-
@ιταλακιας
και γιατι να μην το πιστεψεις δηλαδη? -
αυτο να μου πεις
-
δε μου φαινεται και καμια τρελη πατεντα παντως.. λογικα θα το χρησιμοποιουν κι αλλοι
-
ξερω γω,αμα το δω θασου απαντησω
-
μπορει να χει να κανει με τον κατασκευστη της τουρμπινας και αφου ολοι ψωνιζουν απο τους ιδιους μπορει να υπαρχει και σε αλλα αυτοκινητα..
παντως ενας συμφορουμιτης (με gti) ελεγε οτι αν σκυψεις απο κατω ακους το νερο που κυλαει και μετα, αυτο δεν ξερω αν ειναι οντως γινεται ή ειναι υπερβολη, εγω παντως δεν εχω δοκιμασει να σκυψω να σου πω την αληθεια
-
μηπως ακους τα λαδια που πεφτουν στο καρτερ;
-
εγω δεν εχω ακουσει ποτε τιποτα και δε νομιζω να μπορεις να το ακουσεις αυτο
οσο για τα λαδια , αφου το αφηνω συνηθως κανα 3λεπτο ουτε αυτα νομιζω να μπορεσω να ακουσω ποτεμονο κατι τσικ τσικ απο τα καυτα μεταλλα ακουω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω δεν εχω ακουσει ποτε τιποτα και δε νομιζω να μπορεις να το ακουσεις αυτο
οσο για τα λαδια , αφου το αφηνω συνηθως κανα 3λεπτο ουτε αυτα νομιζω να μπορεσω να ακουσω ποτεμονο κατι τσικ τσικ απο τα καυτα μεταλλα ακουω
Καλά είναι που είσαι γρήγορος πολύ και ανεβάζουν θερμοκρασίες τα μέταλλα σου...γι' αυτο...
-
δυστυχως οχι οσο θα πρεπε
παντως αυτο ειναι το μονο που εχω ακουσει σε οποιοδηποτε αυτοκινητο αφου το σβησω, μαζι με το βεντιλατερ στο citroen που παθαινει εμπλοκες και μπορει να μεινει αναμμενο για κανα 20λεπτο
αλλους ηχους δεν ακουω, οχι οτι το χω ψαξει και πολυ το θεμα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μηπως ακους τα λαδια που πεφτουν στο καρτερ;Εσυ ακους τα λαδια να πεφτουν στο καρτερ?
-
ναι ,οταν το σβησω και πεσω απο κατω τα ακουω.
-
-
πασχο τι εγινε;σημερα δεν εχει συνεργειο;εχεις ρεπο σημερα;
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Mήπως θα ήταν καλύτερο για όλους μας αν κρατούσες τις τις φοβίες για τον εαυτό σου και συνέχιζες να ασχολείσαι με τη φωτογράφιση και το ποστάρισμα εικόνων από το αυτοκίνητό σου (δεν μπορεί....σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες στάσεις... που σου έχουν ξεφύγει).Μάλλον θα ήταν καλύτερο οι 'Ιταλάκιδες' να μην ήταν τόσο ευέξαπτοι και να μη προσβάλλονται τόσο εύκολα όταν κάποιος εκφράζει την (αντίθετη από αυτούς) άποψή του, είτε τους αρέσει είτε όχι.
Σχετικά με τη φωτογράφιση...επειδή μου έχουν ξεφύγει ΠΟΛΛΕΣ γωνίες, θα αναλάβει τη φωτογράφηση φωτογράφος του φόρουμ
-
-
ενταξει μωρε τωρα μην τσακωνεστε .
ειπαμε οι αλφιστοι ειναι λιγο ευεξαπτοι γιατι εχουν τα δικα τους προβληματα.
ενω εμεις οι λαντσιστοι ας πουμε δεν τραβαμε πολλα ζορια,εχουμε και 10 παγκοσμια ραλυ καβαντζα και ενταξει την βολευουμε ετσι -
Δεν είναι θέμα για το ποιος είναι ευέξαπτος ή όχι...απλά όταν έχεις μια τόσο αιρετική άποψη με κατάλοιπα από τη δεκαετία του '80 (κι ας τα χεις ζήσει ΕΣΥ και πριν μερικά χρόνια) καλό είναι να την κρατάς για τον εαυτό σου!! Κι εγώ πιστεύω ότι όλα τα ΒΜW με λιγότερους από 6 κυλίνδρους είναι χρέπια του κερατά και δεν μου αλλάζει τη γνώμη κανείς αλλά δεν μπαίνω στο BMW forum να το διατυμπανίζω!! Είναι γαϊδουριά όπως και να το κάνουμε!!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ενταξει μωρε τωρα μην τσακωνεστε .
ειπαμε οι αλφιστοι ειναι λιγο ευεξαπτοι γιατι εχουν τα δικα τους προβληματα.
ενω εμεις οι λαντσιστοι ας πουμε δεν τραβαμε πολλα ζορια,εχουμε και 10 παγκοσμια ραλυ καβαντζα και ενταξει την βολευουμε ετσιΕσύ γιατί διαχωρίζεις την άποψή σου από τους αλφίστι?? Δεν είσαι ένας από αυτούς?? Γιατί οι αλφίστι είναι λαντσίστι πάντως...άσε που όλο σε θέματα της αλφα σε βλέπω...
Μάλλον δεν φτάνουν τα 10 πρωταθλήματα να σου κάνουν παρέα και θες κάτι πιο 'ζωντανό'... -
Μην το τραβας κι εσυ ρε στεφ.. Αφου δεν καταλαβαινει ο ανθρωπος,αστονα να τα πει να εκτονωθει..
Νικο120 αν δεν καταλαβαινεις οτι βαζοντας ΤΟΣΕΣ φωτο του αυτοκινητου σου φαινεσαι καπως (νομιζω ειναι κοινη λογικη) καλα θα κανεις να συνεχισεις να βαζεις.Και please μην ξαναρχισεις παλι τα περι ζηλιας κλπ και τι κολλημα τραβαμε 100 ατομα που στο λεμε.. Ειναι λιγο καφριλα.Και παλι αν δεν συμφωνεις βεβαια,δικαιωμα σου,βαλε απειρες ακομα..Το πα οσο πιο ευγενικα μπορουσα. -
Εχουμε βγει
Alfa Romeo Mi.Τo 2008