-
-
Δαμιανίδη φύγε
Πάρε το μέγα πτηνό, και άντε στο καλό.... -
Δείχνει τσόντες και πρίν τις 12 η TV;
-
Mεγαλο Μπασκετ...τπτ παραπανω τπτ λιγοτερο...
-
Ο Κατσικάρης τους έδωσε στεγνα τους παίκτες στη συνέντευξη τύπου...
-
η μερα που σταματησα πλεον να ειμαι αρειανος.
η διοικηση και οι παικτες αυτης της ομαδας δεν εχουν πατο.
να φορεσουν ροζ κορδελες στα μαλλια και να πανε να παιξουν στο πρωταθλημα κορασιδων (υπαρχει τετοιο?)
τετοια ξεφτιλα? με 35 ποντους απο τον ΠΑΟΚ? δεν ντρεπονται?
τελος αυτη η ομαδα για μενα.
αρνουμαι να ντρεπομαι για αυτους τους ξεφτιλες.μπραβο ρε ΠΑΟΚ. η μονη ομαδα στη θεσσαλονικη με μπαλες.
αν και παοκτσης δεν θα γινω ποτε.προς το παρον θα περασω ενα διαστημα χωρις να υποστηριζω καμια ομαδα, μεχρι να ανασυνταχτει το κεφαλι μου απο αυτη τη ξεφτιλα χωρις προηγουμενο.
διαβασα το σκορ στο contra.gr και νομιζα οτι ειχαν ξεχασει να αλλαξουν τις ομαδες. με ακριβως το ιδιο σκορ ειχε νικησει ο παο την ολυμπια στην 1η αγωνιστικη και λεω δεν μπορει λαθος ειναι. και ομως δεν ηταν... -
καλα παιδες ολες οι ομαδες εχουν μαυρες νυχτες...
-
οχι ομως οταν εισαι θεωρητικα καλυτερη ομαδα απο τον παοκ και οταν ο παοκ ειναι ο μεγαλος μισητος σου αντιπαλος σ αυτη την πολη. και οχι με 35 ποντους. αυτο δεν συγχωρειται. και μαλιστα οταν ξεφτιλιστηκαν εξισου ΚΑΙ απο το μαρουσι πριν απο λιγο καιρο.
-
νταξει εχει παιχθει και 73-38 σε ντερμπι αναλογο στη πολη Χαμουτζα του Ελληνισταν...
βασικα με τα οικονομικα του αρη δεν εχω καταλαβει τι γινεται...κοσμος παει και ρχεται, τωρα περιμενει ταχα τον μασευ, εμεις τον ειβερι λεμε να αλλαξουμε και τρεμει το φυλλοκαρδι μας...
-
ο μασευ εχει ψυχη, αν ερθει να πιασει αυτες τις μπουμπουκες στα αποδυτηρια, να τις τραβηξει απο δυο σφαλιαρες στην καθε μια, να ξυπνησουν. δεν ηρθαν στην ολυμπιαδα πατρων. στον αρη ηρθαν. δεν μπορουν να ρεζιλευουν τη φανελα.
ο πονος μου θα απαλυνει λιγο, αν ο προεδρος τους ριξει γερο προστιμο για τιμωρια. -
Ο χρήστης OutOfTheBox έγραψε:
οχι ομως οταν εισαι θεωρητικα καλυτερη ομαδα απο τον παοκ και οταν ο παοκ ειναι ο μεγαλος μισητος σου αντιπαλος σ αυτη την πολη. και οχι με 35 ποντους. αυτο δεν συγχωρειται. και μαλιστα οταν ξεφτιλιστηκαν εξισου ΚΑΙ απο το μαρουσι πριν απο λιγο καιρο.Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι πάντα απρόβλεπτο, μην το παίρνεις κατάκαρδα. Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε τέτοιου είδους ντέρμπι. Τα συνεχή ματς με το Μαρούσι όντως είναι λίγο απογοήτευση, αλλά όλες οι ομάδες έχουν μαύρες περιόδους, παραφράζοντας τον adis4gr. Αν ήταν έτσι, έπρεπε να είχες σταματήσει να είσαι Αρειανός πολλές φορές και στο παρελθόν. Εμείς δε έπρεπε να μην περνάμε καν έξω από το Παλατάκι.
Το σκορ δεν το πίστευα και εγώ, ειδικά όταν άκουσα και 23-9 στα ριμπάουντ πριν το ημίχρονο. Δεν πρέπει να έχουμε ξαναπάρει τόσα ριμπάουντ.
-
Τι έγινε ρε παιδιά;
Είδα και εκείνο το Πανιώνιος-ΑΕΚ:91-46 (αν και αυτό δικαιολογείται με τα προβλήματα της ΑΕΚ,που παίζει και χωρίς ξένους).
Άσε και το Ηλυσιακός-Ολύμπια Λάρισας:108-61.... -
Λίγο ψυχραιμία συνάρειανοι δεν βλάπτει.
Αφήσστε να περάσουν δυο τρεις μέρες και γράψτε.
Έχει αλλάξει ο προπονητής και αλλάζει το μισό ρόστερ. Στα πλέι ωχ κρίνονται όλα και αυτά είναι πολύ μακριά.
Ο σχεδιασμός ήταν λάθος εξ' αρχής και αλλάζει. Τι άλλο μπορεί να γίνει;
Το μεγάλο πρόστιμο στους παίχτες που ΠΡΕΠΕΙ να επιβληθεί, το είχαμε πει από το Μαρούσι αλλά από όσο ξέρω δεν κουνήθηκε φύλλο. Ας κουνηθεί τώρα.Αυτά τα ολίγα, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.
-
Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του ΑΡΗ είναι προβληματική και αυτό φαίνεται τα τελευταία 2 χρόνια. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Αυτή η διοίκηση δεν έχει λεφτά και εκτός αυτού δέν κάνει σωστό προγραμματισμό ή μάλλον δεν έχει, είναι 'κάνουμε και βλέπουμε'. Και αυτήν την καραμέλα να στηρίζει ο κόσμος την ομάδα έχει καταντήσει κουραστικό και γραφικό. Ο κόσμος πάντα υποστηρίζει την ομάδα είναι αυτονόητο. Αυτονόητες δεν είναι οι εμφανίσεις που κάνει η ομάδα ιδίως σε τέτοια ματς. Ευτυχώς που δεν είδα τον αγώνα...
-
Πολυ ευκολα ο ΟΣΦΠ πατησε το Μαρουσι σημερα οταν σοβαρευτηκε,η πληροτητα στο ροστερ συν καποια ατομικα ξεσπασματα εκαναν την διαφορα,ομως δεν κρυβεται το οτι ως ομαδα υστερει και δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισει τον ΠΑΟ με τετοιες χύμα εμφανισεις.Μεγαλο προβλημα στα rebounds!
-
Eίδα το μεσημέρι, στη ΝΕΤ νομίζω ήταν, τη φάση με τον Πρίντεζη. Πολλή γκαντεμιά, είναι να μη σου τύχει που λέμε. Δε φαινόταν δύσκολη φάση αλλά μάλλον δε φαίνεται να πατάει καλά όταν σηκώνεται. Πάλι καλά που γλίτωσε τα χειρότερα
-
branko is coming back!
-
ωραία ομάδα έχει το σικάγο, μ' αρέσει.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ωραία ομάδα έχει το σικάγο, μ' αρέσει.+1 αντε να συνεχισει την ανοδικη της πορεια απο περσι να την ξαναχαρουμε εμεις οι fan
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ωραία ομάδα έχει το σικάγο, μ' αρέσει.
+1 αντε να συνεχισει την ανοδικη της πορεια απο περσι να την ξαναχαρουμε εμεις οι fan
ο gordon , o rose , o salmons και o heinrich είναι παιχτούρες , μόνο εκείνο το βόδι το σέντερ τους είναι για κλωτσιές.
τον rose ήδη τον πήρε η adidas στο team
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)