-
Είναι ιδέα μου ή ο Takis μόλις μας είπε ότι θα τα ξαναπούμε το ...Μάρτη;;
-
Epic fail η απαντηση του κ Πουρναρακη στους παρελθοντολαγνους που διαμαρτυρονται για την ομοιοτητα των σχεδιων του Χερμαν Γλιφτε(τον Εκλεστουν).
Θα ηθελα να μου υποδειξει μια στροφη που να αποτελει προκληση για τους καλυτερους οδηγους του κοσμου-α ξεχασα υπαρχει το copy paste(βλεπε Νορμαν Φοστερ)χλιδατο ξενοδοχειο για τους 'τυχερους' αυτου του κοσμου.Αληθεια λοιπον τα 300000 εισητηρια που κοπηκαν φετος στο παλαιολιθικο Σιλβερστουν του λενε κατι , ονοματα στροφων οπως becketts,stow,tarzan,parabolica,tamburelo,eu rouge,masta king,milsane etc(sorry για τα οποια λαθη),του φερνουν στυο μυαλο μνημες
Μαλλον οχι αν κρινω την Τιλκελατρεια που τον εχει καταβαλει.Ας κανει υπομονη καθως ερχονται οι Κορεα,Ινδια που σημαινει περισσοτερα εξωτικα ταξιδια γιατι........
.................... με ξενα κολλυβα κανω και εγω μνημοσυνο(βλεπε πληρωμενα εξοδα )Ειμαι περιεργος να μαθω ποτε θα καταλαβει οτι το μνημοσυνο της F1 εχει συντελεστει εδω και χρονια και το μονο που εμεινε ειναι να μπει η ταφοπλακα.
-
...μετά και απ' το σχόλιο του Πουρναράκη για τις πίστες του Τίλκεν, θ' αρχίσω να πιστεύω ότι...έχει προσωπικά με κάποια άτομα του forum!!
(καλά όταν ξεκίνησε να λέει στον Ψάρρα: 'θα σου πω ένα όνομα για τη McLaren και θα το ακούσεις πρώτη φορά από μένα', σκεφτόμουν κάποιους από το forum που ήταν έτοιμοι να ρίξουν καντήλια!!)
Δεν θέλω κι εγώ να γίνω ψείρας, αλλά πόσα ακόμα βλοσυρά βλέμματα, πόσο 'Χιροχίντε Χαμασίμα', πόσο προς ώρας κι άλλα τόσα πρέπει να επαναλάβει, πριν καταλάβει ότι μια live μετάδοση θέλει ακόμα μεγαλύτερη ευφράδεια λόγου. Τέλος πάντων, ας είμαστε καλοπροαίρετοι.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
ονοματα στροφων οπως becketts,stow,tarzan,parabolica,tamburelo,eu rouge,masta king,milsane etc(sorry για τα οποια λαθη),του φερνουν στυο μυαλο μνημεςΔεν φαντάζομαι να του λένε κάτι... εδώ εκστασιάστηκε με τις στροφές 12-13 κ 14, που -άκουσον άκουσον!- ακολουθούνται από τις στροφές 15-16-17
Και ξανά, 'δείτε εδώ τις 3-4-5 και πώς εναλάσσονται οι 9-10-11, μπλα, μπλα...'Ας είναι... χάρη μας κάνει, να έχουμε να λέμε!
-
Για πρώτη φορά -κι εγώ που συνήθιζα να τον δικαιολογώ- θα τα χώσω στον ΤΠ. Μέγιστο foul η επίθεση σε **δήθεν **παρελθοντολάγνους.
Είναι παρελθοντολαγνεία να θες το Spa στο καλεντάρι που δίνει συνεχώς απο τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες? Είναι παρελθοντολαγνεία να μιλάς για το παλιο ring? Και για να προλάβω τις αντιρρήσεις, ναι γνωρίζουν άπαντες εδώ μέσα ότι υπάρχουν και τεχνικοί λόγοι που αποκλείουν έναν αγώνα εκεί τη σημερινή εποχή της Φ1...
Αν ειναι όμως αυτά παρελθοντολαγνεία, τότε είναι παρελθοντολάγνος και ο Mario Theissen και οι υπόλοιποι στη BMW Sauber πχ που έκαναν εκδήλωση με τον Nick Heidfeld στο Nordschleife πριν κανα δυο χρόνια.... Όπως και οι περισσότεροι οδηγοί που μιλανε για το Spa με κολακευτικά λόγια κάθε φορά.Και στο κάτω κάτω της γραφής καλύτερα παρελθοντολάγνος -γιατί ασχολείσαι και με το sport στην τελική- παρα Νικολσλεζινγκερμιτσιμπατο-λάγνος (δεν ξερω και πως γράφονται)....
Αλλά τι να λέμε τώρα ο Bernie θελει τα φράγκα και... resistance is futile! Των χωρών που δεν απαγορεύαν τις διαφημίσεις καπνού παλιότερα, τώρα των πετρελαιαδων, του αναπτυσσόμενου κόσμου (βλ Κίνες, Ινδίες κλπ).
Γι' αυτο όμως φτάσαμε και στη Φ1 για τα jet set, life and style, the rich and the famous. Και ποιος την έχει πιο μεγάλη τη .... βάρκα...F1 is about racing κυριοι!
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Μέγιστο foul η επίθεση σε **δήθεν **παρελθοντολάγνους.Θα συμφωνήσω κι εγώ. Είναι εύκολο από την ημιανωνυμία ενός φόρουμ να βγεις και να κράξεις κάποιον, χωρίς να σημαίνει ότι αν είχες αναλάβει εσύ τη δουλειά της μετάδοσης θα τα κατάφερνες καλύτερα. Όμως αυτή τη φορά ο Πουρναράκης ήταν απλά τραγικός.-
Με το γλοιώδες, ειρωνικό υφάκι ότι τάχα είμαστε (1ο πληθυντικό γιατί συμμερίζομαι κι εγώ αυτή την άποψη) κολλημένοι νοσταλγοί του παρελθόντος που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα δεδομένα του μέλλοντος...
Τηλεοπτικά το Ντούμπου Ντάμπα έδωσε ωραίες εικόνες, τουλάχιστον σήμερα, εμένα μου άρεσε. Και σίγουρα, το γεγονός ότι πρόκειται για νέα πίστα -και καλοχρηματοδοτούμενη- εξασφαλίζει ότι θα υπάρχει άριστη τεχνική υποστήριξη και εγκαταστάσεις. Όμως το να έχεις καλύτερα paddocks και κέντρο τύπου από την Dijon δεν σημαίνει ότι θα έχεις και καλύτερους αγώνες από τη Dijon, εκεί όπου σε έναν αγώνα είδαμε περισσότερο θέαμα και προσπεράσματα απ'ότι σε όλα τα Tilkedromes της τελευταίας δεκαετίας...Αυτό όμως δεν βλέπω να προβληματίζει τον κ. Πουρναράκη που κρίνοντας από τα ενδιαφέρονα του, σύντομα θα κάνει στροφή προς κάποια εκπομπή lifestyle 'ποιός κουτούπωσε την Paris Hilton' στο Star ή το Alter.
-
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Ακουσατε και το σχολιο του Τακη για οσους δεν γουσταρουν τα Τιλκεντρομς? Οκ, φοβερη η πιστα του Αμπου Νταμπι, μακαρι να δωσει και ωραιο αγωνα, αλλα ειναι τιποτα το ιδιαιτερο η Τουρκια, το Φουτζι (εν αντιθεσει με τη Σουζουκα) η το Μπαχρειν?
...o Πουρνα έχει μπερδέψει τα ωραία τηλεοπτικά πλάνα με τον ωραίο αγώνα .... ( κοινώς τις βούρτσες με τις ... )
-
Αυτό που είπε για την πανσέληνο το ακούσατε;
-
Ανήκω στους Βροντόσαυρους-Τυρανόσαυρους που στη Δημοσκόπηση της ΦΙΑ περί του GP της Κορέας απάντησα ότι δεν θα πάω και δεν με νοιάζει και να το παρακολουθήσω (προτιμώ μία Monza). Και μόνον ως ένδειξη σεβασμού σε αυτούς που τον πληρώνουν (γιατί κακά τα ψέματα αν δεν υπήρχαν θεατές ο Πουρναράκης θα έγραφε σε καμία εφημερίδα στα ψιλά και μόνον και δεν θα γυρνούσε το κόσμο) οι εκφράσεις του θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο προσεκτικές.
Δεν φταίει αυτός είναι απλό δείγμα της εποχής του. Επιπλέον όπως και με τους πολιτικούς έχουμε και τους τηλεσχολιαστές που μας αξίζουν. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε τα πράγματα και από την δική του μεριά. Ταξίδια σε χώρες εκτός ΕΕ σημαίνει και duty-free και φυσικά ένα πρόσθετο έσοδο για τον οικογενειακό του προγραμματισμό. Και εγώ πάντως στη θέση του την ίδια άποψη θα είχα καθώς πολύ θα γούσταρα να με πλήρωναν για να μείνω μία εβδομάδα σε περιοχές που μόνον μέσω Τουριστικών πρακτορείων θα μπορούσα να επισκεφτω.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Και εγώ πάντως στη θέση του την ίδια άποψη θα είχα καθώς πολύ θα γούσταρα να με πλήρωναν για να μείνω μία εβδομάδα σε περιοχές που μόνον μέσω Τουριστικών πρακτορείων θα μπορούσα να επισκεφτω.K. Dhmoy mhn nomizete oti einai kai panakriba....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Και εγώ πάντως στη θέση του την ίδια άποψη θα είχα καθώς πολύ θα γούσταρα να με πλήρωναν για να μείνω μία εβδομάδα σε περιοχές που μόνον μέσω Τουριστικών πρακτορείων θα μπορούσα να επισκεφτω.
K. Dhmoy mhn nomizete oti einai kai panakriba....
Το ξέρω ότι δεν είναι ακριβά σε σχέση με αυτά που προσφέρουν (έχω γνωστό που για λόγους δουλειάς επισκέπτεται τα Εμιράτα πρακτικά 6 φορές το χρόνο).
ΥΓ. Τα τιμημένα Ελληνικά χέρια θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο circuit ώστε αν κοπεί το ρεύμα να μην μείνετε και χωρίς κινητά....
-
Ναι [edit] Τακη και εγω παρελθοντολαγνος ειμαι και γουσταρω να βλεπω Spa, Monza, το παλιο Hockenheim κτλ. Μα ειναι δυνατον γαμω τη τρελα σου να κανεις ζωντανη μεταδοση αγωνα και να κανεις τετοια σχολια. Πες τη γνωμη σου, πες μετα και οτι με μενα διαφωνουν ολοι οι οδηγοι που οταν πηγαινουν στις παλιες πιστες λενε οτι ειναι οι καλυτερες οδηγικα και μη κανεις ειρωνικα σχολια. Εχεις ενα βημα για να κανεις μεταδοση αγωνα και οχι για να ειρωνευεσαι.
Δε χρειάζονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Moderator
-
Δεν χρειάζονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Ο καθένας μπορεί να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του...
-
για να εντυπωσιαστηκε τοσο σιγουρα οι εγκαταστασεις ειναι εντυπωσιακοτατες
αλλά το ποσο θεαμα θα μας προσφερει θα το κρινουμε μετα απο λιγα χρονια -
Καλά ότι είναι παλατάκι το σιρκουιτ (με διαφορά το καλύτερο σε εγκαταστάσεις και ποιότητα ασφάλτου) φαίνεται κ από την τηλεόραση. Θα δείξει σήμερα εάν θα αποδειχτεί και συναρπαστική πίστα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά ότι είναι παλατάκι το σιρκουιτ (με διαφορά το καλύτερο σε εγκαταστάσεις και ποιότητα ασφάλτου) φαίνεται κ από την τηλεόραση. Θα δείξει σήμερα εάν θα αποδειχτεί και συναρπαστική πίστα.+1.
Pantws o agwnas toy Porsche Cup htan entypwsiakotatos kai poly epeiswdeiakos.... Milame gia poly sfagh....
Elpizw na einai etsi kai ths F1.... -
Εγώ ξέρω ότι οι ντενεκέδες, ακριβώς επειδή είναι άδειοι εσωτερικά και δεν έχουν κάτι να δείξουν, κάνουν θόρυβο (ως ντενεκέδες το έχουν εύκολο) για να τραβούν την προσοχή.
-
δεν εξηγειται αλλιως ρε παιδια, περνει λεφτα απο τους γιαχαμπιμπιδες για να μας πριζει με την ομορφια των ΗΑΕ και των εκει πιστων
-
... επιμένει ...
-
Είναι ιδέα μου ή δεν άκουσα ούτε ένα 'προς ώρας', κόπηκε ο 'Χιροχίντε Χαμασίμα' σε σκέτο 'Χαμασίμα' κι επίσης τα βλέμματα δεν είναι πια βλοσυρά!!
Αν και μου έδωσαν την αίσθηση ότι ήταν πολύ κουρασμένοι στη μετάδοση, λογικό κιόλας αν αναλογιστείς ότι έχουν και το βάρος όλης της ολιγομελούς αποστολής, του ρεπορτάζ κλπ κλπ...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014