Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Βάζεις ένα quote μου και από κάτω γράφεις έναν συλλογισμό βασισμένο στα αντίθετα από αυτά που λέω στο quote. Από κει και πέρα τί να απαντήσω;
Επιπλέον, αφού παρακολούθησες την καριέρα του Jacques κι όταν πήγε στη BAR, θυμάσαι να μου πεις την θέση κατάταξής του το 2001 στην Ινδιανάπολη; Τρίζουν τα κόκκαλα... Είχα και δύο φορές την 'τύχη' να τον δω ζωντανά να 'αγωνίζεται'. Πάλι καλά που υπήρχαν κι οι υπόλοιποι!...
Καταρχήν έχεις απόλυτο δίκιο αλλά ύστερα από τόσες ώρες δουλειάς το 'δυστυχώς' με μπέρδεψε. Σόρρυ.
Κατά τ' άλλα το να κατακρίνεις τον οδηγό μιας BAR επειδή απέτυχε στο στήσιμο του μονοθεσίου σε κάποια δοκιμαστικά είναι δικαίωμα σου. Εμένα πάντως μου φαίνεται αυτονόητο όταν το μονοθέσιο γενικά δεν την πάει την συγκεκριμένη πίστα, να μην θέλει πολύ για να βρεθεί στις πολύ πίσω θέσεις. Δηλαδή αυτό ήταν; Τέλειωσε; Τόσοι αγώνες και τόσα προσπεράσματα (ακόμα και από την εξωτερική στο Σούμι) σβήστηκαν μονομιάς; Και στο κάτω-κάτω ποιος ισχυρίστηκε ότι ο Villeneuve ήταν κορυφαίος στο setup του μονοθεσίου; Εγώ για τρελό οδηγό τον θυμάμαι, κι όχι για την ικανότητα του να στήνει ένα μονοθέσιο όπως ας πούμε ο Γερμανός.
Πάντως νομίζω ότι άλλα είπα στο προηγούμενο post μου. Και συγχώρεσε με, αλλά κόβω το κεφάλι μου ότι δεν έχεις παρακολουθήσει τον Jacques να βαράει ανάποδα με την κακοστημένη BAR των πρώτων ετών, και μάλλον δεν έχεις αναλογιστεί αρκετά τις λεπτομέρειες τις οποίες λες ότι ξέρεις.
Δηλαδή ποιος ήταν ο Jacques; Το παιδάκι που πήρε ο μπαμπάς από το χεράκι και το έβαλε στο μαγαζί; Ή μήπως από την άλλη ήταν το παιδάκι που σε ηλικία 13 ετών, κι ενώ είχε χάσει τον πατέρα του πριν 2-3 χρόνια, πήγε ενάντια στο θέλημα της μητέρας του κι αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού (και μάλιστα κρυφά στην αρχή).
Το κακό με σένα φίλε είναι ότι κρίνεις με το τελικό αποτέλεσμα (1 μόνο πρωτάθλημα, και όλο εγκαταλείψεις στο τέλος). Ξεχνάς όμως ότι τα αποτελέσματα δεν δείχνουν πάντα την αλήθεια, και το μεγαλύτερο παράδειγμα γι' αυτό είναι ο ίδιος ο Gilles.
Φιλικά Γιώργος
P.S. GeorgeTabs καλό.