-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
...και δεν δω το φετινο Κρητης τοτε τι να πω νομιζω οτι πρεπει να μην ξαναδιοργανωθει αγωνας στη Κρητη....τεσπα...
-
... και μερικά πλάνα από την πανηγυρική σε όλα της εκκίνηση...
Youtube Video -
φίλοι του ΑΟΚ,
Πραγματικά , ενδιαφέρουσα και με ενθουσιασμό η πανηγυρική εκκίνηση του Ράλλυ Κρήτης 2009.
Αξιοπρόσεκτος ο καθαρός λόγος των κοριτσιών που είχαν τα μικρόφωνα και η έμφαση που έδιναν στην ανακοίνωση των χορηγών του κάθε πληρώματος.
Μια μικρή παρατήρηση μόνο που έχω να κάνω, είναι ότι, αν και όλα τα πληρώματα φορούσαν τις αγωνιστικές τους φόρμες (που δεν προβλέπονταν απο τον κανονισμό), εκτός εάν καθορίστηκε από κάποιο δελτίο πληροφοριών, σχεδόν κανείς (εκτός 2 ~ 3 εξαιρέσεων) δεν φορούσε τις ζώνες ασφαλείας, που ήταν υποχρεωμένοι...
Η πανηγυρική εκκίνηση, δεν λειτουργεί μόνο ώς ψυχαγωγική εκδήλωση, αλλά έχει και διδακτικό χαρακτήρα (υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά ως θεατές) και δημιουργεί πρότυπα...
Κρίμα διότι παρόντες ήταν και ο Παρατηρητής της ΕΘΕΑ και ο Αλυτάρχης...
Πάντως γενικότερα τα πήγατε θαυμάσια και εύχομαι του χρόνου να αναβαθμιστεί το Ράλλυ σας και να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε πράξη την αγάπη σας και τον ενθουσιασμό σας για το άθλημα.
Αυτή η ευχή μου, έχει πρόσφορο έδαφος, διότι μεταξύ των λεσχών που θα κληθούν να αναλάβουν το 2010 την διοργάνωση των 4 ασφάλτινων αγώνων που θα μετρούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έχουν αποκλεισθεί ήδη κάποιες με βαρύ όνομα και μεγάλη ιστορία, (διότι η αρχή του σπόρ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη).
Κάλλιστα θα μπορούσατε να διοργανώσετε ένα εκ των 3 μονοήμερων ασφάλτινων αγώνων, αρκεί να βελτιώνατε λίγο τις αναλογίες των ειδικών με τις απλές, δηλαδή τα 52km/24% ~ 216km/76% που ήταν φέτος, θα ήταν καλό να ανεβούν στα 45% ~ 55% ή ακόμη καλίτερα στα 50% ~ 50%, για ευνόητους λόγους οικονομίας κόστους και χρόνου, των αναγνωρίσεων κλπ., σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η αλλαγή που θα εφαρμοσθεί το 2010 και θα αφορά τον αριθμό που θα επιτρέπεται να επαναλαμβάνεται μία ειδική διαδρομή...
και πάλι συγχαρητήρια
-
Aυτο ηταν ωραιο βιντεακι ! μας φτιαξατε κοπελια
rallylover εγραψε
Aυτο που γραφεις φιλε μου , ειναι απλη συγκαταβαση στο γενικο αγωνιστικο πλανο....
Αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι ο αγωνας στην Κρητη για τους Ελληνες αγωνιζομενους θα πρεπει να ειναι κατι σαν το Σαν Ρεμο για τους Ιταλους ....
Τι εννοω .........
Θα πρεπει να γινει κατ'αρχη συνενοηση με μεγαλες ξενοδοχειακες μοναδες για να δοθουν ημερομηνιες λιγο πριν η **ελαχιστα μετα **απο την φουλ τουριστικη περιοδο (εστω και με καπια θυσια , πιεσμενη απ'τους τοπικους παραγοντες) .
Αυτο ειναι το βασικοτερο για εναν αγωνα με 120-130 συμμετοχες .....
Ετσι θα απαιτησετε την σωστη ημερομηνια που θα κανει ολους τους αγωνιζομενους να ερθουν , για χιλιους λογους ....
Ο ελληνας αγωνιζομενος το εχει αναγκη πλεον , να κανει εναν τοσο ωραιο αγωνα ..... που να το συζηταει με τις ωραιοτερες μνημες για ολο τον χρονο ........οπως ηταν εκεινα τα χρονια (2000-01) και ακομα καλυτερα !
Δεν ειναι αρκετο για μια Κρητη .... ακομα αλλο ενα ραλλακι στο καλενταρι .........
Μεγαλη κινητοποιηση απ'τις τοπικες αρχες , ως καθιερωση της γιορτης αυτοκινητου στο Ηρακλειο ......για πανελλαδικη ενημερωση απ'ολα τα μεσα ..........Αυτος νομιζω οτι θα πρεπει να ειναι ο στοχος σας .........
-
H σκεψη να γινει ο αγωνας 30-40 ημερες νωριτερα , αν μπει στο πρωταθλημα εχει τεθει και υπαρχει καλη βουληση . Επισης απο τωρα εχουμε ξεκινησει επαφες με ατομα , φορεις κλπ ωστε το 32ο Ρ.Κ. να ειναι κατι διαφορετικο απο τα συνηθησμενα καιπιστεψτεμε υπαρχει θετικο κλιμα .
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚΡΗΤΗΣ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 32 ΡΑΛΛΥΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.Η ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΠΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΟΚ ΠΛΕΟΝ.
Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΔΗΜΟΙ.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΠΑΙΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΗΣ.
ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ.
ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Υ.Γ. ΤΟ 2010 ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ.
-
Σωστα ολα που γραφετε,αλλα παιδια να γραφουμε στο θεμα αγωνες στη κρητη η να φτιαχτει ενα νεο θεμα.Το 31 Ραλλυ Κρητης τελειωσε.
ΤΟ 32 ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ. -
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
φίλοι του ΑΟΚ,Πραγματικά , ενδιαφέρουσα και με ενθουσιασμό η πανηγυρική εκκίνηση του Ράλλυ Κρήτης 2009.
Αξιοπρόσεκτος ο καθαρός λόγος των κοριτσιών που είχαν τα μικρόφωνα και η έμφαση που έδιναν στην ανακοίνωση των χορηγών του κάθε πληρώματος.
Μια μικρή παρατήρηση μόνο που έχω να κάνω, είναι ότι, αν και όλα τα πληρώματα φορούσαν τις αγωνιστικές τους φόρμες (που δεν προβλέπονταν απο τον κανονισμό), εκτός εάν καθορίστηκε από κάποιο δελτίο πληροφοριών, σχεδόν κανείς (εκτός 2 ~ 3 εξαιρέσεων) δεν φορούσε τις ζώνες ασφαλείας, που ήταν υποχρεωμένοι...
Η πανηγυρική εκκίνηση, δεν λειτουργεί μόνο ώς ψυχαγωγική εκδήλωση, αλλά έχει και διδακτικό χαρακτήρα (υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά ως θεατές) και δημιουργεί πρότυπα...
Κρίμα διότι παρόντες ήταν και ο Παρατηρητής της ΕΘΕΑ και ο Αλυτάρχης...
Πάντως γενικότερα τα πήγατε θαυμάσια και εύχομαι του χρόνου να αναβαθμιστεί το Ράλλυ σας και να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε πράξη την αγάπη σας και τον ενθουσιασμό σας για το άθλημα.
Αυτή η ευχή μου, έχει πρόσφορο έδαφος, διότι μεταξύ των λεσχών που θα κληθούν να αναλάβουν το 2010 την διοργάνωση των 4 ασφάλτινων αγώνων που θα μετρούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έχουν αποκλεισθεί ήδη κάποιες με βαρύ όνομα και μεγάλη ιστορία, (διότι η αρχή του σπόρ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη).
Κάλλιστα θα μπορούσατε να διοργανώσετε ένα εκ των 3 μονοήμερων ασφάλτινων αγώνων, αρκεί να βελτιώνατε λίγο τις αναλογίες των ειδικών με τις απλές, δηλαδή τα 52km/24% ~ 216km/76% που ήταν φέτος, θα ήταν καλό να ανεβούν στα 45% ~ 55% ή ακόμη καλίτερα στα 50% ~ 50%, για ευνόητους λόγους οικονομίας κόστους και χρόνου, των αναγνωρίσεων κλπ., σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η αλλαγή που θα εφαρμοσθεί το 2010 και θα αφορά τον αριθμό που θα επιτρέπεται να επαναλαμβάνεται μία ειδική διαδρομή...
και πάλι συγχαρητήρια
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ-ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
1.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ PARCING,YΠΗΡΧΕ ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΜΕΣ ΚΛΠ.
'''ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ 4 ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ?? ΚΑΙ ....ΙΣΤΟΡΙΑ ...ΚΛΠ?
2.ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΟΜΟ.1 ΚΑΙ 6 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ 2-4,3-5,ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΟΚΤΩ 8 ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ SERVICE PARK ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Η ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ!!!!!!!!!!!!
ΥΠΗΡΧΕ ΑΦΘΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ?AN ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟ.Ο.ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΒΑΣΕΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΛΕΠΤΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ (http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 511&ref=ts) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ FACEBOOK ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΛΙΝΚ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ
http://www.4shared.com/file/149514808/3 ... Vol_1.html
http://www.4shared.com/file/149530026/1 ... vol_2.html
http://www.4shared.com/file/149549842/8 ... vol_3.html
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. -
Web site του ΑΟ Κρήτης υπάρχει ή αρκεί το Facebook ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Web site του ΑΟ Κρήτης υπάρχει ή αρκεί το Facebook ?Είναι υπό κατασκευή...
http://www.aokritis.gr/ -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Web site του ΑΟ Κρήτης υπάρχει ή αρκεί το Facebook ?ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/home.php?filter ... 511&ref=ts TO SITE ΘΑ ΑΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .
ΣΤΟ FACEBOOK ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ...... ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. -
Ο χρήστης jokapnis έγραψε:
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/home.php?filter ... 511&ref=ts TO SITE ΘΑ ΑΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .
ΣΤΟ FACEBOOK ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ...... ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Δε ξέρω αν είναι έκπληξη αυτό που θα γράψω, αλλά, όπως και εκατομμύρια άλλοι χρήστες του Διαδικτύου (στην πραγματικότητα, περισσότεροι δεν είναι παρά είναι...), ΔΕΝ είμαι μέλος στην εν λόγω μπούρδα (Facebook). Και δε βλέπω γιατί να αρχίσω τώρα. Στο Internet ο standard (έστω και αν έχει κάποιο επιπλέον κόστος ) τρόπος προβολής είναι το WWW, όχι το Facebook ή το Twitter ή ... (προσωρινές μόδες ΙΜΗΟ όπως και το MySpace πριν 2-3 χρόνια)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...ΔΕΝ είμαι μέλος στην εν λόγω μπούρδα (Facebook). Και δε βλέπω γιατί να αρχίσω τώρα. Στο Internet ο standard (έστω και αν έχει κάποιο επιπλέον κόστος ) τρόπος προβολής είναι το WWW, ...μαζί σου μάστορα, ούτε εγώ είμαι μέλος σε ευτή τη
Ο σωστός τρόπος προβολής μέσω του διδυκτίου είναι οι ιστοσελίδες, γι' αυτό και οι άνθρωποι του Α.Ο. Κρήτης έχουν ξεκινήσει την κατασκευή της δικιάς τους και σύντομα θα είναι στον αέρα ολοκληρωμένη.
Τώρα όλα τα άλλα... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/home.php?filter ... 511&ref=ts TO SITE ΘΑ ΑΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .
ΣΤΟ FACEBOOK ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ...... ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Δε ξέρω αν είναι έκπληξη αυτό που θα γράψω, αλλά, όπως και εκατομμύρια άλλοι χρήστες του Διαδικτύου (στην πραγματικότητα, περισσότεροι δεν είναι παρά είναι...), ΔΕΝ είμαι μέλος στην εν λόγω μπούρδα (Facebook). Και δε βλέπω γιατί να αρχίσω τώρα. Στο Internet ο standard (έστω και αν έχει κάποιο επιπλέον κόστος ) τρόπος προβολής είναι το WWW, όχι το Facebook ή το Twitter ή ... (προσωρινές μόδες ΙΜΗΟ όπως και το MySpace πριν 2-3 χρόνια)
ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ WWW ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ FB ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ FORUM ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ....ΑΛΛΑ ΣΤΟ FB ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦ ΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ..... ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ... ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 31ο ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟ FB ΑΠΟ 332 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΙΧΑΜΕ 1200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ...ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ethea-live ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ WWW ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ?
ΜΕ ΤΟ FB ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ WWW ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ . ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ FB ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ MOTOSPORT ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ....... ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. -
Δεν ξέρεις πόσοι το κατέβασαν από το ethea live, οπότε συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Το σίγουρο είναι πως όσοι και αν το κατέβασαν από το FB, αν είχατε web site θα το κατέβαζαν περισσότεροι. Καλό το FB 'συμπληρωματικά' (όπως και τα Fora) αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για τη μη ύπαρξη web site. Η απάντηση του CRN.gr εμένα με καλύπτει (προς το παρόν). Και ναι, έχω να χάσω το χρόνο μου, που είναι ό,τι πολυτιμότερο διαθέτω.
(Εδώ υπάρχουν και επαγγελματικές λέσχες χωρίς site, τέλος πάντων...) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
...(Εδώ υπάρχουν και επαγγελματικές λέσχες χωρίς site, τέλος πάντων...)όντως, αυτό και αν είναι...
-
Διαφωνώ κάθετα στο θεμα του Facebook...
Ειναι ο ταχυτερος και πιο αμεσος τροπος, μετά τα sms για την προβολή ενος αγώνα...Φτάνει να σας πω, οτι εγώ στο παρελθόν, εφτιαξα μια 'εκδηλωση' για 'Προπονηση Drift', μια Τεταρτη απογευμα, ξεχνώντας να την ακυρώσω την Τρίτη που αποφασίσαμε να μην διεξαχθεί τελικά, και ο κόσμος στην πίστα ξεπέρασε τα 200 ατομα θεατές....και αυτα τα 200 ήταν 'φιλοι' μας στο Γκρουπ της Πιστας, στο Facebook...
Όπως και τώρα, θα σας πω, οτι πριν λιγο διαβασα απο μελος του ΑΟΚ οτι το 'RALLY SPRINT στις 13 Δεκεμβ. θα γίνει στην διαδρομη ΜΑΡΘΑ προς ΠΑΝΑΓΙΑ,8,5 χλμ. Τελευταιος αγωνας της χρονιας,απο τον Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ'
Υπαρχει πιο αμεση ενημέρωση???Εμενα προσωπικα, μου έχει λύσει τα χέρια... κ ας εχω 2 site (http://www.4x4hanion.gr, http://www.pistapark.com) τα οποια ενημερωνω κ κάθε μερα!
Την δουλεια του FB δεν την κάνει κανένα!!!... ταπεινή μου γνώμη!!!Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!
-
Πραγματικά χαίρομαι που το φετινό Κρήτης είχε τόσο μεγάλη επιτυχία!
Για την ενημέρωση τώρα.
Μου άρεσε η πρωτοβουλία σας για ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κάθε ειδικής μέσω facebook!
Κάτι τέτοιο μπορεί να επεκταθεί και πχ στο Twitter αλλά οπωσδήποτε στη σελίδα του ΑΟΚ.Όσο για τα βιντεάκια, καλό είναι να φτιαχτεί ένας λογαριασμός στο YouTube του στύλ aokritis, και εκεί να ανεβαίνει οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό και να είναι συγκεντρωμένο κάπου.
Το 4shared είναι μια λύση, αλλά καλό θα ήταν έγγραφα,δηλώσεις συμμετοχής κτλ να βρίσκονται στο site του AOK και ο ενδιαφερόμενος να τα κατεβάζει από εκεί.
Μια επισήμανση επίσης: Είδα οτι είχατε φτιάξει και κάποιο χάρτη του αγώνα (ειδικές διαδρομές κτλ). Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και μέσω Google Maps (αν και πιστεύω οτι είναι τραβηγμένο )και να εμπλουτιστεί με περισσότερες πληροφορίες (Point of Interest για θεατές,αγωνιζόμενους κτλ). Καλά έτσι και κάνετε το τελευταίο θα είσαστε θεοί!!
31ο RALLY ΚΡΗΤΗΣ 2009