-
google chrome
-
Τι μ#λ@κια μόδα είναι αυτή τώρα και έχουν καταργήσει τα text fields στις φόρμες ανεβάσματος αρχείου;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αν δεν ήταν αυτά τα CENSORED τα addons....Πάντως mouse gestures έχω βάλει πλέον συνολικά στο σύστημά μου, και ο Chromium επωφείλαι περισσότερο απ'όλες τις εφαρμογές με αυτά.
http://ubuntuforums.org/showthread.php? ... ost8030683
-
O Safari γιατί απουσιάζει από την ψηφοφορία;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
O Safari γιατί απουσιάζει από την ψηφοφορία;γιατί δεν είναι άξιος λόγου
-
Είναι ο 'άλλος'.
-
ουτε 10 δεν ειμαστε....
-
Ρε Mozzila και τα χερια στο πληκτρολογιο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ουτε 10 δεν ειμαστε....
2 ταξί τα γεμίζουμε όμως.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
O Safari γιατί απουσιάζει από την ψηφοφορία;
γιατί δεν είναι άξιος λόγου
Εσείς δεν είστε άξιοι να τον χρησιμοποιήσετε
-
Τι να τον κάνεις τον Safari** στα Windows**, όταν υπάρχει ο Chrome;
Δεν υπάρχει κανένας λόγος.
Κάποτε χρησιμοποιούσα κι εγώ Safari στα Windows για να επωφεληθώ από την ταχύτητα του Webkit rendering engine. Τώρα με τον Chrome, πρέπει να είναι κάποιος μαζοχιστής για να πει κάτι σαν 'V2 Javascript engine? Μπααα, αυτό είναι πολύ γρήγορο για μένα. Θα χρησιμοποιήσω Safari.'
Μόνο για Mac μπορώ να το καταλάβω, ίσως επειδή θα έχει μεγαλύτερο integration με το λειτουργικό σύστημα.
-
Fair enough.
Ο Safari όμως έχει και κορυφαίο RSS Reader.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τι να τον κάνεις τον Safari** στα Windows**, όταν υπάρχει ο Chrome;Ποιος μίλησε για windows;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αν δεν ήταν αυτά τα CENSORED τα addons....
Πάντως mouse gestures έχω βάλει πλέον συνολικά στο σύστημά μου, και ο Chromium επωφείλαι περισσότερο απ'όλες τις εφαρμογές με αυτά.
http://ubuntuforums.org/showthread.php? ... ost8030683
Να 'σαι καλα avel !
-
Εξαιρετικό το preview του Opera 10.50 με το καινούριο engine που αναπτύσσουν εδώ και λίγα χρόνια.
Και σύμφωνα με κάποια benchmarks που δημοσιεύθηκαν, είναι πιο γρήγορος στα javascripts από τον Chrome. Αν είναι ποτέ δυνατόν!
-
- ότι είναι καί με διαφορά ο Opera, ο πιό ασφαλής browser καί ο πιό δημοφιλής σε μιά χώρα με μεγάλο πνευματικό επίπεδο, όπως η Ρωσία!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
- ότι είναι καί με διαφορά ο Opera, ο πιό ασφαλής browser καί ο πιό δημοφιλής σε μιά χώρα με μεγάλο οινοπνευματικό επίπεδο, όπως η Ρωσία!
fixed
ff
-
Πλεον, κατα 95% chrome/ium.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
- ότι είναι καί με διαφορά ο Opera, ο πιό ασφαλής browser καί ο πιό δημοφιλής σε μιά χώρα με μεγάλο πνευματικό και οινοπνευματικό επίπεδο, όπως η Ρωσία!
Fixed Fixed !
Κατά τα άλλα όντως Opera έχει μεγάλα % εκεί !
-
Ο καλύτερος web browser είναι ο safari (σε mac αναφέρομαι)
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;