-
Πέρα απ' τα εμφανή προβλήματα που είχαν στη μετάδοση, στα θετικά να παρατηρήσω ότι ίσως για πρώτη φορά 'έστειλαν' ρεπορτάζ και βίντεο στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Αν θυμάμαι καλά, συνήθως βλέπαμε τις εικόνες της κάμερας της Ελληνικής αποστολής στο επόμενο grand prix, δηλαδή...δυο βδομάδες αργότερα, με δηλώσεις πχ των πιλότων ανάμεσα στα δοκιμαστικά και τον αγώνα που ήδη ήταν υπερβολικά μπαγιάτικες!
-
Κάποιοι σπάζονται που μετέδιδαν εναλάξ - πίστα - στούντιο, αλλά θα πρέπει να είχαν πάθει ένα δράμα εκεί στον Αντ1 να στείλουν ειδικά για την μετάδοση Τάκη και σια και να μη μπορούν να ακουστούν από την άλλη άκρη του κόσμου όταν έκαναν τόσες χιλιάδες μίλια μόνο γι αυτό ουσιαστικά! Όταν η τεχνολογία απομακρύνει τους ανθρώπους...
-
Δεν είδα τη μετάδοση του ANT1, αλλά να διορθώσω κάποια πράγματα που γράφτηκαν παραπάνω:
Εχουν ξαναστείλει αποστολή σε πίστα στο εξωτερικό. Έχουν υπάρξει ρεπορτάζ δικά τους από το ίδιο weekend. Και κάθε φορά που προσπαθούσαν να κάνουν μετάδοση live από εκεί, **πάντα μα πάντα **υπήρχε τεχνικό πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, που καθιστούσε την παρακολούθηση αδύνατη.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάποια στιγμή επί εποχής alpha, που από τα μικρόφωνά τους ακουγόταν πάρα πολύ δυνατά ο ήχος από τα μονοθέσια όταν περνούσαν μπροστά από τους σχολιαστές. Οι τεχνικοί χαμήλωσαν σχεδόν τελείως τον ήχο του tv feed, και άκουγες μόνο τα μονοθέσια όταν περνούσαν μπροστά από τους σχολιαστές! (Ασε που δεν ακουγόντουσαν και οι ίδιοι, όταν περνούσαν δυο-τρία μονοθέσια μαζί!)
-
Ωχ...γκρεμίστηκε φούρνος!!! ...ο Πουρναράκης λέει τη Spoon Curve, Σπουν και όχι 'η στροφή του κουταλιού' όπως πέρσι
Επιτέλους!
-
Aπιστευτα κακη μεταδοση (οπως και σχεδον ολες οι πρωινες).
Μερικες βασικες παρατηρησεις:
- Τακη. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρεπει να σου εχει πει οτι εχεις ταλεντο σκηνοθετη. Δεν πιστευω οτι εχει κανεις ορεξη να βλεπει ριπλέι Ασπρουλια, και να χανει το live-feed.
- Σου την εχουν πει ολοι οτι κανεις λαθος για τον Αλονσο. Μην επιμενεις ειναι κομπλεξικο. Το 2007 ειναι προπερσι, μη γινεσαι γελοιος. Δε σε ξεφτιλισε σκοπιμα ο Αλονσο σε οτι ελεγες. Ουτε σε ξερει. Μονος σου επεμενες σε παπαριές.
-
'Παλαμάκια' βάραγε η Σταύρούλα με το αυτόγραφο του Μπάτον
-
από avel » 29/09/09 1:30
Εχουν ξαναστείλει αποστολή σε πίστα στο εξωτερικό. Έχουν υπάρξει ρεπορτάζ δικά τους από το ίδιο weekend. Και κάθε φορά που προσπαθούσαν να κάνουν μετάδοση live από εκεί, πάντα μα πάντα υπήρχε τεχνικό πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, που καθιστούσε την παρακολούθηση αδύνατη.Νομίζω είσαι υπερβολικός. Σίγουρα είχαν προβλήματα και σε παρελθοντικές μεταδόσεις, ωστόσο αν σκεφτείς διαχρονικά την εξέλιξη των μεταδόσεων της Ελληνικής τηλεόρασης για τους αγώνες της F1 (και το σκεφτείς σε συνδυασμό με την -πολύ χαμηλή σε σχέση με άλλες χώρες- τηλεθέαση) οφείλεις να παραδεχτείς την ουσιαστική βελτίωση τους. Προφανώς έχουν ξαναστείλει πολλές αποστολές σε πίστα, αυτό που έγραψα είναι ότι δε θυμάμαι να έχουν ξαναστείλει υλικό απ' το τρέχον Σαββατοκύριακο, δηλαδή να δούμε πριν τον αγώνα τις δηλώσεις των οδηγών στις ερωτήσεις των Ελλήνων δημοσιογράφων μετά τα δοκιμαστικά. Τουλάχιστον στη συντριπτική πλειοψηφία των μεταδόσεων που θυμάμαι.
Αυτό που λες με τον ήχο, το θυμάμαι κι εγώ! Πρέπει να ήταν Μονακό! Ήταν όντως τραγικό, αλλά σκέψου από τότε πόσο βελτιώθηκε η κατάσταση (με εξαίρεση φυσικά τη Σινγκαπούρη!)
-
... άκουγα από την τηλεόραση ή ήταν τα δικά μου ..?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... άκουγα από την τηλεόραση ή ήταν τα δικά μου ..?Άκουγες άκουγες... Ήταν πιο συγκρατημένος όμως σε σχέση με το Σάββατο
-
Μου την εδωσε το θαψιμο που εριξε στη suzuka.Γνωστη ομως η λατρεια του για τα απαισια tilkedromes
-
Eιναι γνωστο οτι η Σουζουκα ειναι μια καταπληκτικη πιστα που δινει ομως μετριους αγωνες
-
Ακριβώς επειδή τα σύγχρονα μονοθέσια έχουν πρόβλημα στο να ακολουθούν από κοντά.
Με αλλαγές στο σικέιν μετά την 130R ίσως να βελτιωνόταν η κατάσταση
-
Εχεις σωστη αποψη......
-
??? το ειχα χωρις φωνη και ξαφνικα ειδα τελος εκπομπης!!!τι εγινε???
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
??? το ειχα χωρις φωνη και ξαφνικα ειδα τελος εκπομπης!!!τι εγινε???Έκλεισε τη μετάδοση ο ΑΝΤ1 για να δείξει Χ-Factor.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
??? το ειχα χωρις φωνη και ξαφνικα ειδα τελος εκπομπης!!!τι εγινε???
Έκλεισε τη μετάδοση ο ΑΝΤ1 για να δείξει Χ-Factor.
-
Τραγικοί!!! Απίστευτα τραγικοί! Όσο βαρετό κι αν ήταν το ό,τι έγινε είναι τραγικοί που διακόπτουν για να δούμε τι ?? Εγώ θυμάμαι ότι ο ANT1 είχε δεσμευτεί ότι θα δούμε Live ΌΛΑ τα δοκιμαστικά και ΌΛΟΥΣ τους αγώνες της σαιζόν. Και μιλάμε για τον προτελευταίο αγώνα της σεζόν. Καλό X-Factor.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Τραγικοί!!! Απίστευτα τραγικοί! Όσο βαρετό κι αν ήταν το ό,τι έγινε είναι τραγικοί που διακόπτουν για να δούμε τι ?? Εγώ θυμάμαι ότι ο ANT1 είχε δεσμευτεί ότι θα δούμε Live ΌΛΑ τα δοκιμαστικά και ΌΛΟΥΣ τους αγώνες της σαιζόν. Και μιλάμε για τον προτελευταίο αγώνα της σεζόν. Καλό X-Factor.Απλά σιχαμένοι...
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Τραγικοί!!! Απίστευτα τραγικοί! Όσο βαρετό κι αν ήταν το ό,τι έγινε είναι τραγικοί που διακόπτουν για να δούμε τι ?? Εγώ θυμάμαι ότι ο ANT1 είχε δεσμευτεί ότι θα δούμε Live ΌΛΑ τα δοκιμαστικά και ΌΛΟΥΣ τους αγώνες της σαιζόν. Και μιλάμε για τον προτελευταίο αγώνα της σεζόν. Καλό X-Factor.Σε ένα περιβάλλον τόσο ανταγωνιστικό δεν θα ήταν δυνατό να συνεχίσουν να μην δείχνουν τίποτα. Έκαναν μία προσπάθεια αλλά εδώ μάλλον τα δοκιμαστικά θα τελειώσουν περασμένες 10 αν ξεκινήσουν και δεν σταματήσουν. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.
-
Που να φανταστεί ότι θα συμβεί τέτοιο πράγμα? Δε μπορούν να δεσμεύσουν όλο το χρόνο τους για τη F1. Από τις 19:15 παίζει και στις 21:30 είχαν προγραμματίσει κάτι.
Έχει κολλήσει και το FilmOn
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014