-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν είναι θέμα για το ποιος είναι ευέξαπτος ή όχι...απλά όταν έχεις μια τόσο αιρετική άποψη με κατάλοιπα από τη δεκαετία του '80 (κι ας τα χεις ζήσει ΕΣΥ και πριν μερικά χρόνια) καλό είναι να την κρατάς για τον εαυτό σου!! Κι εγώ πιστεύω ότι όλα τα ΒΜW με λιγότερους από 6 κυλίνδρους είναι χρέπια του κερατά και δεν μου αλλάζει τη γνώμη κανείς αλλά δεν μπαίνω στο BMW forum να το διατυμπανίζω!! Είναι γαϊδουριά όπως και να το κάνουμε!!Με τη διαφορά ότι και αν το έκανες...δε θα σε λέγανε γαϊδούρι...
Και εν πάση περιπτώσει βλέπεις ότι δε πολυγράφω ούτε πολυασχολούμαι με 'Ιταλικά' θέματα, αλλά την άποψή μου για ορισμένα πράγματα θα τη πω είτε αρέσει είτε όχι...
@Πάσχο...θα στο πω όσο πιο ευγενικά γίνεται, δε με ενδιαφέρει η άποψή σου
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Και εν πάση περιπτώσει βλέπεις ότι δε πολυγράφω ούτε πολυασχολούμαι με 'Ιταλικά' θέματα, αλλά την άποψή μου για ορισμένα πράγματα θα τη πω είτε αρέσει είτε όχι...
Απλά φίλε μου έχει διαφορά να λες την άποψη σου με επιχειρήματα και να τη στηρίζεις όσο και λάθος ή σωστή κι αν είναι,κι άλλο να πετάς μια βόμβα μόνο και μόνο για να ανάψεις φωτιές ....
-
Ε μη λέμε και ότι θελουμε τώρα ρε Νικ!
Να τη λες την άποψή σου αλλά με τρόπο που να την τεκμηριώνεις! Άμα είσαι εσύ Μητσοτάκης δηλ και ότι Ιταλικό πιάνεις γίνεται σκόνη και θρύψαλα δεν σου φταίνε τα Ιταλικά...λέω εγώ τώρα μια πιθανότητα... -
απλα στα γερμανικα ολα αυτα σταματησαν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απλα στα γερμανικα ολα αυτα σταματησανΜήπως θες να πεις πως τα γερμάνικα σταμάτησαν και δεν κουνιούνται ???
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Απλά φίλε μου έχει διαφορά να λες την άποψη σου με επιχειρήματα και να τη στηρίζεις όσο και λάθος ή σωστή κι αν είναι,κι άλλο να πετάς μια βόμβα μόνο και μόνο για να ανάψεις φωτιές ....
Καλά εδώ βγάζαμε τεχνολογικό υπερόπλο το τιμόνι της ΜΙΤΟ πριν βγει στην αγορά και τελικά αποδείχθηκε άθλιο στο Normal, και μέτριο στο Sport ενώ είχε και θέματα αξιοπιστίας.
Άσε λοιπόν τι λέει ο κάθε 'marketing guru' του φόρουμ και μη...στη πράξη τι γίνεται...εκεί θα κριθούν τα πάντα...
Τεχνολογικά αν χαλάσει κάτι ή όχι δεν αποδεικνύεται... ...εγώ μίλησα για το τι πιστεύω και προφανώς και θα ενοχλήσει...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχουμε βγειε βεβαια ,πως να μην βγουμε οταν πας να πεις την γνωμη σου και σου την πεφτουν οι κατοχοι αλφα ρομεο.
και οσοι λενε οτι δεν μπαινουν στα τοπικ των BMW δεν μπαινουν γιατι δεν θα εχουν και τιποτα αρνητικο να πουν γιατι πολυ απλα ειναι αψογα αμαξια οπως και να το κανουμε.
ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ που λεει και ο αποστολος χατζηχριστος σε ενα τραγουδι του.
-
βασικα φιλε μου ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ απο μας δεν ενδιαφερει η αποψη σου για πολλους λογους και στο ζηταμε ευγενικα να μη μας τη λες ΚΑΝ.Εκνευριζει τους περισσοτερους απο μας αν οχι ολους (γιατι προφανως δεν ειμαι εκπροσωπος ολων) γιατι δεν στηριζεται πουθενα.Εφοσον δεν επεμβαινει καποιος μοντ βεβαια δεν μπορουμε να κανουμε κατι.Μπορεις να συνεχιζεις να ποσταρεις τις βλακειουλες σου (σορρυ αν σε πειραζει αλλα ετσι ειναι ειτε σ αρεσει ειτε οχι) αλλα θα υπομενεις και τα αντιστοιχα περιπεκτικα σχολια μας.μεχρι τουλαχιστον να βαρεθεις και να μας αφησεις στην ησυχια μας οπως κι εμεις δεν γραφουμε αηδιες στα διαφορα θεματα της μπεμπας (γιατι δεν εχουμεκαι λογο σοβαρο αλλωστε).
-
Μάλλον θα ήταν καλύτερο οι 'Ιταλάκιδες' να μην ήταν τόσο ευέξαπτοι και να μη προσβάλλονται τόσο εύκολα όταν κάποιος εκφράζει την (αντίθετη από αυτούς) άποψή του, είτε τους αρέσει είτε όχι.
Με όλο το σεβασμό.Δεν τίθεται θέμα προσωπικής άποψης...αλλά δεκακυμίας εν κρανίοις, καθώς το a priori προβληματικό start&stop σύστημα της Fiat,είναι εξελιγμένο και κατασκευασμένο από τη Bosch (εκτός και αν δεν έκανες τον κόπο να το διαβάσεις αυτό που έγραψα).Κυκλοφορεί δε στην αγορά πάνω από χρόνο.....εκτός και αν οι πολυαναμενόμενες δυσλειτουργίες προκύψουν μόνο και μόνο εκ του λόγου ότι.....θα φιλοξενηθεί σε ιταλικό μηχανοστάσιο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
βασικα φιλε μου ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ απο μας δεν ενδιαφερει η αποψη σου για πολλους λογους και στο ζηταμε ευγενικα να μη μας τη λες ΚΑΝ.Εκνευριζει τους περισσοτερους απο μας αν οχι ολους (γιατι προφανως δεν ειμαι εκπροσωπος ολων) γιατι δεν στηριζεται πουθενα.Εφοσον δεν επεμβαινει καποιος μοντ βεβαια δεν μπορουμε να κανουμε κατι.Μπορεις να συνεχιζεις να ποσταρεις τις βλακειουλες σου (σορρυ αν σε πειραζει αλλα ετσι ειναι ειτε σ αρεσει ειτε οχι) αλλα θα υπομενεις και τα αντιστοιχα περιπεκτικα σχολια μας.μεχρι τουλαχιστον να βαρεθεις και να μας αφησεις στην ησυχια μας οπως κι εμεις δεν γραφουμε αηδιες στα διαφορα θεματα της μπεμπας (γιατι δεν εχουμεκαι λογο σοβαρο αλλωστε).
Και όλο αυτό επειδή θεωρώ ότι το σύστημα δε θα είναι αξιόπιστο...
Ωραίος!
Δε το συνεχίζω γιατί σέβομαι το φόρουμ...ο κόσμος διαβάζει και κρίνει.
-
καλα,ενταξει,δεν ξερω κατα ποσο ενα τιμονι αλφα ρομεο μπορει να ειναι αθλιο(δεν εχω οδηγησει την μιτο για να το ξερω)αλλα με βαση οσα εχω δει απο την εταιρια στο παρελθον πιθανον να υπερβαλλεις..
για το θεμα της αξιοπιστιας,ναι,τα ιταλικα ειχαν θεματα στο παρελθον,αλλωστε οι φημες ποτε δεν βγαινουν απο μονες τους,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ακομα κ τωρα ετσι θα ειναι,μην ειμαστε αρνητικως προδιαθετιμενοι κ αυθυποβαλομαστε..
τριτον,δεν καταλαβα που ειναι το κακο να βαζει το παιδι φωτογραφιες του αυτοκινητου του(κ που εντελει ειναι ασχετο με το θεμα μας..)?δικαιωμα του ειναι,για ποιο λογο να ειναι κακο?δηλαδη δεν σας ενοχλει οταν αλλοι π.χ. εχουν κανει σιριαλ επιπεδου φωσκολου(η φοσκωλου? ) το τι αυτοκινητο θα παρουν,κ σας ενοχλουν οι φωτογραφιες απο μια μπεμπα σε θεματικη ενοτητα κιολας για μπεμπες? κ ο μπεπε μπουσο βαζει συνεχως φωτογραφιες(κ καλα κανει,για να ζαχαρωνουμε..αλλα οταν βαζει μπρερα πλησιαζουμε επικινδυνα στα εμφραγματα.. ) της αλφα στην αναλογη θεματικη ενοτητα,εκει δεν ειδαμε να λεει κανεις τιποτα..
κ καταληγω,αν το συστημα σταρτστοπ ηταν αναξιοπιστο,θα ηταν πρωτα απο ολα σε μπεμπες,μιας κ σε αυτες πρωτοχρησιμοποιηθηκε.αυτες οι μπεμπες δεν ειναι αλλες απο τα μινι..κ απο οσο γνωριζω εγω τουλαχιστον,ειναι απο τα λιγα συστηματα στο μινι που δεν παρουσιαζουν προβληματα..οποτε ο φοβος ειναι μαλλον παραλογος..
γενικα βλεπω πολλους που φοβουνται τις νεες τεχνολογιες..
-
Και όλο αυτό επειδή** θεωρώ ότι το σύστημα δε θα είναι αξιόπιστο...**
Ωραίος!
Δε το συνεχίζω γιατί σέβομαι το φόρουμ...ο κόσμος διαβάζει και κρίνει.
Εικάζεις αυθαίρετα θες να πεις...άλλο το ένα άλλο το άλλο...δόξα το θεό η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια σε λεξιλόγιο και νοήματα...
-
με ειδες να μιλησα καπου για το εμπροσθιο ή το οπισθιο συστημα καποιας αλφα; γενικα μιλαω για τα σχολια σου στα θεματα της αλφα.
Επισης κανεις δε θα σου αφαιρεσει το δικαιωμα να γραφεις την αποψη σου με τα καλα και τα κακα που βρισκεις.μεχρι να σημειο ομως που δεν ξεπερνα τα ορια της λογικης.Εχεις δικιο,οσοι διαβαζουν καταλαβαινουν.
-
Και η υπομονή έχει τα όρια της.
Εδώ υποστηρίχθηκε μετά βεβαιότητας μια παραδοξολογία.Ένα σύστημα,που δεν κατασκευάζεται καν από τη Fiat,αλλά από τη Bosch,θα είναι προβληματικό...μόνο και μόνο γιατί τοποθετείται σε ιταλικό αυτοκίνητο.Γιατί συνεχίζεται η κουβέντα περί προσωπικών απόψεων;Δεν περίμενα βέβαια κάτι καλύτερο από κάποιον που 'ανακάλυψε' (εκ παραδρομής άραγε ή λόγω κεκτημενης ταχύτητας;) βλάβη στο μεταβλητό του αυτοκινήτου του.....το οποίο βέβαια δεν εφοδιαζόταν με τέτοιο σύστημα.
Γι'αυτό και μόνον πρότεινα περισσότερες φωτογραφίες
-
Ε αφού είχε ακούσει ο άνθρωπος ότι ο μεταβλητός στις Alfa θέλει αλλαγή στο πρώτο service σου λέει έτσι πάει το σύστημα σε όλα τα αμάξια....έλα όμως που όλα τα αμάξια δεν είναι Alfa!! Thank God!
Με την καλή έννοια!!
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Και η υπομονή έχει τα όρια της.
Εδώ υποστηρίχθηκε μετά βεβαιότητας μια παραδοξολογία.Ένα σύστημα,που δεν κατασκευάζεται καν από τη Fiat,αλλά από τη Bosch,θα είναι προβληματικό...μόνο και μόνο γιατί τοποθετείται σε ιταλικό αυτοκίνητο.Γιατί συνεχίζεται η κουβέντα περί προσωπικών απόψεων;Δεν περίμενα βέβαια κάτι καλύτερο από κάποιον που 'ανακάλυψε' (εκ παραδρομής άραγε ή λόγω κεκτημενης ταχύτητας;) βλάβη στο μεταβλητό του αυτοκινήτου του.....το οποίο βέβαια δεν εφοδιαζόταν με τέτοιο σύστημα.
Γι'αυτό και μόνον πρότεινα περισσότερες φωτογραφίες
Κάτσε τώρα γιατί πάμε αλλού τη κουβέντα και εκεί που μιλάς περί προσωπικού, εκεί το γυρίζεις. Τι εννοείς 'ανακάλυψα'? Εξήγησέ το λίγο αυτό σε παρακαλώ.
Ε αφού είχε ακούσει ο άνθρωπος ότι ο μεταβλητός στις Alfa θέλει αλλαγή στο πρώτο service σου λέει έτσι πάει το σύστημα σε όλα τα αμάξια....έλα όμως που όλα τα αμάξια δεν είναι Alfa!! Thank God!
Με την καλή έννοια!!
Καλά ναι πάλι καλά...αλλά τι εννοείς κι εσύ?
-
Διευκρινίζω με το 'καλή έννοια' ότι ευτυχώς για την ALFA που δεν μοιάζει με άλλα αμάξια!!
-
Όσοι νομίζουν ότι τα περί ασάφειας του τιμονιού της MiTo είναι μάλλον υπερβολές δεν έχουν παρά να περάσουν μια βόλτα από ελληνικά και ξένα φόρα όπου η πλειοψηφία των κατόχων παραπονιούνται για την αίσθηση του τιμονιού. Αρκετοί μάλιστα έχουν προβεί σε ευθυγράμμιση των τροχών μετά από κάποια χιλιόμετρα: κάποιοι παρατήρησαν αισθητή βελτίωση, άλλοι πάλι λίγα πράγματα. Η ίδια η AR κάνει λόγο για σαφή βελτίωση του συστήματος διεύθυνσης στη νέα MiTo MultiAir, πράγμα που δεν μπορεί παρά να είναι ενδεικτικό του «προβλήματος» που υφίσταται στα υπάρχοντα μοντέλα.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
γενικα βλεπω πολλους που φοβουνται τις νεες τεχνολογιες..κάνουν σαν τον πρωτόγονο άνθρωπο που βλέπει για πρώτη φορα φωτιά
πέρα από την πλακα λογικό είναι να υπάρχει φόβος για τις νέες τεχνολογίες καθώς δεν είναι δοκιμασμένες σε βάθος χρόνου
τώρα στο θέμα της ιταλικής αξιοπιστίας, τόσο περίεργο φαίνεται σε μερικούς το ότι τα ιταλικά αυτοκίνητα είναι πιο αξιόπιστα σε σχέση με παλιότερες εποχές???
εντάξει μπορεί να μην έχουν φτάσει στα στάνταρ των ιαπώνων αλλα δεν είναι χειρότερα από έναν οποιοδήποτε άλλο ευρωπαίο κατασκευαστή
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ναι ,οταν το σβησω και πεσω απο κατω τα ακουω.να σου πω τελικα τα ακουσα κι εγω αυτα τα λαδια..
το εσβησα σε καποια φαση αμεσα γιατι δεν ειχε ζεσταθει ουτε το νερο (μικρη διαδρομη) και αρχισαν να ακουγονται σταγονιτσες να πεφτουν , οσο περνουσε η ωρα μειωνοταν η συχνοτητα και οι οποιες μπορει να σε μπερδεψουν με τον ηχο που κανουν τα μεταλλα μετα απο πιεση..μαλλον εχει δικιο ο ιταλακιας και καταλαβε πού μπερδευτηκα
Alfa Romeo Mi.Τo 2008