-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
kon5 στειλτου χαρτια διαζυγιου παπα...
για ακόμα μεγαλύτερο ντόρο στον τροπολιτσώτη λες να στείλουμε παπά-αγωγή αναγνώσρης πατρότητας?
-
Να κάνω τον κλητήρα;;;
-
Την κανω απο εδω μεσα γιατι θα με βλεπω να κοιμαμαι στον καναπε σημερα !!!
-
ΣΥΓΑΠΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ δεν έχω πμ?Εσένα σου έκλεισα ραντεβού.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ δεν έχω πμ?
Εσένα σου έκλεισα ραντεβού.
και ομως ειχε πμ...
-
μήπως είχε και
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σκέψου ότι το ενδεχόμενο διαζύγιο θα σου κοστίσει περισσότερο απ' όσα περιμένεις να βγάλεις...
Μη λες χαζά Μάρκο .
Σκαϊ με τις ευχές μου. Στο δώρο θα σου έχω και μια καρτούλα μου...αχρείαστη να είναιΑπό το bee movie:
Διάλογος αγελάδας (Α) και κουνουπιού (Κ):
A: I didn't know you were a lawer...
K: I was always a blood sucking parasite, but now I got a briefcase@τρίφτη:
Πρέπει να ανανεώσεις τη συλλογή σου από παντόφλες...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Από το bee movie:
Διάλογος αγελάδας (Α) και κουνουπιού (Κ):
A: I didn't know you were a lawer...
K: I was always a blood sucking parasite, but now I got a briefcaseΠαρακαλούνται οι παντρεμένοι και χρονίως δεσμευμένοι να μην απαντήσουν. Εδώ θέλουμε απόψεις ελεύθερες - μη δεσμευμένες
Mόλις επέστρεψα από Δικαστήρια δεν μπορεί κάτι έχουν οι συναδέλφισες και μαγεύουν στην κυριολεξία τα υποψήφια θύματά τους. Ο πελάτης δεν ήθελε να φύγει μετά το πέρας της διαδικασίας.
Ευτυχώς πλέον είμαι εμβολιασμένος και έχω αντισώμματα στον ιό λάμιες -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
-
είσαι φέτες?
-
-
Είμαι σε πάρα πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, διατελώ εν ηρεμία και με τσέπες γεμάτες. Δεν είναι τυχαίο που οι πιο παραγωγικές επαγγελματικά (σχετικά με τη φύση του επαγγέλματός μου άλλωστε) και ήρεμες περίοδοι της μέχρι τώρα ζωής μου ήταν οι εργένικες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
-
-
Κωνσταντίνε,
δε σε πιάνει ποτέ μελαγχολία ? να βρέχει έξω ξέρω γω να κάνει κρύο και να σκέφτεσαι 'να ήμουν με το μωράκι μου τώρα να κάναμε γούτσου γούτσου κάτω απ'το πάπλωμα', ή να πηγαίνεις βόλτες και για ψάρεμα με τον γιο σου?
αν ναι, τότε νομίζω ότι εκούσια επιβάλλεις στον εαυτό σου να ζήσει έτσι και αυτή η καταπίεση κάποια στιγμή θα ξεσπάσει -
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κωνσταντίνε,
δε σε πιάνει ποτέ μελαγχολία ? να βρέχει έξω ξέρω γω να κάνει κρύο και να σκέφτεσαι 'να ήμουν με το μωράκι μου τώρα να κάναμε γούτσου γούτσου κάτω απ'το πάπλωμα', ή να πηγαίνεις βόλτες και για ψάρεμα με τον γιο σου?
αν ναι, τότε νομίζω ότι εκούσια επιβάλλεις στον εαυτό σου να ζήσει έτσι και αυτή η καταπίεση κάποια στιγμή θα ξεσπάσειΈχω περάσει αυτό το στάδιο που αναφέρεις. Πρέπει να το περάσεις και αυτό για να βρεθείς σε ένα ανώτερο επίπεδο αυτό που δεν έχεις ανάγκη από εξαρτήσεις και πολλές φορές ψευδεπίγραφες συναισθηματικές καταστάσεις, ο απολογισμός μετράει για μένα. Γούτσου γούτσου, πατώματα κλπ ειλικρινά πλέον δεν με απασχολούν με την έννοια που τα αναφέρεις, κάποτε με απασχολούσαν και υπήρξα μεγάλος fun αλλά προσγειώθηκα ευτυχώς σχετικά ομαλά και γρήγορα. Ξεπατώματα ναι είμαι μέσα. Ξέσπασμα έχουν ανάγκη όλοι εμένα με καλύπτουν στο έπακρον οι μουσικές μου, το πλεούμενο με καλή παρέα, το σκι στο βουνό και γενικά η καλοπέραση κάτι που στερούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό οι παντρεμένοι φίλοι μου που βλέπω τί περνάνε και πόσα ξοδεύουν, όπως και ο πατέρας μου . Δεν είμαι εμίρης και επειδή φίλε μου καλώς ή κακώς θέλω να περνάω καλά στη ζωή μου κάνω τις επιλογές μου. Μπορώ να πάω για ψάρεμα με το ανηψάκι μου...ελπίζω να παντρευτεί ο αδελφός αν και αυτός της ίδιας συνομοταξίας γίνεται Αν αποκτήσω ανηψάκια πάντως θα τους τα γράψω όλα όταν εκδράμω εις παράδεισον, οπότε όσο ζω θα με φροντίζουν. Εϊναι όλα υπολογισμένα
everything counts που είπαν και οι depecheAν βρεθεί στην πορεία μία συνοδοιπόρος που θα πληροί όσα έχω θέσει ως στάνταρτς τότε καλώς ας ακολουθήσει. Πλέο εφόσον είμαι σε αυτή την ηλικία free και απαλαγμένος από αδυναμίες του παρελθόντος (ξες ερωτεύεσαι και θαρρείς πως όλα είναι μια χαρά εκεί έξω) οι όποιες επιλογές μου θέλω να πιστεύω πως θα είναι συνειδητοποιημένες, θα δείξει...
Αλλά μακρυά από παπάδες, γάμους, πεθερές, συγγενολόγια, συμβατικότητες, μπουζούκια, γλαμουριές κλπ παπατζιλίκια και πάνω απόλα να ξέρει να φέρεται ως γυναίκα και όχι όπως κατά κόρον βλέπω γυναίκες αντράκια
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?