρωτάθλημα αυτής της χώρας να γίνεται με Α6. Σχεδόν όλοι, πλην ελαχίστων, είχαν γελάσει. Μπράβο σου που έχεις τα κότσια να το ξαναπείς δημοσίως. Στο κάτω-κάτω, όποιον χλευάζει θα μπορούσες να τον βάλεις δεξιά στο δικό σου Peugeot και να τον κατεβάσεις μια Καλοσκοπή.
-
Υπενθυμίζω ότι το πρωτάθλημα ταχύτητας γίνεται με Α6 ή μάλλον, για την ακρίβεια, με 106/Saxo.
-
θα συμφωνησω με τον APR και με τον Σπυρο οτι το 106 ειναι μια απο της καλυτερες λυσεις για το αθλημα στην Ελλαδα τοσο σε επιπεδο Ν για τους νεοφερμενους στο motorsport οσο και Α για αυτους που θελουν να πρωταγωνιστησουν
θα μου επιτρεψετε να σχολιασω και να πω οτι μπορει στην χωρα μας το αθλημα να ειναι στον μεσαιωνα και να ειναι στην χειροτερη κατασταση του αλλα οταν καποιος καταφερνει μετα απο πολλη ιδρωτα και αρκετες στερησεις να κανει ενα δυο αγωνες το χρονο ειναι σκετη καυ..α ειναι και τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα μετα το GO απο οτι τα βλεπει ο καθε θεατης που ειναι στην απ εξω και το λεω εγω που εμαι τα τελευταια δυο χρονια στην απ εξω γιατι πουλησα το 106 μου να το κανω κεραμιδι για την οικογενεια μου και λαχταρω να κανω αγωνα και ας ειναι στα μαυρα τους τα χαλια ολα (καποιοι θα διαφωνησουν μαζι μου λογω της καταστασης των αγωνων αλλα και θα πουν οτι π.χ. θα τρεξεις αμα λειπει το ασθενοφορο? και θα απαντησω οχι αλλα τι να κανουμε ρε παιδια ειναι αγιατρευτη η αρρωστια μου)
παντα πρωσωπικη αποψη
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Και τέλος φίλε μου υπάρχει μια μικρή διαφορά, το όποιο επίπεδο υπαρχει στην ελληνική κοινωνία, μπορώ να αποκοπώ από αυτό κάθε μέρα με τον τρόπο που ζω, σκέφτομαι και εκφράζομαι. Δυστυχώς δεν βλέπω κανέναν να έχει καταφέρει να κάνει το ίδιο με το επίπεδο στους αγώνες.Σε παρακαλώ πες μου πώς κατάφερες να αποκοπείς για να το κάνω κι εγώ. Δεν οδηγείς μέσα ανάμεσα σε ανθρώπους που δε δίνουν δεκάρα για τα κόκκινα και τα STOP; Δεν πας σε δημόσιες υπηρεσίες; Δεν έχεις πάρει ποτέ ακάλυπτη; Δεν έχεις δει ποτέ τηλεόραση που παίζει από το πρωί ως το βράδυ ανοησίες; Δεν έχεις δει στον κύκλο σου πουθενά την απίστευτη ευκολία με την οποία πέφτει κεράτωμα; Σε παρακαλώ πες μου, γιατί αν τα κατάφερες εσύ τότε υπάρχουν ελπίδες.
Και όσον αφορά τους αγώνες: Μέσα στην Ε.Δ. είσαι εσύ, ο συνοδηγός σου, το αυτοκίνητο, το βουνό και τα δέντρα. Αν θες πριν και μετά τον αγώνα να έχεις επαφή με τους άλλους, έχε. Εγώ έχω τρέξει ένα σωρό αγώνες χωρίς να έχω μιλήσει με ούτε έναν άνθρωπο παραπάνω από τον Τεχνικό Έφορο στον Τεχνικό Έλεγχο και τον άνθρωπο με τη σημαία στον τερματισμό. Και πίστεψέ με, ήταν πολύ καλύτερα από το να κάτσω σπίτι μου. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπενθυμίζω ότι το πρωτάθλημα ταχύτητας γίνεται με Α6 ή μάλλον, για την ακρίβεια, με 106/Saxo.Τα Ν/3 δεν επαιζαν καποια στιγμη στην Sport?
-
Ειμαι ο τελευταιος που θα αμφισβητησω την αξια των μικρων γαλλων . Αν μπορουν να ειναι εξισου ασφαλη με ενα συγχρονο αγωνιστικο ουτε αυτο το αμφισβητω , ομως το θεμα των χορηγων ? Το θεμα των θεατων ?
Καποιοι παραπονιεστε οτι δε ειχε κοσμο στην ειδικη , να σας πω ενα μυστικο ? Ειχε λιγο κοσμο που εφυγε πριν περασετε
Ναι ο κοσμος εχει βαρεθει να τα βλεπει ακομα και στον δρομο , 'εγω εσκιζα ενα τετοιο πριν 10 χρονια τι να παω να δω , το εργαλλλειο μου τωρα εχει 200 αλογα , με μπρικια θα ασχολουμαι ? '
Ναι γουσταρουν να βλεπουν τις απλωστρες καλα ε αμα ειχα εγω τετοιο , απο πανω θα τους περναγα τους φλωρους , αλλα βλεπεις αδικη κενωνια .. και τους πετυχαινεις μετα ολους αυτους τους μαγκες χεραδες στο γυρνα και παραλιγο να σε γκ@στρ*σουν
Και αυτα σε αναβασεις και ασφαλτινα γιατι στα χωματα ( σιγουρα υπαρχουν μυστικα ) τα μικρα προσθιοκινητα ειναι απογοητευση .
Ξερετε τι θα βοηθαγε πολυ , αν με καποιο τροπο γινοταν ο μεσος τραχανας ελληνας να μαθαινε τους χρονους , ας ακουγε οτι η σιδερωστρα note εκανε 7ο χρονο γενικης και μετα σιγα μην κουνιοταν .
Επομενως το πλεον λογικο ειναι οτι και ο αγωνιζομενος θα προτιμησει απλωστρα που τα κανει και ολα μονη της ( λεμε τωρα ) και θα συγκεντρωσει και ολη την προσοχη με τα τσαφτσουφ και ας ειναι αρυθμιστη -
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
Επομενως το πλεον λογικο ειναι οτι και ο αγωνιζομενος θα προτιμησει απλωστρα που τα κανει και ολα μονη της ( λεμε τωρα ) και θα συγκεντρωσει και ολη την προσοχη με τα τσαφτσουφ και ας ειναι αρυθμιστηΟ πρώτος αγώνας που είδε η γυναίκα μου ήταν όταν με μάζεψε πριν πολλά χρόνια μετά από μια ήμι-τούμπα στο Ηπειρωτικό. Προλαβαίναμε τον τελευταίο Ελαφότοπο, οπότε την πήρα για να πάμε να δούμε. Της άρεσαν ΜΟΝΟ δύο πράγματα και αυτά τα δύο ήταν ο λόγος που από εκείνο τον Ελαφότοπο κι έπειτα έρχεται πολλές φορές μαζί μου ως θεατής. Τα δύο πράγματα ήταν το πέρασμα του Κατζούρη με Peugeot Ν1 και το πέρασμα του Ευσταθίου με Clio N3. Αντιθέτως, όσο περνούσαν τα μεγάλα είχε απογοητευτεί. Άρα κάθε άλλο παρά απαραίτητη είναι η απλώστρα.
-
Για να ξαναέρθω λίγο on topic , γιατί κάπως ξέφυγα με το φίλο yugo για το επίπεδο των αγώνων, για μένα σαν θεατής δεν υπάρχουν θεαματικά και μη θεαματικά αυτοκίνητα. Υπάρχουν θεαματικοί ή μη οδηγοί. Είτε μιλάμε για καθαρές γραμμές που λίγοι θεατές θα εκτιμήσουν είτε για γλιστρήματα που θα ενθουσιάσουν τους περισσότερους. Τώρα φυσικά και δεν κατακρίνω κάποιον που θα αγοράσει ένα δυνατό αυτοκίνητο , αλλά πιστεύω πως νοιώθεις μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν πας στα 11/10 με ένα αυτοκίνητο με αρκετές δυνατότητες παρά όταν πας στα 8/10 μ' ένα όπλο.
Υ.Γ Φίλε yugo, θα μπορούσα να σου αναλύσω αρκετά το πως και που μπορείς να ξεφύγεις αλλά δεν νομίζω πως είναι το θέμα μας. Δέχομαι ότι εσύ μπορεί να αποκόπηκες από αυτό το επίπεδο και αρκετοί άλλοι. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που γράφω σ αυτό το θέμα. Γιατί αν πίστευα πως όλοι είναι αλήτες όπως είπες, δεν θα έγραφα καθόλου. Συμφωνώ πως μες στην ειδική είσαι εσύ το αυτοκίνητο και ο δρόμος. Αυτό που με στεναχωρεί εμένα είναι αυτό που θα αντικρύσεις με το που θα βγάλεις το κράνος.Και μόλις θυμήθηκα κάτι που μου είχε πει ένας παλιός μάστορας, και αγωνιζόμενος. Οι αγώνες στην Ελλάδα είναι σαν τις ... ιερόδουλες , κάποιοι πηδ@νε και φεύγουνε, κάποιοι βγάζουν και λεφτά από αυτό, και είναι και οι μ@λ@κες που τις ερωτεύονται και το πληρώνουν ακριβά ....
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
[Κάποιος πριν λίγα χρόνια είχε προτείνει το πρωτάθλημα αυτής της χώρας να γίνεται με Α6. Σχεδόν όλοι, πλην ελαχίστων, είχαν γελάσει.:Aδικο ειχε ?
Ενταξει ειναι ακραιο αυτο , και φυσικα ουτοπικο , αλλα η αντικειμενικη αληθεια ειναι οτι πλην δυο -τριων εξαιρεσεων οι υπολοιποι αγωνιζομενοι της Ελλαδος δεν εχουν ουτε την στοιχιωδη υποστηριξη ( οικονομικη -τεχνικη ) που εχει ο Ιταλακος που τρεχει με panda , και ας εχουν εβο 15 !
Το βασικο προβλημα ειναι αυτο , δηλαδη αγωνιστικο που για να κανει αξιοπρεπεις αγωνες θελει 10 πραγματα και τα αντιστοιχα ευρω του , το τρεχουν με 4 , που ακομα κι αυτα δεν τα εχουν τις περισσοτερες φορες ......
Οταν λοιπον δινει καποιος 60-80 χιλιαρικα ευρω για να παρει το και δεν εχει αλλα τοσα που χρειαζοντε να το τρεξει ..... επομενο ειναι ........
- να μην τολμαει να εξαντλησει τα οδηγικα του προσοντα (αν εχει βεβαια ) ...
- να περιοριζει τους αγωνες (αρα και την εξελιξη του πανω στο αυτοκινητο)...
- να μην μπορει να βγαλει ολοκληρωμενη ,για περιπτωση χορηγου ....
4)να απογοητευει τον κοσμο , ειδικα τους φαν του μοντελου ......
και 5) να φτωχαινει τους αγωνες σε βαρος της αναπτυξης ........
Το βασικο φιλοι μου πραγμα για μενα η συνεχης εμπλοκη για τον οποιοδηποτε αγωνιζομενο , και αυτο φερνει και τα ομορφα αποτελεσματα που ικανοποιουν τον ιδιο αλλα και τους φιλους του σπορ ........
Δεν εχει σημασια πιστευω αν τρεχει με Ν1-2-3 η Α5-6-7 πολλα χρονια με ιδιο αυτοκινητο , το θεμα ειναι αν αυτο που οδηγαει το μεσα σε συναγωνισμο για να εχουμε και τα αναλογα αποτελεσματα που ειναι προς οφελος του σπορ ........ετσι δεν ειναι ?Δεν ξερω ρε παιδια , αλλα βλεποντας τετοιες περιπτωσεις σαν του Ameglio και μερικων δικων μας , με τετοια διαρκεια και εξελιξη , οτι δειχνει αγωνιστικη κι αυτο νομιζω οτι ειναι το κατι που μας χρειαζεται σαν χωρα στο σπορ μας .....αδικο εχω ?
-
Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω να αναλυετε την σκεψη σας ωστε να καταλαβουμε ολοι τι σκεφτεστε !
Για μενα εχετε απολυτο δικιο . Παρε αυτο που μπορεις να αγορασεις , συντηρησεις , εξελιξεις και οδηγησεις ωστε να εισαι ανταγωνιστικος και εντελει θεαματικος για αυτους που σε βλεπουν -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
.Και μόλις θυμήθηκα κάτι που μου είχε πει ένας παλιός μάστορας, και αγωνιζόμενος. Οι αγώνες στην Ελλάδα είναι σαν τις ... ιερόδουλες , κάποιοι πηδ@νε και φεύγουνε, κάποιοι βγάζουν και λεφτά από αυτό, και είναι και οι μ@λ@κες που τις ερωτεύονται και το πληρώνουν ακριβά ....ναι πολυ καλη παρομοιωση την ειχα ακουσει κι εγω ......... αλλα πες μου πως εξηγεις το φαινομενο ο ιδιος αυτος που λεει αυτο , να φτιαχνει ιστορικο για να τρεξει σαν στο τριμπουρδελο αυτο αθλημα .......σημερα . ?
YUGO .....
Αυτο πραγματικα που εγραψες για γυναικες εντελως ασχετες με το θεμα , που εχουν παρακολουθησει αγωνες και εκαναν μετα σχολια ........ με εχει αφησει καγκελο αρκετες φορες !
Μετα απο μια απλη ματια , να γυριζει και να σου λεει ..... αυτος παει πολυ καλα , ειναι καλυτερο το αυτοκινητο του ? (σε cyp peugeot αυτο ), και ...........αυτος ειναι νεος ? γιατι παλευει με το τιμονι ? (σε αναβαση για πολυπρωταθλητη1300 ) και αλλα πραγματικες εκπληξεις , που βλεπουν , οπως χιλιαδες της τρομαρας δεν μπορουν να χρονια ....... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
.Και μόλις θυμήθηκα κάτι που μου είχε πει ένας παλιός μάστορας, και αγωνιζόμενος. Οι αγώνες στην Ελλάδα είναι σαν τις ... ιερόδουλες , κάποιοι πηδ@νε και φεύγουνε, κάποιοι βγάζουν και λεφτά από αυτό, και είναι και οι μ@λ@κες που τις ερωτεύονται και το πληρώνουν ακριβά ....
ναι πολυ καλη παρομοιωση την ειχα ακουσει κι εγω ......... αλλα πες μου πως εξηγεις το φαινομενο ο ιδιος αυτος που λεει αυτο , να φτιαχνει ιστορικο για να τρεξει σαν στο τριμπουρδελο αυτο αθλημα .......σημερα . ?
Μάλλον την έχουν 2 την πατέντα μάστορα ... γιατί αυτός που λέω εγώ δεν ετοιμάζει τιποτα .
-
Δεν εχει σημασια jean 29 αν ειναι ο ιδιος .... η ουσια ειναι οτι , ναι η λογικη περιοριζει τα συναισθηματα που θα δοσουν το Ο.Κ. για την υπερβαση , αλλα αυτα ειναι που οταν τα ικανοποιεις μεσα απο την εκριση αδρεναλινης ....... σε κανουν ευτυχισμενο που εισαι ανθρωπος και ετυχε να αγαπησεις αυτο το σπορ ........
-
106
Αυτα τα αυτοκινητα δεν ξανακατασκευαζοντε,αφησαν -αφηνουν- εποχη.
Λυσεις πολλες και αμετρητες,οπως και τα c 2 αρχιζουν ηδη να υπαρχουν πολλα πραγματακια.
Απλα για τις εταιρειες ειναι ανωφελα τα σαξοραλλα,για την εθεα ομως καταλληλα για πολλες συμμετοχες. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν εχει σημασια jean 29 αν ειναι ο ιδιος .... η ουσια ειναι οτι , ναι η λογικη περιοριζει τα συναισθηματα που θα δοσουν το Ο.Κ. για την υπερβαση , αλλα αυτα ειναι που οταν τα ικανοποιεις μεσα απο την εκριση αδρεναλινης ....... σε κανουν ευτυχισμενο που εισαι ανθρωπος και ετυχε να αγαπησεις αυτο το σπορ ........Το πρόβλημα όμως είναι τι γίνεται με το που σβήσει η αδρεναλίνη ...
Και για όλα αυτά που λες φίλε APR ξέρω πως κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θε τρέξω παρόλα τα όσα
κακά ή άσχημα βλέπω . (Να μην λέει και ο φίλος yugo πως είμαι όλο δικαιολογίες )Στο θέμα μας τώρα ειλικρινά δεν πιστεύω πως θ΄ αλλάξει σύντομα η εικόνα στους αγώνες.Δεν είναι τόσο
ευκολο να πείσεις κάποιον πως δεν κάνουν τα ράσα τον παπά όσο αυτονόητο και ν' ακούγεται. Τουλάχιστον να βλέπαμε τις φτερούγες ή όποιοδήποτε άλλο όπλο αντίστοιχου διαμετρήματος να πηγαίνει όπως πρέπει ...
Ameglio...ή 106 4 ever