-
Η δική μου εμπειρία από κάτι παρόμοιο, όντας φοιτητής στην Αγγλία ήμουν μέλος σε μοτοσυκλετιστικό club. Δεν είχαμε ούτε prive χώρο ούτε γραφεία ούτε τίποτε. Απλά μια Pub που ο καθένας πήγαινε όποτε ήθελε για να πιει μια μπύρα και όπου πιθανότατα θα έβρισκε κάποιο άλλο μέλος του club.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταλήξουμε σε ένα μέρος που θα γίνει το στέκι. Αντί κάθε φορά που θέλουμε να πούμε καμία κουβέντα να κανονίζουμε που πως πότε και γιατί απλά πηγαίνουμε για ένα καφέ στο ...'γνωστό μέρος'.
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Η δική μου εμπειρία από κάτι παρόμοιο, όντας φοιτητής στην Αγγλία ήμουν μέλος σε μοτοσυκλετιστικό club. Δεν είχαμε ούτε prive χώρο ούτε γραφεία ούτε τίποτε. Απλά μια Pub που ο καθένας πήγαινε όποτε ήθελε για να πιει μια μπύρα και όπου πιθανότατα θα έβρισκε κάποιο άλλο μέλος του club.Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταλήξουμε σε ένα μέρος που θα γίνει το στέκι. Αντί κάθε φορά που θέλουμε να πούμε καμία κουβέντα να κανονίζουμε που πως πότε και γιατί απλά πηγαίνουμε για ένα καφέ στο ...'γνωστό μέρος'.
Eχουν γινει και εδω καποιες αποπειρες .Απο οτι θυμαμαι καλα ο Ιαβερης ειχε κανει στην Μιχαλακοπουλου και ο συγχωρεμενος ο Λαμπροπουλος το 'Τραμ' (?) στον Πειραια.Νομιζω ομως οτι αυτες οι ενεργειες πονεσαν πολυ τους Δον Κιχωτες.
-
Ελπιζω πραγματικα τις επομενες μερες να μπορεσω να γινω πιο σαφης.
Ωστοσο φιλοι συνεχειστε να γραφετε τις αποψεις σας που ειναι πολυ χρησιμες.Ειπαμε το θεμα σηκωνει πολλη κουβεντα και απαιτει πολλη
δουλεια.
ΟΜΩΣ
Ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος σ αυτον τον πλανητη που θα διανοηθει να υποκαταστησει τον Συνδεσμο Οδηγων Αγωνων.(ΣΟΑΑ) ΔΕΝ προτεινω συνδεσμο,κλαμπ η οτι αλλο, οδηγων. Προτεινω κλαμπ νεων φιλων του αθληματος (πως το λενε,νεολαια βρε παιδια) ,στο οποιο θα μπορουν να συμμετεχουν ανοιχτα φιλαθλοι και οδηγοι με μονο περιορισμο την ηλικια
και χωρις οικονομικες υποχρεωσεις. Λωρη καλε μου φιλε, ειναι σιγουρο οτι σκεφτηκες πριν απο μενα,αλλα οχι για μενα.Ο ΣΟΑΑ υπαρχει, λειτουργει
-οσο κι αν αυτο δεν φαινετα για λογους που δεν ειναι της παρουσης- κι
αν θελουμε να φτιαξουμε κλαμπ οδηγων δεν εχουμε παρα να πλαισιωσουμε
τον θεσμο ,και να τον λειτουργησουμε ακομα καλυτερα με βαση τελευταια
οργανωτικη εισηγηση, που ΟΛΟΙ βρηκαμε λογικη στη συναντηση στο
Καρτοντρομο.Καθε αλλη ενεργεια για μενα ειναι λαθος, κι αγγιζει τα ορια της ιστορικης ασεβειας.
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο λοιπον. Ας μην τα μπλεκουμε. Συγχωρειστε με που θα λειψω σαβατοκυριακο. Εχω πολυ 'διαβασμα'μπροστα μου.
Απο κυριακη βραδυ να τα ξαναπουμε.
Καλη διασκεδαση. -
Θά πώ καί εγώ κάτι,καί άς είμαι έξω από τό χορό.
Η εντύπωση πού μού έχει δημιουργηθεί μέσα από αυτό εδώ τό φόρουμ,είναι ότι οι περισσότεροι αγωνιζώμενοι,κοιτάνε ο ένας νά βγάλει τού αλλουνού τό μάτι.Σχεδόν σέ κάθε ευκαιρία.Είστε λοιπών σίγουροι ότι θέλετε νά μαζευεστε καί νά τά λέτε σάν μία μεγάλη παρέα;Πάντως πρέπει νά ομολογήσω ότι ο κ.Πλατής δείχνει μέ τό ενδιαφέρων του γιά τό άθλημα,τήν πραγματική του αγάπη καί έναν αξιοζήλευτο(κατά τήν γνώμη μου) χαρακτήρα.
-
Ο χο(ω)ρος μας χρειαζεται ολους μεσα!
Καληνυχτα και παλι. -
ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΠΕΡΣΙ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ LIVE ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ 'ΤΕΛΙΚΟΥ' ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ LIVE ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ?
ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ TV MAGIC, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΕΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ?ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΜΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ-ΧΩΡΟΥ.!!!!
-
Καφετερια που να πληρει τις προυποθέσεις παρακολούθησης υπάρχει. Το εχει αλλωστε αναφερει και στο παρελθον ο Λωρης. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η δορυφορικη μετάδοση και το κατα πόσο θα μπορει να γίνει συμφωνία εφόσον δεν το αναμεταδίδει το Magic
Τι θα λεγατε αν...;