-
Είναι νόμιμο αυτό το σκηνικό με τις ταβέρνες που καβατζάρουν καμιά 30αριά θέσεις στο δρόμο για παρτη τους?
-
Είναι νόμιμο αυτό το σκηνικό με τις ταβέρνες που καβατζάρουν καμιά 30αριά θέσεις στο δρόμο για παρτη τους?
-
-
Δεν το νομίζω...
Και κάποτε κάτι πρέπει να γίνει για όλους αυτούς που καβατζάρουν θέσεις μπροστά σε μαγαζιά και σπίτια με το έτσι θέλω.
-
Φυσικα και οχι, και εγω (στο μικρολιμανο) αφου κανω μια ΑΝΤΕ δυο φορες τον γυρο και δεν βρω να παρκαρω, παω σαν κυριος, βγαζω τις καρεκλες και παρκαρω. Οσες φορες εχει πει καποιος οτιδηποτε, εχω απαντησει πολυ απλα και ευγενικα οτι αμα εχει προβλημα μπορει να φωναξει την αστυνομια να το λυσει (προσθετωντας οτι η αστυνομια μπορει να λυσει και κανα αλλο προβλημα, πχ ατασθαλιες στον αριθμο των θεσεων που εχουν βγαλει στον δρομο κλπ κλπ.). Να δεις πως το προσεχουν το Lada μην παθει και τιποτα...
-
kacey τα θερμα μου συνχαρητηρια για την φοτογραφια που εχεις βαλει στην υπογραφη σου (και δεν εννοω το λαντα...)
-
Επιτελους καποιος ειπε κατι....(γιατι τι εχει το drift μου? μαλλον ειναι μικρο σε γωνια... )
-
Μωρε το drift μια χαρα ειναι αλλα το αλλο ειναι!!!!!!!!!!
ΑΑΑΧΧΧΧΧ
-
Αλήθεια ποιά είναι η κοπελιά;;;
-
Ιδεα δεν εχω (αμα την ηξερα, θα καθομουν να γραφω στο φορουμ??? ) αλλα ας μην το χαλαμε το τοπικ.
Το αλλο που μερικες φορες εχω κανει, επειδη καποιοι το κανουν συστηματικα, ειναι οτι εχω φωναξει την αστυνομια χωρις να πω κατι/διαμαρτυρηθω, ωστε οταν ηρθαν ο μαγαζατορας δεν μπορουσε να κανει τιποτα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ιδεα δεν εχω (**αμα την ηξερα, θα καθομουν να γραφω στο φορουμ??? ** ) -
εγω αυτο που φοβαμαι βασικα ειναι μην κανουν ζημια στο αυτοκινητο επιτηδες για αυτο αμα εχω το yugo δεν εχω προβλημα.....αλλα με το 106 το σκεφτομαι γιατι οχι τιποτα αλλο αλλα μετα θα εχω το αγχος κιολας
-
προφανως ο κεισι τα κανει αυτα οταν ειναι με το ΛΑΝΤΑ...
-
Μπα, τα εκανα με και με το Astra και με το Xsara, απλως εδινα να καταλαβουν οτι οχι μονο θα το βαλω εκει που (παρανομα) εχουν πιασει θεση, αλλα και οτι αμα το αυτοκινητο εχει και το παραμικρο σημαδακι, τοτε ειναι που η αστυνομια θα εχει παρα πολλα να ελεγξει. Μην ξεχναμε οτι εκτος απο την παρανομη καταλυψη οδοστρωματος, ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχουν βγαλει περισσοτερες καρεκλες στον δρομο απο οσες λεει η αδεια τους (μηνυση απο αστυνομια και μετα υπ'οψιν αγορανομιας), και ειναι 1000% σιγουρα οτι ολο και καποια φορολογικη παραβαση θα εχουν κανει (καμμια επιχειρηση δεν μπορει να λειτουργησει 100% νομιμα, ειναι ετσι οι φορολογικοι νομοι ωστε να ειναι αδυνατο να εισαι καθ'ολα νομιμος), οπου αμα αναφερεις το ΣΔΟΕ, τον αλλον δεν τον παιρνει να κανει καμμια μλκια...
Το βασικο ειναι να δωσεις να καταλαβουν οτι ξερεις τα δικαιωματα κα ιτις υποχρεωσεις ΤΟΥΣ, και οτι δεν θα κολωσεις πουθενα στο κυνηγι αμα χρειαστει (οπως και με τους μπατσους που την εχουν δει εξουσια...ιδιο πραγμα )
-
Πως ακριβως τα κανεις ολα αυτα??? Γαμωτο θελω πολυ να ειμαι αγριος, και απολυτος, και να διεκδικω το καθε δικαιωμα, αλλα δεν μου βγαινει!
-
Καθολου αγριος και απολιτιστος, αντιθετα ευγενικοτατος αλλα ΚΑΙ σταθεροτατος. Πας, βγαζεις τις καρεκλες χωρις να κοιταξεις γυρω σου δειχνωντας οτι εσυ ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙΣ), και παρκαρεις. Αμα ερθει καποιος και μιλησει (αμα δεν ερθει πας και βρισκεις εσυ καποιον, ποτε δεν το αφηνουμε φλου το ζητημα...), του απαντας ευγενικα οτι αμα εχετε προβλημα μπορειτε να καλεσετε την αστυνομια. Αλλα αμα την καλεσετε μαλλοον θα βρειτε τον μπελα σας γιατι αυτο που κανετε ειναι παρανομο ('καταλυψη οδοστρωματος, 100 χιλιαρικα προστιμο συμφωνα με αρθρο 48 παραγραφους 1 και 6 του ΚΟΚ' η μαγικη φραση...) και αναφερεις οτι διατιθεσαι να τους φωναξεις ο ιδιος για να σε ενημερωσουν αν δημιουργεις προβλημα .
'Απλως, αμα ερθουν και δουνε τιποτα παρανομο πχ με τον αριθμο των καρεκλων που εχετε βγαλει στον δρομο, θα εχετε και αλλα προβληματα, οποτε δεν θελω να δημιουργηθει ζητημα'¨...
Και οταν φευγεις, αναφερεις (με πιο εντονο υφος παρακαλω... ) οτι 'Σας παρακαλω, οπως θα περνατε απο διπλα (πχ σερβιτορος...) προσεξτε μην γινει καμμια ζημια και το γρατζουνισετε, γιατι υπαρχει και το ΣΔΟΕ'...Εκει τους αποτελειωνεις...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπα, τα εκανα με και με το Astra και με το Xsara, απλως εδινα να καταλαβουν οτι οχι μονο θα το βαλω εκει που (παρανομα) εχουν πιασει θεση, αλλα και οτι αμα το αυτοκινητο εχει και το παραμικρο σημαδακι, τοτε ειναι που η αστυνομια θα εχει παρα πολλα να ελεγξει. Μην ξεχναμε οτι εκτος απο την παρανομη καταλυψη οδοστρωματος, ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχουν βγαλει περισσοτερες καρεκλες στον δρομο απο οσες λεει η αδεια τουςΕδω μπερδεύτηκα λίγο
Λες ότι ειναι παράνομη η κατάληψη οδοστρώματος αλλά έχουν και άδεια για καρέκλες στον δρόμο; -
Στο πεζοδρόμιο / πλατεία / πεζόδρομο εννοεί μάλλον.
-
Ακριβως αυτο εννουσα. Οι ταβερνες κλπ μπορουν να παρουν αδεια για να βγαλουν τραπεζια σε πεζοδρομους-πεζοδρομια, πλατειες κλπ. Οπου στην αδεια αναγραφεται ρητα ο αριθμος των τραπεζιων (ή καρεκλων, δεν θυμαμαι) που μπορουν να βγαλουν στον δρομο, αλλα κατα 99% ο μαγαζατορας θα το εχει ξεπερασει κατα 1 τουλαχιστον τραπεζι.
Αλλο αυτο ομως ( πραγμα που ειναι αγορανομικη παραβαση νομιζω, για την οποια μπορει να βρει μεγαλο μπελα αμα φωναξεις την αστυνομια) και αλλο το να πιανει θεση στον δρομο μπροστα στο μαγαζι με καρεκλες, που ειναι παραβαση του ΚΟΚ.Καλα, να μην μιλησουμε για τα clubs στο κεντρο της Αθηνας που πιανουν νταβατζιλιδικα τους γυρω δρομους και δεν σε αφηνουν να παρκαρεις γιατι 'εδω βαζουμε τα αυτοκινητα του μαγαζιου'...
Εκει πεφτει αυτοφορω, οπως ειχε γινει προπερσι το καλοκαιρι με παρκαδορους του Akrotiri Club που ειχαν παει πακεταριστοι στον εισαγγελεα (ποιος ειχε καλεσει την αστυνομια αραγε? ) -
KALA ESY HSOUNA??? (EISAI O 8EOS MAS!!!!)
Ερώτηση για παρκάρισμα