-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kώστα σου έστειλα κι εγώ...τσέκαρε το mail σου!Σάββας
Ναι την πήρα!
ThanksΜία χάρη πολύ μικρή επειδή πνίγομαι..
Ας μου στείλει κάποιος στο e-mail μου το τελικό κείμενο που θα μεταφράσουμε γιατί δεν το βρίσκω τώρα σε ποια σελίδα είναι...
SKULLONE πίεσε τον φίλο σου για να είμαστε 100% σίγουροι γιατί και η φίλη μου πνίγεται στα ιδιαίτερα και δεν είναι 100% σίγουρο..
άντε τελευταία στιγμή τρέχουμε !!!
-
Kώστα έστειλα μία άλλη πιο κοντινή..
-
Sirgus μόλις σου έστειλα το γράμμα.
Το έστειλα και σε έναν φίλο μήπως μπορέσει να το μεταφράσει αύριο. -
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Που είστε ρε Citroen-άκιδες.
Καιρό έχουμε να τα πούμε. Έχω μπλέξει άσκημα με δουλειά και κάτι διαβάσματα για αυτό και έχω χαθεί.Χαιρετισμούς σε όλους και ... καλά γκάζια στα πόδια μας !
Γεια σου scientist! Πώς πάνε τα τουτού σου?
Σήμερα (πριν από λίγο) είδα μια άσπρη δεξιοτίμονη Xantia. Πέρασα σχετικά βιαστικά δίπλα της, μη προσέχοντας τις κίτρινες πινακίδες, αλλά όταν είδα το αυτοκόλλητο που έγραφε Forte στην πόρτα και ακριβώς από κάτω το λογότυπο HDi κατάλαβα ότι δεν είναι ντόπια!
Εριξα μια ματιά μέσα λοιπόν, και είδα την εξής αρκετά καλή λύση. Το αυτοκίνητο είχε εργοστασιακό συναγερμό, και τους αισθητήρες εσωτερικής πίεσης τους είχε ενσωματωμένους στα τρίγωνα των καθρεπτών, όπως έχουν κάποια άλλα αυτοκίνητα τα tweeter. Λεπτομέρεια, αλλά σαφώς μου αρέσει περισσότερο αυτή η λύση από τους αισθητήρες να 'κρέμονται' από τα πλαστικά στα A-pillars...
Αντίστοιχα στη C-5 οι αισθητήρες είναι ενσωματωμένοι στη βάση του εσωτερικού καθρέπτη, μαζί με την πλαφονιέρα και το καπάκι του μηχανισμού της ηλιοροφής.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Sirgus μόλις σου έστειλα το γράμμα.
Το έστειλα και σε έναν φίλο μήπως μπορέσει να το μεταφράσει αύριο.Τόσα μέλη είμαστε!! Ούτε ένας δεν ξέρει Γαλλικά??
Καλά, που τελείωσα γαλλικό σχολείο δηλαδή!!
-
Θα το αναλάμβανα εγώ, αλλά δυστυχώς τα γαλλικά μου είναι αρκετά σκουριασμένα ώστε να μην είμαι σίγουρος για το πιθανό αποτέλεσμα...
-
Σήμερα έδωσα το γράμμα σε ένα φίλο να μας το μεταφράσει η μητέρα του η οποία είναι Ελβετίδα.
'Διατελλούμε υμέτεροι' τι σημαίνει; -
'Είμαστε δικοί σας' , πάνω-κάτω σημαίνει το 'διατελούμε υμέτεροι'
Γράψε κάτι σε στυλ 'με τιμή' ή κάτι παρόμοιο -
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
'Είμαστε δικοί σας' , πάνω-κάτω σημαίνει το 'διατελούμε υμέτεροι'
Γράψε κάτι σε στυλ 'με τιμή' ή κάτι παρόμοιοΕυχαριστώ για την βοήθεια!!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σήμερα έδωσα το γράμμα σε ένα φίλο να μας το μεταφράσει η μητέρα του η οποία είναι Ελβετίδα.
'Διατελλούμε υμέτεροι' τι σημαίνει;Και 'Με εκτίμηση' να γραψουμε καλό είναι...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
'Διατελλούμε υμέτεροι' τι σημαίνει;Στα αγγλικά σημαίνει 'Sincerely yours'.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
'Διατελλούμε υμέτεροι' τι σημαίνει;
Στα αγγλικά σημαίνει 'Sincerely yours'.
Ας έχουμε το κείμενο και αυτό είναι το λιγότερο!!!
Η δικιά σου φώτο που είναι??
-
Σε κάνα μισάωρο στη στέλνω! Είναι όμως παλιά (είχαμε τη BX τότε).
-
Βρε παιδιά είμαι σε δίλημμα... Ποια φωτογραφία να στείλω, του C5 ή του Xsara?
Βασικά θα ήθελα πολύ να έχω κρατήσει και φωτογραφίες των (6) προηγούμενων Citroen που είχαμε στην οικογένεια, να κάνω ένα φωτομοντάζ και να τις δείξω όλες μαζί... Αλλά δυστυχώς δεν έχω καμία (ίσως έχω μία όπου φαίνεται η 2η ΒΧ μας...)
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βρε παιδιά είμαι σε δίλημμα... Ποια φωτογραφία να στείλω, του C5 ή του Xsara?Βασικά θα ήθελα πολύ να έχω κρατήσει και φωτογραφίες των (6) προηγούμενων Citroen που είχαμε στην οικογένεια, να κάνω ένα φωτομοντάζ και να τις δείξω όλες μαζί... Αλλά δυστυχώς δεν έχω καμία (ίσως έχω μία όπου φαίνεται η 2η ΒΧ μας...)
Προτείνω C5 λόγω αναρτήσεων!!
-
Ελπίζω αύριο να έχω το γράμμα μας στα Γαλλικά.
Ρε παιδιά όλοι 'είχατε' ΒΧ;
Μήπως είμαι άρρωστος που την πήρα τώρα εν έτη 2004;
-
Καθόλου άρρωστος δεν είσαι! Μια χαρά ωραίο και καλό αυτοκίνητο είναι!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Καθόλου άρρωστος δεν είσαι! Μια χαρά ωραίο και καλό αυτοκίνητο είναι!Πάντως μέχρι στιγμής έχεις την πιο ωραία photo!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πάντως μέχρι στιγμής έχεις την πιο ωραία photo!!!
Εεεεεεε πρόεδρε μην μεροληπτείς..!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάντως μέχρι στιγμής έχεις την πιο ωραία photo!!!
Εεεεεεε πρόεδρε μην μεροληπτείς..!
Κύριε παραπονιάρη γιατί δεν λες για τα καλά σχόλια μου για το σπίτι σου???
CITROËN FORUM