-
Δεν ειπε παντως Ραντεβου του χρονου..
-
Σήμερον απολαύσαμε μια ωραιότατη εκπομπή του Lonely Planet (ή κάτι τέτοιο) με θέμα το Άμπου Ντάμπι... Και τι ωραία τραπεζομάντηλα που φορούν οι σεϊχηδες και τι ωραίες γκόμενες έχουν στα χαρέμια και τι ωραίο σαλέπι έφτιαχνε ο πακιστανός έξω από την πίστα και τι ακριβό το τάδε ξενοδοχείο και τι ωραίους groom είχε το άλλο ξενοδοχείο και τι εξυπηρέτηση στο αεροπλάνο και και και...
Η Μάγια Τσόκλη θα μπορούσε να θορυβηθεί από τη σημερινή μετάδοση...
Στα του αγώνα και συγκεκριμένα στο προσπέρασμα Κομπαγιάση-Μπάτον.
'Ο πρωταθλητής του 2009 πήρε ένα μάθημα από τον ρούκι... βέβαια ο Μπάτον ήταν φορτωμένος τίγκα με καύσιμα και ο Κομπαγιάσης πολύ ελαφρύς (θα έμπαινε σε λίγους γύρους μέσα) αλλά ...αυτές είναι δικαιολογίες'Δηλαδή με την ευκαιρία του πρώτου gp στην Γεια σας Μαρίνα είπε να αμολήσει τη μεγαλύτερη μαλακία της πολυετούς καρριέρας του...
Δεν ειπε παντως Ραντεβου του χρονου..
ελπίζω να σημαίνει κάτι το ότι δεν το είπε
-
Έλεος πια με τις τσιρίδες. Δεν του σκάει κανένας από την αποστολή καμιά μπούφλα μες στα δόντια να ηρεμήσουμε ολοι;
150 κιλά γαϊδούρι και τσιρίζει σαν κοριτσάκι...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
δεν εξηγειται αλλιως ρε παιδια, περνει λεφτα απο τους γιαχαμπιμπιδες για να μας πριζει με την ομορφια των ΗΑΕ και των εκει πιστωνΑυτο σκεφτομουν και εγω καθως τον ακουγα να μας πρηζει για το Abu Dhabi.
-
Τι χάλι είναι αυτό ρε, αντί να μας περιγράψουν τον αγώνα συνέχεια για το Abu Dhabi και την πίστα του μας έλεγαν...
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
...μετά και απ' το σχόλιο του Πουρναράκη για τις πίστες του Τίλκεν, θ' αρχίσω να πιστεύω ότι...έχει προσωπικά με κάποια άτομα του forum!!(καλά όταν ξεκίνησε να λέει στον Ψάρρα: 'θα σου πω ένα όνομα για τη McLaren και θα το ακούσεις πρώτη φορά από μένα', σκεφτόμουν κάποιους από το forum που ήταν έτοιμοι να ρίξουν καντήλια!!)
Δεν θέλω κι εγώ να γίνω ψείρας, αλλά πόσα ακόμα βλοσυρά βλέμματα, πόσο 'Χιροχίντε Χαμασίμα', πόσο προς ώρας κι άλλα τόσα πρέπει να επαναλάβει, πριν καταλάβει ότι μια live μετάδοση θέλει ακόμα μεγαλύτερη ευφράδεια λόγου. Τέλος πάντων, ας είμαστε καλοπροαίρετοι.
Ξεχασες το Yas Marina, Yas Hotel, Yas Marina, Yas Hotel, Yas island, αντε Ya Τακη!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σήμερον απολαύσαμε μια ωραιότατη εκπομπή του Lonely Planet (ή κάτι τέτοιο) με θέμα το Άμπου Ντάμπι... Και τι ωραία τραπεζομάντηλα που φορούν οι σεϊχηδες και τι ωραίες γκόμενες έχουν στα χαρέμια και τι ωραίο σαλέπι έφτιαχνε ο πακιστανός έξω από την πίστα και τι ακριβό το τάδε ξενοδοχείο και τι ωραίους groom είχε το άλλο ξενοδοχείο και τι εξυπηρέτηση στο αεροπλάνο και και και...
Η Μάγια Τσόκλη θα μπορούσε να θορυβηθεί από τη σημερινή μετάδοση...
...+1000
Ο αγώνας έγινε τελικά; Δεν πρόσεξα γιατί κοίταγα το ξενοδοχείο και τα κότερα που μας έδειχναν...
Στις κερκίδες καρφίτσα δεν έπεφτε από το φανατικό και ενθουσιασμένο κοινό...
Δεν πάνε να κόψουν και 1000000 εισιτήρια. Αν είναι να κάθονται λες και βλέπουν αγώνα τέννις τι να τους κάνεις; -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Στις κερκίδες καρφίτσα δεν έπεφτε από το φανατικό και ενθουσιασμένο κοινό...
Δεν πάνε να κόψουν και 1000000 εισιτήρια. Αν είναι να κάθονται λες και βλέπουν αγώνα τέννις τι να τους κάνεις;Με τιμές 4000 ευρώ στο grand-stand είναι πολύ λογικό αυτοί που είχαν τα εισιτήρια να τα έχουν μέσω των χορηγών και να μην καίγονται καθόλου για την Φ1.....
Το ίδιο συμβαίνει και με την Man United όπου καθώς τα εισιτήρια είναι αστρονομικά ακούγεται περισσότερο ο θόρυβος από τις γαρίδες με πατάτες και σως.
Αν αυτό είναι το μέλλον της Φ1....
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
δεν εξηγειται αλλιως ρε παιδια, περνει λεφτα απο τους γιαχαμπιμπιδες για να μας πριζει με την ομορφια των ΗΑΕ και των εκει πιστωνΠοση ομορφια μπορει να εχει η ερημος περα απο τον κακογουστο αρχιτεκτονικο παροξυσμο.Πεντε μερες διακοπων στα ΗΑΕ πρεπει να ειναι πολυ εκτος και αν εχει καταντησει συναρπαστικο το shopping στα αχανη mal ή η θεα της ερημου απο το 170ο πατωμα ενος δεκαστερου ξενοδοχειου.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
δεν εξηγειται αλλιως ρε παιδια, περνει λεφτα απο τους γιαχαμπιμπιδες για να μας πριζει με την ομορφια των ΗΑΕ και των εκει πιστων
Ποση ομορφια μπορει να εχει η ερημος περα απο τον κακογουστο αρχιτεκτονικο παροξυσμο.Πεντε μερες διακοπων στα ΗΑΕ πρεπει να ειναι πολυ εκτος και αν εχει καταντησει συναρπαστικο το shopping στα αχανη mal ή η θεα της ερημου απο το 170ο πατωμα ενος δεκαστερου ξενοδοχειου.
καλά δεν είναι και Ουγκάντα. Εχουν γαλάζιες θάλασσες, έχουν ωραίο κλίμα, έχουν υποδομές για τουρισμό.
Δηλ εδώ Ελλάδα εμείς είμαστε μεγαλύτεροι μάγκες; Μπααα. -
Σε πληροφορω οτι η ουγκαντα ειναι πολυ ομορφοτερη χωρα.Το 'γαλαζιες θαλασσες' και 'ωραιο κλιμα' δεν τα σχολιαζω γιατι κανεις μαλλον πλακα οπως και η συγκριση με την-αν και κατακαμενη-απειρως ομορφοτερη χωρα μας.
Οσα τετρακις τρισεκατομμυρια να πεταξουν εκει οι αραβες, δεν προκειται να μεταμορφωσουν την ερημο σε οαση.
-
Οι διακοπές στα Εμιράτα είναι απλά τραγικές. Οκ εντυπωσιάζεσαι τις πρώτες 2 μέρες αλλά μετα
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Με τιμές 4000 ευρώ στο grand-stand είναι πολύ λογικό αυτοί που είχαν τα εισιτήρια να τα έχουν μέσω των χορηγών και να μην καίγονται καθόλου για την Φ1.....Το ίδιο συμβαίνει και με την Man United όπου καθώς τα εισιτήρια είναι αστρονομικά ακούγεται περισσότερο ο θόρυβος από τις γαρίδες με πατάτες και σως.
Αν αυτό είναι το μέλλον της Φ1....
Aytes tis times twn eishthreiwn poios sas tis eipe re paidia?
oi times gia kerkides ksekinagane apo 1700 AED kai htan mexri 8000 AED ta VIP.
Gia n ato breite se eyro diaireste me 5,5.Apo ekei kai pera prospa8w na sas kataklabw re paidia. Den 8elete mia pista poy exei arketoys syndiasmoys strofwn, den sas aresei opoy einai setena me mparieres, den sas aresoyn ta run-off.... Eleos dld..... H8ela na hksera ti skata sas deixnane sthn ellada apo to shmerino agwna. Giati apo ta sxolia moy fainetai oti egw poy hmoyn sthn pista eblepa allon agwna apo ayton poy perigrafete eseis....
Oso gia toys 8eates kai fwnazan kai xeirokrotoysan klp.... Dld ti 8a 8elate parapanw? syn8hmata kai xorophdhma les kai einai podosfairos agwnas?
-
Ο σημερινός αγώνας ήταν τόσο βαρετός που πότε το γυρνούσα στο Ολυμπιακός-Μαρούσι και πότε στο ΠΑΣ-Λεβαδιακός...
-
Hannibal, -προσωπικά πάντα μιλώντας- η πίστα μου φαίνεται από τηλεοπτική άποψη κουραστική. Έχει υπερβολικά πολλά και διαφορετικά πράγματα (ξενοδοχεία, μαρίνες, φώτα, κερκίδες κλπ κλπ κλπ) που κάπου λίγο χάνεσαι. Οδηγικά, από κάποια in car θεωρώ ότι θα είναι ενδιαφέρουσα -εσύ ξέρεις καλύτερα να πεις βέβαια- και φαντάζομαι και σαν θέαμα από κοντά θα κεντρίζει το ενδιαφέρον (πώς όχι άλλωστε με τόσα πράγματα που έχει να δει κανείς εκεί).
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Apo ekei kai pera prospa8w na sas kataklabw re paidia. [...] H8ela na hksera ti skata sas deixnane sthn ellada apo to shmerino agwna. Giati apo ta sxolia moy fainetai oti egw poy hmoyn sthn pista eblepa allon agwna apo ayton poy perigrafete eseis....Χα,χα,χα!! Ωραίος βρε hannibal...
Να σου πω... εδώ είδαμε και κυρίως ακούσαμε μπόλικα πράγματα, που το είχαν σαν πρόθεση το 'γεια σας', που λέει κι ο EDDIE, χε,χε! Τόσα πολλά που βαρεθήκαμε βρε παιδί μου! Μπουχτήσαμε να ακούμε για μαρίνες, ξενοδοχεία, νησιά, κλπ. ΜΠΟΥ-ΧΤΗ-ΣΑ-ΜΕ!!!
Κατά τα άλλα, πανέμορφη η πίστα στο γραφικό και -πώς να το πω- στο ντιζάιν της. Ειδικά μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ που η διαδρομή οριοθετούνταν (γεια σου ρε Takis! ) από διπλή λευκή γραμμή με γέμιση γαλάζιου, ακριβώς στο πλάτος των κέρμπ. Νομίζω αυτό το βάψιμο θα ήταν καλό λίφτινγκ για πολλές πίστες.
Αυτό που δεν άρεσε και πολύ είναι ότι δεν είχε ΟΥΤΕ μία στροφή απαιτήσεων (ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε απ' την TV -συ που έχεις βρεθεί-οδηγήσει θα έχεις σαφώς καλύτερη γνώμη). Αν και νομίζω ότι η στροφή στο τούνελ εξόδου των pit ήταν από τις δυσκολότερες στροφέςΥΓ. Αλήθεια, στις εξόδους ορισμένων στροφών, κάποιοι οδηγοί -και νεόκοποι πρωταθλητές- έβγαιναν με τα 4 εκτός πίστας... τελικά επιτρέπεται αυτό ή όχι;
-
Για τις τιμές
Τάδε έφη Πουρναράκης.
Αν η τιμή είναι από 1700 (310 ευρώ και όχι 700 που μας έλεγε) ως 8000 ΑΕD (1450 ευρώ και όχι 4000 ευρώ που μας έλεγε) κάτι πάει και έρχεται.
Τώρα καταλαβαίνεις ότι άλλο 300 ευρώ άλλο 700 ευρώ. Να υποθέσω ότι οι τιμές είναι για το τριήμερο και όχι για τον αγώνα όπως άφησε να εννοηθεί ο super duper Πουρνά????
Περί του τι είδαμε? Ο αγώνας ήταν ενδιαφέρον (το λέω και στο αντίστοιχο Post). Η πίστα θύμιζε Star Trek και πραγματικά θα είναι εντυπωσιακό να δει τον αγώνα από μέσα. Αυτό που είδαμε όμως στην φτωχή μετάδοση του ANT1 ήταν το 1/10 καθώς με σήμα 4:3 πρακτικά χάναμε το 30% του image. Στο τέλος μας είχαν πρήξει οι τυπάδες με γενικά της πίστας όπου τα μονοθέσια έμοιαζαν με matchbox.
Βάλε και το γεγονός ότι οι κάμερες όπως ήταν τοποθετημένες (ή ο σκηνοθέτης το έχασε) μας έκανε πάνω στο καλύτερο να χάσουμε δύο στροφές στη μάχη MW-JB.
Όλα αυτά θα ήταν αποδεκτά αν δεν είχαμε τους παρουσιαστές να μας σπάνε τα @@.
Για να σου πω πάντως σε σχέση με Βαλένθια, Μπαχρέιν και Σιγκαπούρη χίλιες φορές το Άμπου Ντάμπι. Στα επίπεδα της πίστας του Σεπάνγκ αλλά όχι τόσο καλή όσο η πίστα της Σανγκάης. Από τις Ευρωπαϊκές σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα από το Ουγγρικό εφάμιλλη του Τουρκικού.
-
Δεν γνωρίζω αν αναφέρθηκε προηγουμένως αλλά μου άρεσε η 3D απεικόνιση της θέσης των μονοθεσίων στην 1η στροφή όπου φαινόταν και προς τα πού είχαν στραμμένο το κεφάλι τους οι οδηγοί.
Μου άρεσε η πίστα (με τα λίγα που κατέχω ) και τα κότερα κλπ μου άρεσαν όπως μου αρέσουν και στο Μονακό. Δεν μου άρεσαν οι γιαχαμπίμπιδες με τις κελεμπίες και οι γυναίκες με τα πανοσέντονα
-
Gia na mh nomizete oti lew kai pipes eidoy apo to site ths pistas...
GRANDSTAND
3 DAY TICKET United Arab Emirates Dirham (AED) Price
Main GrandStand 2,500
North GrandStand 2,200
South Upper GrandStand 2,000
South Lower GrandStand 1,900
West GrandStand 1,900
Support Pit 1,600GRANDSTAND
2 DAY TICKET United Arab Emirates Dirham (AED) Price
Main GrandStand Only 3 day tickets are available
North GrandStand 2,000
South Upper GrandStand 1,850
South Lower GrandStand 1,800
West GrandStand 1,750
Support Pit 1,500Mallon oi times poy eipe 8a htan gia ta VVIP....
Opoy mono gia eishthreia F1 den einai....http://www.yasmarinacircuit.com/en/cont ... ckets.html
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Αυτό που δεν άρεσε και πολύ είναι ότι δεν είχε ΟΥΤΕ μία στροφή απαιτήσεων (ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε απ' την TV -συ που έχεις βρεθεί-οδηγήσει θα έχεις σαφώς καλύτερη γνώμη). Αν και νομίζω ότι η στροφή στο τούνελ εξόδου των pit ήταν από τις δυσκολότερες στροφέςAn kataferetai na breite on board deite ta. Pragmatika aksizei....
Yparxoyn strofes poy ap'eksw mporei na mhn lene tpt gia ayto poy 8a tis dei alla odhgika einai alloy... Diplh koryfh kai na erxesai hdh me plase gia na karfw8eis sta frena gia 90ara einai kapws texnikh 8a elega....
Opes kai merikes alles... Malista kapoios eipe oti ena symplegma toy 8ymize o-rouge alla den sygkratisma poio symplegma htan ayto....
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014