-
κυριακη προς δευτερα 29/3/2009 απο τις 01.30-06.20 εκλαπει απεναντι απο το καραισκακη περιοχη νεο φαληρο mini cooper s μοντελο 2005 μαυρο με ασπρες ζαντες κ οροφη...βρηκα θριψαλα το τζαμι του οδηγου στο σημειο που το αφησα..πως το βαλανε μπροστα??δεν πιστευω οτι θα βρεθει..αν καποιος ειδε κατι παντως θα ειμαι ευγνομων..το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο πριν 3 μηνες..ολες μου οι οικονομιες..
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εκλάπη από τα Χανιά Honda CBR125 ( CBR125R ) '04 κόκκινο ( ερυθρό , δίχρωμο με μαύρο )
Α. Κ. ΙΡΟ552 (IPO 552). Χαρακτηριστική οβάλ εξάτμιση micron και carbon-look hugger.
Είναι πολύ καλού φίλου και συναδέλφου.http://1.bp.blogspot.com/_GQI036LPfjQ/S ... da-cbr.jpg
Aς έχουμε τα μάτια μας ανοιχτα. Αύριο ή μεθαύριο θα γίνει ληστεία κάπου στο νησί.
Ληστεία έγινε σήμερα στο Ταμιευτήριο στο Πέραμα. Οι ληστές διέφυγαν με μηχανη μεγάλου κυβισμού!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ληστεία έγινε σήμερα στο Ταμιευτήριο στο Πέραμα. Οι ληστές διέφυγαν με μηχανη μεγάλου κυβισμού!!!
μεγάλου κυβισμού τα 125?
-
Καταρχάς θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που καταχρώμαι το χρόνο σας και τη φιλοξενία του forum.
Ξέρω ότι μιλάω σε ανθρώπους της αυτοκίνησης που έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενο, πόσο μάλλον με το δικό τους προσωπικό αμάξι.Χθες βράδυ κάποιοι αποφάσισαν να κλέψουν το αυτοκίνητό μου.
Η ιδέα να περπατάς προς το μέρος που πάρκαρες το αμάξι σου και να βρίσκεις το απόλυτο κενό είναι μία που απεύχομαι σε όλους.
Ζητώ λοιπόν τη βοήθειά σας και επί της ουσίας να δανειστώ τα μάτια σας στη μικρή ελπίδα ότι κάποιος ίσως το εντοπίσει.
Ο μόνος λόγος που σας ενοχλώ είναι ότι είναι εύκολα αναγνωρίσιμο, λόγω της μονόπλευρης ρίγας που το χαρακτηρίζει.
παραθέτω και μία φωτογραφία…
http://www.thumb.gr/mymiata.jpgΑν κάποιος τύχει να το δει, μία κλήση στην αστυνομία θα με βοηθήσει αφάνταστα και πιθανόν θα εξαρθρώσει και κάποιο από αυτά τα ηλίθια κυκλώματα που λυμαίνονται τις περιουσίες μας.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων,Αλέξης
-
Σου εύχομαι κατ' αρχάς να το βρεις έγκαιρα.
Αν μας έλεγες σε ποια περιοχή εκλάπη και τα αρχικά των πινακίδων σου ίσως να μπορούσαμε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο. -
ΚΛΟΠΗ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥ SILVER MARINE 3.60 M ΓΚΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓ, ΣΟΦΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΤΙς 23 /07/08 ΚΛΑΠΗΚΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟ
ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ **
SILVER MARINE
KATAΣΚΕΥΗΣ ΚΙΝΑΣ
ΜΉΚΟΣ 3,60 Μ ΜΕ ΑΛΟΥΝΙΝΕΝΙΟ ΠΑΤΩΜΑ ** ΣΑΚΟΣ ΤΑΜΠΟΥΚΙ ΓΚΡΙ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ kai σακος γκρι κάτω απο το μεσαιο κάθισμα[b]ΜΗΧΑΝΗ TOHΑTSU 15 HP ΔΙΧΡΟΝΗ
ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ εργοστασιου : SAVAS ME KAΠΑΚΙ ΑΣΠΡΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ [/b]
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ **ΕΜΗ 4794 **
ΜΕ ΑΡΙΘΜ.ΠΛΑΙΣΙΟΥ : 5979
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ
[b]ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΒΡΕΧΤΑ !!!!!!!!![/b]
Η** ΒΑΡΚΑ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΙΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΠΛΟΩΝ 6 Ν. ΜΊΛΙΑ
''ΟΡΙΩΝ'' Λ, ΠΕΙΡΑΙΩς 886 Ε '
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΛΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ **
ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΒΑΡΚΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΡΟΔΕς -ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ -
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑΥΠΆΡΧΕΙ ΤΕΝΤΑ ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ
ΔΥΟ ΠΛΑΣΤΙΚΕς ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΑς ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑς**ΜΑΖΙ- ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ - ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΑς **
ΚΑΙ ΑΔΕΙΕς ΑΛΙΕΙΑς ... ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ -
ΑΓΚΥΡΕΣ ΣΧΟΙΝΙΑ,
ΌΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ .
ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑ ΞΥΛΙΝΟ -ΜΠΑΟΥΛΟ- ΜΕ ΓΚΡΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΕΠΑΝΩ :ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΚΡΙΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕς -ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ .
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ[b]ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς
-
Μου έκλεψαν την μηχανή στην θεσσαλονίκη αρχές Ιουλίου έξω από το μαγαζί 'Μύλος'.
Η μηχανή ήταν honda bros 400cc μαύρου χρώματος με βάση για σχάρα πίσω και αριθμό πινακίδας ΥΗΚ 0440
-
Εκλάπη χθες από το Νέο Ηράκλειο Transalp μαύρη του 2007 με πινακίδα ΧΗΒ88. Όποιος είδε κάτι ας ενημερώσει. Ευχαριστώ
-
Χθες 26-10-2009 μεταξύ 17.00 και 22.00 το βράδυ έκλεψαν τη μηχανή μου HONDA TRANSALP 400 χρώματος πράσινο αρ.κυκλ. ΥΧΧ 990, από την πιλοτή πολυκατοικίας στην Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Αγία Παρασκευή. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι να στείλει email.
-
Παιδιά οι μηχανές σας πρέπει να είναι από τις κλεμμένες που χρησιμοποίησαν για το χτύπημα στο ΑΤ Αγ.Παρασκευής.
Τη μια (ΥΧΧ-990) την είδα σίγουρα στην τηλεόραση να την έχουν φορτώσει πάνω σε γερανό.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Παιδιά οι μηχανές σας πρέπει να είναι από τις κλεμμένες που χρησιμοποίησαν για το χτύπημα στο ΑΤ Αγ.Παρασκευής.Τη μια (ΥΧΧ-990) την είδα σίγουρα στην τηλεόραση να την έχουν φορτώσει πάνω σε γερανό.
Ωχ!!!!
Φίλε μίλα με το τμήμα ΑΜΕΣΩΣ!
-
** Εκλάπη Mercedes E200 w124 πινακίδες ΥΙΡ 1199**
Εκλάπη το πολυαγαπημενο μου Mercedes.
Μοντέλο 93 χρώματος blue-black με ηλιοροφή.
Περιοχή Καλλιθεα-Ταυρος.
Αν το πάρει μάτι κάποιος ας μου στείλει ένα μήνυμα.
ΕυχαριστώΠαραθέτω και μια φώτο για βοήθεια :
-
Ο χρήστης alexis69 έγραψε:
Χθες 26-10-2009 μεταξύ 17.00 και 22.00 το βράδυ έκλεψαν τη μηχανή μου HONDA TRANSALP 400 χρώματος πράσινο αρ.κυκλ. ΥΧΧ 990, από την πιλοτή πολυκατοικίας στην Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Αγία Παρασκευή. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι να στείλει email.Μου φανηκε πως την ειδα και εγω μαζι με αλλες 3 φορτωμενες και την επερνε η αστυνομια! Τις πηγαν τις 3 μηχανες στη σημανση για τα περαιτερω... Και η συμπτωση ειναι οτι ηταν η τελευταια που εκλεψαν παραμονη της επιθεσης στο Α.Τ Αγιας Παρασκευης. Την παρατησαν στο Στ.Μετρο Χαλανδριου με αναμμμενη τη μηχανη και τα φωτα!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Χθες 26-10-2009 μεταξύ 17.00 και 22.00 το βράδυ έκλεψαν τη μηχανή μου HONDA TRANSALP 400 χρώματος πράσινο αρ.κυκλ. ΥΧΧ 990, από την πιλοτή πολυκατοικίας στην Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Αγία Παρασκευή. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι να στείλει email.
Μου φανηκε πως την ειδα και εγω μαζι με αλλες 3 φορτωμενες και την επερνε η αστυνομια! Τις πηγαν τις 3 μηχανες στη σημανση για τα περαιτερω... Και η συμπτωση ειναι οτι ηταν η τελευταια που εκλεψαν παραμονη της επιθεσης στο Α.Τ Αγιας Παρασκευης. Την παρατησαν στο Στ.Μετρο Χαλανδριου με αναμμμενη τη μηχανη και τα φωτα!
- 1 γιατί και εγώ κοίταγα τις πινακίδες, έχοντας στο νου την ανακοίνωση εδώ!
Η άλλη μηχανή είχε πινακίδες Πάτρας!
Το καλό θα την πάρει πίσω το παιδί, θα είναι άθικτη, μπορεί να παει για αποτύπώματα αυτός και οι λοιποί γνωστοί του χρήστες
- 1 γιατί και εγώ κοίταγα τις πινακίδες, έχοντας στο νου την ανακοίνωση εδώ!
-
και θα είναι πλέον και ''αγωνιστική'' μηχανή
-
φύλλο και φτερό θα την κάνουν αφού συμμετείχε σε εγκληματική ενέργεια. κυνήγα το μέσω ασφαλιστικής
-
Κλοπή ΜΙΝΙ COOPER
Την προηγούμενη Δευτέρα 26/10 το βράδυ κάποιος έκλεψε από το κατάστημα της Motion n Style στην Αγία Παρασκευή ένα MINI COOPER λευκό με μαύρη οροφή χωρίς ηλιοροφή με αυτόματο κιβώτιο. Αριθμός κυκλοφορίας ΙΗΝ8792 και πλαισίου ΤΤ73488.
Το αυτοκίνητο ανήκε σε πελάτη μαςΕνημερώστε όσους μπορείτε μήπως και γίνει τίποτε. Τηλέφωνα μας 2106855441
-
ΕΚΛΑΠΗ FORD FOCUS ΜΟΝΤΕΛΟ 2002 ΠΕΝΤΑΠΟΡΤΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΖΗΒ-3137 ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΣΗΜΙ
ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 15/11/2009ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ
ΘΟΔΩΡΗΣ
6937244030 -
Εκλαπει BMW 520 μοντ.99 μαυρου χρωματος με αριθμο πινακιδας ΖΖΙ 2155.Το αμαξι κλαπηκε περιπου στις 3:30 το πρωι σημερα 10/12/2009 απο τις Αφιδνες Αττικης.Οποιος γνωριζει κατι παρακαλω να επικοινονισει μαζι μου με πμ.
-
Εκλάπη **OPEL ASTRA STATION **, '92 σκούρο μπλε από Αγ. Αναργύρους Αττικής.
Αρ. κυκλοφ. ΥΟΝ 1768
Χαρακτηριστικά του οι πεντάκτινες ζάντες αλουνίου (αν δεν έχουν ήδη αφαιρεθεί) ,xenon φώτα και πρόσθετα φώτα στον προφυλακτήρα.Σίγουρα κάπου θα είναι εγκαταλελειμένο.
Παρακαλώ αν κάποιος το δει να επικοινωνήσει με 6947800102, 6972974442.
Δίνεται αμοιβή.
Ανακοινώσεις κλοπων