-
δε μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν, επισης στη συγκεκριμενη σφυριζαν εντονα μολις ζεσταθηκαν λιγο. Ο ιδιοκτητης βεβαια επεμενε οτι ειναι μια χαρα σε αισθηση/αποτελεσματικοτητα. Εννοειται οτι δεν εκανα φρεναρισματα πανικου να δω τι γινεται στα πολλα.
-
το οτι σφυριζουν δεν παει να πει απολυτως τιποτα
κακη αισθηση π'ως το εννοεις οτι ειχαν? οταν πατουσες νορμαλ το φρενο δε σου φαινονταν αγκυρες? μηπως ηθελε δυνατο πατημα?
-
μιλαω για σφουγγαρια.... απο την αρχη της διαδρομης του πενταλ μεχρι και το τελος του...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μιλαω για σφουγγαρια.... απο την αρχη της διαδρομης του πενταλ μεχρι και το τελος του...μηπως δεν ειχαν τακακι?
τη δουλεια παντως την εκαναν? αυτο εχει σημασια.. το σφουγγαρι το συνηθιζεις
-
ηταν καπως σπογγωδη, αλλα τουλαχιστον φαινοταν οτι ειχαν δυναμη. Βεβαια, σε δρομους σαπουνια αντε βγαλε συμπερασμα.
-
αυτο το φαινομενο το εχει και το δικο μου αυτοκινητο και μαλιστα αν δεν πιεσεις παρα πολυ τα φρενα (ειδικα οταν εχω φαει αρκετο τακακι) νομιζεις οτι δε θα φρεναρεις..
αλλα εχει να κανει με την αισθηση και καθολου με την ουσια..οποτε τα θελησα τα φρενα , τα ειχα και με το παραπανω. δεν περιμενα παντως να υπηρχε αντιστοιχη αισθηση και στις porsche..
με καινουρια τακακια και δισκους παντως θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα, αλλα ακομα και ετσι ειναι θεμα συνηθειας πιστευω. αυτος που την εχει και θα χει δει τι κανουν τα φρενα της δε νομιζω να εχει προβλημα.
(και δε νομιζω το αυτοκινητο να μη φρεναρει )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μιλαω για σφουγγαρια.... απο την αρχη της διαδρομης του πενταλ μεχρι και το τελος του...
μηπως δεν ειχαν τακακι?
τη δουλεια παντως την εκαναν? αυτο εχει σημασια.. το σφουγγαρι το συνηθιζεις
δεν γνωριζω για τακακι....
δυναμη υπηρχε οκ...
το σφουγγαρι ΠΟΤΕ δεν συνηθιζεται
βασικα , ειλικρινα στενοχωρεθηκα... λεω ρε πουστη μου ενα φανταστικο απο ΟΛΕΣ τις αποψεις αυτοκινητο να εχει τετοιο θεμα????
η αποκριση του κινητηρα σε καθε πατημα (χαιδεμα) του γκαζιου ηταν
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ποτέ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο......
γιαυτο ρωτησα, μηπως ηταν στο συγκεκριμενο αυτοκινητο....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΟΚ δεν παρατηρησες κατι τετοιο αλλα μπορεις να γινεις πιο σαφης κ να αρθρωσεις κ 2-3 λεξεις παραπανω γιατι ολα σου τα ποστ ειναι τηλεγραφηματα?
-
επειδη αμα δεν ρωτησω , θα σκασω....για οσους εχουν οδηγησει 911 carrera 2s (997) με τα διατρητα , πως τους φανηκε η αισθηση του πενταλ του φρενου?
ΚΑΙ Γ@ΜΩ!!!
Το μοναδικο μειονεκτημα(?) που βρηκα καθαρα στην οδηγηση της ηταν η σχετικα
λεπτη στεφανη του (σπορ, ειχε το sport chrono pack με το ωραιο τιμονι) τιμονιου... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το μοναδικο μειονεκτημα(?) που βρηκα καθαρα στην οδηγηση της ηταν η σχετικα
λεπτη στεφανη ........... του τιμονιου...+1
Κι εμένα δεν μου άρεσε αυτό σε Cayman που οδήγησα αρκετές φορές.
-
Κατα την αποψη μου, μακραν το καλυτερο τιμονι της Porsche φυσικα χωρις τα ενοχλητικα χειριστηρια για ηχοσυστημα κ.τ.λ
-
σήμερα θα πάω βόλτα με ένα cayenne turbo ενός γνωστού μου, θα ποστάρω εντυπώσεις το βραδυ
-
Μηπως τα ειχε βρασει τα φρενα και θελανε αλλαγη τα υγρα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μηπως τα ειχε βρασει τα φρενα και θελανε αλλαγη τα υγρα?
δεν σου κρυβω οτι το σκεφτηκα εκεινη την στιγμη αλλα θεωρω οτι κατι τετοιο θα ειχε προβλεφτει στο service ... (μιας και ειναι πολυ προσεγμενο το αυτοκινητο και φυσικα δεν τιθεται κανενα ζητημα τσιγκουνιας...)
-
και μια αλλη ερωτηση : τα tiptronic της porsche ειναι Made by mercendes??
-
τελικά δεν το οδήγησα το cayenne χθες
κρίμα γιατί ήθελα να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι(αλλα και χέρσι ) αν του αξίζει το κράξιμο που τρώει η αν όντως η porsche έχει κάνει τα μαγικά της
-
-
Ιδεώδης κατάσταση!
-
Συμφωνώ απολύτως!!
Porsche Forum